Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03

LOGOUT.hu

Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off! :D

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#501) bbuffy válasza Chris Kiki (#500) üzenetére


bbuffy
senior tag

200 BL80 EPM
200 Világos rozs EPM
200 00 Nagyi
200 kovász
400 szürt viz
19 g só

A bulk dagasztástól 4,5 óra. Óránként hajtás. Én körbehajtom, végén a deszkán megy a szirom. Végén formázás, egyből szakajtó, hűtő 3 fokon, 14-16 óra kelesztés. Sütő 240 fokon gőzben 20 perc 210 fokon gőz nélkül 30 perc. Ez sütőfüggő is picit.

...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.