Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
#21346560 #26355 üzenetére
Köszi mindenkinek mégegyszer!
Azzal úgy jártam hogy 1 éve nem mozdítottam el a hangfalakat a helyükről , tegnap
arrébb akartam rakni őket, erre a lábakon lévő matrica egyszerűen ottragadt a padlónLegalább tudom hová kell visszarakni
Szab.tam: Nagyon komoly mestermű lett
Én anno 2 amd procihűtő bordát próbáltam összeeszkábálni több kevesebb sikerrel úgy hogy venti - borda - venti - borda - venti , mint egy szendvics, az volt a vicc hogy rosszabbul adta le a hőt mintha simán a gyárit használtam volna
Mindig csodálom az ilyen alkotásokat! Azért tényleg egy tesztet csinálhatnál vele, ne csak íróasztal nehezéknek használd!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest