- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
Egonyolc
üzenetére
Hát, most nagyjából végignéztem (pár darabot láttam már korábban is), nekem egyik sem jön be igazán azokból, amit egy ele kezébe lehet nyomni.
Lehet ezért elástok itt helyben, de én pl az incineratort is röhejesnek tartom.
Hirtelen átnéztem az ascended armorokat is, azok egész jól néznek ki, ha az ember jól választ színeket. Viszont nem feltétlenül tetszik jobban, mint egy-egy dungeon/karma set. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet ezért elástok itt helyben, de én pl az incineratort is röhejesnek tartom.
Hirtelen átnéztem az ascended armorokat is, azok egész jól néznek ki, ha az ember jól választ színeket. Viszont nem feltétlenül tetszik jobban, mint egy-egy dungeon/karma set.