Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Lenovo t400s-hez valami bios passwordot kér sajnos le lett húzva a cmos elem segítség vagy ötlet kellene az asus toolkiten kívűl
-
ftc
nagyúr
Vki nem szeretne otthon tudni egy Creative 7.1-es cuccost?
-
sagesz93
addikt
Lenovo Ideapad miix 10
windows 8as tablet(10re frissíthető), magyar billentyűzetes tartóval! -
sladka_pani
senior tag
Üdv!
Olvastátok a Vidanet tájékoztató hírlapját (honlapon nem ilyen részletes szerintem), miszerint változnak az internet csomagok is? Aki tudna megérdeklődné, hogy a meglévő KábelNet csomagok változnak-e sebességben vagy csak az új előfizetőknek módosul? Mert most 40mbites van és most az elvileg 100-as lesz ugyanazért az árért, a legkisebb 30-as lesz, 50-es, 100-as és az eddigi leggyorsabb 60as helyett 150mbites sávszél lesz 8000ft-ért. (tévével olcsóbb mint nekem is a 40mbites csak 5600) Köszi! -
Dryman
őstag
válasz
kangool #27289 üzenetére
A múltheti szombaton kellett Győri-vásároztatni asszonykám egész pereputtyát....
hát én is gondolkozóba estem....sajnos még a 4 sávos híd árkád felöli lábánal lévő illegális parkoló is dugig volt...aztán vettem egy nagy levegőt és irány a Dunakapu-téri mélygarázs, ahol óránként 50Ft-ért parkolhatsz....
hát odaérve igencsak borzalmasnak tűnt a kocsisor, de elérve a lejáratot megnyugodtam.... a szombati tömeg ellenére kb 26-32 szabad hely mindig volt a P1-P3 valamelyikén....leérve érdemes a plafont is bámulni(piros/zöld lámpácskák), mert ebben a mélygarázsban parkolókockánként látod hogy hol van üres hely...hol üresedik meg hely abban a pillanatban mikor leértél...általában annyian jöttek ki mint be, pedig ez tényleg a szombati 17 óri csúcsban volt!
2 helyen tudsz feljönni a mélygarázsból és már bent is vagy a forgatagban....
forgatag=anyagi lehúzás
méghogy 1 tál zalai dödölle 1200pénz, hol élnek ezek -
-
kangool
tag
Sziasztok!
Páromat el akarom vinni idén a győri vásárba. Szeretnék tanácsot, infót kérni, hol érdemes parkolni? Rakjuk le a város szélén az autót és tömegközlekedjünk? Vagy van más alternatíva?
Másik kérdésem, ami erősen szubjektív, hol érdemes ennünk? Lehet jó hamburgeres vagy kicsit jobb étterem is. Menüs kaja lutri, gondolom, ahogy itt Kecskeméten is az. -
kovacsroli
senior tag
Hali,
keresek albit január-februári költözéssel, 90k körül, nem panelt, valami normálisabb környéken.
Fontos hogy bútorozott legyen és kb 50m2 (nappali+1 háló).Ha valaki tud ajánlani ne tartsa magában
Köszi!
-
golya32
senior tag
Van suzuki swift 1,3 "ződ" , műszaki van még 1 év, jön megy 1998-as régi kasznis mp3as rádió, most 53e kmt mutat lehet 153e van benne. Jobb első sárvédő parkolási sérült, Most téli gumi van rajta 2 első új, asszem 2db nyári is van. Kaszni a sérülésen kívül ok, kárpit is jó állapotú. Motor már csipegeti az olajat. Induló ár 230e
Itt vettem a fórumon
Kéne valami kényelmesebb 1500cm3-ig rá is fizetek ha van ötlet -
kiszi07
senior tag
válasz
kovacsroli #27275 üzenetére
Árkádban is van ilyen lehetősé. Ha rá guglizol ki jön néhány találat.
-
sotetlovag97
tag
válasz
kovacsroli #27275 üzenetére
A-Grafi kft az arrabonához közel van. Ott szerintem mindent tudnak adni. De jobb ha megkérdezed.
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
tudtok olyan helyet ajánlani ahol kispárnára nyomtatnak fényképet normális áron? Olyan érdekelne, ahol tudnak hozzá mindent adni, nem nekem kell futkároznom a párnáért/huzatért.
Plázában kérdeztem, de horror áron van..Köszi!
-
vlcsko82
senior tag
Még mindig keresek Lumia 635-höz hátlapot (akkufedelet) olcsón
az sem baj ha karcos v. kopott csak ne legyen törött,mindegy milyen színű csak olcsó legyen.
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
zsigee #27271 üzenetére
Asrock 945G mATX alaplap, Core 2 Duo E6300 1.83GHz proci, AC Freezer 7pro toronyhűtő, 4x1GB DDR2 RAM.
Pár hónapja cseréltem le, elvileg tökéletesen működik. A hűtőt újra kell pasztázni (jelenleg le is van szerelve).
Az integrált videó (VGA és DVI kimenet) szinte semmit nem gyorsít ma már, de izomból megy a procinak a Youtube Full HD is. Legrosszabb esetben egy alap videókártya beletehető.
Ha érdekel viheted, próbáld ki, aztán ha megfelel, megegyezünk egy jelképes árban (4-5 hónapja a fiókban pihen).
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Keresek cpu-alaplap-memória "pakkot". A lényeg, megbírkózzon a youtube-bal. Valami 775-DDR2 cucc ideális lenne, de bármi megoldás érdekel. Ma holnap át is venném, ár függvényében. Köszönöm, üdv. -
Ukraan
aktív tag
Üdv, Srácok!
Nincs valakinek véletlenül paintball-os/airsoft-os/militarista ismerőse?
Van egy zsír új, MFH gyártmányú, horvát típusú málhamellényem, egy szintén vatta új BW kanálgépem meg pár bökőm eladó. -
sagesz93
addikt
Eladó Nokia Lumia 520, bontatlan! Hátha valaki hasonló olcsófont keres éppen.
-
golya32
senior tag
Tudtok ajánlani autószerelőt aki foglalkozik idősebb autókkal és (ért is hozzá) számlát is ad.
Idáig Pannonhalmán szereltettük az autókat, de tegnap az L200ra azt mondta ez egy sz@r és új autót kell venni... -
Balinov
titán
válasz
Dryman #27260 üzenetére
az usb-set Laci en is ezert vetnem el, Patrik epp abban a korban van, amikor mindenhez hozzanyul, megrancigal, leszed, felvesz, satobbi
Oke,hogy a DV6 egy multimedijjas szorny, de azert egy expresscard nem lett volna rossz,ha belekerul. Abban sem vagyok biztos, megmondom oszinten,hogy miniPCI-es a jelenlegi Boardcomm..
szetszedni mondjuk nem ordogtol valo,ugyse garis mar, meg ideje lenne kipucolni belulrol, W10-et raupdatelte Vera a W7HP-re, azota meg desktop mutogatas alatt is porog a zentillator...nem lennek meglepve, ha kicsit mar posztosodott volna a hutesen a pororoszlan falka
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #27259 üzenetére
Az USB-s megoldás biztosan jó, és leszámítva azt hogy a gyerek letörheti :9 még elfogadható is....
abban nem gondolkoztál hogy laptop szétszed és megnézed milyen a jelenlegi mini pci-e foglalatban lévő wifi kártya...mármint méret és antenna kivezetések száma, aztán beruházni egy intel 2,4/5GHz-s n600-as kártyára...az intel általában minden cuccban elindul...bár jaj.....látom hogy HP...az egy külön állatfaj....gondolj csak bele most jön majd hogy kezeli-e a kártyát a hp wireless asistant programja.... -
Balinov
titán
Sracok, ha adott egy Pavilion DV6 (Asszem AMD A6-xxxx + dedikalt Radeon), de nincs rajta express card, se semmi ilyen bovites akkor ha dual band wifi-t akarok akkor csak egy usb-s wifi stick a megoldas?
Boardcomm-os vezerlo N-es, de csak 2.4Ghz es a hazban gyk mindenki UPC-s es a 2.4ghz-es csatin tolja, mig az 5Ghz-esen talan 2 lakas a mienkkel egyutt..
-
BalooTM
tag
Hali!
Ha valaki ilyet keresne karácsony előtt, akkor íme egy Asus i3-as laptop legál oprendszerrel!
Személyesen is meg lehet tekinteni napközben.
Baloo
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
valakinek nincs véletlen egy eladó 1TB HDD-je, ami 2,5"?
-
Balinov
titán
válasz
sotetlovag97 #27255 üzenetére
en benne lennek megint, csomo uj arc van itt az elmult 7-8 evben, csak nekem kb majusban lesz legkozelebb jo, kb akkor megyunk ujbol haza
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27250 üzenetére
Nem feltétlen kellene ivós bulit, elég lenne egy szimpla győri csoport találkozó. Többiek mit gondoltok erről ?
Pld. gokart/teke/bowling hasonló (?) -
kiszi07
senior tag
Ha megfelelő higításban isztok vizet és alkoholt, akkor sem fogtok hányni. Sokat fogtok WC-re járni az tény, én szoktam kisérletezni ezzel
-
sotetlovag97
tag
válasz
Bobrooney #27247 üzenetére
Hát igen úgy, hogy nem eszel előtte, úgy biztos ütősebb.
Amúgy meg az csak menőbb, hogy ha annyit iszol vagy még többet is mint a többiek és még sincs semmi bajod tőle, a többiek meg már rég fekszenek vagy nagyon jól vannak.
Amúgy a jó hangulat függetlenül az italtól is megvolt. -
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27245 üzenetére
De nem értelek, ha én mondjuk nem akarok berúgni, akkor nem nem eszek piálás előtt, hanem nem piálok
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
sotetlovag97 #27243 üzenetére
Mikor a 3. unokaöcsém született, a tejfakasztón bátyámmal úgy bekarmoltunk tőle, hogy csak feküdtünk a gyepen. Mondjuk mi sokat ittunk, és éhgyomorra.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27243 üzenetére
Keveset ittál
-
sotetlovag97
tag
Üdv mindenki!
Meg volt a buli. Az orosz fény nem volt akkora szám bár rajtam kívül mindenki totálon volt. Engem nem ütöt meg annyira.
Amúgy esetleg mr joe kollégáról tudtok valamit? Régen még egy táp kapcsán beszélgettünk, csakelévült az ügy.
Most megint ráírtam és láttam hogymár egy hónapja nem volt fenn...
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Írok ide is, hátha valakinek van a fiókban.
Toshiba Satellite p770-hez keresek billentyűzetet. Magyar kiosztás, fekete szín, lehetőleg háttér világítással.
Tudom, hogy drága, használtan is, de minden ajánlat érdekel.Üdv Urak.
-
Rómeó
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #27237 üzenetére
Vannak ilyen "habos hardvereim" az egyiket szívesen elcsrélném,2*1GB asztali ddr2 667-800mhz ram-ra
-
jamba
aktív tag
Üdv All eladó lapos lenne:
HP Presario CQ56 nagyon szép megkímélt állapotban 1 órás akkuval eredeti adapterével.
Ideális ajándék karácsonyra,netezni,-filmet nézni esetleg kisebb játékokra bőven megfelelő.15.6" HD Led kijelző hibátlan,karc mentes
Intel C2D T4500 2.3GHZ
Intel MHD 4500 VGA DX10
2X2GB DDR2 800Mhz memória
WD Scorpio Blue 640 GB HDD HDS: 100/100%
HP DVD-író
Wi-Fi,-Web cam,-bluetoothÁra: 38900Ft
-
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #27224 üzenetére
Hoppá... az Aldiban akcijós a habpatron!!!!!
1590-ről 1290-re van leárazva!!!!ez ugye a 10db-os set...aztán már csak cserélni kell.....
bezzeg mikor gyerekkoromban mini aknavetőt csináltam a papa eszterga gépével, a löveg egy hosszúkás 6 szögletű réztömbből lett kialakítva....mit gondoltok mekkora furat volt a réztömbbe fúrva? hát...szifonpatron méretű
beolajozva a csövet, patron beleejt, majd ütőszeg patront kilyukaszt és már röpült is a kis gránát
közel 300métert lehetett vele lődözni....
a lényeg csak annyi volt hogy össze is tudd szedni az ellövöldözött muníciót, így lehetett fillérekért cserélni akiürűlt patronokat... -
kiszi07
senior tag
Voltam a városi koripályán. Annyian voltunk, mint a heringek. A jég nem lenne olyan rossz, csak mivel nem túl nagy a terület, ezért túl használják. ( így nem az igazi) Kedvesek voltak, a 90 perc helyett 115-t voltunk a jégen. Egyáltalán nem vízes, ajánlom. Ha rendesen szeretnétek, akkor inkább a műjégpálya. Gyakorlásnak nem rossz a gyerekekkel
-
sotetlovag97
tag
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27229 üzenetére
Durva az a lőre
-
sotetlovag97
tag
válasz
Jazzos #27227 üzenetére
okiDoki: Már nézegettem ott őket, de egy probléma van.
Péntek estére kell.De azért köszi.
Bobrooney: Köszönöm szépen az eddigi segítséget.
Majd adok a fényből.Jazzos: Hát én extra fényről hallottam eddig amikor fekete absinthe-ra nyomják ki a vodka-szódát.
Rómeó: Hát mi még azért nem ott tartunk, csak megnézzük a fényt.
Végezetül pedig, ezt egy másik fórumon olvastam:
"A fény gyújtson elborult, sötét elméinkben világosságot barátaim!" -
Jazzos
őstag
Az is valami? Sötét fényt ittatok már?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Tesco v talán spaar.
-
okiDoki
aktív tag
válasz
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27222 üzenetére
Régen nem ittam már fényt, de olyat önts bele amilyet szeretnél, mi bombát nyomtunk bele régen. DE szigorúan csak akkor ha nincs szívbetegségetek bla bla, de ez a dobozon is fel van tüntetve (energia italoson).
Jah és csapolás után szigorúan nincs koccintás, hanem azonnal a szájhoz vinni és hörpinteni le. -
vlcsko82
senior tag
válasz
Thocy a ZAGY #27218 üzenetére
Elméletileg a műjég pályáknak a -4 - (-8) fok az ideális
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27217 üzenetére
Másabb benne a gáz, kicsit még ütősebb lesz a cucc. Valamint 1 energia italt is beleszoktunk önteni még a tartályba. Elég jó recept ez
-
kiszi07
senior tag
válasz
Thocy a ZAGY #27218 üzenetére
Pont erre gondoltam köszi, majd lehet a napokban elnézek és írok róla, hátha érdekelne valakit.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27215 üzenetére
Patron tuti van a tescoban, de ha fényt csinálsz akkor habpatront vegyél
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27213 üzenetére
A skálás spaarban van szódagép, 5k-ért, csere patron 3k.De ez az 5k csak a skálás spaarban van, a nagy interspaarban v árkádosban már 8-10k
-
golya32
senior tag
válasz
bendeguz76 #27211 üzenetére
Ez fontos infó
-
BalooTM
tag
válasz
sotetlovag97 #27209 üzenetére
Hali!
Kontur a Czuczor Gergely utcában, de készülj fel, hogy qrva drága. A literes 7k a 2 literes 12k körül.
Baloo
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Megint kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy győrön belül hol tudnék venni szódásszifont és hozzá patront?
-
kiszi07
senior tag
válasz
Thocy a ZAGY #27207 üzenetére
A jég minőségére vagyok kíváncsi. 500 Ft december 27-ig, majd 1000 lesz.
-
kiszi07
senior tag
Volt már valaki a belvárosi jégkori pályán, ha igen akkor milyen ?
-
vettelf60
csendes tag
Valakinek nincs felesleges S478 (P4 3 GHz 1 Mb) procija, valami 40 Gb SATA HDD-je (ha nincs jó az ide is), 512 mb ddr1 ram (2x256 is jó) meg valami kis gyenge atx tápja?
Nem is tudom, adok cserébe sört, bort, egy doboz ferrero-t vagy ki mit szeret.
Hátha valaki megszán.
-
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #27201 üzenetére
Megvan a plázában a tisztitós, javítós műhely....de nagyon nem ajánlom.....ősszel gondoltam én is hogy kitisztíttatom a téli szövet kabátomat....mégis csak szövet, nem kéne odahaza mosógépbe rakni....
Kabát bevisz, átad és már 3 nap múlva mehettem is érte...
na ekkor jött a meglepetés, tisztítás sikerült csak a bélése ment össze...sajnáljuk ez a kockázat benne volt a pakliban.....kérdezem én milyen kockázat, azt gondoltam hozzáértő kezek foglalkoznak a kabáttal... -
Joker88
őstag
van itthon egy ilyen átmeneti (tavaszi/őszi) időszakra használt műbőrkabát-szerűség.
Nagyon szeretem . Azonban mivel már hidegebb az idő fázok benne. Így elővettem a vastagabb kabátot.
Azonban mielőtt elraknám a szekrénybe, ki akarom tisztítani. Mutter nem tudja kimosni, mondván, hogy mosógépbe nem meri belerakni... A kérdésem az lenne, hogy hol van tisztító,meg melyik csiinál jobb munkát.. ( régen a plázában láttam egy ilyent,nemtudom megvan-e még.. )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- E90 05-11 bal hátsó led lámpa foglalattal.
- BMW 3-as sorozat E90/E91 (2008-2012) ködlámpák.
- Lenovo 15,6",8.gen.i3 (4x3,6Ghz)IntelHD,8-12GB RAM,128-512GB SSD,jó akku,szép állapot
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB GDDR6X 320bit OC RGB LED Videokártya
- 1 év garancia,Lenovo 15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 7520u,16GB DDR5 5500Mhz RAM,512GB SSD,Új állapot!!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest