Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Tudom, hogy nem szép dolog, de rendeld meg neten kihozzák és van rá 14 napod, hogy kipróbáld. Ha mégse jó akkor szépen becsomagolod és vissza viszed. A pénzt meg pár napon belül vissza utalják a számládra. Ezt, hogy neked megfelel csak ott és akkor fog kiderülni amikor beüzemelned.
-
-
KovyBoy
tag
Eloszor is igaz lehet, amit irsz, en is tapasztaltam mar naluk ilyet.
Jelen esetben nem ellenoriztem egyesevel, hogy allitasod igaz e az osszes termekre, ezt tegye meg majd az, aki vasarlas elott all.Ami megtekintendo egyeb, az altalad hivatkozott weboldalakon, hogy azok gyartoi, vagy - sajat beszerzes eseten - csak a hazai jogszabalyoknak megfelelo 1 ev kotelezo jotallast adjak ugyanannyiert, netan naluk olcsobban, aztan merlegelje, ki-ki.
Masreszt hangsulyozom, nem egy vita elinditasara buzditok senkit se (jo magyar mentalitas szerint), ezert mindenkit megkerek, hogy csak epito es pontos adatokkal illusztralo hozzaszolasokat tegyen itt, HA az nem szemelyes es szolgalja is a kozosseget.
Jo szandekbol tettem be a linket, mint nem kotelezo lehetosegek egyiket. Intelligens felnott emberek leven mindenki el tudja donteni, hogy hol vasarol.
Szemelyeskedes johet privatba, arra sem kivancsi itt senki.

-
BBéci
legenda
Az olyan mikrofonos bemérésnek, ami nem végez szobaakusztikai korrekciót, szerintem semmi értelme, több kárt okoz, mint hasznot.
Nem szokványos a működés, annyi bizonyos. Ha nincs szubláda, nem lehet rendben a fázisa. Nem lenne szabad azzal a csatornával foglalkoznia az erősítőnek. -
BBéci
legenda
Mi az a hangszín?
A belépő kategóriás erősítők többsége csak távolságot és jelszintet (hangerőt) állít, míg a komolyabbak szobaakusztika korrekciót is végeznek a beépített ekvalizátorral (EQ).(#4628) CrckBoT
Aktív szubládát tudsz hozzá csatlakoztatni, ami akár 3000 W teljesítményű is lehet, nincs semmiféle megkötés.(#4627) roli636
Egyiket sem, mert egyéni ízléstől, igénytől függ. -
Dorian
félisten
Nem tud ilyesmit. Gondolj bele, akkor mindegy lenne, milyen hangdobozokat kötünk az AVR-re, bemérés után mind ugyanúgy szólna

Van olyan eset (fehér holló) amikor egy különböző center jobb választás a frontokétól, de az nem a belépő, meg nem is a középkategória, másrészt sok tapasztalat és sok kipróbálgatás előzi meg míg esetleg ilyent talál az ember.
-
Nemir Ombe
addikt
-
Nemir Ombe
addikt
..... hát az a JBL sem a minőségéről "híres", de olcsó ..... ebben a(z) (ár)kategóriában ne nagyon keress minőségi különbségeket, mert nem nagyon vannak, inkább csak "karakter" különbségek vannak, az meg ízlés dolga ....
(írhatnám azt is, hogy vedd azt amelyik tetszik vagy amelyik olcsóbb és akkor felesleges a "melyik lehet a jobb" kérdés is ....)
-
hdekakas
senior tag
-
jeni
félisten
nem tudom ,hogy valós-e az a győztes szavazat az újság vagy teszt oldal alapján?
a DENON mellett semmi se szólna?
Semmilyen érvelés?Több dologban előrébb mutat,többet nyújt és a plusz garancia sem mindegy?
Páran írták,hogy audió terén a Denon erősebb és a házmozi terén meg egy szinten van a Yamaha cuccal.A Yamaha sem 5.2 cucc.

Igaz nem én döntök helyette,az ő döntése,hogy mit vesz.

-
n3m3r3
tag
Csupán Neked akart jót. Van aki jobbat akar és a használt piacon néz szét. Van az instant vásárló, aki "jó lesz az" alapon bebattyog az MM-be ,csak szóljon valami. Aztán rájön hogy bezony ezt a pénzt okosabban is elkölthette volna. Nehéz tanácsot adni a monitor másik oldaláról. Tapasztalat és olvasgatás, máshogy nem megy. Mindenki nagyon jót akar magának otthonra adott összegből. A házimozi nem túl hálás ebben, nagyobbra kell nyitni a tárcát néha. De ez mind csak üres szöveg ha nincs benne legalább pár éve az ember. Ezt nehéz megértetni.
-
-
Akkor lehet az a baj, hogy a yamahához kéne a sub úgy teljesedne ki.
Ezért gondolkozok én is először 5.0-ba azt ha kevés a mély, akkor egy sub, csak a filmek mellé esélyes, hogy azonnal kéne a sub 18 négyzetméteres szobába. Én falun lakok szóval kb mind1 a dolog nappal hogy üvölt.

(#3526) wolf033 Ki lehet ám hozni 200k alatt én is arra pályázok.
Onkyo SKF-4800 + SKS-4800 70k.
Yamaha HTR-2067 70k,140k igaz nincs sub, de lehet nem is kéne neked egy subot meg tudsz venni 30k-ból.
Én valami ilyesmiben gondolkodok sőt aprón van a taga szett 80k-ért amibe szintén gondolkozok más fórumon ajánlják lehet nekem be jönne az a szett.
Az a baj, hogy ebbe a rohadt városba sehol nem lehet meghallgatni ezeket.

-
-
BBéci
legenda
-
-
BBéci
legenda
Meglepően jók a mélyei, de nem beszélhetünk házimoziról, ha nincs a rendszerben szubláda. Sógoromnak sincs és amikor nálam meghallgat valami filmrészletet, mindig elhatározza, hogy vesz egyet. De csak terv marad, mert átlagban havi egy filmet néz meg, sokszor csak a tévéje hangszórói szólnak, annyira tojik az egészre. Inkább könyveket olvas, talán neki van igaza.

-
Sz_Imre
senior tag
Szia!
Megérhet egy misét (részemről).
De ha tudsz várni, akkor holnap lesz több audio szaküzletbe is lesznek akciók, mindenképp érdemes megnézni őket.
Itt 3 már leírtam, + Extreme Audio-nál sőt valaki már látta is az akciós árat.Hangfal szett még az Onkyo van neked?
-
Sz_Imre
senior tag
Hali.
Először is gratulálok az új házimozi rendszeredhez.
Igen, normális mikor bekapcsol az erősítő és kattogó hangot ad, mivel ilyenkor a reléknek a hangját halljuk asszem.
A vágást (crossover) itt tudott megtenni 7. oldalon van leírva és ábrázolva. -
Sz_Imre
senior tag
Ha esetleg bemérős mikrofonos erősítőt keresel és maradnál ennél a márkánál, akkor az Onkyo TX-NR535 már tudja ezt. Kicsivel többe kerül 110e. ft.
-
törölt tag
Először minden hangszóróra kiad egy jelet és amin vannak arra yes-t rak és eltárolja -elég hangos, 75 dB.
utána váltakozo frekvenciájú egymásutáni jeleket küld egyenként mindegyikre, mikrofonon keresztül fogadott jelből kiszámolja a távolságot, re-equalizál tehát amiből sok van, elvesz, kevéshez pótól.. ezt számolással dönti el ami kb egy percig tart a hangok után. kb mint egy forditot radar elviekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás topik
- Milyen processzort vegyek?
- Battlefield 6
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Ha nem kapcsol ki-be gyakran nem nagy gáz, csak ne legyen baja tőle...

Semmilyen érvelés?

VoidXs