- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
rayoliviero #79743 üzenetére
Emlékeim szerint -12....+12 dB a skála. Ha a SUB -12 dB, akkor nagy a bemeneti jel. Tekerd még lejjebb SUB-on a potit. A cél, hogy ne érje el a skála egyik másik végét a kalibrálást követően.
-
válasz
rayoliviero #79743 üzenetére
Írtam privátban
-
válasz
rayoliviero #79722 üzenetére
Szia,
Dynamic EQ max este ha halkan mozizol amúgy Off. XT32 meg azért egész jól be tudja mérni rendszert, töltsd le hozzá a telefonos app-ot. -
VoidXs
Topikgazda
válasz
rayoliviero #79722 üzenetére
Előbbit nem (mert egy multiband kompresszor), utóbbit igen (mert szobakorrekció).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
rayoliviero #79693 üzenetére
ha mindig 15 perc utan megy el egyetlen egyszer, akkor erdekelne engem is ha talalsz megoldast
kabelt, erositot, chromecastot es kijelzoket csereltem, a problema maradt.
-
morfondőr
addikt
válasz
rayoliviero #79696 üzenetére
Vehetsz bármilyen hangsugárzót a kalibráció úgyis össze lövi őket. Arra törekedj, hogy mennyezetre tudd szerelni, mert ott fog legjobban érvényesülni.
Ja és a Telekomos csodaboxot hagyd csak a Telekomos TV-nek, mert még arra sem jó, nemhogy másra.
-
Smiley
addikt
válasz
rayoliviero #79693 üzenetére
Ez tipikusan a szar a kabel esete. Azt hasznalod amit adtak a boxhoz, mert ha igen csereld le egy sima alza markas madzagra.
-
Quetz
őstag
válasz
rayoliviero #79644 üzenetére
475k a Denon x3800, Dirac Live bővítési lehetőséggel.
-
Gombinyó
őstag
válasz
rayoliviero #79644 üzenetére
PS5 meg LG oled mellé biztos nem szívatnám magam régebbi vassal, ennyi pénzért korszerűbb avr-t is találsz sztem.
Ha mégis emellett döntesz az AVR-re nem fogod tudni felfűzni a PS-t pl, lehet majd HDMI leválasztót kutatni...
Úgy írom ezt, hogy hasonló cipőben járok egy régebbi CA erősítővel, aminek a hangjával meg vagyok elégedve, de el tudnám engedni, ha megszabadulnék a járulékos szívástól ami ezzel jár. -
Smish
tag
válasz
rayoliviero #79564 üzenetére
Dobd ki a pic..ba azt a tévét!
Ez a fal egy projektorért könyörög
És akkor lesz hely a centernek is. -
junkpod
veterán
válasz
Szvsz minimum erre az állványra érdemes felrakni, de ahogy mondod a falra akasztás az igazi.
Azért én ezt az állványt megerősítenem, legalább hátul 2 átlós kereszt panttal, így bármikor osszecsukolhat a tv súlya alatt. -
Quqesz
nagyúr
válasz
rayoliviero #79567 üzenetére
[link]
De nézz szét, van náluk több fajta. -
Ger_man
senior tag
válasz
rayoliviero #79567 üzenetére
Szia!
Tudom ez nem IKEA-s bútor, de esetleg egy ilyen konzolt vagy hasonlót keresni, amit a bútorhoz fogadsz fel, nem a falra. (De az lenne a legcélszerűbb
)
De egy nagyobb ilyen állványt is le tudsz gyártatni mondjuk egy OBI-ban, vagy hasonló helyen. Mondjuk biztos elkérik az árát
-
krx21
nagyúr
válasz
Az a sok csupasz falfelület, nem vágja tönkre az akusztikát?
Ha nem gond, ha feljebb van a tv, akkor lehet ráférne a centerre…?
Nekem úgy van… -
I'am Dony
őstag
válasz
Jó ez az állvány. Mehet rá a TV.
-
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #79554 üzenetére
Nem emlékszem már. De azt hiszem otthon megvan valahol a gyári hozzá adott láb, ha nem felejtem el este megnézem.
Írj rám légyszi emlékeztetőt. -
jambiyya
őstag
válasz
rayoliviero #79472 üzenetére
Nekem a gumi alapú talpak váltak be inkább subokhoz.
-
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #79461 üzenetére
Én nagyon szerettem a T12-t. De az kis lakás után a nagy házba már kevés volt, ha lehúztam a szoba kiemelését (anélkül még ott is megfelelt), így cseréltem egy R-115SW-re.
A T12 gyári lábai (szivacsbazzeg, nem elmászkál, hanem összenyomódik, hát milyen alátámasztás az egy szubnak...) még kicsomagolatlanul megvannak, azt rá se tettem, hanem vettem helyette valami tüskét. -
jambiyya
őstag
válasz
Az úgy finomabb. A maradékból veszel alá valami normális lábat, mert a gyári elég gyenge.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Szerintem belefér. Ha figyelembe vesszük, hogy az elmúlt fél év alatt volt 50% emelkedés sub árakban, még jó is.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
rayoliviero #79453 üzenetére
Én attól nem félnék, lecsapnék rá. Ha tényleg szériahibás lenne, tele lenne vele a fórum, de ez eddig csak a Monoprice Monolith-nak sikerült. Kár érte, pedig alapesetben az is egy kategóriagyilkos volt.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
rayoliviero #79451 üzenetére
Ha a zárt karaktert szereted, nem hinném, hogy van jobb opció.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
rayoliviero #79449 üzenetére
Félelmetesen jó ára volt, ettől lett hírneve. A saját árkategóriájában sok refist maga mögé utasított, ami egy zárttól lényegében hallatlan. Ugyanaz a jelenség, mint anno az R-115SW, aminél egyszerűen annyiért nem lehetett jobbat ajánlani. Most már a T12-t nem árulják, a Klipsch pedig borzalmasan áraz, viszont 100-ért használtan ajánlott vételek.
-
b.
félisten
válasz
rayoliviero #79303 üzenetére
De, állítsd 80 ra és a frontokat is smallra tedd.
-
ada19
senior tag
válasz
rayoliviero #79280 üzenetére
Majdnem ugyanaz a helyzet ezzel is.
-
ada19
senior tag
válasz
rayoliviero #79278 üzenetére
Ebből a táblázatból nagyjából látod mit fog tudni 2 méterről és annak függvényében a saját távolságodhoz tudsz vele számolni. Távolság duplázásával 6 dB-t csökken a hangnyomás.
Audyssey pl. 85 dB-re kalibrál (0 hangerő), tehát tegyük fel -10 körül filmezel mint sokan, akkor az 75 dB, a subwoofernek 30 dB headroom szükséges, az 105 dB csúcsokat jelent. Az SB-1000 ezt 2 méter távolságból 40 Hz és afelett tudja csak, de 22nm szobában jó eséllyel ettől távolabb lesz, a 4 méter sem kizárt, akkor pedig gyakorlatilag csak 50 Hz-től fog tudni valamit produkálni. Ami annyit jelent hogy kellene belőle vagy 3-4, de abból az árból már veszel jó reflexeset. Akár kettőt is.
https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/subwoofer-comparison.20494/
-
ada19
senior tag
válasz
rayoliviero #79276 üzenetére
Attól függ mi a célod vele, de az SB1000 eszméletlenül gyenge.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
rayoliviero #79243 üzenetére
Nem ismerem a Dalit és nincs Spinorama mérés se hozzá, hogy objektívet tudjak mondani. Bocsi.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #79237 üzenetére
VoidXs ebben tudnál segíteni?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
rayoliviero #79236 üzenetére
Igen, zenére jobbak a lassú lecsengések, főleg klasszikus/jazz vonalon sokkal kellemesebb hallgatni, különösen a zongora hangján érezni, filmre viszont hatalmas hátrány, az erő teljesen hiányzik belőle. Refisből könnyű zártat csinálni, vagy eltömíted egy zoknival, vagy PC esetén olyan szűrést használsz, viszont zártból refist nem lehet.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
rayoliviero #79234 üzenetére
300 W peak és 40 Hz hivatalos alsó határ, ráadásul belépő zárt is. Mindhárom red flag, ezen egy jobb álló pár túltesz. Javaslom például ezt.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
rayoliviero #79229 üzenetére
Sajnos mindkettő nem ajánlott. Mekkora keretben nézelődsz?
-
BIGi75
senior tag
válasz
rayoliviero #79120 üzenetére
Info(wps) gombot használd az előlapon
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #45618 üzenetére
Köszönöm a bizalmat, de nem tudok segíteni, azokat a szerkezeteket nem én teszteltem. Azért nem vagyok aktív a soundbáros topikban, mert nem ismerem az aktuális kínálatot. Volt nálam egy 200000 forintos Samsung, ami annyira pocsékul szólt, hogy 15 perc után megszakítottam a tesztelését és visszacsomagoltam a dobozába.
Azt tudom, hogy ami újonnan 150000 forintért, vagy olcsóbban kapható, az minimális, vagy semennyi házimozi élményt nem ad. Ezért jól teszed, ha a használtak közül válogatsz. -
válasz
rayoliviero #44426 üzenetére
Építsd át a dobozt megfelelő méretűre, sniccerel félig bevágod, meghajtogatod, leragasztod. Az erősítőt meg tekerd körbe sztreccsfóliával, az sem baj ha 50 métert rátekersz, a lényeg, hogy az áru nem mozoghat a dobozban, pont akkora legyen, mint a fóliába öltöztetett erősítő.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #44307 üzenetére
Ízlések és pofonok...
Ha nem nézem a tévét, kikapcsolom, vagy be sem kapcsolom, mert spórolok az üzemidejével, élettartamával. Ugyanis pótolhatatlan Panasonic plazma. -
blakey
titán
válasz
rayoliviero #44301 üzenetére
Miért nem a megfelelő topikban teszed fel a kérdést? UPC topikban többet tudnak segíteni.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #44304 üzenetére
Készülődés közben van időd nézni?
Ha nem nézed, akkor miért nem rádiót hallgatsz?
Én különleges állatfajta vagyok, csak olyan zenét szoktam hallgatni, amire éppen vágyom, ezért a rádió/tv eleve kizárt, csakis saját gyűjteményem valamelyik lemeze jöhet szóba. -
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #44301 üzenetére
Nem tudom, mert soha nem nézem az MTV Live-ot.
-
Quetz
őstag
válasz
rayoliviero #44292 üzenetére
Erősítő nélkül próbáltad már?
-
I'am Dony
őstag
válasz
rayoliviero #44097 üzenetére
A frontok large beállításon vannak small helyett.
-
zsoika
addikt
válasz
rayoliviero #43871 üzenetére
Ne a hangerőt emeld meg ...hanem a jelszintjét és a mélynyomón a potiból korrigálj visszább
-
Joshi
titán
válasz
rayoliviero #43869 üzenetére
Egy bizonyos jelszint fölött kapcsol be a sub. Emeld meg a hangerőt mielőtt elindítod a filmet.
-
Morris
veterán
válasz
rayoliviero #43849 üzenetére
Egyáltalán a film hangsávja olyan?
Madvr
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
rayoliviero #43847 üzenetére
Miről eteted, milyen kábelllel van összekötve?
-
zsoika
addikt
válasz
rayoliviero #43839 üzenetére
Jó akkor a távi a ludas ...már előrébb vagy.
Szedd szét és takarítsd ki...elrontani már nem tudodcsak nyerhetsz vele.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #43816 üzenetére
Ebay. Csak írd be az eredeti táv jobb, alsó sarkában lévő betű/szám kombót a keresőbe.
Amúgy, a Harmony is jó ötlet. Ki lehet váltani vele az összes távot. -
zsoika
addikt
válasz
A telód kamerájával ellenőrizni tudod hogy működik e a távirányító azon része.
-
Gombinyó
őstag
válasz
Szerezz be inkább egy Logitech Harmonyt, nagyban megkönnyíti az életed, főleg, ha több eszközt használsz egyszerre.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #43813 üzenetére
Miért fontos, hogy eredeti legyen, ha egyszer az utángyártott kínai is tud minden funkciót, és fillérekért beszerezhető?
Nekem is van mindkettő, hogy ne a gyárit kelljen nyomogatnom. Bár nem valószínű, hogy el akarom majd adni, de ha mégis, akkor jó lesz a gyári, amúgy otthonra teljesen jó az utángyártott is.szerk:
Egyébként vicces, de az én gépemet, a bal oldalon látható távval árusítják, ezzel volt a dobozba csomagolva.Ugyanakkor, a manualban az utángyártott képe van:
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #43812 üzenetére
Miért vennél újat? Vidd vissza oda, ahol vetted! Kenje a hajára!
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #43812 üzenetére
-
Alex91
félisten
válasz
rayoliviero #43805 üzenetére
A Demo mod miert ON?
-
arcitec
addikt
válasz
rayoliviero #43807 üzenetére
Létezik még pár app esetleg ezekből? [link] Mikori az erősítő, mikori a telefon, Android verzió. pl nálam az S4-en is másik app működött és most már az S9-en is másikat használok,mert az a stabilabb. Nálam a PC is látja az erősítőtt. Igaz az erősítő RZ900. Az most sajna nincs meg kell -e jelszó vagy mi egyébb a párosításhoz...De nem emlékszem , hogy macera lett volna összepárosítani őket ..
De most nézvén ott az üzenet,mintha azt írná,hogy valamit még setup-olni kell a telefonon .. Az erősítő nyilván a routeren, a wifi működik stb ... Ja az erősítő típus az meg van .. -
arcitec
addikt
válasz
rayoliviero #43805 üzenetére
Elsőre a NET rádiót hozzad össze. Ha az már megy(szól), akkortól az appnak már meg kell találnia.Ha nem, akkor keress esetleg másik appot. Persze csak tipp a részemről ..
-
Alex91
félisten
válasz
rayoliviero #43801 üzenetére
Ugyanazon a halozaton vagy az erositovel es a telefonnal?
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #43801 üzenetére
Nem tudom sajnos. Nekem is van fent valami a telómon, de ha jól emlékszem, az infra portot használ.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #43797 üzenetére
Pioneer távok trükkösek. Mivel képesek több eszközt vezérelni, ezért van rajtuk egy üzemmód választó. Amennyiben jelenleg nem az erősítő vezérlésére van állítva, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek rajta. (És a piros LED sem villog)
tipp: REC/RECEIVER/AMP gomb megnyomása után próbáld újra, valamint a manual elolvasása is erősen javasolt.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #43797 üzenetére
Ha már a távirányító hangerő gombja nem működik, akkor feltettem a Pioneer Remote appot, de sehogy sem akar csatlakozni az erősítőhöz. Az erősítő és router hálózati kábellel van ossszekotve, az internet rádió működik.
-
mpo
veterán
válasz
rayoliviero #43787 üzenetére
De majd lesz idő, amikor már nem kapsz FHD-t, érdemes jobb HDMI kábelt venni.
[link] -
zsoika
addikt
válasz
rayoliviero #43787 üzenetére
Akkor high speed elég.
-
mpo
veterán
válasz
rayoliviero #43772 üzenetére
Ez biztosan jó.
[link] -
zsoika
addikt
válasz
Az ARC , HD hangoknak nincs nagy igénye ...egy sima High Speed kábel elég neki.
A fő kérdés inkább a kép amit át szeretnél küldeni...4K, HDR, 60Hz ilyesmi -
sony309
őstag
válasz
Az avx-n lévő Jm Láb Chorus szettet láttad?
Kácsa HDMI kezdésnek?
-
MasterMark
titán
válasz
-
zsoika
addikt
válasz
rayoliviero #43768 üzenetére
Szia.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #43749 üzenetére
Igazán nincs mit...
Még annyit, hogy a Focal-ok illenek a Denon erősítőhöz. (Állítólag) -
törölt tag
válasz
rayoliviero #43734 üzenetére
Sokáig én is úgy moziztam, hogy a center másfajta volt.. Azon az elven indultam el, hogy a beszédhangot biztosító elem legyen a legjobb.
Aztán kipróbáltam az egységes hangfalszettet, és bizony valóban megértettem miért kell az azonos gyártó azonos családból származó szettet használni.
Viszont: Mivel hobbiról beszélünk, és valahol így is úgy is lesz kompromisszum, ha úgy érzed, vedd meg.
(#43742) ctrlaltdel13
Szerintem ez ne zavarjon, attól, hogy nem "nyitja ki az ajtót" a mélynyomó, attól még lehet pontos, feszes, részletező hangja.
Egyébként nálam is negyeden van a poti, és még abból is levett 5.-öt az Audyssey. -
Gombinyó
őstag
válasz
Van fent egy Polk rti szett 195-ért. Arra fülelnék rá, AVR-t meg vennék külön. Ha jól emlékszem láttam Onkyo 875-öt 100 alatt.
-
BBéci
legenda
válasz
Ha kutya lenne, sétatéri keveréknek nevezném.
Alapszabály szerint egy gyártó, egy családjából kell összeállítani a szettet. -
zsoika
addikt
válasz
rayoliviero #43717 üzenetére
+1
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #43715 üzenetére
Valóban nem ajánlom a JBL Northridge szériát, de a Jamót sem, ebben van bőven szubjektivitás is. A Pioneer SC-2022 remek erősítő, nem lehet vele egy napon említeni az Onkyo 609-et.
-
sony309
őstag
válasz
rayoliviero #43713 üzenetére
Ne sajnáld! Türelem és szerencse!
Hifipiac, avx, prohardver, esetleg Jófogás.
-
-KP-
addikt
válasz
rayoliviero #43695 üzenetére
JBL
-
sony309
őstag
válasz
rayoliviero #43700 üzenetére
Az avx-n láttam 160.000 Ft-ert, én sokallom.
-
univerzita
addikt
válasz
rayoliviero #43697 üzenetére
Mint írtam nekem nincs semmilyen tapasztalatom a Jamo -val ( holott a felsőbb kategória akár jó is lehet). Szerintem fognak biztosan válaszolni ezzel kapcsolatban. Most néztem ennek a Jamo 606-os értékelését több oldalon. Elég jó értékelés kapott ( főleg házi mozira,). Nehéz döntés mert a másik kínálatában talán jobb a érősítő.
-
sony309
őstag
válasz
rayoliviero #43697 üzenetére
Nem drága 160.000 Ft-ert az a JBL szett?
Csak kérdezem! -
univerzita
addikt
válasz
rayoliviero #43695 üzenetére
Nekem Pioneer kisebb model van. Meg vagyok elégedve a hangal,holott nálam a hangfalak különbözőek ( ami tudom nem ideális de jó szól). Ha vannak Apple cuccok akkor előny lehet a Pioneer mert Air Play támogat. Sokan a másikot lehet azték nem fogják ajánlani mert ugye,,Jamo ". Nekem nincs velük tapasztalatom.
-
spiky03
veterán
válasz
rayoliviero #9424 üzenetére
Köszönöm.
Ilyet lesz nekem is, csak nekem másikfajta dugók lesznek rajta.
Elvileg kedden találkozom Ferivel.
Remélem jó lesz. -
spiky03
veterán
válasz
rayoliviero #9422 üzenetére
Jah értem.
Ezt legalább mások is éreznék.
Milyen tápkábelt vettél? Azt szabad tudni? Jöhet PM-be is ha titkos
-
spiky03
veterán
válasz
rayoliviero #9409 üzenetére
Vagy vegyél valami IsoTek-et.
Nekem tegnap mutogatták az Audiocentrumban őket.
Szép áruk van. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
rayoliviero #9409 üzenetére
Kb. azt fogja írni, hogy dobd ki és vegyél minimum egy "normálisabb" Kontaset-et, de várd meg a válaszát .....
-
válasz
rayoliviero #9407 üzenetére
Nem jött át az üzenet, úgy látom.
Szóval nincs értelme kérdezősködni ilyenekről, ezt neked kell tudni eldönteni megfelelő teszteléssel. Mert ez olyan téma, ami nagyon megosztó, olvashatod olyanok véleményét is, akik kiakadnak, hogy hangi különbség egyáltalán eszedbe jut ennek kapcsán, meg olvashatod olyanokét is, akik a "zeneszoba bútorainak lába alá tett névjegytől" is hallani vélnek javulást. Kinek fogsz hinni, amíg le nem teszteled magad otthon?
-
válasz
rayoliviero #9405 üzenetére
"A T elosztó rontja a hangot?"
Te hallottál különbséget a letesztelés után? (Sokkal praktikusabb egyébként egy jó minőségű hosszabbító, elosztó.)
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #9137 üzenetére
Nekem is ilyen van. Erről már pontos véleményt tudok mondani.
Az én igényeimet teljes mértékben kielégíti 20nm-en. Elötte egy 35e forintos Yamaha volt, mondanom sem kell mekorra külömbség volt tapasztalható.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #9133 üzenetére
A kis mérettel ne foglalkozz.
Az én szubom nagy (44magas*35,5széles*38mély és régi), 30 centis (kerettel) membrán elől, 12 centis reflex hátul, már fél hangerőn lebontja a társasházat. Most már oda jutottam, hogy a hangerő kb. 30%-os állásban van és ilyenkor van az, hogy diszkréten megszólal a háttérben, amikor kell.
Norbinál is voltam rendszert hallgatni/nézni, neki is "kis" szubja van. Igaz árban és hangzásban más kategória.
-
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #9131 üzenetére
Vélemény lehet, de elég nagy a rizikó. Én pl. futottam bele olyan szubba, amiben igen minőségi hangszóró és erősítő is volt, doboz is korrektnek tűnt ránézésre, de még első pár percben a hangja is. Aztán egy bizonyos eléggé mély freki alatti hangoknál elkezdett rezonálni az egész...
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
rayoliviero #9133 üzenetére
Ahelyett,hogy netes teszteket (pr cikkeket!) olvasol,inkább olvass vissza itt vagy a haladó topikban van pár “ajánlott vétel” használtan és akár ujonnan is 100e alatt.
Nem lenne egyszerübb??
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
rayoliviero #9131 üzenetére
Olvasd el az előző hsz-em off részét ...
Mindenesetre ha neked tetszi,akkor vedd meg,Te fogod hallgatni.
-
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #9128 üzenetére
Nem tud.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
rayoliviero #9126 üzenetére
“Arra várok, hogy valaki ránézésre megmondja, aki tapasztalt.”
Ez most komoly? Ránézésre, szép,sok hangszóró van benne,ismert név van ráirva....pl. ez alapján tényleg megvennéd!?
(amugy “tömegcucc” Jamo-éknál Sub 800 néven fut,Jamo logóval,de biztos jó ha több különböző gyártó is rátedzi a logóját
)
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #9122 üzenetére
Ez így van, csak sajnos sokszor más támpont nincs. Max próbálj külföldi oldalakról teszteket olvasni.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #9120 üzenetére
Az árából kiindulva biztos nem lehet rossz. Az enyémnek 90 az új ára, és szerintem belèpő szinten teljesen megfelelö 20nm-en.
-
válasz
rayoliviero #7854 üzenetére
nálad aztán mindig motoszkál a hifibogár
Ilyen polkot még nem is láttam
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
rayoliviero #7844 üzenetére
"Ugyanaz, mint a Klipsch R10SW. Akkor rossz nem lehet."
Ez azért vicces, mert ez is egy belépő sub, kb. ugyanazt a "minőséget" képviseli, mint a korábban "szidott" Polk.
Dehát a márkanevek varázsa elég nagy .....
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #7836 üzenetére
Az elmúlt hetekben többször volt róla szó.
-
Norbi 72
veterán
válasz
rayoliviero #7836 üzenetére
Velodyne sub?Érdemes lenne meghallgatni.
-
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #7831 üzenetére
Tényleg semmi kötözködésképpen, pusztán kíváncsiságból:
Megéri ez a hercehurca, macera: eladás - vétel - eladás - vétel hogy most ideiglenesen fogj rajta pár tízezer Ft-ot? -
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #7831 üzenetére
Egy pillanatig sem gondoltam, hogy azt akarnál, Norbi felvetésére reagáltam.
-
Valkűr
addikt
válasz
rayoliviero #7827 üzenetére
Hát amennyibe kerül annyiért erőgépet eleve nem is szabad várni...Elvégre nem egy drága termékről , hanem egy belépő kategóriáról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO