Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
A crossfit nem csak a giga izmokról szól.
Nézzél meg egy nemzetközi versenyt, youtubeon sok ilyen videó van.
Vannak versenyek, amikre nem lehet felkészülni, csak ha mindent tudsz csinálni valamilyen szinten. Azt se tudják, hogy a versenyen éppen milyen elmebeteg megpróbáltatások lesznek, ezért mindig mindenre próbálnak edzeni. Valahol a nagy izom dominálna, de a következő gyakorlatnál meg hátrány és inkább a fittség, fürgeség számít.
Bátyám éveken átt crossfitezett, versenyzett, meg a svéd vb-n volt bíró.
Mindig az én gépemen nézte a közvetítéseket, ezért láttam pár beteg gyakorlatot, meg hogy szó szerint összeesnek a versenyzők, meg a mentő viszi el őket.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
bigmasterg
addikt
Ez a crea7in finom és jól oldódik, ha pedig a minél jobb ár/érték számít, akkor keresd meg a legolcsóbb monohdirtátot. (Abból sikerült már venni 3.000ft-ért egy kg-ot).
Crossfit, köredzés, trx és társaival nincs szerintem baj, csak helyén kell tudni kezelni. Egyiknél sem az izomépítés az elsődleges szempont. Pont ahogy te is írtad "nagyon jó az erőnlétük".
Ismerek olyat aki crossfitezik és mellette súlyemelésre is jár.
Én meg 1,5-2hónapja járok konditerem mellett crossfitre is (eleinte heti 3x, mostanában 2x). Nekem a klasszikus karidó túl monoton és unalmas, nehezen veszem rá magam.Ahova járok, mindig van egy blokk alapgyakorlat, emészthető ismétlésszámmal, 4x8, 5x5, ilyesmik. Illetve utána egy pörgetős blokk, ahol kiköpöd a tüdődet (itt ritkán vannak alapgyakorlatok)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest