Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03

LOGOUT.hu

Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off! :D

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118) krizmo_


krizmo_
addikt

#111 bbuffy
Majd megtanulsz. ;)

#112 kr:sz
Köszönöm! :B
Igen, kovásszal készítem, már mindent azzal csinálok, még a bejglibe is az kerül. :K
A kovászolás előtt sok évig élesztővel sütöttem, és talán ez volt az a kenyérféle: [link] , ami a legjobban hasonlított a kovászosra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.