Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz Essejó #55932 üzenetére
Szülőknél a panelben fehér szigszalaggal van végig betekerve a csésze hátsó csöve, alatta egy PVC cső van és azzal együtt van betekerve, átlapolással, több rétegben.
Talán azért, mert régen szivárgott. Mindegy jól néz ki és nem ereszt.Két éve volt felújítás, "csak kicsavartam a két csavart" és a kilógó csővel együtt félretettem a csészét (az került vissza, mert szép a színe, tiszta (minden nap kipucolva, domesztosz stb.), jól passzol a csempéhez és járólaphoz. A most kapható "snassz egyen-fehér" visszalépés lenne.)
Végén új réz WC rögzító csavarokkal lett letéve és a burkoló körbe is szilózta, nem billeg, minden ok. Esztétikailag egy új réteg fehér szigszalagot is kapott!
Házam átépítése kezdetén az alsó kifolyású csészét cseréltem (ráálltak, amikor a fafödémet bontották, eltört). Na ott a metlachiról próbáltam felvésni a cementes izét, és a lapok indultak meg... Végül inkább a maradék Ytong ragasztót használtam, ami ott volt a szemét kupacra kiöntve, de még nem kötött meg, abba fektettem, kb. 2cm vastagon. Ugye ott volt a régi csésze nyoma, az új nem volt kompatibilis, ezért magasabb lett az egész. Az ültető gumi helyett PET palack megfelelően szűkülő részéből vágtam a csatlakozó csövet, köré zöld-sárga szigszalag, hogy ne szivárogjon. Ott is volt 100mm zöld pvc, meg eternit cső is alatta.
Ez is jó régen volt már, már új fürdőszoba van, de ott OFF-topic módon van ültetve a WC, azért egy 2cm-es excenter csak befigyelt. (drága vizes nem tudta egy vonalba tenni a nyomóöblítő szelep kiállását a csatorna csővel.)
A régi WC helye ugyan még látszik, most lépcsőház van ott,a lépcső alatt ott a mozaiklap és a WC nyoma.Bruhe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.