Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
IntelKiller7 #1979 üzenetére
Köszi a segítséget! Járólapokat már pár ezer forintért lehet venni, nincs vészes áron.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
jozsi252 #1978 üzenetére
Nyáron a kertben savállón dolgoztam. De itt azért oda kell figyelni, hogy ne tűzze a nap, mert akkor világvége.
Gránitlap is tökéletes. De sokan elmennek, vesznek egy nagy sima felületű járólapot, aztán azon pizzáznak.
Tisztítás szempontjából ezekkel jobban jársz mint a fával. Nem is vetemednek.. -
jozsi252
veterán
Megkezdődtek a beszerzések a pizzázáshoz.
Jövő hét elején lesz meg az Effeovens N3 sütő, elvileg jövő héten megjön Aliexpress-ről a pizzalapát is. Tescoba vettem 1L-es kis tárolókat a buciknak, plusz ma megjött a hőmérő illetve mérleg is amivel végre fogok tudni tized grammokat is mérni. AVX KC803 a típusa, egy barista mérleg. Teszteltem pénzérméken és tized grammra ugyanazok az értékek jöttek ki amilyen súlyúak.
Még egy tésztavágót kell szereznem (IKEA).
Tudnátok abban segíteni hogy milyen munkalapon érdemes dolgozni ha pizzatésztáról van szó? Fa, fém, gránit?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Meg szeretném kérdezni hogy a X. XIV. XVII. kerület illetve Kistarcsa Kerepes Nagytarcsa Pécel Gödöllő környékén van olyan bolt ahol van szerintetek Super Nuvola illetve Saccorosso liszt 1 illetve 5kg-os kiszerelésben?
Mammut eléggé kiesik hogy elmenjek oda az Olaszboltba, de a fenti területek útba esnek így ott bárhova el tudnák menni.Köszi!
-
sasa134
addikt
sziasztok, ilyen 100-150eurós range-ben mi most az ajánlott otthoni pizzasütő? Ariete szállítási ideje amazonon ilyen 3-5 hónap, van vmi alternatíva? G3?
-
BITBOYS
addikt
Hardcore pizzasütés: [link]
Legalább annyira piaci rés mint a kocsonyás pizza -
PeterAgos
csendes tag
Sziasztok, az apróra feltettem egy Fragola-féle Kenwood Chef dagasztót, sajnos helyhiány van. [link]
-
fradi81
veterán
válasz
bmxbandita #1967 üzenetére
De olaj nélkül meg nem jön ki sérülés nélkül, legalábbis ezekböl a kisméretű ételes műanyagokból. Persze ha van olyan nagy rekesz amibe a profik teszik akkor spaklival ki lehet szedni némi liszttel, csak hát ahhoz hely is kell a hűtőben.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
bmxbandita #1967 üzenetére
Kilehet, de csakk epp, hogy. En is kiszoktam
-
bmxbandita
tag
Tegnap megvolt a sütés. Újabb dolog amire figyelni kell: a bucizós tálcát ne kenjem ki olajjal mielőtt belerakom a bucikat, mert kivétkor csak összeragacsolja a réteslisztet
Nagyjából elégedett vagyok a végeredménnyel, a lidl-ös pizzakövet lecseréltem bauhausban vásárolt 2db 3 centi vastag 40x20x-as samott lapra, ami épphogy elfér a sütőben, viszont sokkal jobban tartja a hőt. ~3 perc elősütés feltét nélkül, majd ~2-3 perc sütés még feltéttel, így 5-6 perc alatt van meg egy pizza.
Íme:
-
Madoc
veterán
válasz
Digitalpimp #1964 üzenetére
Fel kell írni. A bbq-hoz is van naplóm. A pizzához is fel szoktam írni ha változtattam valamit és nem jött be. Így lehet fejlődni ha feledékeny vagy.
-
csƵ
addikt
válasz
bmxbandita #1962 üzenetére
Nagyon sok nüansz miatt tud elúszni a dolog. Szinte minden sütésnél van olyan, amire legközelebb figyelni kell.
-
bmxbandita
tag
Na hát tegnap este megszenvedtem a tészta kidagasztásával. Először azt hittem, hogy túl sok nekem (és a lisztnek) a 65% hidro, mert isztonyat ragadós és kezelhetetlen maradt a tészta dagasztás után. Ami azért fura, mert előzőleg 62%-ost csináltam ugyanezzel a liszttel, és szuper lett.
Most eszméltem rá, hogy hol csúszott el a történet. Megnéztem a dagasztógépem max. ajánlott tésztasúlyát dagasztáshoz... tegnap úgy nagyjából a kétszeresét raktam bele...Az előző adag meg csak egy picit lépte túl az ajánlott mennyiséget... azzal még megbírkózott, a dupla adaggal már nagyon nem.
Amatőr hiba, legközelebb már tudom, hogy erre is figyelni kell. -
IntelKiller7
veterán
Elindult a Glowen Dragon forgalmazasa.
420€, AUGUST30 kuponkoddal viszont csak 294€.Csak gazos.
szerintem bestbuy ennyiert.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest