Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
-
BBéci
legenda
Mindkettő kicsi abba a nagy szobába, 30 centis hangszóróval rendelkező szubládát kellene keresned.
Ha muszáj a megadottakból választani, akkor Yamaha.A hangdobozszett is kicsi, ismerem, nem a műszaki adatai alapján mondom.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Kicsibors01
csendes újonc
Én voltam, én voltam!!!!
Ez az erősítő is szóba került a 100e környéki jó ár-érték aránnyal bírók között.
Inkább vennék újat, kizárva a hozzá nem értésemből fakadó bizonytalansági tényezőt, így az ajánlásaitok alapján most ez a 3 van mérlegelés alatt:
- Denon X1300W 300€ körül
- Denon X1400H 350€
- Pioneer VSX-932 330€
az Onkyo TX-NR676E-ről kezdek letenni a 410€-s ára miatt, annyit szívem szerint nem szánnék rá, csak ha valaki nagyon rábeszélne. ;-)
Biztos buta kérdés, de a HKTS 65-ről azt olvastam, hogy 8 ohmos rendszer, ami igényli a nagy teljesítményű erősítőt, mert a hangszórók csak 83 db érzékenységűek. Mit jelent ez pontosan? Fenti erősítők megfelelnek/kompatibilisek a hangfalakkal? -
Lacielvtárs
nagyúr
Persze hogy kérik, mivel gondolom saját fordítás van nekik, gyárilag nem jár hozzá a magyar...
Mondd nekik, kifizeted.
Volt aki 5-6 ezer forintért hozzajutott
Persze ha ér neked ennyit..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
tomyka74
senior tag
hát a válaszukra én is kiváncsi lennék. vagy,hogy hogy magyarázzák ki az egészet.
de gondolom ezt innentől már baszh..od.
ezzel az a baj,hogy mire lezajlik ez ügyben a procedúra addigra neked már többe fog fájni ez az avr mintha itthon vetted volna meg újonnan. vagy nem?
nemtom,hogy működnek ezek a kinti internetes vásárlások, de én elég szkeptikus vagyok ezekkel kapcsolatban.
azért arra tényleg nagyon kiváncsi vagyok ,hogy ilyen esetet mivel magyaráznak ki, mit mondanak neked erre,hogy így átbasztak magyarán. -
L.L.
senior tag
Utolsó OFF tőlem a témában, csak okulásképp, más lehet tanul valamit belőle. Visszaküldtem a leharcolt, használt erősítőt az Elektroweltnek, ma van 1 hete, hogy átvették, amit jeleztek is, és írták, hogy másnap küldenek egy újat. Ez nem történt meg, azóta kérdéseimre csak 1 szavas értelmetlen emaileket küldözgetnek, de hétfő óta már ilyen válaszokat sem kapok. Részemről abszolút megbízhatatlan cég, és egyenlőre úgy néz ki, egy nagyobb összeggel meg is károsítottak. Hülye voltam, hogy nem PayPal fizetést választottam, hanem utaltam nekik, mert akkor legalább tudtam volna visszatérítést indítani.
-
xxxxxxxxx
tag
Tények magukért beszélnek!
Ne gondold azt hogy bunkó vagyok, mert tényleg az vagyok
Jobban jártál volna apróról nézel valamit. Hátha kisikerül valami az ügybe.
Köszönjük hogy megosztottad tapasztalatod. Írd meg végül mi lett belőle.[ Szerkesztve ]
-
I'am Dony
őstag
-
arcitec
addikt
Próbáld meg a tulajdonos/FŐ FŐNÖKÖT elérni, hátha megkerülődött a dolog és summant valaki.Ne hagyd semmiképp, pláne, hogy van bizonyítékod, hogy visszavették.Nézz utána az össz esetleges lehetőségeknek.
Piríts esetleg rájuk , talán az hat .. Bár sokszor a türelem az rózsát terem ..[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
-
Dorian
félisten
Hivatalosan a nézési ponthoz képest 90-110 fokra kellene rakni, de állványból valószínűleg nem tudsz olyan magasat venni, hogy a hallgatói fejmagasság felett kb. 60 cm-re legyenek a dobozok. + én valószínűleg már másnap felrúgnám véletlenül (karcsú magas szerkezet, tetején a súlyponttal)
Ha nem lesznek surround back dobozok, akkor én a falra tenném őket, olyan módon beforgatva, hogy az elejük felém nézzen.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
zsoika
addikt
Igen...2,5cm ,de ne aggódj lehet úgy is hogy a bútorral azonos bútorlapot körbe élzárózol, azt fogatod be és arra teszed pl. tüskével vagy
szoktak blu-tak ot is rakni. Nekem nem ment volna rá a szövet az elejére és féltem a hangszórokat a fiamtól.
[link]
A bútorlapnál jobb egy keményfa darab .[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
Esetleg ez még érdekes lehet számodra. [link]
Az az 1db silány kép és a szöveg nem sokat mond.
Kérdezz rá ha gondolod hogy milyen tartó ez és mik a méretei.Bornie127: minek neked belépőbe 4-es? Attól még nem lesz jobb a hang hogy vastagabb....az csak egy a sokból tényető, ami kell a jó hanghoz. Messze vannak a hátsók?
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Köszi, itt csak egy forgalmazó van, 70-ért adja.
Nem látom a hangformátumokat a leírásban, mit tud nálad?
Garancia jó lenne, barátom fia Lengyelországban él, nem tudom ez a későbbiekben előnyt jelentene-e.
Meg vagy vele elégedve? Mennyi szakértelem kell hozzá?[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
BBéci
legenda
Ha a kettő közül kell választani, akkor inkább a Denon, de ez erősen szubjektív.
(#37186) alcapone386
15-17000 forintért egy viszonylag jó szubkábelt lehet kapni, nem méyládát.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsoika
addikt
Én arányosan 0 közelébe szoktam állítani pl a denont amikor még az volt (mostani erősítőnél erre nincs szükségem mert oda állít) és utána a hátsókra ha jól emlékszem 2-3dB -is emelnem kellett mert halk volt(mostani erősítőmnél ez is rendben).
Denonnak nem voltam megelégedve a mérésével...igaz 2009-es régebbi szériám volt.Quetz: Én simán belenyúlok csak úgy fülre hanem tetszik amit mér. Nem érdekel mit mért ,én hallgatom, nekem kell hogy tetszen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek