- Fórumok
- TV & Audió
- Házimozi belépő szinten
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
40200 - 40101
93240 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-11 14:15 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
-
junkpod
nagyúr
A hd hang funkció a hangfeldolgozas és továbbítása minőségére vonatkozik, ilyenkor nem normál GSM csatornán, hanem a 4G használatával adatkommunikacioval utazik a hang, így nagyobb sávszélesség lehetséges, azaz jobb minőség. A másik korlátozott szabvány GSM tulajdonság.
Persze ettől függetlenül lehet akármilyen mikrofont a teloba építeni.
Miért nem tesztelitek? Vegyétek fel egy zenét, hangot lehetőleg tömörítés nélkül és a kapott hang freki gorbejet nézzétek meg. -
gabber01
addikt
Igen, olvastam, meg egy csomó másikat mire erre beruháztam. Tisztában vagyok a felhasználási területével is, nem várok el tőle sem tág stereo képet, sem hifi hangzást (bármit is jelentsen ez, mert mindenkinek más az biztos).
De, ha már felhoztad, idéznék a tesztből:"ezek a kis hangfalak méretüket sokszorosan meghazudtoló basszusokra és nem várt széles dinamikára képesek"
Értem, értem, BT hangszóró p*csafüst egy rendes hifi rendszer képest. Az is megvan, hogy ezek a HECO-k mit kellene hogy tudjanak, nem mondhatni alap cuccnak. De mit csináljak ha egyszer nem hallom azt, aminek jönnie kéne, míg a lefikázott Go+Play-nél hallom a mélyeket rendesen?
Abban nem hiszek, hogy egy másik erősítő ég és föld mértékű változást hozna. Biztos lenne javulás, de a Jamo-kat pl. próbáltam másik erősítőkkel és olyan nagy különbségeket én nem véltem felfedezni. Nyilván ehhez a fület is edzeni kell.Most szereztem kemény 5e Ft-ért egy öreg Sony SA-W505 nyomót. Erre is lehet mondani, hogy semmi köze a hifihez, biztosan így is van, de pillanatnyilag úgy érzem ad egy kis támogatást alul. Úgy állítottam be, hogy ne legyen tolakodó, ha kikapcsolom a frontokat szinte alig hallani, viszont ha a nyomót kapcsolom ki mégis nagy hiányérzetem támad.
A kevés csatlakozási lehetőség miatt mégis csak másik erősítő vételén gondolkozok, meg az hogy a nyomó a recorder kimeneten van, mégsem a legjobb megoldás (igaz, köthetném hangszórókábellel és erről meg tovább a frontokat). Viszont 50-60e Ft-nál nem igazán szeretnék egyelőre többet költeni erre. Újban gondolom nem is lesz nagyon semmi ami megfontolandó, úgyhogy marad megint csak a használt.
Esetleg így tudnátok pár típust ajánlani? -
Daywalker
addikt
Vita nálunk sincs, egyszerűen tiszteletben tartjuk egymás dilijeit. Nincs olyan, hogy mindenben egyetértsen az ember a masikkal, vagy mindenben egyforma legyen az ízlés. Minket más tart össze

Igazából én sem szeretem a koncert hangerőt. Sőt, a túl nagy hangerő bánt. Koncertre is épp ezért nem járok, mert csak befogott füllel viselem el a hangerőt, az meg nem buli. Sosem értettem, akik a V10 vagy V8 érában kint meg tudott maradni a Hungaroringen füldugó nélkül. Én egyszer nem vittem és utána fel napig rosszul voltam és három napig csengett a fülem... Plusz minden apró neszt meghallok. Tehát megvagyok ablakdöngeto hangerő nélkül is. -
BBéci
legenda
Feleségem szereti a koncerthangerőt, néha a kert legtávolabbi végéből hallottam, amikor zárt ablakok mögött zenét hallgatott a nappaliban. Filmek esetén sincs kifogása a házbontó hangerő ellen. Különben nem is lennénk együtt. Ismeretségünk elején sok koncerten voltunk, majd az első komolyabb hangrendszeremet mindig alaposan felhangosította, ebből tudtam, ilyen téren nem lesz vitánk.
-
Daywalker
addikt
Az az igazság, hogy én nem szoktam olyan hangosan mozizni, mert az asszony nem szereti... És általában együtt nézzük. Anno rémlik, hogy megtekertem a kedvenc die hard jelenetem és mellkasban éreztem a nyomást, illetve volt nemi gatyaszár lengetés is, de általában nálunk nem volt a közelben növény, így azzal nincs tapasztalat (most van az új kecoban, de nem küldtem meg a rendszert, főleg, hogy mostanság csak zene megy, az pedig sub nélkül).
-
BBéci
legenda
Valamelyik szubláda tesztjében írtam, hogy a másfél méterre lévő szobanövény leveleit annyira lebegtette a reflexcsőből kiáramló levegő, hogy arrébb kellett húznom, mert féltettem az épségét.
Saját Yamahámmal történt, hogy Denon lejátszó és erősítő tesztelése közben felálltam és megnéztem az ablakokat, rendesen be vannak-e zárva, mert enyhén, de lebegett a nadrágom szára. Kollégám jött a cuccért, leültettem a kanapéra és elindítottam ugyanazt a jelenetet, ő is kereste, honnan jön a huzat. -
paolinho
addikt
-
markussandor
senior tag
-
mpo
veterán
-
Daywalker
addikt
656-osom van. Ennek oda lehet csavarni a 82-es thx referenciaszintig, utána kezd elfogyni. Más kérdés, hogy a Klipsch érzékenysége miatt, ha oda eltekerem, akkor hallássérült leszek.
Nálam is tud a sub levegőt kavarni, de nem ekkorát, hogy bármit lefújjon. Igaz nekem elöl és alul van a lyuk, de a levegőt a padlóra nyomja, mert corner portos, azaz a cső a hátsó felső sarokból van odavezetve. Viszont portzaj csak nagyon elvétve hallható, ha tényleg nagyon mélyre kell mennie nagyon nagy hangerő mellett.
Nincs baj a diy ládákkal, ha az rendesen van méretezve, számolva, de a kész elemekből epítkezésnél általában csak a méretezes és számolás marad el
-
qqzs
őstag
A reflexnyilasra csak annyi infot varnek hoyg egy normalis nagy jo minosegu melyadanal is van ez a "légagyu" effektus, mivel en meg nem lattam kozelrol normalis melyladat. A hangjaval egyebkent meg vagyok elegedve de ez nem jelent semmit csak hogy nekem jo meg sokkal jobb mint a Pioner a 14 centis hangszorojaval.
De biztos emlekeznek az itteni szakik amikor eloszor hallottak valamit ami jobb mint a mediamarktos alja kinalat. Ez a Pio szet ladaval ujonan volt vagy 50ezer melyadaval vagy 8 eve.
Szoval engem sokkolt amikor lelote a papirt 2 es fel meter tavolsagbol a szekrol.
Egyebkent meg erdekes mert a 70 nem a % az Onkyo kijelzojen hanem csak egy szam mert azota kiderult hogy a TX-SR507 hangero maximuma 75.Neked milyen onkyod van?
-
BBéci
legenda
-
qqzs
őstag
Nem kovettem vegig de nem lehet hoyg te a mobile HD hangrol beszel o meg az Audio HD hangrol, ha erted mit akarok mondani. Mert mobilba azt is HD hangnak hivjak amikor a telefon vegre normalisan kapcsolik a toronyra es tiszta lesz abeszed hang, o meg a lenti mero apppal kapcsolatban irja hogy a mikrofonok nem tudjak felfogni a szelsoseges frekvenciakat.
Egyebkent probaltam azt az appot es nekem 25Hzet is jelez valoszinu nem pontos dB ertekkel de a tobbi frekihez viszonyitva valos a meres tehat az eses megfigyelheto. Meg akkor is ha YT subtestet hallgatok ami folyamatosan megy lefele.
-
Daywalker
addikt
Sajnos a Net is ad képet onkyo-n, így a netradio pont kiesett, mert az is bekapcsolja. Márpedig nálunk az analóg adás kalap ... és csomó csatorna nem is fogható, így kikapcsoltam a CEC-t.
BBéci: ez attól függ, hangerőt pl lehet a telefon hangerőszabalyozo gombjaival állítani. Illetve ha erintopadra van állítva, akkor ugyanúgy nem kell odanezni. Más generációból vagyunk, nekem a távirányító elavult, ne is lássam.
Mások vagyunk, mások az igények, nincs ezzel semmi baj. -
BBéci
legenda
Nem lényeges, már túl vagyunk rajta. Mindenki azzal mér hangnyomást, amivel akar, legfeljebb a kapott értéknek köze sem lesz a valóságoshoz.
-
qqzs
őstag
Nekem is LG teve van. A genereal menuben a Simplinkben (itt ez a CEC) kell bekapcsolni Auto power sync-et is. De "mobile on" is be van kapcsolva. Az ARC az mas az csak audio return a hdmi kabelen.
Ezek mellett be kellett kapcsolni az Onkyo HDMI menuben valami power control vagy hasonlot. Ezek utan barmit kapcsolok ki vagy be minden ki/be kapcsolodik.
Ha az erositot olyanra kapcsolom be azaz kikapcsolas elott olyanon volt amibol nem jon kep akkor nem kapcsolja be a tevet.Ami meg erdekes hogy amiota bekapcsoltam a mobile on-t megjelenik chromecast menobe atelefonon pedig biztos nincs benne chromecast
-
markussandor
senior tag
Ne haragudj, de nem fogok most linkek után kutatni.
Ezek biztosan tudják, mert a birtokomban (családéban) vannak: xiaomi mi3, xiaomi mi note 2, xiaomi redmi 4x, xiaomi redmi 5plus. És sok ismerősömnek franc tudja milyen mobilja van, majdnem minden T-s haverommal tudok HD hanggal beszélni.
Szóval egyáltalán nem kell elmenni a felső kategóriáig. -
BBéci
legenda
-
paolinho
addikt
-
Daywalker
addikt
Nálam is a Pana csinálja a hülyeséget. Én viszont nem viselem el. Azon kívül, hogy bekapcsolom a tévét, nem nyúlok a távirányítójához, mivel a mozis tévén nincs előfizetés sem, így csak a média-/BD lejátszó dolgozik, azokon pedig nem kell a hangerővel vacakolni. Továbbmegyek, minden eszközöm mobilról irányítható, inkább azt használom, kényelmesebb.
Egyetlen kivétel, ha a gyerek YouTube mesét akar nézni, akkor azt a tévé intézi, de ahhoz meg nem kell házimozi. Hozzáteszem, a YouTube alkalmazásba is könnyebb telefonon bepötyögni, mit akarunk, mint a távkapcsolóval szerencsétlenkedni. -
BBéci
legenda
Panasonic GT60 tévém a tiltás ellenére teljesen random módon kapcsolja be a hozzá csatlakoztatott erősítőt, processzort. Ki soha nem kapcsolja, mert az is le van tiltva. Nem zavar, elviselem,mert számomra elengedhetetlen, hogy a TV távirányítójával is tudjak hangerőt szabályozni, valamint a házimozis gép automatikusan váltogassa a bemeneteket.
-
Daywalker
addikt
Vagy van beállítás a tévén/erősítőn, hogy mi mikor kapcsoljon, vagy nincs. Nálam is szar az egész, ki is kapcsoltam a CEC-t a fenébe, mert csak idegesített. Netradiónál nem akarok tévét, de akkor is bekapcsolt, illetve az egész hektikusan működött.
BBéci: feleges ezen a témán lovagolni ennyit. A telefon mikrofonja nem egy kalibralt mérőeszköz, ha a B&W ajánlja, akkor sem. Ugyanakkor nem hiszem, hogy az erősítő mellé adott bemero mikrofonok olyan hű de komoly minőséget képviselnének, mivel az elég sokban lenne az erősítő árához képest..
-
BBéci
legenda
-
Daywalker
addikt
-
paolinho
addikt
Igen, jogos, most már működik minden frankón. Köszi mégegyszer a segítséget!
Mondjuk, mint egy kis érdekesség, azt még mondanám, hogy vettem korábban első felindulásra, egy optikai digitális audió kábelt, amellyel amikor összekötöttem a két eszközt nálam nem ment át a hang. Mindegy végül is, mert ez a HDMI ARC-CEC sokkal pöpecebb.
Modjuk azt nem értem, hogy, amikor bekapcsolom a TV távjával a TV-t, akkpr bekepcsol hozzá az erősítő is, viszont kikapcsoláskor csak a TV kapcsol ki. Nem nagy gond, csak nem logikus így.
-
törölt tag
ha a tévé hangja megejelenikk akkor megvan a jel:
hdmi 1-ben nincs dugo, mit akarsz orr? hdmi2ben van az erősitő, oda kapcsolj a tévén::
a ps4, és a többi HDMI forrás között nem a tévén hanem az erősitőn kell váltanod Azt kell megnézned az erősitőn hogy azok a bemenetek amikra kötötted, aktivak-e és az erősitő távján kell a bemeneteket váltani, illetve input assign menüben hdmi-t kijelölni a bemenet forrásának. -
paolinho
addikt
Nem működik sajnos.
Ide van a Pio-ba a kábel bedugva:
A TV-ben itt csatlakozik.
És ez a választási lehetőségem. Sajnos inaktív marad a HDMI.Megoldódott, köszi. Rossz HDMI bemenetet választottam a TV-n. Azért bénáztam, mert abba meg be volt csatlakoztatva egy miniPC, és azt meg látta a TV. Na mindegy, köszi szépen a segítséget mpo-nak is.

-
BBéci
legenda
A legtöbb? Linkelj néhány Huawei, Honor, Motorola, Xiaomi, Sony műszaki leírást, amiben benne van a HD hang!
-
markussandor
senior tag
-
L.L.
senior tag
-
Formaster
addikt
Van valakinek tapasztalata az Audyssey MultiEQ applikációval? Ez a mikrofonos beállítást követően fogja grafikusan megjeleníteni az eredményt a telefonon, amit tovább lehet finomítani, vagy ez is a telefon mikrofonját használja majd? Valaki használta már? Sajnos még nem volt időm kalibrálni az X2500-at, talán a mai napon sikerül.
-
mpo
veterán
A lényeget Fr3eWar már leírta.
Ha megfelelő a HDMI kábel, amin inputot kap az AVR (médialejátszó, PS4), akkor működnie kell.
Amíg nem jön össze, addig én a HDMI-CEC-et nem használnám.
(Mintha olvastam volna, hogy a HDMI-ARC és HDMI-CEC együttes használata gondot okozott). -
Fr3eWar
őstag
-
Zilko87
aktív tag
Sziasztok!
Kodi-hang beállításokkal kapcsolatos kérdéseimre mi lenne a megfelelő topic? -
Fr3eWar
őstag
Miután bekapcsoltad a PS4-et, az erősítőn source ként kiválasztod a távirányítón azt a HDMI in portot amire a PS4-et bekötötted? Pl HDMI IN1 (nem tudom pio-n mi a neve)?
Ha igen utána a TV-nél a források között ki kel választani azt a HDMi-t amire az erősítőt kötötted, jelen esetben az ARC-st (nálam most Samsung esetén HDMI4). Így se jó? -
paolinho
addikt
Nem akar nekem sikeredni ez a TV-AVR összehangolás.
Időközben szereztem egy UPS médiakártyát és kiiktattam a set-top-box-ot a rendszeremből.
A koax így a TV-be került, és (nem túl egyszerű módon) elő lettek varázsolva a csatornák is. Lévén a TV (LG 50UK6470PLC) is és az erősítő (Pioneer VSX-921) is ismeri az HDMI ARC csatlakoztatás lehetőségét összedugtam a HDMI-vel a két eszközt (az AVR-en a HDMI OUT-on csatlakozik a vezeték).
Ami a TV hangját illeti, gyönyörűen átmegy az erősítőre , sőt a TV távkapcsolója még részben vezérli is a Pio-t, viszont hiába csatlakoztatok az erősítőbe HDMI-n keresztül bármit is (pl. PS4), annak sem a képe, sem a hangja nem jelenik meg a TV-n.
Tudnátok erre valami tippet adni, hogy mi lehet a baj?
Előre is köszi! -
junkpod
nagyúr
-
Daywalker
addikt
Értem, de akkor mégis mit mondjunk rá? Hogy kicsi a lyuk, vagy jó? Nem ismeri senki a paramétereket...
Mindenesetre nem hinném, hogy ekkora teljesítménnyel olyan plafonszaggatós lenne, a komolyabb ládák ennél jóval többől gazdálkodnak... Vagy nagyon érzékeny a hangszóró, de akkor a láda méretét kell növelni, mert kis ládában kiemelés lesz a vége, ami lehet, hogy hangos meg ütősnek tűnik, de távol van a minőségi mélytől... -
qqzs
őstag
-
Daywalker
addikt
-
qqzs
őstag
-
Janesz1981
tag
Sziasztok. Milyen hangfal kábelt ajánlotok 500ft/m-ig?Jamo s506 szetthez lenne amit jelenleg egy sony str-db940qs hajt.Később szerintem majd onkyo erősítők felé nézelődnék.
-
Dorian
félisten
-
BBéci
legenda
-
junkpod
nagyúr
-
BBéci
legenda
-
sixpak
nagyúr
Erre nem tudok mit mondani, több mint 1 éve használom, egy V10-et váltott, ami szintén a világ legjobb audio képességekkel felruházott telefonja volt a maga idejében.
Nem áll szándékomban reklámozni a készüléket, pláne, hogy EU forgalmazása nem is volt, meg tulajdonképpen ez csak egy szar telefon, belebeszélünk és hallgatjuk mit mondanak a vonal tulsó végén....de ha nyomsz egy google keresést, V20 Audio szavakkal, akkor nagyjából képben lehetsz afelől, hogy mit tud a 3 mikrofon.
Teló témát zárjuk rövidre, nem vagyok mobil fetisiszta, ez csak egy használati tárgy, mondjuk mint egy botmixer vagy egy wc kefe.
-
junkpod
nagyúr
-
BBéci
legenda
Nem hiszek a specifikációknak, minden gyártó annyit kamuzik, amennyit akar.
Hasonlítsd össze egy 50-60000 forintos hangnyomásmérővel, ha 1-2 decibelen belüli az eltérés, akkor rendben van. A B&W megadta, mely telefonokkal működik a szubládáik automatikus EQ-ja. Számuk nem érte el a tizet, LG nincs köztük. -
sixpak
nagyúr
-
BBéci
legenda
-
zsoika
addikt
-
junkpod
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
-
BBéci
legenda
-
espi38
őstag
-
zsoika
addikt
-
espi38
őstag
-
Márky
tag
-
zsoika
addikt
-
guppy_83
tag
-
sticky35
tag
-
qqzs
őstag
Ismerem a csatlakozokat attol mar elorebb vagyok. A subladan van left/right rca de az erositobol csak egy jon ki, de mar osszekotottem. Elhoztam ezt a ladat probara.
Youtube tesztekkel 30 Hz kurol kezd csokkenni a hangnyomas es 25Hz-n meg erzem gyomorba. Meglett rajta a reflex nyilas is. Hatul felul van egy 12x3 cm es nyilas amit kicsit kicsinek erzek (23cm hangszoro) mert 30Hz korul atmegy legagyuba. A polarexpressz elejen amikor megerkezik a vonat es megall az hany Hz kb? Ott kb 70% hangeron lefujta a papirt a 2.5m-re levo szekrol. Erdekes hatas mikor egy helikopter a San andreasban kozelrepul es a reflexnyilas nezo fele iranyitjuk megvan a 4D mozi

A nyers YT tesztek alatt hallatszik a kiaramlo levego suhogasa ez az egy ami zavar, de film alatt nem hallom.
Mivel nem vagyok hozzaerto igy csak erzesre mondom hogy szo szerint felelmetes San andreas foldrengese meg a Polar expresz vonat megalasa utan meg remegtem egy darabig meg felneztem plafonra hogy vakolat marad e
De pl Hans Zimmer pragaban is sokkal teltebben szol. Vagy Netflixrol MovingArt zenei is szebbek, a mely mostmar a zene resze nem pedig pluszban szol a basszus. Persze bemeromikrofonoztam ezt is kulon.
Ezelott a Pioneer S-W90S volt 14 centis hangszoval. Arra -9dB-t mert erre meg -15dB-t
Van meg valamit amit erdemes megnezni kiprobalni hogy dontsek hoyg marad e...mondjuk mar ennyitol maradna. Gondoltam meg leszedem hatfalat hogy megnezzem milyen a hangszoro ami benne van. -
zsoika
addikt
-
Dorian
félisten
-
BBéci
legenda
-
guppy_83
tag
-
Márky
tag
-
BBéci
legenda
-
espi38
őstag
Szia először is köszönöm a válaszod😀
Nos, csak a hálózaton van nincs rajta rca, nekem akkor is hangos nem kell túlságosan oda hajolni hogy hallja az ember.
Most olvasgattam, hogy panaszkodnak a bugásra többen is, ugy nez ki ez típus hiba 😂
Holnap megyek és visszaviszem ahol vettem, hallgassák meg, hogy mi van azt mondták cserélik de ha a másik is ilyen lesz akkor nem kérem. -
Márky
tag
Sziasztok,
kb 22nm-es nappaliba szeretnék házimozit. A keret 200-250e Ft.
Must have:
az erősítőben legyen vezeték nélküli csatlakozási lehetőség(BT vagy wifi),
HDMI (arc) képes legyen
amennyiben a hangfalszettben nagy hangfalak vannak, azok nem lehetnek magasabbak, mint 85cm.Nice to have:
jó ha van benne FM tuner.Használt termékeket első körben kizárnám, új valamit szeretnék.
Kinéztem egy erősítőt: YAMAHA RX-V385
Illetve ezt a hangfalszettet: Eltax Shine 5.0
Kérem a szakikat, hogy adjanak valami tanácsot, hogy ez a szett jó-e, vagy úgy ahogy van nem és másik irányba induljak el.

-
zsoika
addikt
Ha kihúzod az RCA kábelt és nem búg akkor cserés a kábel , mert zavart szed össze. Ha akkor is búg ha csak a hálózatba van dugva akkor az erősítő trafója az. A trafóhang lehet típushiba, vagy garanciális hiba, de ha csak nagyon halkan közelről hallatszik akkor természetes.
-
espi38
őstag
Nem tudom mit csináltam, de most szól a mélyláda is de olyan búgó hangja a mélynyomonak, pláne ha nem kap jelet a láda és be ban dugva az rca kábel.
Egyébként ugye semmi hangot nem szabadna hallani ha bekapcsolom a mélyládát rca kábel nélkül, mert anélkül is zug de nem zavaróan? -
zsoika
addikt
-
zsoika
addikt
-
junkpod
nagyúr
-
junkpod
nagyúr
-
BBéci
legenda
-
Daywalker
addikt
Passz, a kezelési útmutatót kéne megnézni, hogy mit csinál a Direct mód.
-
qqzs
őstag
Azert is vagyok itt

A mostani TX-SR507 ha jol emlekszem ennyi mondjuk az NR686 tobb lesz: 100 W/ Ch (8 Ohms), 210 W/ Ch (6 Ohms)
Ha kisebb teljesitmenyu lada kerul nagyobb teljesitmenyu kimentre...nem tehetnek kart egymasban?
Az Y megoldas a osszekotesben ha csak egy kimenet van de L R bemenet? -
törölt tag
-
BBéci
legenda
-
törölt tag
Ok, csak engem egy Onkyo tesztben szereplő mondat bizonytalanított el, miszerint:
"A 646-os modell még egy 630W-os táppal rendelkezett, még a 656-os 570W-tal. Nagy baj nincs, hisz a konkurensek (Sőt, néha még az egy kategóriával feljebb lévő modellek is) a tavalyi évhez hasonlóan többnyire 500W alatti tápegységekkel szereltek, és ez bizony észrevehető."A 300W jóval 500 alatt van...

-
BBéci
legenda
-
zsoika
addikt
-
törölt tag
-
BBéci
legenda
-
törölt tag
-
Barthezz2
nagyúr
-
BBéci
legenda
Ezek közül olvass el néhányat!
(#40108) qqzs
Ha még nem találkoztál zárt mélyládával, akkor rémesen kevés tapasztalattal rendelkezel.
A topik lakóinak többsége a zártakat szereti, mert pontosabb, gyorsabb, feszesebb, megfogottabb, részletezőbb a hangjuk, mint a reflexeseké. A basszreflex előnye a nagyobb hangnyomás és kisebb erősítő teljesítménnyel megelégednek.
Ha két szubládát üzemeltetsz, azoknak egyformáknak kell lenniük!Honnan vetted a 160 wattot és mitől tenne kárt az erősítőben?
-
törölt tag
-
qqzs
őstag
Nemcsak ennyi van csak ez mar olyan olcso hogy nem baj ha egyel tobb lesz itthon mire kialakul foleg ha tenyleg jol szol es hangszoro is minosegi benne. A nappali+etkezo+konyha egyben van osszesen 50 m2 elfer benne ketto. En meg nem lattam reflexnyilas nelkuli melyladat. Ha nincs miert nincs nyilas?
80 Watt R.M.S. / 150 Watt max van rairva az 160W erositoben nem tud kart tenni?
Es line left right bemenete van az erositobol meg egy jon ki. Csak siman y-al bedugom? -
BBéci
legenda
-
törölt tag
-
törölt tag
Tápokkal kapcsolatos kérdésem lenne.
Az hogy lehet, hogy a Yamaha 685-ben - ami az Aventage szint alatti zászlóshajó - 300W-os, míg egy Denon X2500-ben 500W, Onkyo 686-ban 570W-os van?A 300W a többihez képes karcsúnak tűnik, ez milyen hátránnyal jár?
-
BBéci
legenda
Listázd ide azokat, amik árukat tekintve beleférnek a keretbe, mi majd választunk közülük.
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok végül is cask a kérésemet nem írtam le az előbb: Erre a hozzászólásra
Szóval milyen hangfalszetteket tudnátok ajánlani a Pioneer VSX-933 mellé ami a TAGA Harmony TAV-606 v3 árszintjén van vagy annál max 1,5x drágább. Iletve jó választás lenne-e hozzá maga a TAV 606?
Köszönettel előre is
-
BBéci
legenda
-
qqzs
őstag
Ja ezt gondolom csak az volt a furcsa hoyg a sok 25 herzes hazugsag kozt ez miert 16Hz?

---------------
Masik topikban megfejtettek az ismeretlen melyada hatuljat egy mivoc AM 80 MKII amplifier module for Subwoofer 80 W RMS. Ha valaki barkacsolta lehet a hangszoro valami jobb fajta. Mivel kiserletezo tipus vagyok 15ezerert erdemes lehet elhozni? Ami erdekes hoyg nem talaltam rajta reflex nyilast vagyis nem emlekszem az oldalara alul biztos nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
40200 - 40101
93240 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- TV & Audió
- Házimozi belépő szinten
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- Crimson Desert
- Samsung kuponkunyeráló
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

VoidXs