Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Antonio #185232 üzenetére
6/18-as átmeneti böjtön vagyok már legalább 2 éve. A fogyást a kalóriadeficit okozza szerintem is minimum 90 százalékban, de én azért azt se zárnám ki, hogy a böjtnek lehetnek olyan egyéb hormonális, bélrendszeri, anyagcserére ható vagy egyéb hatásai is, amik még adnak egy icipici extrát, illetve ami ezeknél is fontosabb: számomra legjobb módszer az állandó éhség ellen.
Én kövér szoktam lenni (most épp lefogytam), és bár papírom nincs róla, de feltételezhetünk egy enyhe inzulinrezisztenciát is ilyenkor, amit egy jól felépített átmeneti böjt simán gyógykezelhet. Úgy csinálom, hogy a napi inzulinérzékenység csúcsára, tehát az ebédre időzítem a legtöbb kaját, és a legtöbb szénhidrátot is; és jelentősen csökken így az éhségem, és napi 2 étkezés elég most nekem (reggeli és ebéd). Jó sok élelmi rostot is tolok persze reggelire és ebédre is.
Egy 6 órás kajálási szakaszban is el tud hízni, aki jelentősebb kalóriapluszban van, ugyanakkor szerintem mindenképpen nehezebb dolog a gyakorlatban összehozni az elhízást időszakos böjt mellett. És igen, lehet, hogy csak a kalóriadeficit okozza a fogyást, ezt én se zárom ki, viszont azt se, hogy van még valami a képben ezen túl is. De ha van is, nem hoz sokat, tehát mondjuk valami olyasmit képzelj el, hogy ugyanannyi kalórián böjt nélkül 2 kilót fogysz a hónapban, böjtölve meg 2,1 kilót.
-
Woodslave
félisten
válasz
Antonio #185232 üzenetére
tudomány szerint semmi olyan hatása nincs a böjtölésnek a testsúlyra ami a kalória deficitnek ne lenne függetlenül a kaja elosztástól. Nincs semmi olyan "szünetben aktivizálódó mechanizmus" amit kompenzálná a kalória többletet. Szóval simán el tudsz hízni 8 óra alatt is.
-
moma
őstag
válasz
Antonio #166591 üzenetére
Lényegében ilyesmiket tolok most. Fekvőtámaszok különböző vállszélességgel, húzódzkodás, guggolás, felülések. TRX az megint olyasmi ami új nekem és utána kell olvasnom. Mindensetre azt gondoltam, hogy ha nincs úszás, akkor valami változatosság kellene még, hogy ne mindig ugyanaz legyen és ezért gondoltam a súlyzót. De nyitott vagyok erre a TRX re is, utána nézek ennek is.
-
moma
őstag
válasz
Antonio #166585 üzenetére
hmm. az a gond, hogy az úszást is azért nem szívesen tolom most, mert amennyire lehet csökkenteném a covid esélyt (vannak beteg barátaim és amin átmennek azt inkább kihagynám). Szóval ez az edzés élőben most nem opció. Akkor te azt mondod a kettlebell helyet inkább mégis csak két kézi súlyzó?
-
aelod
veterán
válasz
Antonio #166569 üzenetére
Azokat a HGH fokozókat nyugodtan felejtsd el halottnak a csók kb.
Többet és jobban kellene aludni annál jobban semmivel nem támogatod a saját termelésed, illetve az esti órákban ne legyen már ch bevitel ha mondjuk du. van az edzés mert az inzulin szint miatt.A növekedési hormon olyan mint a test töredezettség mentesítője. Kijavít és új sejteket épít.
40 felett több értelme van a tesztoszteron szint fokozásnak amire vannak jó kiegészítők. Ezeknél a szaponin hatóanyag mennyiséget vedd figyelembe. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Antonio #166586 üzenetére
A HGH-t nagyon nehéz természetesen felpumpálni, főleg legális szerekkel. Több HGH-tól nem lesz jobb a libidód, az a tesztoszteron feladata. Sőt, a teszto és ösztrogén aránya is nagyban befolyásol nagyon sok dolgot a férfiaknál.
A növi és a tesztoszteron teljesen máshol termelődik, a HGH-t az agyalapi mirigy, míg a tesztót a herék termelik.Izomépítés szempontjából nyilván előny, ha mindkettő magasabb, de a tesztoszteron fontossabb sokkal, hiszen a már meglévő izomrostjaid növekedésénél komoly szerepet játszik.
HGH-t pár tanulmány alapján az Alpha GPC tudja jól megnyomni.
Ez egy jó cikk: [link]Tesztóra 1000, meg egy féle természetes fokozószer van.
-
Cassidey
senior tag
válasz
Antonio #75450 üzenetére
Nem ehetsz bármit, nem kell megerőszakolni a rendszert. Például ha be akarsz vinni 110g fehérjét, 180g szénhidrátot, 50g zsírt és 25g rostot, akkor hiába próbálkozol a mekiben, nem fog menni. En is szépen megeszem a húst, a zöldségeket, rizst vagy tésztát vagy tk kenyeret, de ha akarok enni egy Snickerst akkor megeszem, anélkül, hogy elrontanam a diétat. Ha csaladi esemény van eszek es nem műanyag dobozban viszem a kaját stb. Nem preferálom a magyar oldalakat.
-
Woodslave
félisten
válasz
Antonio #75448 üzenetére
azt szeretem ha valaki felvet egy értelmesnek tűnő gondolatot
amúgy
ezt meghaladóan személyes tapasztalatom szerint szinten tartáshoz, lassú fejlődéshez (amit csak magad veszel észre) én semmi jelentőségét nem vettem észre hogy pl. hányszor kajáltam
Azaz az általad kérdezett súlyozásnál szerintem 80%-ot jelent, hogy a makrókat bevidd (azt hogy ez mennyi az már megint más kérdés) és 20%-ot a többi (hányszor, mikor stb.)
-
Cassidey
senior tag
válasz
Antonio #75396 üzenetére
Szerintem a legfenntarthatóbb az IIFYM/flexible diet, keress rá, és gyere vissza ha van kérdésed. Nem kell hatszor enned, ehetsz háromszor is, vagy ahogyan kényelmes neked, csak szépen vezesd miből mennyit eszel, caloriecounter vagy myfitnesspal a barátod.
Ja, és IIFYM calculator elég jó, érdemes lenne azzal számolnod, és jelölni, mi a célod a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Politika
- TP-LINK WDR3600 router
- Autós topik
- Linux haladóknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest