Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
JBeniiii
csendes újonc
Sziasztok! Karácsonyra megleptek egy NZXT H7 Flow (2024) házzal, és abba szeretném lecserélni a mostani corsair ventijeim, mivel azok feketék, a ház fehér, és fehér ventik szebben festenének benne.
Milyen ventillátort ajánlotok?
Nincs elvárásom, csak annyi, hogy halk legyen, fehér, és ARGB-s, 140mm.
Használtam már Corsair ventiket is, és Arctic argb ventiket is, úgytudom ebbe az árkategóriába eddig az Arctic vezetett, de gondoltam inkább megkérdezem, hátha van azóta más ami megfelel az elvárásaimnak és nem kerül egy fél vagyonba.
Néztem NZXT ventiket is, ha már a gépzház is NZXT, de ahogy láttam 27.000-ért van a 3db-os, ami szépen világít, de nemtudom ér-e annyit, mivel ennek szinte a feléért már 140-es Arctic-ot tudok venni. Köszönöm a válaszotokat
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Eladó EKWB FPT 120 D-RGB ventilátorok
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 120mm ventilátor bazár, splitterek, argb spliterek, ASUS TUF pwm & argb fan hub
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Grózi