- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexMaximus
senior tag
Itt is ugy erzem, hogy a nagyobb rutin majd megoldja a dolgokat.
Erdekes, kuzdeseknel bennem is mindig volt egy felsz, evek utan is. De ahogy indul a dolog eltunik. Szerintem ez egy termeszetes reakcio lehet. Nekem ami nagyon bevalt - szinten segithet neked, hogy normalis partnerrel csak az utesvedeseket gyakorlod. Azaz egyik ut, masik csak blokkol, elhajol stb. Termeszetessen az elejen lassan, potyogve szintfuggo ez is. De esszel es sose fullban.
Bevalom oszinten, az otlet onnan szuletett, hogy anno elegge ra voltam kattanva a temara es mindent elolvastam amit lehetett (90-es evek vege, net nemigazan van, de a maihoz semmi koze
). Igy talaltam ra Cus D'Amato modszerere, amit Tysonnal alkalmazott, hogy gyorsan mozogjon. Eseteben ez azt jelentette, hogy meneteket ment kis sulyu elenfelek ellen, ugy, hogy kozben nem uthetett vissza, csak védekezés meg elhajlasok. Az eredmeny ismert
Nalam nagyon bevallt. Ha az edzes mellett sikerul hetente 1-2 alkalommal csak ezt gyakorloni, par honapon belul latvanyos fejlodest lehet elerni.
Nem vagyok edzo, amit irtam sajat tapasztalataimon alapszik.
-
stereodead
csendes tag
Vegyél fejvédőt. Bár sosem használtam, gondolom ha az rajtad van se az orrod nem törik el, se a dobhártyád nem szakad be, se az ajkad nem reped fel. Legalábbis nem olyan könnyen.
Nem is értem miért nem elterjedtebb a fejvédő használata edzéseken. Eleinte kicsit talán zavaró, és értelemszerűen nagyobb lesz tőle a találati felület, de azért komoly biztonságérzetet ad, és az ellenfelednek se kell attól tartania hogy összegyűri az arcod egy nagyobb ütéssel.
Aki esetleg használ fejvédőt megoszthatná a tapasztalatait.
-
Integra
titán
minden kezdet nehéz
azt te érzed, hogy a nálad ügyesebb társak vigyáznak e rád, vagy csak skalpot gyűjtenek, ha utóbbi van, akkor keress másik helyet, ne veresd agyon magad, vagy szólj nekik, hogy ésszel, kezdő vagy, nem szégyen, amúgy meg tudniuk kell, hiszen látják, hogy új vagy.
ha igazán jól megakarsz tanulni boxolni, akkor boxolni kell, nem kezes-lábasozni, ez tény.brownus:
nem nagyon tudok, számos klub és egyesület van, csak úgy lehet, hogy elmész edzéseket nézni, mindenhol megengedik, hogy ott maradj és nézd az edzést, tematika, edző, intenzitás, technika etc.. ráadásul ami nekem jó, az egyáltalán nem biztos, hogy neked is tetszeni fog. -
_NCT
addikt
Ne aggódj, sok ilyen lesz még. Én fél éve járok, igaz ritkán, heti 2x. De én sem tudok még normálisan védekezni, annyi h jobb lett a reakcióidőm, meg néha el tudom téríteni a kezet, de a kombinációban én is csak védekezek, magam elé b@szva a kesztyűt és várva h elfáradjon az ellenfél
Engem is rendszeresen orrba vágnak, csodálkozom h nem tört el, mert elég nagy orrom van (nem, nem kampós
). De nyomni kell és szenvedni, ez ilyen.
Nem egy emberről hallottam már h iszonyat tehetségtelen volt a boxhoz, de kitartó edzéssel meg munkával mégiscsak sikerült jól szerepelnie amatőr versenyeken.
brownus: én 10 alkalmat 13.000-ért pengetek Re-Gym-ben, szal nem annyira drága. A havi nálunk is 15. Ilyen árak vannak, ez van.
-
Integra
titán
bírni fogja, jó kis kesztyű az, nekem is egy sima bőr everlast zsákolóm van, heti 3 box edzés és mikor vettem, direkt rákérdeztem, mondja a lány, hogy heti háromnál nagyon hajtani kell, hogy évek múlva szétszakadjon.. hajtok én mint a barom, de nem akar szétszakadni
és ugye azt se felejtsük el, hogy nem lehet folyamatosan bivalyból zsákolni, mert tönkreteszed magad, meg amúgy is, fogy az erő a vége felé, romlik a koncentráció, több a pontatlan ütés, amivel magadban okozl kárt, tehát eleve nem tudod kitenni akkora csépelésnek a kesztyűt.
ráadásul a boxkesztyű sokkal kisebb terhelést kap, mint egy zsákoló. -
Integra
titán
jó kérdés, amivel te most szenvedsz, sok éve próbáltam, kidobtam a francba, többet nem veszek, nem is érdemes szerintem foglalkozni vele. van két komponensű felső védő, nagyon sokáig azzal edzettem, az masszív, stabil, felül 100%-ban a fogaidra, de csak felső.
ha alsó-felső kell, akkor ott csak a zselés marad, ezek viszont 6-8e csimpitallérba kerülnek. én mindenképpen erre fogok menni, mert muszáj, nem kell, hogy kiüssék a méregdrága fogaim egy nap box edzésensajnos a biztonság az sokba kerül, megpróbáltam én is az olcsóbbakat, már nem marad más, csak ezek. de géles még nem volt a számban, majd megnézem, olvasok utána etc.. jobb ötletem nekem sincsen, még azért nem olyan sürgős, mert kezdő vagyok nagyon és nem eresztenek össze, az majd talán fél év múlva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest