Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Flash Gordon #195727 üzenetére
Estére lett kész a marhahús leves, a fiam belelapátolt a tányérjába egy fél kiló húst, simán betolta. Ez neki kb. a teljes napi fehérjemennyiség lenne, ha számolná a makrókat. Ő is 17, napi háromszor eszik. Viszont odatette magát az edzésen ma is. Igazából én is megettem 110 gramm fehérjét fél óra alatt (kevesebb hús, de én még toltam utána egy kis proteines túrós gofrit is), de ez előtt én hétfőn este ittam egy edzés utáni turmixot utoljára, szóval 48 órás fasting volt, hétfő-kedd és ma is edzéssel. El fogom olvasni a linket, köszi.
szerk1: én is autofágia és a májam miatt kezdtem el, mert korábban kaptam egy non-alcoholic zsírmáj leletet. Legutóbb (1 éve) az UH-s néni azt mondta, semmi elváltozást nem lát a májamon, tehát akármit csinálok is, szerinte bevált, rendbe tudta magát szedni a máj.
szerk2: más: a Puregoldból mostanra végigkóstoltam mind a négy fajtát a múltkori rendelésből. Kicsit féltem, mert a nemrég valaki írt róla, hogy neki nem jött be.
Vanília nekem nagyon tetszik, intenzív az íze, meg szerintem kellően édes is, de én amúgy is édesszájú vagyok. Inni és túróba is szuper.
Triplacsoki olyan, mint ha kakaót innék, az is intenzív ízű, szintén nagyon tetszik.
Van még valami málnás fagyi, szerintem bőven fionom az is, meg a barack joghurt is jöhet bármikor. -
Elektrosokk
veterán
válasz
Szerintem ez is olyasmi, amit érdemes mindenkinek magán kipróbálnia.
Én kedvet kaptam.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
emlékeim szerint már korábban volt tanulmány, amely kb ugyanezt támasztotta alá (ha nagyobb adag fehérje kerül a szervezetbe, akkor nem vész kárba, hanem elnyújtotta dolgozza fel a szervezet).
ugyanakkor ahogy látom ez a tanulmány sem tér ki arra, hogy pontosan meddig stack-elhető (a tanulmány címe azt sugallja, h végtelenségig, de én nem érzem ezt bizonyítottnak attól, hogy 0, 25, 100g egyszeri proteinfogyasztás feldolgozását vizsgálták. én hiányolom a 25g fehérje 2-3 óránként, ill a 100g 3-4 óránként kontrollcsoportokat), ez csak annyit támaszt alá, h nem feltétlenül kell szétosztani, hanem egyszerre el lehet fogyasztani. Ezen felül azt sem lehet tudni pontosan milyen formában tárolódik a "várakozó" mennyiség (diagramok alapján nem a vérben kering, ha jól értelmezem
) ez ugye IF-eseknek lehet érdekes, hogy tudják a szervezet melyik része tud megfelelően hosszan pihenni... és amúgy ez nekik alapvetően rossz hír, mert így (ha valaki nagyobb adag fehérjét fogyaszt a "böjt időszak" előtt), akkor lényegében hiába "koplal", mert a szervezete nem pihen (mivel folyamatosan dolgozza fel a bevitt fehérjét, így nincs meg a 16h pihenés, ami segíti az autofágiát)
persze javítsatok ki, ha rosszul gondolom, mert mindezt a korlátozott ismereteim alapján mondom, paraszt logikával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Metal topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest