Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
stairmaster #36578 üzenetére
Nyilván az új telekomos wifiben más a konfiguráció. Tehát újra be kellene állítani megfelelően.
-
Dryman
őstag
válasz
stairmaster #36576 üzenetére
Le kellene írnod a valódi teljes problémát, mert így elég kevés az info....első olvasatra ez olyan légbőlkapottnak tűnik. Már üzemelő vagy kiépítendő a hálózat? Milyen helyre kell gondolni, ipari megoldás kell, vagy egy normál lakás, családi ház hálózatát kellene megoldani.
Volt egy elvállalt munkám, és a felmérés és eszközválasztás után nem kérte az ügyfél, mert eddig is volt valami filléres megoldása, és az rengeteg amit kérek érte... hát maradt a filléres megoldás meg a szakadozó wifi... mégsem akarták igazán hogy jó legyen...
-
Joker88
őstag
válasz
stairmaster #36574 üzenetére
ha router beállítás kell,szerintem itt a fórumon találsz segítséget, biztosan akad olyan részleg ahol az adott router márkájához tudnak beállítást segíteni/adni.
-
doc
nagyúr
válasz
stairmaster #34066 üzenetére
Nekem van egy elado 2012-es 13"-os Airem, 8 GB (!!) RAM, 128 SSD.
Akkuban 667 ciklus, erezni mar rajta hogy nem uj, de azert meg birja 1-2 orat. -
jamba
aktív tag
válasz
stairmaster #33948 üzenetére
Ajándékba mehet
-
envagyok
veterán
válasz
stairmaster #33948 üzenetére
2 sör?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
stairmaster #32738 üzenetére
Köszi!
-
jamba
aktív tag
válasz
stairmaster #30719 üzenetére
van
-
bugalaszlo
csendes tag
válasz
stairmaster #29886 üzenetére
Mondj egy árat légyszíves...
-
mm00
aktív tag
válasz
stairmaster #28896 üzenetére
Őket dobta a Google, de sajnos nem értem el őket telefonon
-
madve
tag
válasz
stairmaster #28724 üzenetére
Szia,
Milyen routered van? Segítek ha kell a portnyitásban..
VNC-hez kell a 5800 és az 5900 is... Azt hiszem egyik a javas böngészős megoldáshoz a másik meg a kilienshez...
-
madve
tag
válasz
stairmaster #28720 üzenetére
Szia,
3G-n direct csatlakozás van? Vagy router mögül akarod látni? Ha router mögül akkor kell port forward...
A mobilnet és a no-ip nem túl jó barátok amúgy... Pár hónapja én is küzdöttem vele. (Telekom) De aztán feladtam. Lehet a szolgáltatók tiltják nem tudom.... Mondjuk sokat nem vacakoltam vele, mert nem volt időm rá. De ha megtalálod a megoldást esetleg írd meg please... -
Balinov
titán
válasz
stairmaster #28633 üzenetére
es tenyleg! koszi a tippet!
-
atos19881101
senior tag
válasz
stairmaster #27787 üzenetére
És kovacsroli
Hallomásból mondjátok, vagy vásároltatok már náluk?borokafa
Persze a kereskedő a saját profitját nézi. De hátha akad, aki lelkiismeretes is mellé. -
BalooTM
tag
válasz
stairmaster #27609 üzenetére
Hali!
Boltban nálunk van, többféle méretben.
Baloo
-
jamba
aktív tag
válasz
VAN
-
G@ben
addikt
válasz
Esetleg innen? Persze az ebay-es topikban érdemes megkérdezni, melyik ezekből a jó.
-
vlcsko82
senior tag
válasz
Esetleg ebay
-
sotetlovag97
tag
válasz
Külső hdd-hez kell kábel?
Hát ilyet nem tudok, hogy hol tudnál szerezni. -
mufi
senior tag
válasz
stairmaster #27508 üzenetére
Köszönöm szépen, már reppent is neki a privát.
-
Tarill
őstag
válasz
stairmaster #27486 üzenetére
nemhiszem
24 fokos vízbe tartom őket, nyáron oké lenne, meg ha fokozatosan hűlne a vizük olyan 5 fokig jók, de az alatt nemnagyon
-
Dryman
őstag
válasz
stairmaster #27440 üzenetére
Szia!
A vidanet kábelmodeme mint egy üvegtégla ugy funkcionál.....azonosítja az előfizetőt a kábelmodem mac address-e, de az ip cím szűrés egészen a következő aktív eszköz WAN portjának mac-address-éig "belát".
szóval switch nem lesz jó!
Csináld router és router kombinációval, mindkét router wan portját dinamikusra állítod, az első router LAN tartományát hagyd gyári értéken pl 192.168.1.X, a második router LAN tartományát meg állítsd eltérőre, pl 192.168.2.X dhcp-t mindkét router szolgáltasson.
Üdv... -
stairmaster
tag
válasz
stairmaster #27439 üzenetére
esetleg switch helyett router? mondjuk az nem tudom mennyire zavarna be a másik routernek.
-
vlcsko82
senior tag
válasz
stairmaster #27007 üzenetére
Igen,tudok
Én
Írd le pü-be. mi a problémája a hűtődnek
-
okiDoki
aktív tag
válasz
stairmaster #27007 üzenetére
De jó lenne...
-
jamba
aktív tag
válasz
stairmaster #26886 üzenetére
+1
-
sotetlovag97
tag
válasz
stairmaster #26886 üzenetére
Megvan!
Egész jól felépített kis űrlap.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
stairmaster #26844 üzenetére
ha jól tudom náluk csak thai- és kick-box van
-
Dryman
őstag
válasz
stairmaster #26380 üzenetére
Beírnád ide azt a static címet? Győrben van az előfiz végpont, vagy győr-környéki településen?
Static címet akkor kapsz ha ezt beírod a static mezőkbe, ez nem azt jelenti hogy meg is kapod a szolgáltatótól.
Static címet akkor szokásos kérni ha egy helyi hálózatban garázdálkodsz, és mondjuk egy ip cím tartomány ki van jelölve static beállítású eszközöknek, pl nyomtatók.
vagy egy alroutert akarsz üzemeltetni egy adott hálón, és ekkor egy dhcp kiszolgálótól mindig ugyanazon címmel szeretnél ip-t kapni.
Nem értem a problémádat, vidranet csak dinamikus ip-t használ, nem hiszem hogy statikust osztana, pláne úgy hogy neked be kellene lőni a static beállításokat fejből, úgy hogy nem is ismered milyen hálózatot használ.
Reseteld azt a szappantartót, tedd simán dinamikusba, aztán telefonálj az ügyfélszolgálatra hogy új routered van és szeretnél ip cím megújítást....ekkor semmit sem kell állígatnod, eltelik húsz perc és lesz neted. -
Dryman
őstag
válasz
stairmaster #26374 üzenetére
Hát csak azért mert direktbe lecserélted!
a vidranet 3 óránkénti ipcím frissítéssel próbál biztonságos lenni.....
azaz a modemjük mintha egy üvegtégla lenne, teljesen átlátszó felületként van jelen, és a modem alján lévő mac address csak azonosításul szolgál...előfiz azonosító....a valós mac addres viszont az első csatlakoztatott eszköz mac-je a modem után....addig nem kapsz friss ip-t az eszközödre, amíg:
1. ki nem várod a 3 órát, szerencsés esetben ez másfél...
2. telefonálsz az ügyfélszolgálatra és kérsz egy ipcím megújítást, az új router felszerelése után.... ez kb 15 perc3/a Ha clonozva volt a régi routered wan portjának mac címe, akkor az a rákötött pc mac címe volt, így először az új routeren egy sima mac address clone-al próbálkoznék, azaz a wan port mac helyére clonozod a pc-d hálókártyájának mac címét.
ha ez nem jönne be:3/b manuális módszer...bemész az új router menüjébe és ott ahol a WAN beállításoknál a mac address clon-ozási lehetőségnél, nem clonozod a rotered wan csatlakozójára a rákötött pc-d mac-ét, hanem fogod szépen a kezedbe a régi routeredet és annak wan portjának mac címét, lásd a címkén, beírod manuálisan az új router clon mac address mezőbe....aztán save.....majd router reboot....
4. örülsz, mert azonnal lesz dinamikus ipcímed és neted, bontasz egy sört, mert rádfér, és elszívsz hozzá egy cigit...
-
G@ben
addikt
válasz
stairmaster #26220 üzenetére
Köszi, be fogok nézni oda is, de első blikkre kicsi lesz szélességre és mélységre.
-
zozyk
addikt
válasz
stairmaster #26076 üzenetére
Nekem ő fújta a kispolskimat,szerintem szépen dolgozik...
(azóta már nincs meg,de az új tulaj még nem panaszkodott rozsda miatt,pedig a polski hajlamos az újrarohadásra) -
atos19881101
senior tag
válasz
stairmaster #26079 üzenetére
Persze ez jogos. De a 20k egy ekkora méretű műanyagért akkor is sok sztem. 5k kb a festék (kérdeztem festék boltban). 15k maga a munka? Az rengeteg ... Szerintem max 2 óra munka lehet vele (csiszolás, fújás).
Matricával már próbálkoztam. Nem jó a tapasztalatom velük ... az állandó hőingadozástól (tűző nap, fagy) egy idő után levállik. Pedig direkt autóbelsőbe való matricát vettem.
-
atos19881101
senior tag
válasz
Ott voltam. 20k-t mondtak az egészre. Az csillagászati ár nekem ezért a darabért.
-
bundilolo
tag
válasz
Sziasztok!
Valaki tud esetleg itt Győrben Lumia 930-as, 1520-as vagy Samsung Note4-es telefont?
-
boogie84
veterán
válasz
stairmaster #25269 üzenetére
Egyetértek! Én is hozzájuk viszem az autókat!
-
Dryman
őstag
válasz
stairmaster #25269 üzenetére
Igen-igen, náluk már voltam anno, de nem beállítás kell nekem, hanem átvizsgálás, ez meg csak rázópaddal rendelkező jómunkásember tudja megcsinálni....
a beállításra viszonylag sokak képesek itt a városon belül, de a vizsgálatra csak néhányan....ezért is kérdeztem hátha valaki tudna mondani profi szakit. -
lacy86
addikt
válasz
stairmaster #24815 üzenetére
Ok koszi!
Mar irtam is nekik email-t ! -
lacy86
addikt
válasz
stairmaster #24813 üzenetére
Csinaltattal mar veluk ? vagy csak talaltad
( amugy oket en is neztem ---> Impala , BMW --> nekem egy SwiftII-es van)
-
kovacsroli
senior tag
válasz
stairmaster #24784 üzenetére
Ők kellenek nekem
köszi!!!
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
stairmaster #24767 üzenetére
Beköltözött a plázába azt hiszem
-
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #24662 üzenetére
Ebből még tuti van 1db-om: [link], Asusból polcon már nem sok minden van.
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #24658 üzenetére
eskuszom 130kg-igot olvastam..
-
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #24658 üzenetére
Van, milyen kell? Win-es, vga-s, pirosfehérzöld, sokévgaros?
-
Tarill
őstag
válasz
stairmaster #24444 üzenetére
ez is megvan
-
Tarill
őstag
válasz
stairmaster #24440 üzenetére
kitöltöttem pedig sose volt samu telóm
-
G@ben
addikt
válasz
stairmaster #24259 üzenetére
Hmm...
Egy szép piros P betű forog középen, de nem hozná be a műsort. Tegnap este óta, pedig nem is változtattam a gépen semmit. -
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
stairmaster #24082 üzenetére
20 körül álmodoztam...
-
nepszter1
addikt
válasz
stairmaster #23796 üzenetére
Bongoba mennyien járnak illetve ott mennyi a havi bérlet ? Mert neten nem találtam meg . A masik hogy esetleg valaki nem tud egy foci csapatot ? Megye 2 , Megye 3 ahova kellene egy védekező középpályás
és nem utolsó sorba közel van Győrtől -
Balinov
titán
válasz
stairmaster #23796 üzenetére
Bongoba Veranak a lezart oltozoszekrenyebol loptak el anno a jeggyurujet...Mikor rendort hivattam fele es mondtam, hogy mondja ott el par embernek, erdekes mod "megtalalodott"...ami azert para, mert 1000% ziher, hogy a penztarcajaba rakta bele, azt meg a lezart szekrenybe...
jo, ez ugy 8 eve volt, de akkoris
-
Dryman
őstag
válasz
stairmaster #23744 üzenetére
Én két hete állólámpa nézegetés közben láttam occó rezsót a csomagolás-sérült áruk boltjában a Petz és a Szent Imre sarkán....
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #23744 üzenetére
bocs, magaslabda
-
Borokafa
őstag
válasz
stairmaster #23676 üzenetére
Hagyományos vinyóknál sok oka lehet,megprósza röviden összefoglalni.(Dryman Lacihoz hasonlóan
)
BAD sector akkor jön létre a diszken, ha a szektor adatai valamiért nem olvashatóak ki (vagy nem írhatóak). Létrejöhet fozikai sérülés miatt (ütés, kikapcsoláskori hiba) miatt, de létrejöhet "szoftveres" úton is. Utóbbi alatt azt értem, hogy a lemez nem csak az 512 bájt adatot tartalmazza szektoronként, amit lát az ember, hanem csomó egyéb infót is. Ezek egy részét normál mûködés közben frissíti a diszk, egy részük csak az elsõ üzembehelyezéskor, az ún. low-level format-kor kerül fel a lemezre és soha többet nem módosul (pl többlemezes diszkeknél nagyon soxor az egyik felület csak a fejpozicionálásra van használva, adat nincs rajtuk). Az említett hozzáférés lehet, egy ilyen nem adat területen okozott véletlen felírást, és ezért került használhatatlan (BAD) álapotba a szektor. Hozzáteszem, hogy még ma sem képesek teljesen hibátlan lemezeket gyártani, a látszólagos BAD mentességet úgy oldják meg, hogy tartalék sávokat alakítanak ki (a lemez kapacitása pár %-kal nagyobb mint a névleges), és a vezérlõelektronika hiba esetén ezekbõl a tartalékokból vesz elõ egyet, a hibásat meg elrejti. Vagyis ha már látod a hibát, elfogyott a tartalék. Ezeket az infókat a diszkre szerelt vezérlõelektronika tárolja.Ezért nem igazán szerencsés eletronikát cserélgetni.
Ha nem fizikai sérülés okozza a BAD sectort, meg lehet próbálni formázással javítani. -
Bobrooney
senior tag
válasz
stairmaster #23671 üzenetére
De mitől lett más a fájlrendszeretek?
-
zsigee
aktív tag
válasz
stairmaster #23669 üzenetére
Hi.
A gépre, amre rádugtad a vinyót, arra telepítsd a GetDataBack-et. Mindig másik hdd-n lévő rendszeren keresztül tudod visszanyerni az adatokat. Ahogy már írtam, jól működik, és elég hatékony,de időigényes.
Az egy kattintásos helyreállítást pedig el kell felejteni.
Ha formázod, vagy formáztad a vinyót, akkor jobb és egyszerűbb megoldás lehet a Recuva, és nem fontos külön gép sem hozzá. De kisebb a hatékonysága, mint a fentebb említett programnak.
Üdv.A Recuva magyar nyelvű, és ingyenes
-
okiDoki
aktív tag
válasz
stairmaster #23671 üzenetére
Én is kezdek hasonló cipőben járni...
Valami fix MBR, vagy ilyesmi parancs nem tudná visszaállítani???
Ti értetek hozzá, én nem annyira... -
Bobrooney
senior tag
válasz
stairmaster #23669 üzenetére
-
zsigee
aktív tag
válasz
stairmaster #23666 üzenetére
Hi.
Néhány éve találkoztam már ilyen dologgal, még az IDE-s korszakban. Amit Borokafa ajánl, jól működő dolog lehet, elég sokat használtam én is azt a programot, de kell hozzá egy működő gép, amibe bedobod a RAW-os vinyót. Ha szimplán formázod, és telepítesz, a Piriform féle Recuva-val vissza tudsz állítani adatokat, de esélyes, hogy nem mindent.
Szerintem meg kellene nézni másik gépben, és csak utána nekilátni telepíteni, adatot menteni.
Üdv. -
Balinov
titán
válasz
stairmaster #23666 üzenetére
sajnos azt meg nem talaltak fel, ha lenne, akkor a KURT RT sem lenne...
-
Borokafa
őstag
válasz
stairmaster #23662 üzenetére
Először szerintem ki kellene menteni az adatokat......pl.GetDataBack-el.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
stairmaster #23336 üzenetére
Egészséges kockázat, hogy ha egy több, mint 1 milliós városban (Bp-n van) pont olyan szervizt választok, ahol pont van ismerőse és pont át akarnak verni
Coyot köszi a tippet, eddig ezzel még nem is találkoztam, pedig elég sokat lógok a tc-n. Szerintem ezt az ellenőrző listát amire hivatkozik a cikk én el is viszem magammal. Gondolom elég humorosan fogok kinézni ahogy pipálgatom, viszont hasznosnak tűnik, úgyhogy bevállalom hogy csökken a szimpátia indexem
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #23137 üzenetére
odaig meg nem fejlesztettem a tudasom PS3-on, hogy multiban megprobaljam magam
tulsagosan AWSD+egerhez vagyok szokva.
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #23135 üzenetére
megvarom inkabb, mig lemegy az ara, vagy bekerul a PSN+-ba
-
delikvens025
csendes tag
válasz
stairmaster #23058 üzenetére
kb 35-38 ba kellene hogy elmenjenek.....
-
Tarill
őstag
válasz
stairmaster #22858 üzenetére
az általad felsoroltak közül csak egyet linkelj be magyar boltból!!
vagy ha könnyen megrendelhető külföldről és idehozzák nekem az is jó....
-
sladka_pani
senior tag
válasz
stairmaster #22595 üzenetére
Jó, én komolyan kérdeztem
-
Bobrooney
senior tag
válasz
stairmaster #22544 üzenetére
Tudom ajánlani!
Meg egy rahedli tutorial a youtuben. Láttam már az excel topikban jártál -
stairmaster
tag
válasz
stairmaster #22534 üzenetére
-
xcel2000
aktív tag
válasz
stairmaster #22429 üzenetére
Ha te mondod
Végre egy irány amerre elindulhatok
HD5830 nak mekkora kb ? -
atos19881101
senior tag
válasz
stairmaster #22320 üzenetére
Akkor itt az ideje.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
stairmaster #22310 üzenetére
szia!
őt ismerem, nem ő rá gondoltam
-
sagesz93
addikt
válasz
stairmaster #22298 üzenetére
-
okiDoki
aktív tag
válasz
stairmaster #22238 üzenetére
Á, baromira megemelték az árakat!
A legegyszerűbb pizzák is 1550-nél kezdődnek... -
vlcsko82
senior tag
válasz
stairmaster #22230 üzenetére
Tegnap voltam a Plázába nem néztem,de én is a 20:00-ra emlékszem
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #22217 üzenetére
screenshotrol fenykep?
a gond, hogy nem az az ablak aktiv a TC-ben, ahol a kijelolt zip fajl talalhato, hanem a celkonyvtar.persze hogy megkavarodik nyomorult zip, mint adam anyak napjan.
-
Dorien
veterán
válasz
stairmaster #22221 üzenetére
Tanulj tinó.
<= ez lesz belőled. -
vlcsko82
senior tag
válasz
stairmaster #22221 üzenetére
Most ilyeneket oktatnak
Anno mikor még én tanultam DOS alatt kellet szinte mindent csinálnunk flopyra
-
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #22219 üzenetére
jah, bal oldal akítv, látszik messziről.
-
Dorien
veterán
válasz
stairmaster #22217 üzenetére
Ez valami házi feladat?
Enter-rel meg kellene nyitni először a zip-filet. Majd kijelölni a fájlokat és másolni. Belső zip-pel mennie kell így.
-
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #22110 üzenetére
Valamelyik papírbolt?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
stairmaster #21975 üzenetére
Ram tartó tuti van, cpu tartót megleshetem
-
G@ben
addikt
válasz
stairmaster #21770 üzenetére
Egynek nem rossz.
Köszi! -
vidobali
aktív tag
válasz
stairmaster #21754 üzenetére
Az alaplap felépitése 5S, a felhasznált akatrészek másak. A sima 5-nél azért tovább léptek az 5C-ben is.
-
Smile8822
senior tag
válasz
stairmaster #21754 üzenetére
Hát a kamerája mintha jobb lenne meg csöppet gyorsabb is de ez lehet a tegnapi 10 üveg sőr okozta
-
Smile8822
senior tag
válasz
stairmaster #21747 üzenetére
Nagyon jó a fogása kellemes érzés fogni!
Érezhető hogy nem gagyi telefon van az embernél, a kialakítása az anyaghasználat nagyon nagyon jó de végül is Apple terméktől megszokott -
vidobali
aktív tag
válasz
stairmaster #21747 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, de abszolut nincs recsegő samsung jellege (bocs a samsung fanoktól), sőt jobban ül a kézben mint az 5s.
Meg amúgy is az 5s-re ugyis veszel bumpert vagy tokot a sérülések karcok elkerülése miatt, ugyhogy tokban meg tök mindegy
-
Smile8822
senior tag
válasz
stairmaster #21743 üzenetére
Mert i5s-T akarok helyette és most elég jó áron meg tudnám venni!
De nem minden áron adom el ilyen 100 ezrekért biztos nem! -
Smile8822
senior tag
válasz
stairmaster #21695 üzenetére
Nincs mit
-
Smile8822
senior tag
válasz
stairmaster #21690 üzenetére
-
vlcsko82
senior tag
válasz
Szerintem közel azonosak gyorsaságba,de inkább a cerka
-
zsigee
aktív tag
válasz
Sempron, szerintem...
-
vidobali
aktív tag
válasz
stairmaster #21650 üzenetére
Ott biztos de, hogy olcsó ???
he he
-
atos19881101
senior tag
válasz
stairmaster #21610 üzenetére
Ár? Paraméterek?
-
padi68
senior tag
válasz
stairmaster #21579 üzenetére
köszönöm
-
padi68
senior tag
válasz
stairmaster #21577 üzenetére
Dupla vagy szimpla rétegű?
DVD-R vagy DVD+R?
kösz -
padi68
senior tag
válasz
stairmaster #21571 üzenetére
Szia,
milyet érdemes venni fotók és videók mentésére?Márka:
Maxell
Intenso
Sony
VerbatimDupla vagy szimpla rétegű?
DVD-R vagy DVD+R?
kösz
én is most akarok rendelni itt németeknél/6000Ft-nál kezdődik 100db/
-
törölt tag
válasz
stairmaster #21571 üzenetére
Hagyjuk a srácot, komolytalan...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
stairmaster #21568 üzenetére
Azthiszem ilyen álkamerát a barkácsboltokban (bau,prakti,stb) láttam, meg talán a metroban.
-
jamba
aktív tag
válasz
stairmaster #21341 üzenetére
Megtaláltad Kolléga ment PÜ
-
okiDoki
aktív tag
válasz
stairmaster #21186 üzenetére
Én ugyan nem láttam különbséget (nem is kerestem...), de:
"Bár mindkét formátum felbontása azonos, korábbi kísérletek arra a végeredményre vezettek, hogy a Half-SBS formátum a szem számára jobb minőséget jelent. Jobban toleráljuk az oszlopok hiányát, mint a sorokét, ezért is lett a Half-SBS a broadcast szabvány."
Máshol is azt írták, arányosabb és a felbontás szempontjából is jobb a 960x1080, mint az 1920x540.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest