Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandingman
tag
Örülök hogy Nektek megy a bolt. Nekem sajna semmisem akar összejönni.De talán majd a következő szezonban. Nem igazán tudok normális ifit sem húzni.Eddig csak kettőt tartottam meg de azokat is csak azért mert nem volt szívem fillérekért elkótyavetyélni.
-
corm
senior tag
Miután ez most ilyen dicsőségfallá kezd hasonlítani, énis berom, bár nem szokásom. Mostanában egész jó kis boltokat sikerült csinálni, egy edzéssel 40 milkókat kaszálok, ilyen se volt még hogy egyhuzamban így bejönnének a trédek
-
SLYM
veterán
most adtam el a 2 kiemelkedőt és tisztán bejött belőlük 320k. abból és a 100k plusszomból futotta erre:
a 2 új védő:
Fred Karlas (114120400)
17 éves, megfelelő forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és katasztrofális vezetői képessége van.
Ország: flag Deutschland
TSI: 510
Fizetés: 154 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: DREAM TEAM5
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: pocsék Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: gyenge
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: jó
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: pocsék
81.600
Niels Weichsel (99411756)
18 éves, csapnivaló forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és jó vezetői képessége van.
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Ország: flag Deutschland
TSI: 850
Fizetés: 197 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: remek
Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: pocsék
63.400
és a kapusomat cseréltem egy obbra. (a régi kint van az átadólistán)
Joris Voermans (30220616)
27 éves, jó forma, egészséges
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata megfelelő, és csapnivaló vezetői képessége van.
Ország: flag Nederland
TSI: 9 220
Fizetés: 1 162 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Erőnlét: megfelelő Védés: nagyszerű a b hattriX-Ray keepers-up
Játékszervezés: katasztrofális Átadás: katasztrofális
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: katasztrofális
ő elég sokba 229.200-be fájt
vélemény? -
corm
senior tag
válasz
Patrick #2689 üzenetére
A csillagokat ne vedd alapul amikor latolgatsz. Az mindösszesen két dologra jó: 1. két hasonló játékost tudsz vele ez alapján összehasonlítani, bár erre ott a fizetés, ami sokkal pontosabb. 2: jól néz ki
Ha esélyeket latolgatsz, csak a hatstats értékelést nézd, és itt sem az összesítettet, hanem nézd meg oldalanként a támadás-védekezés értékeléseket. -
Patrick
addikt
A kupa ellenfelemnek a legerősebb csapatának 40,5 * kb, nincs akkora hatstatja, mint nekem 37 csillaggal, amit nem nagyon értek.
Szal ilyen erős még nem voltam, nem tudja, hogy ennyire készülök ellene, szal sztem nem fog kiállni a legerősebb kezdőjével. Ezért is gondolkodom azon, hogy a 2 tapaszos emberkémet játszassam e. -
-
Patrick
addikt
Most van két tapaszos emberem, sztetek ha játszatom őket, akkor maxot tudnak teljesíteni, vagy csak a felét? Mivel még tapaszos...sajnos ebben nem vagyok biztos.
-
Patrick
addikt
Van már nagyszerű csatárom és azon kívül még két remek, az egyik GK is lett
Igaz nincs ilyen átadása de lövik a gólokat, amúgy meg a középső védőmtöl mindeki rugdossa a golokat, tavaly is azelőtt is...nah de ez egy dolog.
Ez a középpályás nagyban javítani fogja a kp-mat, mivel eddig az volt a leggyengébb pontja csapatomnak, butaság lett volna csatárra költeni, pláne VI-ban minek nagyszerű csatár? Szezon végén olcsóbb a kp, legalább is ez a fajta. Akkor mennek ennyiért. Most szerencsém volt. Hiszen 8000 TSI-vel egy edzés és szintet lépne JSZ-bőlSzal nekem csak jó
Ráadásúl tulképp nincs is hibája.
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Nem annyira. Bár azért nem volt ám akkora előny ez a dolog. Nagy szerencse kellett ahhoz, hogy az ember sok hasznot húzzon rajta. Ha meg biztosra akart menni és egy fix összegért rakta ki, akkor nagyon könnyen pórul járhatott... Gondolj csak bele, neked hogyan esene pl. egy 100 milkós fizetés.
-
corm
senior tag
válasz
Patrick #2680 üzenetére
Csúnya tényekre fordítva ezt, növeli a támadásértékelést, ha támadóként játszatod. A másik két irányításban is, de akkor kevésbé. Amúgy azért annyira nem volt oclsó a csóka, rendesen meg kell fietni a jó átadást, én inkább csatárba öltem volna azt a plusz 100 milkót(merthogy egy nagyon high nagyszerű im passz nélkül kb 150 milkó).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gyúrósok ide!
- Robogó, kismotor
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest