- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
jó kérdés, amivel te most szenvedsz, sok éve próbáltam, kidobtam a francba, többet nem veszek, nem is érdemes szerintem foglalkozni vele. van két komponensű felső védő, nagyon sokáig azzal edzettem, az masszív, stabil, felül 100%-ban a fogaidra, de csak felső.
ha alsó-felső kell, akkor ott csak a zselés marad, ezek viszont 6-8e csimpitallérba kerülnek. én mindenképpen erre fogok menni, mert muszáj, nem kell, hogy kiüssék a méregdrága fogaim egy nap box edzésensajnos a biztonság az sokba kerül, megpróbáltam én is az olcsóbbakat, már nem marad más, csak ezek. de géles még nem volt a számban, majd megnézem, olvasok utána etc.. jobb ötletem nekem sincsen, még azért nem olyan sürgős, mert kezdő vagyok nagyon és nem eresztenek össze, az majd talán fél év múlva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!