- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
válasz
God Vazzeg #4097 üzenetére
erről az jutott eszembe, mikor haverék felvették a sikoly maszkot, majd sötétben kimentek kocsikázni, és akit megelőztek oda mentek hozzájuk haladás közben, majd a kocsiból a maszk mögül szerencsétlen vezetőre néztek
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4094 üzenetére
Igazából megéri letölteni a 2006-os listát, összesen 65 oldal ebből 19 oldal az angol rész és az 5-7-ik oldalig vannak a doppingszerek hatóanyagai felsorolva.
Ja tények kedvéért, aztán befejezem:
Superdrol: methasterone (2α, 17α-dimethyl-5α-androstane-3-one-17ß-ol)
Masterdrol: (2a,17a di methyl etiocholan 3-one, 17b-ol) -
etilin
aktív tag
válasz
Markgx10 #4092 üzenetére
Az a baj hogy a WADA-t sem a hatóanyag sem a képlet nem érdekli ha valami olyan metabolitot (bomlástermék) kimutat ami illegális akkor kitilt.
Bár nem hiszem hogy egyikünket is fenyegetné valamilyen dopping vizsgálat veszélye.
Különbenis ez nem koksz mert én is akarom szedni, én meg nem kokszolok -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4080 üzenetére
Foszabáló
de állat vagy vazeg -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4087 üzenetére
Akkor bonyolítom egy kicsit a Superdrol hatóanyaga a Methasteron tényleg rajta van a 2006-os listán, de a Masterdrolnak egy picit eltér a képlete (valószínű direkt változtattak rajta valamit) és azt már nem találom a listán
-
-
Woodslave
félisten
A Wada tilitólistára vette. MIlyen illegalitást akartok még?
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4080 üzenetére
Tehát amíg boltban meg tudom venni, addig naturál vagyok, de valódi lényegét tekintve ugyanazt eszem (pontosabban hasonlót) mint aki kokszol
- Bíró Úr! Nincs több kérdésem -
Woodslave
félisten
nem kell itt vitatkozni, koxos g*cik ezek.
Mi meg irigykedünk, mert nem engedhetjük meg magunknak ezeket az anyagokat. - na legalábbis én
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Tehát akkor most bár biztos, hogy Janesz nem naturál?
Remélem azért lesz egy-két szava hozzáEngem nem zavar ez a dolog, de akkor ezek után már én kokszosnak számítok?
Komolyan kérdem, mert logikusan ez következik. Magyarul ha megkérdezik, hogy kokszolok, akkor már hazudok ha azt mondom, hogy nem?
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Nem, az nem kox, amiből 30mg kell naponta, bekapod és 25 kilót erősödsz nyomásban, és felszedsz 6-7 kilót! Csak az a kox, amiből napi 30mg kell, olyan 25 kilót erősödsz és 6-7 kilót hízol
Az előbbi az MD, az utóbbi a naposim
Ja és mindkettő ártalmas a májra, valamint visszaállító kúra kell a végén
Ez nem akar offense lenni, csak eszembe jutott -
GodHeart
senior tag
srácok a Cytogen Hypermass 5000-hez mit szóltok!? [link]
Most fogyott el a fehérjém, és úgy megláttam ma a teremben.. jó ez egyáltalán!? Vagy mégis mi ez?Érdemes ezt inni esetleg edzés után a Cytogen Whey Pro helyett?
-
etilin
aktív tag
Köszi hogy szóltál a második link helyesen. [link]
A szövegből kiragadnék egy kis részletet.A kémikusok felismerték, hogy ha a szteroidok 17. alfa pozíciójú hidrogén atomját szén atommal helyettesítik (ezt a folyamatot alkylation-nak nevezik), akkor ez a szerkezet jelentősen ellenáll a máj felbontásának. A szénatom jellemzően a methyl csoporthoz (CH3) adódik hozzá,
Lényeg a metil és az alpha helyzet -
etilin
aktív tag
válasz
Markgx10 #4039 üzenetére
Engem nem zavar a párhuzam, csak sokan olvashatják ezt a topicot akik nem is értenek hozzá és az az érzés lehet meg, hogy a MD is egy szteroid stb. Ez meg azért akárhogy is próbálkozunk nem igaz
Superdrol képlete [link]
Ezt hasonlítsd ösze az itt látható szteroid alapképlettel. [link]
Az MD hatóanyaga egy szteránvázas vegyület, akárcsak az anabolikus szteroidok. Nem meglepő ha a hatását is nézzük hogy a szteroidokkal hasonlítgatja God.
Amiért az MD mégis nyerő az az hogy legálisan be tudod szerezni ez nem szar hamisítványt vagy egyébb hatóanyagot tartalamzó gyártmány.
Ja és ez mindenkinél müködött szárazizomtömeget hozva. -
Pá
addikt
Amikor a derekatokat méritek, akkor azt alapállapotban szokás vagy fullra behúzott hassal? Izomból rá kell feszíteni?
-
Bubee82
őstag
Nem tudom nézte e valaki az ''Edző válaszolt'', de beteszem ide:
Kérdés:
2a,17a di methyl etiocholan 3-one, 17b-ol Ez a neve az extremefit.hu állítólag term.kiegészítőjének(legalábbis ez a hatóanyaga)!!Na ez hol természetes????Napi 20-30mg-ot mond belőle utána meg hormonvisszaállítást javasol a még mindig természetes anyag testvérével!!!Már 40ezret ki is dobtál!!!!!!És ez nekik legális!!!Beszarás!!!!4
Válasz:
átbaszásnak hívják ezt! -
_Blank_
senior tag
Látom mindenki a karjával van elfoglalva, akkor már én is..Mai edzés eredménye egy 41,5-s kar. Még elég fos, meg az erek se jönnek ki annyira de már kezd látszani valami
zsír
Azt a hülye scott-padot meg már a halál faszára kívánom, beszarás hogy mennyire nem megy az a gyakszi -
Woodslave
félisten
értelmes kérdések a testépítés témakörből rovatunkat folytatva:
van-e különbség aközött hogy mondjuk 20kilós rúdon két 5 liós tárcsa, vagy 10kilós rúdon két 10-es?
[link] amúgy itt a cikk bicepsz szekciójában van ez a széles fogású scott pados bicepszgyaksi. Szerintük a belső fejre megy. Mindegy beiktatom.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged