Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyárfás
tag
Mikor leírtam már rájöttem pár hibámra azért
Rájöttem, hogy a csapatszellemre sem figyeltem oda eléggé. Az egyik meccsen ment a MOTS, mert a kövin lazázhattam volna, de nem figyeltem oda és a laza játék kimaradt...
A hozzájárulásokon még el kell gondolkodnom, mert pl a foxtrick sokkal nagyobb pontot jósol pl egy szélsőhátvéd középpálya hozzájárulásához mint ami a valós szerintem (vagy nem tudom használni
).
Én úgy szoktam, hogy a Hattrick alap kalkulátorát használom ( azt a kis pályarész értékelést jobb alul a felállás beállításakor ) vagy HO is jó lehet még.
A középpálya összehasonlítására pedig kifejezetten az "Áttekintés" -nél "Értékelésarányok megjelenítése" -nél bent van a pipa -> ezért egyszer már megszóltak, hogy így nem a valós becslést kapom, de megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs mit mutat akkor amikor a pipát kiveszem és elvileg valósabb eredményt látok, mert ha a pipa bent van, akkor szinte pontosan megmutatja a várható arányt, ami adja a labdabirtoklást, amiből egyenesen tudok következtetni a helyzetek számára... Kövi meccsen 10 - 6.5 a középpálya becslése, ami 62% - 38% arány, de az elvileg pontosabb értékelés 81% - 19%Szerk.: Engem most nyilván jobban a középpálya érdekel, mert ahogy írtam is, ott vagyok gyenge általában. A "pontosabb" értékelésarányoknál gondolom a támadóerő-másik csapat védekezése összehasonlításnál a gólszerzés valódi esélyét mutathatja pontosabban bár nekem ez is gyanús...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest