- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
tudja netán valaki, hogy ezt a vaszil lomacsenko meccset ma mi fogja közvetíteni?
-
_NCT
addikt
Szerintetek az milyen, hogy valaki roid-ot tol heti 3 thai box és 2 súlyzós edzés mellé?
-
MichaelSD
őstag
válasz
freelanced #4695 üzenetére
Csak leukoplasztot, ami jól ráragad a bőrre. Bármit teszel alá, le fog jönni.
-
Integra
titán
végre bandázs bebújó átvarrása pipa, most fasza
-
Integra
titán
válasz
freelanced #4692 üzenetére
az a belebújós zokniféleség inkább orvosi bokamerevítő szokott lenni. viszonylag drága mulatság. ha akarsz, vegyél bandázst.
-
MichaelSD
őstag
válasz
freelanced #4692 üzenetére
2 hónap és nem fog lejönni.
Nekem nagyon nem bírta a lábam, de a bőröm érzékeny ilyenekre.
-
Hatchet
csendes tag
válasz
freelanced #4690 üzenetére
Első körben próbáld meg, hogy ragtapaszt teszel a leszakadt részre és edzés előtt körbetekered 2-3-szor leukoplaszttal az egész lábfejed körül (ne túl szorosra, mert elszorít és kellemetlen lesz mozogni). Az soha nem jön le
Nem puhaság, nincs hozzászokva a talpad. -
freelanced
addikt
válasz
Hatchet #4689 üzenetére
Igen erre gondoltam csak szerintem a parkettán az oldalra csúszások miatt hamar feljönne. Lehet, hogy beszerzek valamiféle bandázst. Nem akarok puhánynak tűnni de szerintem ha durvább alakul ki az tud fájni rendesen, bár kár előre ezzel foglalkozni, majd kiderül.
Meg azon csodálkoztam, hogy van valami saját módszer a kiáltásokra? Mert elég durván csinálja néhány ember és mégse rekednek be utána, tehát vagy valami más módszert alkalmaznak vagy ennyire megszokta a torkuk?
-
Hatchet
csendes tag
válasz
freelanced #4688 üzenetére
Fürdés után bármilyen bőrfertőtlenítő és utána vmilyen gyulladáscsökkentő krém (pl. körömvirág). 1-2 hónap és felkeményedik majd a talpad és nem fognak leszakadni a hólyagok/bőrkeményedések már. Addig meg ragaszd le edzésen őket.
(szerk. helyesírás)
-
Lokids
addikt
válasz
freelanced #4686 üzenetére
Nekem kemponél parkettán 1 edzés után lejött a nagylábujjamról a bőr. De visszanőt. Aztán megint lejött. De visszanő
Amúgy egy idő után felkeményedik és nem lesz gond. sőt pont ez a cél, hogy felkeményedjen. -
freelanced
addikt
Amúgy van itt olyan aki mezítláb űzi az adott sportot? Mennyire durvák a vízhólyagok stb? A neten láttam pár szépet, főleg kendonál. Nektek mi a tapasztalat?
Bár gondolom ez változó....
-
Integra
titán
hát persze, hogy az everlast belebújtatója is rosszul van varrva
na de sebaj, majd anyum szétszedi és átvarrja jól
4.5 méteres rugalmasat vettem, ehhez meg xl-es kesztyűt, ez így elég masszívnak tűnt első érzésre, remélem jobb lesz, mint amivel eddig szenvedtem..
a fogvédő témához.
most megnéztem a sima, a géles és a két komponensű fogvédőt alaposabban, vagy 20 féle volt a boltban. az olcsótól a 20ezresig. a simát és a két komponensűt kiveséztük, hagyjuk is. a géles, ami itt a legtöbbeket érdekel. ezt is főzni kell, felveszi a foglenyomatod. de! csak a foglenyomatod, tehát alapvetően elfog ez is mozogni. hiszen ráharapsz, addig ok, a fogaid alja benne lesz a fogvédőben, de elcsúszhat. annyival "jobb" a két komponensűnél,hogy ha elsőre elrontod, még kétszer, háromszor újra próbálkozhatsz vele, amíg a két komponensűnél meg csak egy próba van.
most, hogy láttam élőben, én azt fogom csinálni, hogy veszek egy alap, de nagy gélest és azzal megyek fogorvosomhoz és vele egyik este megcsináljuk a pontos kiöntést. amire nagyon figyelni kell, és tényleg figyeljetek oda, hogy maga a fogvédő legyen kellően nagy hozzá, továbbá legyen kellően nagy lélegző nyílás rajta, különben hajtás közben nem lesz elég levegő -
Lokids
addikt
Szerintetek melyik fogvédő a jobb?
Az opro gold vagy esetleg a shock doctor gel maxHasonló ár. Esetleg a Rokon sportban van 4500-ért Opro Platina is.
Szerintetek?
-
Integra
titán
van valakinek tapasztalata ezzel a zsákoló kesztyűvel?
-
MichaelSD
őstag
válasz
freelanced #4672 üzenetére
<-- felemeli kezét
-
freelanced
addikt
Van itt esetleg olyan aki vív, vagy vívott?
-
MichaelSD
őstag
válasz
Integra #4665 üzenetére
Annyira azért nem. Bocs...
Iszonyat pontatlan a cikk. Először is japánban csak ju-jutsu van, jiu-jitsu nincs és nem is volt. Aki, picit is foglalkozott a jápán koryukkal, nem nem mond olyan hülyeséget, hogy a judosok azért nyertek, mert a ju-jutsusoknak csak "halálos" technikájuk volt. Totális hülyeség.
Az MMA jó "utcára" sem abból jön, hogy tényleg arra való. Aki volt már Brazilában pontosan tudja, hogy miért jó (bizonyos) esetekben ott és csak ott.
A mondanivalóval durva vonalakban egyetértek, annak ellenére, hogy ezt már régen megmondták. -
Gaboman
nagyúr
Soha nem volt gondom a bandázzsal, mindig jól fel tudom rakni úgy hogy ki sem lazul.
Lonsdale 2.5 méteres van. -
Integra
titán
hogy túlhájpolt e, nem tudom, nekem meg egy ever green van, legalábbis ez van ráírva, de valszeg valami vietnámi munkás varrta, úgy is néz ki, a bebújtatót sem sikerült jól megcsinálni...
viszont nem találtam 4 méterest, csak 4.5-est. meg amilyen profin kinéz a videókon a bandázs... nekem meg össze vissza áll, pedig már egy ideje kötögetem -
_NCT
addikt
-
Integra
titán
-
Lokids
addikt
Még néztem az opro-nak a gold és platina kifőzős cuccait. Azok már használhatónak tűnnek és elvileg tartót is adnak hozzá.
-
Integra
titán
pl ez egy jó védőnek tűnik
ebbe bele az anyag, amit a fogdoki nő kikever és kész. és ahogy látom, kellő mennyiségű levegő jut át rajta ráharapva is, ami szintén fontos egy dupla védőnél.
vagy ez -
Integra
titán
van azért nagyon sok fajta. vannak fő online boltok, amiket figyelek és azokat olvasom, mint az mmawarehouse-t is (innen sok mindent szoktam venni), és ami tetszik, egyenként utána olvasok review-kat és videokat. most a shock doctor az, ami talán egy fokkal jobb és több lehet, mint a többi. ők úgy tűnik saját maguk fejlesztenek. ha megnézel egy ua vagy everlastot, szerintem ők meg megvesznek oem-től és szitázzák a saját logójukat rá..
sőt, asszem közben rájöttem a megoldásra, lemegyek a fogtechnikusomhoz, aki a fogszabályzóm csinálta és megkérem, hogy készítsen nekem gélt amit a fogminta levételhez használnak, vagy a megfelelő antibakteriális anyagot (ő tudni fogja mi kell) és a megvett fogvédőmbe azt kenjük, segít benne, majd a maradékot levágja, lepucolja megfelelően.
-
Integra
titán
szerencsére nem nagyon tudod
ilyet használtam anno, igaz, akkoriban még 3000 tallérba került csak. aztán felrakattam fogszabályzót és utána már nem tudtam visszatenni
kikevered, belekened és ráharapsz. közben kijön a trutyi oldalt meg ahol kell és úgy tartod bent, amíg megkeményedik. ugyanaz, mint amikor fogászaton leveszik a fogmintát, csak kicsit könnyebb elviselni. arra kell egyedül igazából figyelni, hogy nehogy túl nagyon ráharapj, mert simán leharapsz magáig a gumifelületig hátul a rágó fogaknál és akkor teljesen kijön hátul az anyag és a fogad hegye a gumival fog érintkezni. -
Lokids
addikt
A gélesről nem sok infót találtam eddig.
-
Integra
titán
jó kérdés, amivel te most szenvedsz, sok éve próbáltam, kidobtam a francba, többet nem veszek, nem is érdemes szerintem foglalkozni vele. van két komponensű felső védő, nagyon sokáig azzal edzettem, az masszív, stabil, felül 100%-ban a fogaidra, de csak felső.
ha alsó-felső kell, akkor ott csak a zselés marad, ezek viszont 6-8e csimpitallérba kerülnek. én mindenképpen erre fogok menni, mert muszáj, nem kell, hogy kiüssék a méregdrága fogaim egy nap box edzésensajnos a biztonság az sokba kerül, megpróbáltam én is az olcsóbbakat, már nem marad más, csak ezek. de géles még nem volt a számban, majd megnézem, olvasok utána etc.. jobb ötletem nekem sincsen, még azért nem olyan sürgős, mert kezdő vagyok nagyon és nem eresztenek össze, az majd talán fél év múlva..
-
Lokids
addikt
Hogy kell "beállítani" egy melegvizes fogvédőt?
Vettem egy Opro fogvédőt (1500-ért nem volt a legolcsóbb), majd az instrukciót követve 20 secig forrásban lévő vízbe tettem. Majd mikor ki akartam szedni kanállal, az olvadt műanyag ráragadt a kanálra és mikor megpróbáltam leszedni deformálódott és dobhattam ki. hogy kell ezeket kiszedni a vízből? Gondolom itt senki nem a kezével nyúlt a forró vízbe.
A zselés fogvédő jobb, mint a őre lágyuló? Érdemes inkább olyant venni? (Ha a fogaim védelméről van szó, akkor nem baj, ha 2-4x drágább) -
gergo5991
őstag
válasz
freelanced #4649 üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
freelanced #4651 üzenetére
Látogass el egy edzésre megtekinteni milyen mennyire fog meg amit látsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest