Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
kisbancsa
üzenetére
Azzal a géppel simán highon kellene mennie.

Igaz a GW2 az Intelt szereti...
Nyilván WvWn le kell venni a grafikát, de PvEben simán menni kell a highnak.
Szerver laggok vannak, de az nem a gépünk hibája.
A gépemmel high+minden kocka alul kipipálva+natívban játszok.Igen, a képtörés is be van kapcsolva. -
batai15
félisten
Szerver lagg meg optimalizálás. Mega szerver óta rosszabb.
A gépemen is így úgy fut néha high 1600 felbontáson. -
Ellia
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem úgy jobban tetszik

-
Ellia
addikt
válasz
kisbancsa
üzenetére
Az adatlapomon megtalálod a konfigom, a proci 4ghz-re van pörgetve. Win8.1 64bit. Ja és nincs stabil fps-em, 25-60-ig bármi... de már megszoktam
Legtöbb helyen azért megvan a 30+.Am milyen lagra gondolsz? Mert nekem a feature patch óta pl. a szerveroldali totál megszűnt - mondjuk eddig is csak wvw-én volt.
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Kérdésem a következő lenne. Ki milyen vassal játszik és milyen beállítások mellett? Mert nem igazán tudom hova tenni az indokolatlan laggokat. Jelen pillanatban win 8.1 en tolom a gamet nem tudom számít e valamit.
-
Ellia
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Az oké. hogy most péntektől 4 hét WvW, de akkor is november 4 kurva messze van... :/
-
ViharVadász
őstag
November 4.-én folytatódik a Living World: Season 2 - A hivatalos honlapon jelezve: [link]

-
batai15
félisten
[link]
ez mi? kiszedtek az achiért szerezhető fegyverből némi poligont átskinezték és ennyi?
szánalom
ez már jobb kicsit -
Ellia
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én ott ilyen buzi interputos rangert szerettem játszani 
-
Ellia
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Szerintem is, pvp-ben nem tudom, hogy működik de a nagy forgatagban kb. nem is tudod/nem is lehet counterelni.
Még nem néztem meg a rangerem, majd egyszer odáig is eljutok.
-
Ellia
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
-
DeltaPower
addikt
Azt kell mondanom, elég durva lett a ranger.

-
fuwiradis
aktív tag
Most nem olvasnám el a TP-s változtatásokat, de azt meg lehet már csinálni, hogy kijelölnék vagy 20 különböző itemet egyszerre, megmondom hogy adja el azonnal azon az áron, amin egyből elviszik?
Lehet hogy béna vagyok, de ilyen funkciót nem találtam a régiben, és már 5+ tételnél is sok idő (főleg hogy bedobja a hülye errorjait).
-
Ellia
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Hozzám képes sok. Nekem úgy jött össze egy ticketre való, hogy párszor farmoltam kulcsot, de ugye már azt se lehet, mert a stoyt csak adott szinten fogod tudni elindítani.
-
Ellia
addikt
Második adag potato videó, van benne pár érdekes dolog, de pl. az alacsony szintes változtatások nem igazán tetszenek. Meg most őszintén, lehet hogy BL ticketet kapsz vissza egy adag összegyűjtéséért kinek mennyi van?
Nekem egy Lay line axe azt csók 
-
JackFeryll
őstag
Amikor azt se tudtam mi fán terem a salvage kit akkor engem is nagyon tudott bosszantani. Dungeon után mindenki egyből ment a következő path-ra én meg ott álltam tele inventory-val és dungi közben adogattam el őket
Persze aztán megkérdeztem, hogy ti mindent kidobáltok-e hogy ilyen gyorsak vagytok 
-
Ellia
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Igen, ez nekem is fura volt elsőre, de ugye megszoksz vagy megszöksz. Illetve nálam minden "első" indításnál bugolt értsd: belépek a játékba és megnyitom a tp-ét fekete képernyő fogadott amit csak egy kis egér (!) driveres állítgatással tudtam megoldani, fogalmam sincs már erre, hogy jöttem rá meg mi volt ez a bug, de nagyon remélem, hogy meg fog szűnni

-
Ellia
addikt
Szóval ma jön a nagy tapasz: potato srác egész jól össze foglalta a dolgokat mi változik majd: itt lehet megtekinteni a videóját.
Amit nem említett benne, az "új" TP (gyorsabb/okosabb/könnyebben használható), magát a crafting kezelésének az egyszerűsítését és talán az új WvW előtt az egyik legfontosabb dolgot a sok emberes jeleneteknél a teljesítmény javítást.
Ezen kívül még ugye lesz egy kis balance is a kasztoknak, remélhetőleg most már használható lesz a ranger és a necro is

-
Egonyolc
aktív tag
Akit érdekel akciós steamen az eredeti.
-
Ellia
addikt
A 2 magos 2,3-as procid a leggyengébb pontja az egésznek, el fog futni de muszáj kompromisszumokat kötnöd. A játék leginkább a CPU-t szereti jelenleg. Jelenleg mert a most következő szeptemberi feature packban ígértek egy jó adag teljesítmény optimalizálást (főleg sokszereplős eseményeknél). Valószínű valamit javulni fog.
-
Mosbi
csendes tag
Sziasztok! Az iránt érdeklődnék, hogy ezen a gépen fullhd-ban miként muzsikálna a GW2? (Hátha rendelkezik közületek valaki hasonló konfiggal;-))
proci: G3320
lap: Asrock B85M Pro4
ram: Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Blue HX316C10F/4
hdd: WD 500 GB AAKX
táp: FSP 400W HEXA+
ház: Bitfenix Merc Alpha/Beta
vga: MSI GTX750 1GB DDR5 N750-1GD5/OC
monitor: LG 22MP65HQ-P
A későbbiekben lesz fejlesztve a gép, degy nagyobb nem várt kiadás miatt csak ennyi fért bele a keretbe.
A válaszokat előre is köszönöm! -
Döglött Róka
veterán
Rajottem mi a baj ezzel a jatekkal igy sok evnyi konzolozas utan. Borzaszto igenytelenek az animaciok.
-
fuwiradis
aktív tag
a feature pack legutóbbi bejegyzésén egészen jól lehet mulatni, olyan a hatása, mintha anett minden új játékost birkának nézne.
-
Ellia
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Szegény Mákosgubám

-
DeltaPower
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Engem a "Candybabe", "Cutie Kitten", "Mézespuszedli" és hasonló nevű charr male-k tudnak kiakasztani

-
JackFeryll
őstag
Engem ez a shongoku charr haj kiborított, szerencsére már egyre ritkábban találkozok vele

-
batai15
félisten
válasz
DeltaPower
üzenetére
Piccolo ,goten meg tien nincs rajta.
-
batai15
félisten
válasz
DeltaPower
üzenetére
-
fuwiradis
aktív tag
-
Ellia
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Power Ranger Bár ez pvp build, de hasonlóra épít a pve is.
-
LordMarcus13
csendes tag
Üdv elég régen játszottam már ,arra gondoltam újra elkezdem azóta mennyire terebélyesedett ki az end game? körülbelül 1 éve voltam fenn.
-
Ellia
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Próbáld ki a power rangert, ez minden csak nem gyenge, a patch után meg még jobb lesz, talán én is visszatérek a rangeremhez

Az ecto régóta 38-40 silver között van, de ezt itt is megnézheted: Spidy, itt teljesen más az értéke mint az első részben, meg amúgy is sokkal többet kell belőle használni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
DeltaPower
üzenetére
Nem az volt a bajom, hogy nem el tul barmit. Hanem hogy lassan olt
Egy aoe nekro jobban daral, igaz cserebe joval tobbet kell mozogni
Amugy arra gondoltam, hogy ectot meg ilyeneket hol ad el az ember jo penzert, mert BL nagyon keveset ad erte, es gondolom nem ketfilleres alapanyag az elso reszbol kiindulva.

-
DeltaPower
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Érdekes amit írsz, nekem pont a ranger volt a legkönnyebb eddig. Kb bármit megöltem a saját szintemen 2 tank pettel, vagy ha mégse, akkor el tudtam menekülni halál nélkül. Első champion szóló 10-es szint környékén megvolt, az ele mainemmel talán 60 körül szólóztam először champot. Ezek után viszont feltétlen kell csinálnom egy nekrót is

-
Ellia
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Szétszedem alapanyagnak amit lehet. Vagy pontosan mire gondolsz?
-
Ellia
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
A drop a statokat nem fogja befolyásolni csak azt, hogy milyen típusú fegyverből eshet több. Az engi kimondottan ráb*szik szerintem a shield/pistol/rifle hármasával, hiába nem tudja használni a többit.
Salvage: Én zöld és az alatt ezt használom., szerintem nem éri meg eladni TP-én ezeket, meg kell az alapanyag az ascended crafthoz...
Rare tárgyakat mystic salvage kit-el darálom, ha értéke a mindig aktuális ecto értéke alatt van, fölötte eladom. Szerintem többet hozott a konyhára már mintha csak az összeset eladnám.
Exotic meg attól függ. Itt már nézem, hogy milyen a skin, milyen runa/sigil van benne és az alapján döntök. Dara szigorúan csak BL kit-el.
Amúgy ne dobáljátok ki a sigileket/runákat se akármennyit érnek, érdemes gyűjtöget rare-t meg az exot belőle, majd lehúzni a klotyón, néha dzsinn barátunk elég értékeseket köp vissza.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Igen, de ez az egyeni velemenyem. Nem vagyok egy MMO parti ember, csak a GW1 amit huzamosabb ideig toltam, es az jobban porgott. Szerintem az MMO-k rakfeneje a havidijbol fakado lassu fejlodes, nyilvan a GW2 gyorsabb mint az atlag, de sokkal lassabb a fejlodes benne, mint egy single player RPG-ben, vagy az elso epizodban. Igaz ez a resz jobban hajaz a klasszikus MMO-kra.
Egy szo mint szaz, engem zavar, hogy pl a nekroval 70 ora alatt ertem el a 70-et kenyelmes tempoban, csak mapokat kimaxolva. Valoszinu a korombol fakado idohiany tehet errol, ha 20 eves lennek, nem zavarna ennyire, mert nem nagyon lenne mas dolgom

DeltaPower: ez a masodik karakterem, a rangert otthagytam, mert gyengenek talaltam, a nekro sokkal erosebbnek tunik. Majd ha kijon a frissites ujra eloszedem, mert PvP arenaban jo volt.
-
DeltaPower
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Szerintem csak az első karakternél, de annál is pikkpakk 80-on vagy, ha belejössz a játékba, és esetleg még utánanézel 1-2 buildnek is. Főleg ha szólóban jó profot választasz első karakternek (nem elét mint én
).A loot-témához: eddig is bedaráltunk kb minden dropot, mert nagyon kevés volt az esélye hogy jobb mint amit viselünk. Ha másért nem, azért is mert kellett a luck vagy az ecto.
JackFeryll: na igen, ez a másik probléma. Lehet hogy felvehető cucc esik, de valszeg akkor is olyan statokkal ami véletlen se alkalmas a buildhez. Én ezért vagyok inkább craft párti és minden bedarálok nyersanyagnak

-
JackFeryll
őstag
Nekem még egyszer sem esett ascended chest, de mondjuk nem lenne rossz, ha egy warriornak például nem Apothecary statos cucc esne.
Amúgy nektek mi a tapasztalat a salvage-el ? Ha időt akarok spórolni akkor darálok, de egyébként pénzben a kiesett nyersanyagok + a glob of ectoplasm kevesebbet ér mintha eladogatnám őket.
Ha van időm a 2-3+ ezüstös zöldeket eladom TP-n, a rare pedig 1-10 bronzzal alávágva a legolcsóbb eladónak megy TP-re. Nem számolgattam nagyon, de úgy tűnik jelentősen több pénz jön így. (inkább az utóbbiból mint a zöldekből) -
aizen92
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ugyanazzal a játékkal játszunk?

-
JackFeryll
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ez most komoly, vagy irónia ?
Remélem az utóbbi. -
batai15
félisten
válasz
DeltaPower
üzenetére
Köszi! Hátha jobb lesz mert a lootom nagyrésze hasztalan.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
DeltaPower
üzenetére
Hat szerintem tetulassu a fejlodes, szal nem art.
-
DeltaPower
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Szakma loot
Végül, mivel úgy gondoljuk, hogy különösen az új játékosoknak a jó jutalmak olyan dolgokat jelentenek, amik segítségével játszhatnak (és nem olyan dolgokat, amik esetleg értékesek lehetnek TP-n), megcsináltuk hogy nagyobb valószínűséggel találj olyan dolgokat, amiket használni is tudsz. Továbbra is lehetséges, hogy egy warrior egy eladni való új staffot kapjon, vagy egy mesmer egy ritka rifle-t találjon, de ez kicsit kevésbé lesz gyakori mint korábban.
Azt szerettük volna, ha egy fejlődő játékos olyan dolgokat talál, amiket azonnali és hasznos fejlesztésnek érez, vagy rávezeti őket hogy kipróbáljanak egy új fegyvert amivel a skilljüket növelhetik, és ehhez megfelelőnek tűnik ez a megoldás.Ezek a változtatások egyformán segítik az új játékosokat és a veteránokat is hogy jobban élvezzék a fejlődés folyamatát a GW2-ben.
Összefoglalva: nem kizárólag az aktuális karakterre való lootot fogsz találni, de a prof-idegen cuccok aránya csökken. Ismét a fejlődést tápolják csak tudnám minek... endgame fejlesztésnek jobban örülnék.
-
batai15
félisten
Valaki fordítaná? Mármint a lootos cuccot.
-
fuwiradis
aktív tag
Most nézegetem, a születésnap tényleg csak annyiból áll, hogy store leárazások vannak?

-
Ellia
addikt
Jön a profession alapú loot, Én valahogy nem tudok ennek örülni.
-
aizen92
addikt
de rühellem a krait területeket....................................................................... akkora a fejem, hogy csak na....
Nem elég, hogy nem lehet tőlük mozdulni, még immobilize, poison, bleeding és high dps. Egyéb? Ja és ranged..... -
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Itt egy érdekes kép. Jobban ki van dolgozva "felfedezetlenül" mint jelenleg a játékban, illetve elég sok utalás volt már az LS-ben is, hogy erre tovább. Woden Potato twitteről van a kép. Nem kell 100%-nak venni.
-
Ellia
addikt
A mesmerek (kondisok) jól járnak. Az Elementalist-ok már nem annyira.
-
Ellia
addikt
Szeptemberben új WvW season indul, de a mostani csak 4 hetes, intenzívebb lesz.
-
JackFeryll
őstag
válasz
DeltaPower
üzenetére
EMP

-
DeltaPower
addikt
[link]
the Siege Disabler is thrown like a grenade. Upon landing, it discharges and temporarily disables all enemy siege weapons within a radius of 450 for 45 seconds. Disabled weapons can’t be used for the duration of the effect, and any players currently manning siege weapons will be forced off them.
Ezt nagyon kíváncsi leszek, hogy tudják majd balanszolni. -
batai15
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
Mi bajod a human warival?

Igaz norn jobban tetszett volna már mint a cultural armorja meg ahogy a gs-t tartja, de így már tetszik a karim.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annál nagyobb genyabuild nem igen volt.....