Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz God Vazzeg #39448 üzenetére
én egyelőre jól bírom az alacsony ch-s kajálást, annyi hogy hamarabb fáradok edzés alatt, viszont a súlyt nem kell visszavennem és jobban is érzem az izmokat utána.
-
junhum
tag
válasz God Vazzeg #39448 üzenetére
Természetesen energia nélkül nem megy úgy, de mégsem lesz akkora a gyengülés mintha magadtól is visszább vennél! így gondoltam/értettem
én alapjáraton gyenge vagyok, de szerencsére nem is kell diétáznomYour Workout Is My Warm-Up so Shut The Fuck Up And Train
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz dunkel #39450 üzenetére
Az edzést sohasem vettem félvállról, a kajálást is csak annyira, hogy a kellő fehérje mellé becsúszott némi rosszféle ch is a rizs és durumtészta mellé, nevén nevezve CUKOR!
Tudom, tudom, vétkeztem...
Az edzéseimmel pont az volt a gond hogy az ötfokozatú autómmal folyton hatosban mentem
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
God Vazzeg
veterán
válasz junhum #39452 üzenetére
Nálam ez máshogy van. Pl: fekvenyomás... Ahogy visszaveszem a CH-t, ugyanabba a súlyba ha ment 8, akkor már csak mondjuk 3-4. Ezért vissza kell vennem mondjuk 10kg-ot, és abba tudok csinálni 8-at. Szerintem ez már gyengülés. Nálam drasztikus szokott ez lenni, tavaly 130-ba szériáztam, diéta vége felé már csak 100-ba. De akkor már csak 50g CH-n voltam..
Effektive diétában szerintem ez mindegy is, inkább arra kell törekedni hogy kikészüljön az izom, ilyenkor jönnek jól a szuperszettek, vetkőző sorozatok, stb.. De óhatatlan hogy belaposodsz, és szarul nézel ki, ezért kell a glutamin, meg 1-1 csaló nap
-
macikos
addikt
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
http://kevinlevrone.wordpress.com/
Végre valami jó a testépítés mostani, némileg unalmas világából.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz God Vazzeg #39454 üzenetére
Embere válogatja... én 100-al szériázom fekvenyomásban most is, és ha telelököm magam ch-val akkor is... így talán a klasszikus értelemben vett tömegelésnek nálam nincs is értelme, mert bár jön rám a tömeg, az leginkább zsírban mutatkozik meg
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
junhum
tag
Igen az 8 ismétlésből 3-4 az tényleg jelentős!
Ezis mint minden egyénfüggőnekem csak 1x menne ki a 100
utolsó bekezdésedre csak ennyi
Your Workout Is My Warm-Up so Shut The Fuck Up And Train
-
Markgx10
őstag
Én egyszer diétáztam csak eddig , de a helyzet pont ugyanaz, simán gyengülök, bár most azért annyira még nem (mondjuk most sokkal lassabban csökkentem a ch-t), viszont, mikor 130-ba nyomkodok a végén (ugye még két hétig ment a hat, rá következő héten 4, aztán megint 4) iszonyatosan megfájdulnak az ízületeim (könyök, váll, csukló), ami szar kajálással, pizzázással stb. sosem fordult elő. Így azon gondolkodom és valószínű így is fogom csinálni, hogy 120 lesz a maximum, amibe nyomkodok, mert ott még nem jelentkezik a fájdalom (meg nem annyira égő amúgy sem, hogy már 10kg-ot gyengültem, ha ráfogom erre )
-
marcus.fenix
aktív tag
Ráadásul írja, hogy szteroidok nélkül...
Meg az a szöveg... reggelről egy banánra meg egy kávéra olyat edzett négy év kihagyás után hogy valami 150 kilóba nyomott még négyet a végén fekve, meg volt vagy 10-12 gyakorlata, mind legalább 4 szettel, és ez persze kb. a 25 %-a azoknak az edzéseknek amiket korábban csinált...
Ja persze, én meg aranyrudakat szarok, csak sajnos pár éve szorulásom van...
-
macikos
addikt
Szerintem simán működik ez az izommemória dolog, minél nagyobb vagy/voltál, annál jobban. Annyi van, hogy tisztán csinálja... szóval 8 hét után nem a 99-es fizikumával fogunk szembesülni De azért igencsak meg fog nőni Amikor versenyzett, akkor is hasonlóan csinálta... szóval ő leszarta az offseasont és összecsoffadt, aztán meg verseny előtt 4-5 hónappal betöltött, mint a baromállat
Tehát a titok: Legyél 110Kg körüli IFBB profi 15-20 évig. Ha ezután abbahagyod, akkor könnyebben jön majd vissza az izom, ha újra nekiállsz. Ennyi
-
God Vazzeg
veterán
válasz marcus.fenix #39461 üzenetére
140-be nyomott 1-et, de mindegy, megnéznélek téged ennyi év kihagyás után mennyi menne
-
dunkel
őstag
150-be 4 mi?
[link] -
macikos
addikt
Abba gondolj bele, hogy 4 éve nem edzett! Én két hét kihagyás után rengeteget gyengülök, bár a tömegem megmarad, csak vissza kell tölteni rendesen és ugyanolyan vagyok, de az erőm lassabban jön vissza.
Na most Levrone valamivel magasabb szinten van. Most kb. annyira vannak betöltve az izmai mint egy 50 kilós, először edző tizenévesnek, viszont az izomzata bőven átlag felett van. Ha most elkezd betölteni, akkor már a hét vége felé, de jövő héten már biztos, hogy jóval nagyobb lesz és erősebb is. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz dunkel #39467 üzenetére
Neked is meg Godnak is:
A munkahelymen nem nézek videókat. De olvasni azért tudok. Leírja a komplett első edzését, és idézem:
"Flat Bench: 4 sets, (135 lbs., 225 lbs., 275 lbs., 315 lbs.) 6-8 reps, cranked out 4 reps of 315 on last set – not bad."
Bocsánat, 315 az csak 142,8 kg, elnézést hogy csak fejben nagyjából váltottam át és tévedtem 7 kilót
macikos
Nagyon félreértetek, mert én nem arra írtam hogy kevés, hanem arra hogy kurva sok, négy év kihagyás után, első edzésre, reggelről kaja nélkül... kurva sok, még akkor is ha 11 év (mert annyi) profi testépítés van benne...
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz marcus.fenix #39469 üzenetére
Nem érdekes
-
macikos
addikt
válasz marcus.fenix #39469 üzenetére
De a videóban meg mondja, hogy első edzés, négy év kihagyás után, most erőltetett ismétlést fog csinálni kezdetnek
-
God Vazzeg
veterán
válasz marcus.fenix #39456 üzenetére
Ha zsírban jön a tömeg, akkor CH le, fehérje fel.. Ennyi a titok
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz God Vazzeg #39472 üzenetére
Persze megvártad míg erre magamtól jövök rá...
-
God Vazzeg
veterán
válasz marcus.fenix #39473 üzenetére
Mindenki magától jön rá, először mindenki supermannek képzeli magát, aztán rájön az igazságra...
-
Shodan
addikt
2x1 gb ramomat fehérjére cserélném, valaki?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz Shodan #39475 üzenetére
Adok érte a menyasszonyom által tegnap készített kinai csípős csirkéből egy fél tányérral, ha megfelel...
-
macikos
addikt
válasz marcus.fenix #39476 üzenetére
Gondolkodtam, hogy milyen lehet a kínai cipős csirke, aztán elolvastam mégegyszer...
-
nrgia
őstag
válasz God Vazzeg #39478 üzenetére
2x1 gb ramomat ... a kérdésben van a válasz is....
[ Szerkesztve ]
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
nrgia
őstag
-
God Vazzeg
veterán
válasz marcus.fenix #39480 üzenetére
-
macikos
addikt
Hát b+ ezen sírtam
-
penene
őstag
Még jó, hogy munkahelyen nem nézel videót, de cipős csirkét igen! -
nobika1
tag
Valaki próbálta a Brutal Nutrition Muscle On nevű tejsavóját??
06-70-419-1638
-
Froclee
őstag
válasz God Vazzeg #39488 üzenetére
-
dunkel
őstag
válasz God Vazzeg #39490 üzenetére
Megdobsz egy vödörrel szívesen tesztelem
-
nobika1
tag
válasz God Vazzeg #39490 üzenetére
Kóstoltam belőle, az íze jó, de tudjuk, hogy az íz az utolsó szempont. Nem tudom milyen lehet a hatása, de a kamuszöveg nagyon fasza, kb. olyan mint a Muscletech (azzal a különbséggel, hogy az ér valamit)
06-70-419-1638
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Már egy ideje unom, hogy ingen kívül másban nem igazán tudok megjelenni, mert úgymond antideltás vagyok (körte) és a pólóimban ez remekül kijön.
Ezen szeretnék változtatni, viszont fogalmam sincs hogyan kezdhetnék hozzá.
Nem célom hogy szénné gyúrjam magam, de szeretném azért, hogy az antideltám vegyen egy 180 fokos fordulatot.
Ehhez szeretném kérni a tanácsotokat, hogy milyen edzéstervvel érdemes belevágni a dologba.
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
Coyot
őstag
MHP Simply Whey - vanilia:
- kicsit habosan oldódik
- finom
- még az illata is jó
- balfasz adagolókanala van
- jól emésztemennyi
Má' nem
-
DeadMeat
nagyúr
válasz --Disztroj-- #39494 üzenetére
1-es hsz-t olvasd át,meg még [link] itt az alapismereteket,edzésterveket,étrendet.Ha végeztél,s van kérdésed ugorj,ugysem válaszolunk
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
--Disztroj--
senior tag
válasz DeadMeat #39497 üzenetére
1 hsz megvolt mielött kérdeztem, de ott olyan tanácsok vannak amik "hivatásszerű" edzéshez adnak segítséget, én szeretném kihagyni ezt a turmixos fehérjelöttyös dolgot, meg egyebeket, célom az csupán hogy pár egyszerű gyakorlattal formába hozzam magam. :]
amúgy köszönöm a linkelt oldalt azért átmazsolázom
Manitou: informatikusként mást se csinálok egész nap, emellett ugyanabban az irdoaházba van a családi kifőzde, így menthetetlenül csak tolom magamba a kraftot ....bár kövér nem vagyok, csak belesmákosjános :]
[ Szerkesztve ]
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
Froclee
őstag
válasz --Disztroj-- #39499 üzenetére
"célom az csupán hogy pár egyszerű gyakorlattal formába hozzam magam."
Attól még ugyanúgy kell edzened, mint aki "hivatásszerűen" csinálja.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest