Új hozzászólás Aktív témák

  • MrSealRD

    veterán

    KitchenAid Artisan 6.9L -es van. Majdnem Heavy Duty, de nem az. Hasonló tapasztalatok vannak.
    1. Csavaros kalibrálás és érme teszt után is képtelen kisebb mennyiséget segítség nélkül eldolgozni krém, vagy tojásos tészta alap...
    2. Kenyér tésztából egy kb 1--2,2 kg-os tészta mennyiséget is feltekeri. Ez főleg az alátétek és a gépolaj miatt problémás. Állítólag van gallér amit oda lehet tenni és megakadályozza ezt. Még nem vettünk de tervben van.
    Futottam ezzel pár kört a neten. Ausztráliától az USA-ig tele van ezzel a tapasztalattal a világ. Sokan nem értik, és elégedetlenek.
    Ankarsrum ugyanez pepitában, csak közben ördöglakatot játszol vele. Konkrét videót láttam ahol az is felnyalta a tésztát az égbe.
    3. Húsdaráló adapterrel pár hét után ment garanciális tisztításra... Ledaráltam vele 1-2 kg karajt, aztán orrán száján húslé ömlött...pár nap után meg belerohadt.
    Állítólag a szigetelés rendben volt/van. Kimosták, minden oké azóta is... több éve már.
    Azt gondolom nem user error, de azóta nagyon figyelek arra, hogy legalább(!!!) 4-es fokozaton forgatom és nem tömködöm indokolatlanul, és a húst is előtte kicsavarom alaposan... ugyanis ha ezek nem adottak akkor visszafolyhat a húslé...

    Azért egy ilyen árú cucctól mást vár az ember...nem tudom hol halt meg a legenda, de nem teljesen felhőtlen a használata. Viszont azt is látom, hogy az olcsóbb szerkezetek hogyan működnek és ez még a kisebbik rossz.

Új hozzászólás Aktív témák