Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
ez az artificer ez hol van ? ez is a fractalban ?
ez nem a mystic forge, ugye ?más
mit érdemes tolni a loot szempontjából ?
fractal, vagy dungeon ?
Dungeon - nál mi a jobb megoldás a loot mennyisége/minősége szempontjából ?
3-4 gyorsabb lvl 40 - es dungeon, vagy 1-2 "küzdős" lvl 80 - as ? -
sith7
félisten
Azzal az alapanyaggal mit tudok kezdeni, amit már nem tudok betenni, mert max - on van/250/; de eladni se engedi, csak megsemmisíteni

-
törölt tag
Lvl 50-60 körüli armort is lehet venni (a kék kesztyűk a legolcsóbbak), rakj össze 4-et a misztikus klotyóban, az eredményt szedd szét, és add el leather-t (de ha medium armor-os karaktered van, ne adj el semmi leather-t, egy csomó kell az ascended-hez!). De ez nagyon babra munka.
Van néhány food alapanyag is, ami csak meghatározott karma vendoroknál van.
Ascended-ből csak accessory-kat lehet venni, páncélt, fegyvert neked kell kikalapálni fáradtságos munkával. Nagyon ajánlott a gw2efficiency.com és a gw2crafts.net használata, ha ilyesmiben gondolkozol. -
sith7
félisten
-
Submarine
senior tag
Üdv!
- Exotic armorra (Orr templomokban event után) - ha még kell.
- orichalcum sarló, csákány, fejsze (Orr vendorok)
- Pact Supply Network Agent-ek, receptek, mindennap máshol vannakAsszem a HoT-os mapokon is találsz ezt azt a vendoroknál, bár ott főleg a map fizetőeszköze a lényeg.
Meg még ami nem jutott eszembe.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Laurel dobozt azt asszem minden havi rewardból választhatsz, viszont a gw2 wikipedia mindenben okosabb nálam:
[link]
Renok: én egy időben vettem a lvl68+ rare itemeket, betörtem, és az ectoplasmát eladtam.
Amíg volt türelmem csinálni, kb. 1000 goldot összehoztam. Azt is tovább lehet törni még több haszon reményében.
Ezt nagyban befolyásolja a piac, a szerencséd, meg az accountod droprate-je. Hülyeségnek hangzik, de nem viccelek, sztem, meg többek szerint is van ilyen beépítve - legalábbis több éves tapasztalat ezt mutatja.Van még sok egyéb TP-s profitvadászási mód, de igen, mindhez segg kell meg türelem.
-
sith7
félisten
karma pontokat, hol és mire érdemes elkölteni ?
laurel -t hol lehet szerezni ? -
Sziasztok,
Megjelenés óta megvan a játék de aztán hanyagoltam kicsit. De most visszatérek kicsit játszani Csak kiváncsiságból kérdezem mert látom már nativ-ban benne van a combat mód ( célkereszt a karinak) a játékban. Játszik valaki ezzel a beállitással?
Más kérdés: nincs rá mód hogy az enemy felett levő health bar kicsit nagyobb legyen erősebb betütipussal? Köszi. -
törölt tag
Ne felejtsétek el kivenni a BLTC Promotions alatt az ingyen cuccokat! Évfordulós ünnep alkalmából bizonyos típusú ládák 0 gem-be kerülnek. Főként random minik és asc/leg alapanyagok vannak bennük.
-
sith7
félisten
A különböző fizetőeszközök, alapanyagok közösek a karakterek között ?
Vagy mindegyik külön bukszán van ?
A térkép, mastery + hero point - ok azok 100%, hogy külön vannak, ugye ?

-
sith7
félisten
Köszi a választ

akkor Elementalist nem lesz, mert nincs + 2 kezem

elkezdtem fractal - ba is járni ... hmm ... vannak érdekes pályák
Azt nem értem miért nem hiszik el páran, főleg, hogy most jön egy új kieg, hogy valaki először jár az éppen aktuális fractal pályán

ki nem lettem rúgva, de ment a hümmögés rendesen a chat - en ... tier 1 volt kiválasztva, szóval, ha annyira spíler, menjen magasabb tier - be, nem ?
-
sith7
félisten
ez oké ...
... akkor másképp kérdezek ... melyik "hülyebiztos" ?
fractal - ba, dungeonba, pvp - re stb.azt már észrevettem, hogy pve - n mindegy milyen skill - eket használok, mert minden működik .... kivéve ha elakadok

pl.: eddig a thief tetszett, de megláttam az új patch - ben ezt a deadeye,sniper build -et ...

-
sith7
félisten
Ha már karakterek ... milyen legyen a 2. karakterem ?

Melyik lesz jó az új patch - ben ?
pl.: Guardian ?
-
Ellia
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
QT condi tempestre keres rá. Amúgy én várnék vele PoF-ig.
-
Ellia
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Az nem a chrono F5-ös skillje?
-
Ellia
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Portalt vagy a Blinket? Nincs szinthez kötve, ha jól emlékszem, hanem hero pontokhoz van - ott rakod ki ahol a traiteket, ha jól emlékszem, de köveket ide, minden kasztból van 80-as karim régóta (és a hozzájuk tartozó elite is), tökre nem emlékszem már a szintezésre..

-
Roland861010
veterán
A Mesmert hanyas szintre kell felhúzni hogy meg kapja a teleportálást ?
-
Roland861010
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Jó játék?
Mint például mi ?
Wow ha előfizetve van tényleg viszi az időd mert sajnálod
a pénzt meg csak a gear farmolas megy.
Itt ez szerencsére nincs én is azért váltottam erre.
Jó játék meg nem sok van. Legalábbis ami le kötne úgy mint ez.
Utoljára amibe rengeteg időt öltenem az a Witcher 3 volt de azóta se találtam hasonlót.Ha ennyi goldod van adhatnál is kölcsön
nem kell sok max 150g 
-
Ellia
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én szó nélkül megvettem, igaz csak a standardot de részemről biztos megérte látatlanba is a 30 EUR-t. Igaz GW1 óta játszok vele, a mai napig leköt (persze azért nem annyira mint az elején de hát ez nem is elvárható). Szerintem van mellette idő más játékra is - nincs, havidíj, nem maradsz le mert nincs gear grind...stb, dehát játszottál vele (tippre többet mint én) szóval ezt te is tudod

-
ProEvoFan
nagyúr
Egy éve abbahagytam a játékot.Tele vagyok arannyal, közel 29k acsi, 8 darab legendary, több garnitúra ascended....tetszik a kieg, de nem merem megvenni a játékot, mert megint pár évig csak ez fog menni és megint kimarad egy csomó jó játék a pályafutásomból...
Innen sokan megveszitek a kieget? -
Ellia
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem. Asc. ringből ugyanolyan nem lehet rajtad.
sith7: be, igaz most léptem ki

-
sith7
félisten
Ti be tudtok lépni ?
-
Roland861010
veterán
Fractalbol két egyforma gyűrűt használhatók?
-
sith7
félisten
Köszi a válaszokat mindenkinek

Roland861010
próbáltam úgy is, de géholtan nem tudtam rajta annyit sebezni, és nem éledtem újra, csak check point - onEllia
Ne már ...

Akkor ez volt az ami sok embernek nem tetszett, amikor megjelent a kieg ?
olvastam valahol ...
Minden cuccnak berserker van a nevében ?
Akkor ugyanaz a sigil, vagy mi megy bele, és egy csomó bónuszt ad, ugye ?Azt használom
, kék háttér,fehér koponya ... nem vagyok én noob
.... annyira 
nuri
Vagy viszel magaddal valakit/kiket.ööö ... nem rossz ötlet .... csak üres a friend list - em

-
Ellia
addikt
Pedig a HoT 4 térképe közül 3 elég szépen szinteződik vertikálisan, Tangled-en én a mai napig el tudok tévedni, fantasztikus map minden tekintetben de navigálni nem könnyű rajta.
Célozd meg szerintem a full berserker felszerelést először. Orr-on érdemes mapozni, ha kimaxolod két exoticot add, lehet, hogy használhatót (meg materiált...stb, meg ott is van mastery pont ami hasznos).
Ja meg necronak ott a második heathbar (F1 skill) használd azt is.
-
sith7
félisten
Csinálom tovább a küldetéseket, tudok már siklani is /vááááóóóó/, és eljutottam egy olyan részre, ahol fán élnek békaemberek, vagy mik, és védeni kell őket, nincs is ezzel gond, amíg meg nem jön a boss a végén.
A leverésének van valami trükkje, vagy csak én vagyok nokedli ?

Majdnem megvolt többször is, de közben kihaltak az npc -k mellőlem, és amíg újraszülettem/élesztettem őket, addig full életre gyógyult a boss, és lehetett előről kezdeni

-
Ellia
addikt
Szerintem nem bonyolult, szerintem ott rontod el, hogy túl sokat akarsz egyszerre és nem élvezed ki a játékot. Játsz nyugodtan, a gold gyűlni fog, tanuld ki a karaktered, próbáld ki hosszabb távon a fegyvereket...stb ez a játék megvar, itt nincs minden patcjel növekvő szintsapka, jobb páncél...stb Keresd az apró részleteket, lehet, hogy olyan dolgokat fogsz így találni amire nem szamitanal. Tele van ilyen dolgokkal a játék csak nyitott szemmel kell járni

Közben meg idővel megtanulom a dolgokat majd lehet raugrani a nehezebb tartalomra, ascended cuccokra.
-
sith7
félisten
válasz
DeltaPower
üzenetére
Jaaa. azt szoktam használni, +25 faster run ... há' magyarul mond

Ellia
ok, megnézem este, és aszerint próbálok haladniDiablo 3
Azt vettem észre
... az egy faék egyszerűségű , és összetettségű játék ehhez képest 
GW2 wiki - t is szoktam olvasni néha, már amennyire a sekélyes angol tudásommal tudom követni
Valamit meg akarok nézni, behozza az oldalt, de a magyarázat közben is van 67 hivatkozás, és 10 perc múlva , már a 88. oldalon vagyok, és azt se tudom mit nézek

Youtube videókat is szoktam nézni, az valamennyire azért jobban segít ... néha

-
sith7
félisten
Köszi a válaszokat mindenkinek

DeltaPower
nincs swiftnessed
hm ... mim nincs ?
melóba vagyok, nem tudok rákeresni
Ellia
power reaper
A chc - s pontokat válasszam a trait line - on ?Submarine
otthon tudom megnézni, amiket linkeltélÉs ez még csak egy nyamvadt necro..
ezt fejtsd ki bővebben pls.
-
Submarine
senior tag
A korábbi demo hétvégén az egyszerűbb condis buildet raktam össze az új mapra, az is használható volt:
sinister condi necro
Csak ne keverd a kettőt, teljesen más stílus.És ez még csak egy nyamvadt necro..

-
Submarine
senior tag
Nem szentírás, de erre lehet törekedni:
metabattle-power reaper
Másik poweres verzió ha pl. a tőr jobban fekszik:
power-dagger
Minden le van írva. Variálni is ér.
-
sith7
félisten
Két dolog: ebből nem derül ki milyen statjaid vannak mert ahogy nézem van itt conditól kezdve a bon durationig minden.
hát ... szegény ember, vízzel főz ... ezek estek, ezeket tudtam megvenni

mire koncentráljak ?
power, chc, chd ?
HP panelen válaszd ki a glideingot,
ez már megvan
Illetve szerintem fölösleges használni a reapert addig amíg nincs meg teljesen, 1 traitline-tól lazán elesel ilyenkor.
ok -... amúgy, szép nagyot sebez, dől tőle a mob rendesen

-
Ellia
addikt
Két dolog: ebből nem derül ki milyen statjaid vannak mert ahogy nézem van itt conditól kezdve a bon durationig minden.
Hiába fogsz tudni siklani akkor se fogsz még csomót elérni, nem véletlen, hogy a masteryk több szintesek. Illetve jó pár mastery ponthoz több játékos is kell (Verdanton 3 ilyen van).
HP panelen válaszd ki a glideingot, játssz, csináld az eventeket, töltsd fel az xp csíkot és mikor, ha tele van költsd el masteryre. HoT-os mastery csak hot-os mapon tölthető.
Illetve szerintem fölösleges használni a reapert addig amíg nincs meg teljesen, 1 traitline-tól lazán elesel ilyenkor.
-
Submarine
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
A TP-n vannak akik a hülyékre utaznak. Sok vendornál is kapható cucc, be van téve kicsivel többért. Én nem próbálgattam, nem tudom jó buli-e.
-
Roland861010
veterán
Van olyan item amit ha a marketben még veszek el tudom adni goldert a gemen kívűl?
-
sith7
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
ne mond meg , hogy mit csináljak kispofám

ez egy fórum nem ?
ha már az összefoglaló döglött oldalra mutat, kénytelen vagyok kérdezniszerk.
Elliaköszi ismét
-
Ellia
addikt
Az alap story lényegében haladna veled ahogy fejődsz, 10 szintenként nyílik meg egy új fejezet. Add pár dolgot, pár skin, pár cucc, meg három vagy 4 bl láda kulcsot ki lehet belőlük szedni. Egyszer mindenképpen érdemes végigtolni (vagy akár 3 alkalommal a rendek miatt "Apples for sale!"
). -
nuri
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Tolj be mindenféle boost-t, kaját és mehet dragon stand.
-
sith7
félisten
Mindenki örömére
Meglett az első lvl 80 -as karaterem, mentem 2 fractalt, nem volt veszélyes, érdekes/jó volt. Persze tier 1 volt, első 2 pályaKérdésem , folytassam az alap story -t, vagy kezdjem el a kieg story -t és akkor az új térképekre visz a történet .. ezt csak azért lenne jó, mert ott írtátok, hogy jobban jön a hero point, ami a reaper kimaxolásához kellene

szerk
Milyen xp gyűlik most ?

fekete színű csík ... -
Roland861010
veterán
Xpt mivel lehet farmolni hogy a glideot fejlesszem?
Hiába a hotos event farm. -
sith7
félisten
Van egy olyan minden item - en, hogy send mail to ... e-mail - ben el tudom küldeni ?
de kinek ? más játékosnak ? -
sith7
félisten
köszi a válaszokat, már van 10

-
sith7
félisten
Ez komolyan érdekel, hogyan lehet ennyi aranyat összeszedni legálisan ...

Nincs valami "tőzsdei" gyorstalpaló ?
Vagy ahhoz előbb sok alapanyag/gold kell, hogy el lehessen kezdeni ?Jöhet PM - ben is, vagy akár a játékban is : SithHet.7382
-
sith7
félisten
válasz
DeltaPower
üzenetére
Köszönöm a választ, még kezdő vagyok, ha minden jól megy ma leszek lvl 80, első karakter

7 aranyam van összesen

jeweler lvl 47 - es, de elmentem azt a hszt, később még jól jöhet

szerk.
van olyan akinek több ezer aranya van ???????????????

lehetek a barátja ?
-
DeltaPower
addikt
Ha fel van húzva a szakmád akkor craftolj piacról vásárolt anyagból. Amint lesz 2-300 aranyad, neki lehet állni a #9694-ben említett piacforgatásnak, először exotic cuccal, ha több ezer aranyad van akkor legendaryval. Mellé lehet precursort vadászni mystic forge-ban, de az lassan térül meg. Most a kieg miatt valszeg fel fog menni az exotic fegyverek-armorok ára, azokkal érdemes lesz piacolni.
Persze mindezekhez gyakorlat kell, hogy milyen cuccokkal érdemes csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Proxmox VE
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- További aktív témák...
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... főleg ha az elsővel sincs meg az összes HP pont