Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30039) szazbolha


szazbolha
addikt

Ma hajnalban 3 óra fele elkészült 8. förmedvény prototípus dobozom, amely TRASH-K2M1 fedőnevet kapta. Ügyeltem a nem túlpolitizált zöld érzékenységre is, ezért egy korábbi MLTL dobozból faragtam ki, még az előlapot is korábbi kísérlet maradékából kapta, csak +1 lyukat kellett belevágni.
Egy bontott magnat magassúgárzót és 2 db 13 cm-s mélyközepet tartalmaz.
A hangváltót magam terveztem, és szereltem.
.
És amikor megszólalt.... egyből remek hangja volt, tiszta részletező közép, a magas talán lehetne szebb csillogóbb, de eddig ez a legjobb barkács szemetem.
Van mellette 2 referencia gyári hangszóróm, mindkettőt lezenéli, bár 50 Hz alá nem nagyon megy, De a hangkép egyben van, hallgatható tiszta... klassz. Végre
.
A kűlcsin kicsit rendhagyó. Azt hittem hangolni kell a hangváltót sokáig, így a hangszórókat kivezettem 3 kábellel és a hangváltót fekete szigszalaggal ráaplikáltam a dobozra. Előre. A kábelek a reflex nyíláson jönnek ki. Egyedi... na.

Mikor a fiam meglátta kiröhögött, a feleségem szerint olyan mintha egy bombát szereltem volna rá... de ő legalább órákig velem hallgatta. Egyik CD a másik után. A Tidal is remekelt... Nagyjából azt hallom amit szeretnék. 10-es skálán 8.
Mély az nem nagyon van, de lehet elrontanám, ha beleerőltetnék valami komolyabb sugárzót.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.