Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
alitak #31231 üzenetére
Ha hardver a gond akkor biztos hogy lesz rá gari, kérdés hogy ezért elviszik e az beltérit is vagy csak a modult. Előbbi esetben igen jó hogy van klímád
tserrof77
Nekik pont annyi a dolguk hogy alap user hibáit megoldják, ebben pedig benne bizony az is hogy néha nyomni kell egy resetet - ez egy ilyen ipar. -
Coyot
őstag
válasz
alitak #31227 üzenetére
Elsőre ez ugrott be: [link]
Teljes áramtalanítás megvolt?Nekem is ők fogják szerelni, nagyon elgondolkodtam ezen a Fisheren én is, de több helyről olvastam hogy nem megbízható a szoftveres részlege - bár más problémák rémlettek, időzítés állítás nem ment meg ilyen apróságok. Szerintem marad a garanciás rész, de gyanítom a mobil alkalmazásért ők nem fognak semmilyen garanciát vállalni, max a gyártó.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
alitak #29923 üzenetére
Hát ha a főbérlődnek fontosabb a haverjának a hely, akkor sem veled fizettesse, valamint gondolom a szerződésben is benne van a 2 parkolóhely a számodra.
Bár hozzáteszem, ha te fellépsz valahogy, és vissza szerzed a parkolót, utána számíthatsz leengedett kerékre, letört tükörre. Ha már alapból neked akart menni -
golya32
senior tag
válasz
alitak #29909 üzenetére
Szerintem teherautó vontató kötél aztán bassza meg, kivontatnám a parkolóból.
Persze elötte beszélnék vele én bérlem a parkolóhelyeket ne álljon oda vagy fizessen ha oda akar állni.
Másik lehetőség hegesztess egy felállítható lakattal lezárható elemet amire nem tud ráállni.Nekem is volt ilyen gondom asszem 30e ért hegesztettek ilyen felállítható háromszöget amit lakattal lezártunk.
Nálam sajnos utána beállt keresztbe a parkolók elé, na akkor elvontattuk az utca végére az L200-al, utána nem volt ilyen próbálkozás, már visszaadtuk a bérleményt. -
Weaver
senior tag
válasz
alitak #29909 üzenetére
nekem a garázst állják rendszeresen telibe, azért vagyok képben. természetesen neked nem kerül semmibe. én hívom a rendőrséget (címet, rendszámot megadod, rövid esetleírás), küldenek egy járőrt aki csekkolja a helyzetet és ők hívják a vontatót. a rendőrség értesítése után más teendőd nincs. azzal nem vagyok képben, hogy lehet-e közvetlenül a vontatósokat hívni, ez lenne az egyszerűbb. ha esetleg konkrétan arra kerül a sor, hogy ott járnak kérdezd meg a sofőrt.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
alitak #29666 üzenetére
Én nem sokallom a Vidanetet és maximálisan megvagyok elégedve vele, főleg azokután, hogy több falu helyi szolgáltatásával is van tapasztalatom, Kimlén 8MBites net 8000ft, Mosonszolnok 12Mbites 8900ft, és ahogy hallom ismerősöktől, más helyeken is megtehetik hogy elszállnak az árakkal, szóval ha nem is Digi árak mint Győr belvárosában, hogy 1990-ért 100Mbit, de nekem 50Mbites Vidanet bőven elég azér az árért... ja és nincs modembérleti díjam vagy micsodám...
-
Jazzos
őstag
válasz
alitak #28492 üzenetére
Papírboltokban kapsz ilyen táblákat.
Itt vannak még infók: http://www.leteszemacigit.hu/feliratok-es-jelzesek
-
Bobrooney
senior tag
válasz
alitak #27706 üzenetére
Igen szénából én is vettem kis bálásat, ha gondolod adhatok magot hogy megpróbáld nekik, miénk meg van húzatva érte, de 1 marékkal kap csak naponta.
Mufi:
Valóban jól kicseszett veled az Árkád, mivel a falafel egy húsmentes étel, szóval az általad vélt "húsgombóc" az nem más mint csicseriborsó fasírt -
Bobrooney
senior tag
válasz
alitak #27702 üzenetére
Szerencsére tudunk vele foglalkozni remélem eleget, volt amikor többet cincáltuk, de napközben kb fekszik, alszik, meló utánra aktív akkor kifutkozza magát meg megkapja a simi adagját vacsizik, később még zölségeket. Kb így tellenek a napjai, de nem látom hogy depis lenne, vidám, ugri bugris
Kaját mit adsz nekik? Én árpát, szotyit, meg zabot megfelelő keverékben, ehhez adtam még vitamonikat, imádja és jóval olcsóbb mint a bolti cuccok és nincs ugye cukor benne. -
BalooTM
tag
válasz
alitak #26192 üzenetére
Jól mondod, Judit, meg amikor nem fagyi van, akkor az öcsi.
Kálvária nálunk csúnyán leszerepelt, életben nem dobtunk még ki sütit, de onnan az utolsó adagból tavaly 2-3db ott landolt, mert senki nem ette meg. Torta is lett rendelve tőlük régebben, az meg fűrészpor volt ehetetlenül vajas krémmel. Régebben szerettük, de pár éve nagyon leültek. (szerintem) -
Dryman
őstag
válasz
alitak #25475 üzenetére
Vidanet miatt ne aggódj.....küldik ők rendesen a számlát...csak néha-néha kimarad náluk egy-egy darab,mondván a posta a hibás....aztán meg küldenek felszólító számlát 590Ft plusz pénzért....
kikapcsolni 1-2 hónapig nem fog, max korlátozni a sebességet.....Vidanetnél ha a routert ki akarod hagyni a láncból és a modemre közvetlenül a gépet szeretnéd rádugni, akkor marad a max 3 órás várakozás, vagy az ügyfélszolgálaton keresztül kérhető IP cím megújítás, ez a jobb választás így 10-15 perc múlva lesz újra net-ed.
-
Dryman
őstag
válasz
alitak #25457 üzenetére
Érdekes egy kábelt vettél.....mi ez ???
telefon felől mini hdmi, monitor felől meg DVI-D
kolléganő anno vásárolt sony xperia P-hez ilyen kábelt, eredeti sony tartozékként méregdrágán...aztán hozta hogy nem működik.....a sony telefonon csakis az az egy alkalmazás tudta vezérelni a hdmi kimenetet, ami miatt rákerült a telefonra a hdmi csati.... valami sony tv alkalmazás volt....de bárhogy szerette volna a galériából kiküldeni a képeket egy normál DVI-os monitorra az nem működött....A te esetedben így ránézésre nem tudom megmondani hogy az okostelefon felöli csatlakozó egyáltalán milyen is...ha hdmi, akkor talán még működhetne is a dolog, de ha csak egy micro usb.....hát annak nem látom értelmét....
-
Ukraan
aktív tag
válasz
alitak #25314 üzenetére
Köszönöm! Lehet, hogy ezzel kezdem a hétvégén a "bejárást", mivel ez közelebb van hozzánk.
Más
A húgom gondolkodik rajta, hogy eladja a laptopját. Kb. 2 éves, Packard Bell EasyNote TK, AMD E450-el, AMD Radeon 6320-al, 320-as vincsivel, 15,6-os HD LED LCD-vel és 2 giga DDR3-al. Makulátlan állapotú a gép. Szerintetek kb. mennyit érhet? Köszi! -
Dryman
őstag
válasz
alitak #24852 üzenetére
Bemész Plázába vida ügyfélszolgálatra, Kötsz egy 2 éves hűséggel járó szerződést, lehet megkapod még a decemberi bónuszt is...( decemberi szerződéskötéskor Jézuska adott 2 hó 50%os díjat a fa alá) vagy kapsz hozzá vasalót, botmixert vagy kávéfőzőt grátiszba....
A honlap biztosan ad valami kapaszkodót, de jóval több kedvezmény van online ügyfélszolgálaton....
azt ne engedd hogy tv-t vagy routert vetessenek veled, mert az átßaszás...
9100-at fizetek családi csomagért, telefonért és 20-as netért... azt hiszem 400Ft a telefon-előfizetés, használni nem nagyon használom, de ingyen van vidaneten belüla telefon, a múltkor ezen távtelepítettem XP-t ősrégi vasra...mondjuk kellett hozzá a másik oldalra egy 55 éves nő, aki szépen lépésről lépésre végig-kattingatta a telepítést! -
Dryman
őstag
-
Dryman
őstag
válasz
alitak #24840 üzenetére
A T 20-as net-je általában telefonos deróton érkezik, ha iptv-d lesz a net mellett, akkor érthető is a korlátozás miértje. A rézdrótos ADSL+ szolgáltatás, max olyan 25-28M-át visz át megfelelően, erre alapozva a tv-d megeszik 5-8M-át, ami marad az meg a net-é. Győrben általában nincs probléma a telekom iptv+net szolgáltatással, de ez nem mondható el Győrújbaráton, vagy Csanakon....
számos olyan embert ismerek, akinél idegbajt csinált a telekom az ünnepekre is, ugyanis a túlterhelt vonalak miatt jön megy a net mint zsidóba a fájdalom....ha nagyon szakadozik akkor meg egyszerűen lejjebb veszik a kiszolgáló port sávszélességét, ezzel javítva a problémát
A technológia jó, de a hálózat nagyon xar alatta....
a telekom megvette a vidanet-et is, csak azért hogy rátelepülhessen a vidás coax kábelekre, itt Győrben ha nem megy az ügyfél kiszolgálása réz érpáron, mert ratyi a drót minősége, akkor csinálnak olyat is amitől igencsak bosszús lehet a tisztelt ügyfél!
rézérpáron a régi telefonvonalon tolják be az iptv-t, a vidás coaxon meg kábelmodemmel külön a net-et...
Ha azt nézzük hogy a szolgáltatáshoz így egy eszköz helyett 3-at kell felszerelni, kissé érhetetlenné válik az egész, nem is beszélve arról hogy a kábelmodem+router, iptv router, és iptv box energiafogyasztását is meg kell fizetned....ja meg szétfurkálják az egész házat.... -
RudyD
tag
válasz
alitak #17686 üzenetére
Üdv!
Csak egy tipp amiből ki lehet indulni: [ms fórumról]
A file hozzárendelés környékén lesz a dolog.
Esetleg ideiglenesen feltenni egy LibO -t vagy hasonló xls - xlsx kezelő proggit és utánna kézzel visszaállítani az excel -t a megnyitáshoz. (Shift + jobb egérgomb - almenüben a program választása, kis pipát bepipálni a felugró ablakban hogy mindig ezzel nyisson...)
Esetleg egy gnumeric windows port vagy Softmaker freeoffice lehet jó alternatíva.
(Vagy simán hozzárendelni permanensen valami máshoz, pl notepad majd újból hozzárendelni az excel -hez...)
De ezek is csak tippek.
(Vagy a fenti link alapján átírni a megfelelő office -hoz a meglévő hozzárendelést.)
Tovább is van mondjam még!? B-)
(update: [link] <-- Itt szépen le van írva ángélusul)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest