Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Kalandor: Habemus papam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmxbandita
tag
válasz
gergo5991 #2314 üzenetére
Szia, semmi baj
Igen, én is olvastam. A felcsavarás ellen nekem is kell sokaszor küzdeni. Eddig számomra ismeretlen okból kezdi el, és spatulával szoktam ilyenkor felette állni.
Olvastam h be kell kenni olajjal a szárak tetejét és uhy jó lesz. Köv. alkalommal kipróbálom.~90-110 mp-ig van bent a pizza, egyszeri forgatással.
Aldis cucina nobile pizza mozzarellát, vagy szarvasi fiordilatte-t szoktam használni.
Mindkettő egyaránt jó, az aldis verhetetlen ha akcióban van
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest