Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemtabo

aktív tag

válasz szinimini #10002 üzenetére

Előbb olvass légy szives! Ha nem tudod miről van szó, akkor segítek szivesen!

Ha megnézed ezt (#9990) nemtabo, akkor látod, hogy nem ventiket tesztelek, és versenyeztetek, hanem a bordámra keresek minnél jobb ventit.

"(#9992) and1ao válasza nemtabo (#9990) üzenetére
    A spectre leszabályzás nélkül borzasztó hangos lesz ha meg leszabályzod van alternatíva ellene, de kíváncsian várom mit alkot nálad majd számolj be róla "

Nagyon-nagyon sok tesztet olvastam már el, lehet azt is amit belinkettél, és azokból válogattam ki a 12-es Bit-et és mivel lényegesen több levegőt szállít a 14-es ezért próbáltam azt is. Csalódás okozok, hogy nem ventitesztelő kiiparos vagyok, aki összehasonlítja egy tesztben a 8 és 23cm-es ventiket?

Tehát nem "csendes, de nem jól hűtő" ventit keresek, hanem bármilyen feltehető és jobban hűtőt. Azt, hogy mennyit jelent 1 fok nem lényeges, de ha megnézed az átleghőmérsékletet ami a gyári 60,1 foka mellett 57,8 fok-ra csökkent az már több mint 2 fok átlagban.
    Elárulom, hogy a korábban megnézett Corsair, Noiseblocker eLOOP és 12-es BitFenix Pro PWM venti csak kipróbálásra kaptam meg, azt sem tudtam, hogy a gyári ventisnél lehet-e jobb hűtési eredmény, és nem a borda lehetőségeinek a végét jelenti.

Új hozzászólás Aktív témák