- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Igen rájuk köszi. Figyelem akkor.
Most végre hagytam jól megkelni a kenyeret, jó puha, rugalmas is lett. lassan meglesz az alapverzióm. Kovászom is jó, van kettő is, egy már hűtős, egyet kint etetek.
Pizza lisztem most nagyi van, olaszétel oldalról fogok rendelni ha kifogy.
Lidl-ben vettem most paradicsom konzervet, szép hosszúkás húsos, pari volt benne jó édeskés ízzel. teljesen jó. Gombokért van amúgy, vettem párat.(229.-).Tökjó hogy át lett írva a topikcím
-
mgy
senior tag
Köszi! Stimmel mind, amit írtál, ilyesmi nálam is a menet!
Ami zavar (nálam) - és ez egy kicsit talán már ontopik is a kelt tészta miatt -, hogy fontos lenne pontos időket hőmérsékleteket tartani, hogy ismételhető legyen az eredmény (kéne egy-egy pid a konyhapult, a hűtő, a kamra hőmérsékletéhez)
Megyek, fájdalmamban csinálok holnapra pizzatésztát.
---
Igen, kovásszal készítem, már mindent azzal csinálok, még a bejglibe is az kerül.
Csináltam nyáron kovásszal fonott kalácsot. Hát, elmondhatatlanul szar lett.
Pedig igyekeztem nem savanyú kovászt készíteni, de így se adta. Kalácsra maradt az élesztő nálunk. -
mgy
senior tag
Szerintem "kábé mindegy" a hőmérséklet mindaddig, míg állandó. Nyilván együtt mozognak (ellentétes irányban) az idővel.
Viszont nagyon szép a kenyered, szépen megnyílt! Hogyan csinálod a bulk kelesztést, illetve a formázást, mennyit kel még formázás után? Akkor is a 30 fokot tartod?
Volt most pár hónap szünetem a kovászolásban, pár napja nyomtam restartot, tökre elfelejtettem mindent.
Az volt a bajom korábban, hogy a szépen nyíló cipóhoz, illetve a szép héjhoz a formázás után már hűtőben "kellett" keleszteni, de azt nagyon nehéz jól belőni a hűtőben lévő hőmérséklet túl nagy kilengései miatt. Ha meg csak a pulton tartom formázás után, nem lesz ilyen szép az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Konteó topic
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +2db táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest