Hirdetés
Aktív témák
-
csudri
őstag
Tudna valamelyikőtök ajánlani egy jó edzőkesztyűt a bbshopból, mert ami van Biotech-es már kezd szétmenni, pedig alig használtam.
-
GodHeart
senior tag
Jó reggelt
tegnap voltam edzeni, váll-tricepsz napom volt. Ma reggel kelek fel, és ilyen fura érzést érzek a vállam és a nyakam közötti részen. több mint 1 éve edzek, de itt még sosem éreztem. szerintetek meghúzhattam, vagy esetleg képes voltam izomlázat csinálni bele, esetleg csak jól megedzettem és azt érzem? Nem igazán tudom eldönteni melyik, bár az izomlázat kizárnám, mert akkor folyamatosan érezném, nem cska akkor amikor mozgatom. -
-
GodHeart
senior tag
válasz God Vazzeg #3904 üzenetére
akkor ezekszerint sikerült életemben először normálisan megedzenem!? állat!
-
GodHeart
senior tag
válasz God Vazzeg #3906 üzenetére
tényleg mivan ma a topikkal!? igen pang! Mondjuk most legalább nem kerül különösebb erőfeszítésbe követni a gondolatmeneteket
-
csudri
őstag
[link]
Egy kis Coleman a legutóbbi Mr. Olimpiáról. Brutális, amikor majdnem lespárgázik! -
csudri
őstag
[link]
Megtaláltam a 2004-est is, hátha valakit érdekel. -
LOTR
addikt
ha már nagydarab fek@-knál tartunk
[link]One Ring to rule them all
-
Zomb€€
őstag
Nemtudom,ez a Bobb Sapp nekem inkább szánalmasnak tünik mint sem igazi harcosnak aki megérdemelten győz. Megnőtt az a szerencsétlen 160kilósra,és versenyeket nyer,de technikailag egy nagy nulla.És ez a szomoru hogy ennyi is elég a nyeréshez. Egy perc alatt kiüti magát úgy hogy levegőt nem kap,és ezzel nyer.
Bocs a kifakadásos offért de ez tényleg...
[Szerkesztve]"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
LOTR
addikt
igazad van, de én jobban szeretem a pl k1 meg hasonló küzdősportokat mint a boxot, mert sokkal izgalmasabbak, ott van pl Akebono -csipázom sumot is-, aki áttért k1-re,csak azért olyan jó, mert kb 200kilós, és emlékszek, van egy alacsony kis töpszli(bár kegyetlen izmos) k1-es, a nevét nem tudom, de vmi keleti arc az is, és kb a derekáig ért, de a fejét rúgdosta, na az ilyenekért szeretem, nem kell ide súlycsoport
One Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
ezt mEtilinnek üzenem
pendrájv LUFU
[link]
ja és ha már süllyedünk legyen ez egy kÚP isOne Ring to rule them all
-
God Vazzeg
veterán
Hörr
LOTR: megelőztél rohaggy meg
[Szerkesztve] -
_Blank_
senior tag
Kezdem érteni milyen az ha valaki deréktól lefele béna
Bocs -
myrra
senior tag
Sapp nagyon sokat fejlődött ám már!!!!!!
szerintem idén már egész jó lesz. meg kíváncsi leszek erre a magyar csákóra is hogy mit tud alakíttani
remélem sokáig eljut''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
LOTR
addikt
válasz _Blank_ #3919 üzenetére
azé mer van egy kis izomlázad?
az lósz@r
keresd meg a január 25-i edzésemről írt beszámolómat (lehet hogy 1-2 nappal utána írtam), életem első felhúzása, szabálytalanul is, meg hirtelen meg is erőltettem magam, kemény volt, most nem írom le még 1x
Falco
aki ezt megveszi az poénból teszi, az mellet, hogy hasznos is, tehát szerintem tuti siker lenne
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
Janesz
őstag
húzzál már inkább csinálj pár fekvőt... jah,hogy most nyomoronc vagy...
akkor tedd magad hasznossá amennyire csak tudod és csinálj pár vádligyakorlatot,csak legalább itt ne legyen már okoskodás milyen gyártósor,hány pipa,mennyi vertex egység és ne beszéljük már meg mi magyarok,hogy a gyártóknak mi éri meg és mi nem, mert ezt útáltam a szakmai fórumokon is,hogy mindenki olyan hűdenagyon okos volt.... -
LOTR
addikt
akkor elnézést kérek, úgy emlékeztem ő írta korábban a lábedzését
jólvan kicsit lebénultam, legalább ingyen parkolhatok
mod: most nézem, hogy nem tettem smileyt abba a postomba, na ittvan nesztek
smiley nélkül lehet, hogy egy kicsit félreérthető volt, de azért csak nem kapta el a ''hév'', nehogy már rosszra gondoljunk egyből
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
GodHeart
senior tag
tényleg lemaradtam.. ki van lebénulva? és mér van lebénulva?
-
VoDaFoNe
aktív tag
Mivel danvizsgára készülök elkezdtem gyúrni. Nem ,,bádibilder'' akarok lenni csak erősíteni akarom a kezem meg azért bevallom szeretném ha kicsit jobban látszódna a combomon és a karomon az edzés. Hogyan csináljam hogy mégg laza is maradjak?
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen routert?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest