Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hotkar #66169 üzenetére
"Milyen vastag a fal (vakolattal együtt)?"
13,5 cm
"...mindegy, hogy miből van..."Nem, mert mint utaltam rá (ezek szerint nem elég egyértelműen), a fúrást fontolgatom.
Van egy 50-es fúrószáram, ami egy érpárnak az eredeti dobozig bőven elég vastag lenne, csak ugye a hossza nem elég. Betonvas elkovácsolt véggel befogva az SDS-es fúrókalapácsba talán működhet, de legfeljebb akkor, ha nem tömör téglából van a fal, hanem lukacsosból.
(#66168) imibogyo
Kábelcsatornát sem szeretnék, és az elektronikát is inkább kihagynám a világítási hálózatból.Hosszú távon persze tervben van egy okosotthon-szerű projekt, de az még a sokkal távolabbi jövő.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKWB EK-KIT S360 (3831109863534) Komplett Vízhűtés
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
- Cooler Master H500P Mesh ARGB White
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- FSP Hexa HE-500 500W ATX tápegység
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest