Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
válasz szuszinho #73922 üzenetére
Mennyi idő van a kettő között?
Ha nem érzed magad éhesnek én akkor nem raknék be teljes étkezést a kettő közé mert teli gyomorral futni elég kellemetlen. Meg az se tiszta nekem, hogy miért futsz, mert ha szálkásítani akarsz akkor én a banánt elkerülném.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #74009 üzenetére
én ahogy nézem a specifikációkat és véleményeket, 2 véglet van amit érdemes megvenni:
- 10ezer körül 300-400 w-os kütyük, 4 pengés kés, műanyag kehely, de magvakat, jeget nem bírja
- 20ezer és felette 700-1000 W-os kütyük, 6 pengés kés, üveg kehely, jég/mirelit/dió/anyós nem kihívás[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #74274 üzenetére
sajnos még olyan sincs.....
(#74275) Tenken: semmivel
Egyszeri eset, nincs mit rajta magyarázni. Ha hónapokon keresztül ugyanezt tapasztalod, akkor el lehet rajta gondolkodni, hogy a jobb ionegyensúly, magasabb vérnyomás/pulzus, jobb tápanyag ellátottság vagy a gyomorcsendesítés miatt emésztésleállás segítette hozzá a szervezeted egy koncentráltabb edzéshez. Ezért mondtam a sós krumpli + banán kombót.
Van benne 70g CH, ami elég egy edzéshez, 0 zsír
Megsózva 1000-2000mg nátrium
bennük 1200-1300mg kálium
ha még betolsz hozzá egy adag fehérjét C vitaminnal + 1 szem magnéziumot, akkor egy egész komplex preworkout kajáról beszélhetünk[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #74984 üzenetére
Ha jó női vádlit akarsz látni, akkor Kelly Dobbins és Tanya Merryman-t kell nézegetni
Szerintem szexi ha egy nőnek jó vádlija van.
Exem táncolt és talajtornázott gimiben.
Jó vádlija van, s kimondottam praktikus is volt, mert nem nyomta a lábszára a vállamat[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #74991 üzenetére
áá, szeplő
Nem általánosításként mondom, de engem kiráz a hideg a szeplős lányoktól.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
válasz szuszinho #78265 üzenetére
Én azt nem tudom, hogy hogy lehet valaki 58 kiló. Meg hogy méri a bicepszet és a tricepszet külön?
(#78267) troller
Hááát. Olyan számokban, ahol magasra kell emelni, de minden másban az alacsonyaknak van előnyük. Már csak eleve az erőkarok, meg a mozgástartományok hossza miatt is. -
Zola007
veterán
válasz szuszinho #88144 üzenetére
Apranax
Ung. contra dolor (receptköteles, de fincsi efedrin )Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz szuszinho #88798 üzenetére
nincs ezzel probléma. Van ismerősöm akinek erőspaprikás zöldségtortát csináltak mert annyira utálja az édességet. Csak amikor valaki elitnek képzeli magát (nem ti) mert ő mekkora testépítő mert nem eszik édességet meg napi hatszor eszik csirkerizst azon röhögök
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Alpachino
veterán
válasz szuszinho #88866 üzenetére
Nem főzöm meg előtte és nem is kell, mivel a túróval és a tojással együtt gyönyörűen puhára kifől
.: JuSzT :. a tetejére egy csokis protein öntet nem is lenne rossz...mondjuk én mellé szoktam inni,.... olyan, mint ha kakaós kávét reggeliznék túrógombóccal
Esetleg van egy nagyon jó kis proteines, zablisztes, túróslepény receptem is....kéritek ?
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Chanel Bleu De Chanel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest