Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
vettelf60 #27989 üzenetére
Bios-os téma!
Ki a Jóisten mondta hogy rufus-os bootolható eszközt csináljál????
az mindenre jó de bios frissítéshez éppen nem!
Csinálsz egy freedos bootolható usb eszközt, nem kell tudás hozzá, letöltöd a freedos oldalról és meg is van.
majd mivel asus a lap, a támogatások fülön a drivereknél a választható listából kiválasztod az msdos op rendszert, így biztos hogy dos alapú bios frissítést tudsz majd csinálni.
letöltöd magát a bios fájlt, kicsomagolod, és átnevezed 8 karakternél rövidebb nevűre...általában asus hosszú neveket használ..
ne legyen benne kötőjel, meg szükségtelen pont és egyéb kierjesztes...példa p5ld2.rom
aztán a bios segédprogramot is letöltöd ez afudos, afudos236 valami ilyesmik....
bebootols a pendrive freedos-áról, majd példa: c:\ afudos236.exe /ip5ld2.rom...és már csinálja is.
a szintaktika lehet más, de mindig megmutatja hogyan kell beírni a fájl elérését.
Mindezt megcsinálhatod a jóöreg floppy segítségével is, csak ugye csinálni kell boot floppyt, majd rátenni a fájlokat.... -
kiszi07
senior tag
Van valakinek tréhome nete ? 2 napja szarakodik vagy a szokásos router csere ?
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27993 üzenetére
Olyan nincs, hogy nem érkezik meg. Ha jól adott-írtál mindent, akkor nem lehet baj. Meglehet szakítani a tranzakciót amúgy.
-
sotetlovag97
tag
Srácok, ha paypalon keresztül utalok pénzt és esetleg nem érkezne meg valami akkor kaphatok vissza pénzt?
-
Smile8822
senior tag
válasz
kovacsroli #27988 üzenetére
Vissza is
-
stairmaster
tag
-
vettelf60
csendes tag
Valaki tudna segíteni BIOS frissítésben? Lenne egy csodás ASUS P5LD2 lapom. EZ Flash nincs rajta. Próbálkoztam rufus-al FreeDos-t csinálni, "invalid partition table" feliratot kapok. MS-DOS 6.22-nél meg nem tudom már feltenni az USB-re a BIOS fájl-t (nincs hely).
Valami ötlet van valakinek?
-
Smile8822
senior tag
Üdv
Vasárnapig Fix 50K ért vihető az i5 Dell masina
Ha addig nem viszik leveszem a hirdetést és marad
Üdv -
padi68
senior tag
Sziasztok,
eladóak a következő dolgaim:
Olympus OMD-E-M5 Expószám: 20.624( kicsit változhat ) Garancia 2017.03.21-ig Megkímélt gép és minden egyéb is, első naptól fólia védi a kijelzőt. Ami a géphez jár:doboz, 2db gyári +6db minőségi utángyártott keveset használt aksi, 1 gyári és 1 utángyártott töltő Sz.szám: BEK201243 i.ár: 124.999Ft
HLD-6 markolat: Kétrészes felépítés táj- és portréfotózás, megkímélt szép állapotban Sz.szám:: 00-2022229 i.ár: 44.999Ft
Tamron 14-150mm F/3.5-5.8 Di III obi 2020.02.05 ig garanciális
Gyári állapotban, első naptól UV szűrő védi( nem tartozék) Infó az obiról: http://www.photographyblog.com/reviews/tamron_14_150mm_f_3_5_5_8_di_iii_review Objektív adatok Sorozatszám: 003690 I.Ár: 99.999Ft
Elsősorban egyben szeretném eladni, így más lesz az ár :-)
Képek: http://indafoto.hu/arpika/olympus_omdem5
-
Dryman
őstag
Retro notebook (2db egyforma) eladósorban
Notebook Computer (pontos típust érdeklődés esetén privátban írok)
Asztali Pentium 4 2400MHz processzor, 60GB hibátlan ide HDD, 512MB DDR memória
kellemesen négyzetes forma, 5cm körüli vastagsággal, és az ebből adódó súllyal,
kártyaolvasó, floppy, 3db usb, rj45, párhuzamos és soros portok, CD-DVD combo, wifi 11b-s,
4:3 képarányú tizenvalahány colos kijelző....
Mi kell még a boldogsághoz? Legális XP, döglött akku, és egy 20V/5A-es
féltégla adapter. Működőképes cuccról lévén szó, és hasít rajta a net....
nyomokban mogyorót tartalmazhat....a hirdetés a retro infós cuccok rajongóinak van címezve,
felár esetén tudom hozzá adni eredeti 425eFt-os számláját is -
Dryman
őstag
válasz
Dryman #27979 üzenetére
jut eszembe...meglepődtem, de az egyik villanyszerelő ismerősöm a Bécsi úton lévő építkezős boltot mondta legolcsóbbnak....Abda felé az Ikrényi leagázás után jobb oldalon...
Aztán van egy villanyosbolt a Szent Imrén...ez nemrég nyílt...a József A. körforgalom után...erről is jót hallottam...mármint az áraikról...
aztán meg Lightvill a József A. úton, mindenféle cuccuk van raktárról, nem kell rá napokat várni.... -
Jazzos
őstag
A raktárvárosban még meglehet az a villamossági nagyker, ahol Legrand cuccok vannak? Valaki nem tudja a nevüket véletlenül?
-
Dryman
őstag
Köszönet Racers fórumtársnak a donor 301 telefon felajánlásáért!
2-ből sikerült egy működő Nokia 301-est csinálni!
Nagypapi meg boldogságos, van megint telefonja... -
kiszi07
senior tag
Iphone 6-ja van valakinek esetleg 6s occsón ?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27973 üzenetére
Megtaláltam. 12V 1,5A..viszont nincs rajta gyugó. Azt venni kell egyet az impulzusban és rábiggyeszteni. Ha nem megy megoldjuk
Szerk.: tévedtem. Van rajta dugó, csak rá volt ragadva egy másik tyúkbél -
MR_Joe
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27971 üzenetére
Azthiszem akad valami ilyen, a csatit meg kell lesni rajta.
Más: Urak! Valaki nem tud esetleg albérletet? Győr és környéke (szabadhegy és ~10km-es környéke érdekelne). Előre láthatóan májustól kb fél évre. Lehetőleg emberi áron és 5 személynek (három gyerkőc, feleségem és jómagam számára). Aki tud valamit az jelezzen az ojozsef80@gmail.com-on vagy a 0630/520-4332 vagy 0630/274-2440-es számon.
Köszönet!
-
zozyk
addikt
válasz
kovacsroli #27960 üzenetére
Én a Máté gumiszervízbe járok sok-sok éve.
4000 volt a kerékcsere (borravalóval),de nekem külön felnin van a téli-nyári. -
golya32
senior tag
Emberek S7 dual vagy nem? tudja alapba a 2 simet?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
hova érdemes menni gumiztatni?
Az abroncsokat kellene kicserélni a felnin. Eddig a marsohoz jártam, de kicsit sokallom. Tavaly még 7000-et fizettem, de ahogy nézem az ártáblazatukat idén már majdnem 9ezer lenne.Valakinek esetleg bevált helye?
Köszi!
-
Smile8822
senior tag
-
Smile8822
senior tag
...
-
kiszi07
senior tag
Tömeget kg-ban lehet mérni, a súly pedig erő (hogy mennyivel húzod a felfüggesztést vagy nyomod az alátámasztást) és Newton-ban (N) méred. Például egy 70 kg-os ember az 700 N. Egyébként ez attól függ, hogy mennyinek vesszünk a g-t(nehézségi gyorsulás), ha 10 m/s^2 akkor pontosan 10 N, ha pontosabban vesszük, akkor 9,81 m/s^2 és 9,81N - persze Magyarországon ennyi, az Egyenlítőn 9,78m/s^2, sarkokon 9,83m/s^2.
-
alitak
senior tag
erről az jut eszembe, amikor mondják, hogy szélessávú net, 20mbit/s. Szintén hibás, az a bitsűrűség. A sávszélesség egysége a Hertz
ON: Holnap reggel megyek Debrecenbe, hétfőn Szolnokon keresztül jövök vissza. El tudok vinni némi apró rakományt, ha esetleg valakinek szüksége van rá.
-
G@ben
addikt
válasz
okiDoki #27929 üzenetére
Úgy emlékszem a Newton súly, a gramm pedig tömeg. Egyszerűen a tömeget beszorzod a gravitációs állandóval (itt 9,80665) és megkapod a súlyt.
És persze, hogy a nagy tudományosság ellenére is elszúrtam, mert 1 kg az 9,80665N, 1 gramm azért jóval kevesebb. Tehát a súlya 0,44129925N. -
G@ben
addikt
Mennyit érhet mostanában egy 100-as 3Com hálókártya? Rendrakásnál találtam.
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó lenne pár alkatrész:
Intel DQ45 CB alaplap (hátlapi lemez van) [link] hozzá egy Intel C2D E6320 proci hűtővel és 2X1GB DDR2 667mhz Kingston memória
ez így egyben és külön is 11k-ért vihető
Shuttle mini ITX ATOMQUAD alaplap FM 27D (S5166) V1.0 [link] hozzá 2GB DDR2 800MHZ Hynix memória
egyben 8k-ért vihető
-
-
Viszon'látásra mindenkinek!
Tisztelettel érdeklődnék, hogy tudtok-é olyan ph lakót aki beszél Cseh nyelven?
Köszönöm szépen a javaslatokat. -
BalooTM
tag
Ha valakinek kellene egy kis alamínium: Lenovo Z51-70
-
MR_Joe
senior tag
válasz
atos19881101 #27912 üzenetére
"...Apa, apa! Ég a karácsonyfa!
-Az nem ég fiam, hanem világít.
-Apa, apa! Világít a függöny is" -
MR_Joe
senior tag
válasz
atos19881101 #27902 üzenetére
Távirányítható műnövények?
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Keresek 20k környékén jó állapotban levő notebook-ot. Ajánlatokat privátban várom.
-
Dryman
őstag
Nokia Asha 301 mobilt vennék!
Egyik napról másikra lefagyott majd úgy néz ki teljesen meghalt a családban lévő
telenor-os 301-es nokia telefon.
Mivel nagyszülő használja így más típusú telefon szóba sem jöhet
valaki igazán megörvendeztethetne egy telenor-os vagy független eladásra szánt nokia 301-essel.
Azt is megköszönném, ha valaki látna eladót hirdetésben Győr vonzáskörzetében és megosztaná velem!
Köszönettel!
Dry -
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Van egy Toshiba HDD2K51 1T 2,5" noti vinyó, 15mm-es és egy Samsung 840 120GB SSD eladó. 10.000.- /db.
-
zozyk
addikt
válasz
sotetlovag97 #27905 üzenetére
Amúgy egy teljesen más kérdés, erre a hétvégére(inkább csak szombatra) valakinek lenne kölcsönbe powerbank-ja esetleg?
Van egy 7800 mAh-s,ha az elég.
Ilyen: YooBao QMaster 7800 -
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #27903 üzenetére
6-800Ft-ért van máshol, pl obiban is láttam...a lomin meg kapsz 100Ft/db áron...
-
lacy86
addikt
165L fagyaszto szekreny elado!
Keveset hasznalt, kivaloan mukodik!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- E90 05-11 bal hátsó led lámpa foglalattal.
- BMW 3-as sorozat E90/E91 (2008-2012) ködlámpák.
- Lenovo 15,6",8.gen.i3 (4x3,6Ghz)IntelHD,8-12GB RAM,128-512GB SSD,jó akku,szép állapot
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB GDDR6X 320bit OC RGB LED Videokártya
- 1 év garancia,Lenovo 15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 7520u,16GB DDR5 5500Mhz RAM,512GB SSD,Új állapot!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest