- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
Digitalpimp #1964 üzenetére
Fel kell írni. A bbq-hoz is van naplóm. A pizzához is fel szoktam írni ha változtattam valamit és nem jött be. Így lehet fejlődni ha feledékeny vagy.
-
Madoc
veterán
válasz
tPedro_ #1925 üzenetére
Csiszold le teljesen aztán kend le olajjal vagy szalonna zsírral és égesd ki 300 fokon olyan 1 órát. Füstölni fog az tuti de bevonat lesz rajta. Aztán csak nedves szivaccsal elég néha letörölni ha sütöttél rajta.
Maradhatna a gyári réteg de az nem étolajjal van kezelve ezért kell csiszolni fémtisztára.
-
Madoc
veterán
válasz
tomisanzero #1850 üzenetére
Hőterelőnek 6mm vastag vaslemezt szoktam mögé tenni azon sütöttem régen a villanyos sütőbe a pizzát.csak hátul jön ki a forró levegő, máshol nem tud csak sugározni az meg nem okoz semmit. Szerintem 15-20 centi elég az oldalaknál.
-
Madoc
veterán
válasz
tomisanzero #1845 üzenetére
Leírtam nálam hol és hogy volt a lakásban.
-
Madoc
veterán
Aki nem ismeri még a PizzApp-ot annak ajánlom! Mindent be lehet állitani és az arányokat részletesen megadja. És magyarul is tud. Viszont az élesztőt én a poolish-ba rakom szinte mindet. Nem a tésztába.
-
Madoc
veterán
válasz
IntelKiller7 #1829 üzenetére
Na f*sza
-
Madoc
veterán
válasz
IntelKiller7 #1817 üzenetére
Kecskeméti metroba pl még sose láttam. Hűlt helye volt mindig.
-
Madoc
veterán
válasz
IntelKiller7 #1815 üzenetére
Matusz vad árul fior di latte-t mindig. Onnan szoktam rendelni,igaz az kilós kiszerelés de jó áron van.
-
Madoc
veterán
válasz
IntelKiller7 #1766 üzenetére
cozze-val ugyanígy csinálom. 15-20 perc és 420 a kő közepe. 10-12 ember ugyanennyi pizza 1,5 óra alatt le szokott menni sörözgetve kényelmesen.
-
Madoc
veterán
A forgató lapát kis felületű, kerek lapát. Alányúlva forgatni és kivenni lehet vele a megsült pizzát. A vető az nagy az egész pizza ráfér. Van aki azon is feltétezi a tésztát én át szoltam húzni rá a feltétezett tésztát és úgy "bevetni" a sütőbe.
Attól a nyitott grillsütőtől még a benti elektromos sütő is jobb a pizzakővel. A grillben felül nem fog sülni csak alulról. (szerintem)
-
Madoc
veterán
válasz
IntelKiller7 #1746 üzenetére
Ezt miért nekem írod? Nekem van forgató, vető külön. A kérdezőnek kellett volna ezt a lényegtelen apróságot leírni
-
Madoc
veterán
Az igényeidnek megfelelőt vedd még ha drágább is. Én nem cserélem le az enyém semilyen másikra, vagy elektromosra. Imádom forgatni, játszani a tűzzel.. Nekem az elektromos az már túl "instant" érzés. Mindamellett hogy az süt a legszebben.
Nagyobb sem kellene mert egy 32-es pizza simán megsül benne. Olyan 120 pizzát nyomtam le vele ugy hogy mindig a vendégek előtt sütök.
-
Madoc
veterán
A cozze 13 sem kicsi ám!És a teste ugyanaz mindnek csak a tüzelés más. Amugy a gázostól sem kell félni, annyi mintha a tűzhelyeden 3-4lyuk égne egyszerre. Én igaz kertes házban élek de télen a főzőlap tetejére teszem a cozze 13-at,pont ráfér. Teszteket viszont nemnagyon olvasni az elektromos változatról még. A sima sütőhöz képest bármit választassz óriási ugrás lesz. Viszont majd forgatnod kell, hacsak nem forgatósat veszel vagy az effeovent választod. (azok állítólag egyenletesen sütnek) A gázos cozze tud 480 fokot tutira a kövön mérve,jobban nem fűtöttem föl. 500 fokon semmit nem fogsz sütni, soha
. Amikor a kő közepe, (infra hőmérővel mérve) 450 fokos akkor szoktam elkezdeni sütni. Ez gázosnál olyan 20p felfűtési idő. 90mp egy pizza, míg nyujtom feltétezem a következőt addig melegszik ujra.
-
Madoc
veterán
Sziasztok! Tudnátok valami szuper pizzás könyvet ajánlani nekem? Recetek, leírások, technikák. A legjobb lenne ha magyar lenne, de angolul is jó ha más nincs. Karácsonyra kellene. Esetleg kenyeres könyv is érdekelne a pizzás mellett! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SörcsaPH!
- Proxmox VE
- iPhone topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest