Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Sziasztok,
Ma megrendeltem első elektromos pizzasütőmet, reményeim szerint kezdésnek megfelelő lesz.
Szerintem egész jó árban volt. Ha valakit érdekelne: [link]
Ingyen szállítják, most akciós árban van.
Áj láv pizza -
BITBOYS
addikt
Kezdésnek két lehetőségem volt.
(1) Otthoni elektromos sütő.
250 fokot tud és ebbe veszek pizzakövet illetve egy pizzalapát se ártana. Ez a két egyszerű eszköz eleve 15-20e Ft nagyjából. Elvileg a max hőfok nem ideális ahhoz amit el szeretnék érni és a sütőnek se tenne jót ha sokszor használnám ilyen módon. Meg ugye az idő mire felfűtöm a lehetőség szerint legmagasabb hőfokra.. ez kb egy óra.
(2) Ilyen stílusú elektromos pizzasütő.
Itt minden adott. Videók, beszámolók alapján minimális plusz összegért már eredményesen lehet pizzát sütni úgy ahogy szeretnék.
Ami természetesen igazán megfelelne az lényegesen drágább, több helyet foglal, ráadásul nem is nagyon tudom használni lakáson belül. Nézegettem én és imádnám meg minden, viszont a körülményeim nem ideálisak jelenleg, nem beszélve az anyagiakról.Különben van egy másik küzdelmem is... Robotgép, azaz dagasztó.
Kenwood vagy hasonló minőségű cucc szimpatikus, de itt is az van mint a sütőnél.
Töredék áron lehet most új (kínai) gépeket venni, csak el kell fogadnom azt amit ezek a gépek nyújtani tudnak.
Szóval ha nem akarok menőzni a haveroknál, nem is használom sokat a gépet, sütőt akkor felesleges pénzkidobásnak érzem a lényegesen drágább eszközök vásárlását.Mindez, szerintem
-
BITBOYS
addikt
Jelenleg dagasztóm nincs, szóval az mindenképp kell. Általában a mechanikán, teljesítményen, stabilitáson, keverési tulajdonságokon, alkatrészek minőségén, gép hangosságán múlik minden. Nekem nem kell lcd kijelző, trendi formavilág, extra szín és nem akarok több kiló tésztát sem bekeverni... egyedül a fém váz ami jó lenne, na de az extraszorzó ami érthető. A kínai gépek között lehet szemezgetni, akad pár egész elfogadható darab, az áruk pedig jelenleg 25-30e körül mozog akcióban. Ezekre simán adnak 2-3 év garanciát.
Elektromos sütőből viszont ami tudja a 400-500c-t és bent is használhatom az alaphangon 100e körül indul. Ezért esett erre a sütőre a választásom. De akkor ez most gagyinak számít?
Kevésbé gagyi vagy csak simán gagyi az mit is jelent? Számomra azt, hogy nem lehet igazán arra a célra használni amire kitalálták.
Ha én gazdag lennék... akkor dagasztó 100e, pizzasütő 200-300e és megérkeztem -
-
BITBOYS
addikt
Pfuu.. egy ekkora méretű gofrit most benyomnék
Viszont ennél a sütőnél lehet alkalmazni kell majd a 320-340c felfűtési ciklust, majd miután beraktad a pizzát kell feltekerni maxra. Így elvileg nem ég meg az alja és egyenletesen sül a tetejével együtt. De aztán bármi is lehet -
BITBOYS
addikt
..aztán ha szeretném tovább bonyolítani a dolgot akkor liszt, ami nem olasz
Úgy gondolom érdemes ezekkel is kísérletezni és találtam pár típust ami elviekben megfelelő lehet pizzasütéshez.
1, [link]
2, [link]
3, [link]
Ezeknél a fehérje tartalmat találtam kiemelkedőnek, bár az egyiknél a rost is szintén kellően magas.
Vagy az ilyeneket gyorsan felejtsem el és csakazolasz és csaka 00-ás pizzaliszt?#1386IntelKiller7: Ezt nagyon el tudom fogadni. Nagyon jó érzés lehet egy ilyen kemencében, sütőben sütni. Közben beszélgettek, iszogattok, rákészültök a kajára.. meg azok az illatok
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
-
-
BITBOYS
addikt
válasz IntelKiller7 #1431 üzenetére
Az ékezet hiánya..
-
BITBOYS
addikt
LIVIA Elektromos pizzasütő, 1200W, időkapcsoló, 5 teljesítményfokozat, max. 400°C
Media Markt [link]
33.000Ft
Ennyiért szerintem nagyon jó vétel -
BITBOYS
addikt
Ez a gép milyen lehet? [link] eu, és 25e szállítással.
Nekem már nem kell robotgép, csak szembejött alin. -
BITBOYS
addikt
válasz Azteeek #1554 üzenetére
A Livia azok közül amit linkeltél szerintem pont olyan amit sz.zs. ajánlott.
Nekem is ilyen van csak Lund márkanéven.
Ár tekintetében a legjobb választás, a többi csak drágább de nem tudnak többet.Szerk: Most nézem, hogy amit ő vett az kicsit laposabb kivitel.. nem tudom ez mennyit számít.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Hardcore pizzasütés: [link]
Legalább annyira piaci rés mint a kocsonyás pizza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bittorrent topik
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- iOS alkalmazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest