Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egonyolc
aktív tag
Nyugodtam vizekre evezve,
Kijött az új update, kiváncsi leszek menyire változik a full zerker meta. (hogy szép magyarul mondjam)Valamiért mindig vonzottak a condi buildek, de end gamben nem voltak túl használhatók.
ja és angol link
-
válasz
aizen92
üzenetére
Hát, ők (köztük én is) igazából le vannak sz*rva.
"This is an exciting time, but we also recognize that there is some frustration and confusion. We would like to clarify our intentions and address these concerns."
Elég enyhe kifejezés, hogy some frustration, a confusion pedig nem a játékosoknál volt, hanem az Anetnél.
"The process of delivering your additional character slot will take us some time, but rest assured we will get it to you as soon as possible."
Ez meg egy vicc, fizetni persze azonnal kell.
Azt hiszem ez lesz az első kieg a GW történetében amit nem fogok megvenni, vagy csak jóval később, mint a megjelenés. Maga a kieg tartalma is szerintem kevés lesz, főleg ami az új területeket illeti, de ami bicskanyitogató, az az Anet kommunikációja és hozzáállása. Egy ilyen cég nem pedig másból nem ért, csak abból, ha szarul alakulnak a számok. (Bár lehet ezzel a véleménnyel egyedül vagyok, de igazából van más, amivel lekötöm magam, így nem "szorulok" rá a GW2re)
-
aizen92
addikt
válasz
Egonyolc
üzenetére
Itt az új nyilatkozat. Elég vicc a veterán kategória: 2015 jan előtt...... És aki GW1 összes pack, + az első béta óta nyomja az akkor mi? Múmia?

-
Egonyolc
aktív tag
Megvenni csak náluk lehet, előrendelni a "megbízható viszont eladóknál" (Mo. CD G). Aki már most adja kulcsot az csal.
Jelen pillanatban még nincsen lehetőség az előre megvásárlásra (prepurchase). Amennyiben ez változni fog, honlapunkon feltüntetjük, illetve azt is, hogy mely változat, változatok lesznek esetleg elérhetőek. Kérjük, kísérje figyelemmel honlapunkat.
-
ProEvoFan
nagyúr
CDGalaxisban is kapható már. 13K. Tehát ez a Standard ára...innentől megjelenésig tuti nem fog változni az ár, max a sok sírás miatt maximum hozzácsaphatnak játékon belül még egy kis ajándékot

Anetnél jelenlegi árfolyamon kb 14K. -
Ellia
addikt
válasz
üzenetére
Sokan szerintem teljesen félreértették a dolgot, de, ha mondjuk dobtak(dobnának) volna +1 kari helyet akkor nem lett volna ekkora felháborodás. Az ára meg... kiegészítőhöz képest magas, de őszintén amennyi órát már beleöltem és még fogok bánom is én

Amúgy az ascended cuccok statjai módosíthatók lesznek (páncél, fegyver - az ékszerek nem) némi ecto, spiritshard (ez jövőhéten kerül be a skill pontok helyett) meg exo insignia segítségével. Ez elég pozitív így

-
törölt tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nemar, ez de gonosz hozzaallas

Az uj jatekosok megkapjak azt az alapjatekot ami mar semmit nem er majd az uj kieg miatt (hiszen azon a reszen ugyis csak atrohannak).
WoW-nal is az uj jatekosok megkapjak azt a kieget a kezdok csomagjaban amiert a regiek mindig kemenyen fizettek a havidij mellett.
+ Mintha lett volna olyan is, hogy a Diablo 3 jatekosok is megkaptak a WoW kezdo csomagot ingyen(!).
Az SWTOR-nal a kovetkezo kieg utan ami 65lvl-re emeli a szint korlatot lehet majd kezdeni 60-as karaktert (ez jopofa a reszukrol mondjuk). GW2 kieg-nel is lesz valami ilyen? -
Fl3x
aktív tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
De amugy kb a standardhoz is adnának egy slotot és ennyi, nem vágom mit szerencsétlenkednek enyit

-
Fl3x
aktív tag
Kicsit behalt a hivatalos fórum
Látom úgy nyomják az emberek, h nem bírja a szerver 
-
Louro
őstag
Tetszik ez az új kiegészítő, de szólóban amíg nem lehet sokra vinni és tengernyi sok a farm, addig maradok inkább a régi játékoknál.
A havas tájon - bocsi, neve nem ugrik be - farmolni tömeggel az eliteket....Nem rossz, de 1-2 órán keresztül már unalmas. Na meg, ha lemaradsz.... Dungeon-ba meg csak TS-sel viszik le az embert....megértem, mert jó csapattal végig lehet száguldani és dől a lé...
-
Egonyolc
aktív tag
Én a delux és az ultimate között gondolkodom, de tekintve a felhajtást amit a forumokn csapnak inkább kivárok, hogy mi lesz a vége.
Meg persze írtam a hivatalos retailer-nek. Hogy akkor mennyi az annyi és milyen verzió lesz elérhető. -
Fl3x
aktív tag
válasz
aizen92
üzenetére
Hát igen így nézve nem drága, de egyben húzós, szólhattak volna, h tegyünk félre havei 700at a kiegre
Mondjuk azt nem vágom, h akinek megvan miért vegye meg újra az alapot, miért nincs csak külön kieg, ez a logika számomra full homály. Már szeretném nagyon kipróbálni a gamet, arra vártam hátha most lesz vmi akció, de ennyire "nagyra" nem számítottam 
(#8782) ProEvoFan
Jó, de ha rááldoznék akkor inkább arany középút, jól jönne az slot, gondolom én, hiszen kb minden fajt szeretnék kipróbálni.
-
válasz
aizen92
üzenetére
Ha már eredetileg is ez lett volna a hozzáállás, akkor még azt mondom, hogy oké. Viszont itt ez a kép mást bizonyít: [link]
Hosszú hónapokig hülyítették az embereket, hogy vegyétek az alapjátékot (az akció alatt szerintem azért elég jól fogyott), majd bejelentés után átírják a hivatalos FAQ-t, hogy ingyen adják ajándékba azt. Nem véletlenül kapják az ívet minden fórumon. (Ahogy pl: a Rockstar is a GTAV árváltoztatós, kamu akciós húzása miatt. Talán tudomásul kéne vennie a kiadóknak, hogy már nem 1990 van, a rossz reklám/hír pillanatok alatt elterjed a manapság és többet árt, mint használ.)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
aizen92
üzenetére
Igen, nem sok a 45 euró, de az anet nagyon bénán akarja eladni a standardot, hiszen az új játékosok kapnak "ingyen" egy alapjátékot, a régiek meg semmit.Nekem csak ezzel van bajom, nem a 45 euróval.
Teszem azt, a GW2+kieg legyen 45 euró, a kieg meg 35-40 között valahol.Vagy 50 a csomag és 40 a kieg...így már mindjárt más lenne a leányzó fekvése.
Hogy egy kieghez nem jár kari slot az barátok közt is durva.OK, nincs havidíj meg lehúzó gemstore politika, no meg 45 euróért min 500+ óra játékidő (ami manapság igen jó aránynak számít)---> én ezzel nyugtattam le magamat

(#8783) CactuS
Talán tudomásul kéne vennie a kiadóknak, hogy már nem 1990 van, a rossz reklám/hír pillanatok alatt elterjed a manapság és többet árt, mint használ.
Pontosan.Lásd xbox one használ játék betiltása botrány
-
ProEvoFan
nagyúr
De jó hogy az anet megveteti velem még egyszer az alapjátékot...nem lehetett volna nem beletenni és így magát a kieget olcsóbban árulni?
Standard: 45 euró ...benne van az alapjáték is, semmi extra
Delux: 75 euró ...csak ebben van karakter slot, LOL!
Ultimate: 100 euró ...akinek kell 4000 gem[link]
[link] itt a GS rosszul írja a Standard árát, nem 50 hanem 45 euró a helyes. -
sejt
tag
üdvi
A kérdésedre válaszolni sajnos senki nem tud egyértelműen.
1. pve: eventek, terület, pénz, majd karma szett és olcsó sigil és runa, majd dungeon és fractal.
2. wvw: warrior zerg sok halál és napi, edge of the mist, sok-sok badge, majd wvw szett olcsó runa és sigi, majd ...
3. pvp: tök mindegy milyen szett dungeon vonal és eladni törni zúzni nyerni és utána ...Nagyjából ennyi a játék
(Na persze, azért jóval több)Pénz még szerezhetsz kiskari húzásával és sok szerencsével kulcsért és skinért. Valamint TP okoskodással, ha értesz hozzá, vagy megérted a mikro és makro gazdaságot

-
nuri
aktív tag
Tudom, csak folytattam a gondolatmenetet.
-
nuri
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ha még nem vagy guildbe akkor keress egyet, mindig van szabad ember aki bármire kapható.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ha berseker build kell akkor Citadel of Flame, nap p1 p2, egy fegyver megvan 3 nap alatt plusz a gold.
Lfg-be te indíts keresést és írd be, hogy noob vagy.vagy mint minden gw2-ben. farmolj goldot és vedd meg TP-n.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A egy full dungeon track ad 3 fegyvert, 1 armor darabot és 120 tokent.
-
Döglött Róka
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
PvPn ingyen minden gear (kivéve pár amulettet) amit csak itt tudsz használni.
PvPn például Glorious trackből PvEre ki tudsz szedni exotic armorokat, te választod meg milyen stattal.
PvEre dungeonokból és karmából tudsz kivenni fegyvereket és armorokat.
Orr területen istenek mellett lévő karma árusoktól belehet szerezni armort és ékszereket.
Armor lelőhelyek. -
nuri
aktív tag
pvp-be a mostani meta szerint mindenki berserker gear-t pakol magára, a fegyvert egyszerű beszerezni, a páncélhoz dungeonbe kell menni, vagy tp.
Www reward nekem még nem dobott használható cuccot, de lehet ha elég magas szinten állsz akkor lesz valami jó,
(a www-be szerzett honor pl arra jó, hogy ascended gyűrűt vagy amuletet vegyél kevesebb laurel-ért mint a rendes pvp merchant) -
nuri
aktív tag
Igazából nem írtad le mi kéne, vagy milyen irányba gondolkozol, szóval csak nagy általánosságban:
frakciódnál vehetsz cuccokat, orr-ba karma-ért lehet páncélt venni, fegyvert meg találni fogsz ha végigmész pár world boss, dungeon-ön.Ha van rá aranyad szerintem legegyszerűbb megvenni frakciónál ami kell és azután menni exotic/ascended felé.
+ha megfelelően nagy guildba vagy ordíts a világba, hogy xy exotic fegyver kéne, tuti lesz valaki aki kevés pénzért/ingyen megcsinálja.
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Sok kis kari ,valamint szerencsétlenkedést követően sikerült megtalálnom a kasztot ami igazán át jön! Warrior lesz az én pajtim ,viszont lassan el érem a 80-at és azt szeretném kérdezni ,hogy gear-t milyen módon tudnék szerezni? Az nem lenne rossz ha valami kezdő 80-as felszerelés könnyen beszerezhető lehetne ,hogy később rá repüljek egy komolyabb sett-re.
Köszönöm a segítséget!
Üdv,
P. -
Egonyolc
aktív tag
Ha nem zavar, hogy gyakorlatilag nincs 5fősnél nagyobb csapat foglalatosság akkor mindenképpen Megéri.
Ami meg van (5+os) az csak puggal van. Kivétel a guild chalange (heti egy alkalom véletlenszerűen kiválasztott).Azért van hc pve tartalom, legalábbis én a fractalt oda sorolom.
A szintezés határozottan élvezetes. Egy osztályon belül is lehet teljesen különböző stílust játszani.
A jumping puzzle is jó móka, ha szereted az ügyességi részeket.
A map felfedezés is jó kihívás (volt amíg ki nem vették a WvWt. Mennyit szptm azzal. -
Ellia
addikt
Azt a 10 Eurót amennyiért leakciózva dobálni szoktál az emberek után bőven megéri, már csak a a művészi világért amit a designer-ek alkottak. Rengeteg a felfedezni való, eldugott dolog, ami iszonyat apróság vagy valami nagyobb amikor megállsz és elmormolsz egyhűba+-et
Dungeonök kifejezetten 5 főre lettek tervezve, van 2 "raid" boss és számos "könnyebb" world boss szerte a játék világában. Egy karakter felszintezése elsőre kb 60 óra, itt fölös rohanni, visszafelé dinamikus szintezés van, leszintez az adott terület szintjére.A T/D/S hiányát nagyon hamar meg lehet szokni, na meg rájönni, hogy ez nem is rossz így
Tipp: meg kell tanulni dodge-olni 
Mindenképp ajánlom!

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
aizen92
üzenetére
Te biztos a GW2vel játszol?

Itt nincs meg a "szentháromság" (tank/dps/healer). A legtöbb dungeonba nem is kell Guardian (ő lenne a healer/tank féleség). Magasabb frakiba és pl Arah dungeonba még "kell" a Guardian, de ott sem tank/full support.
Tank meg nem is kell sehova!Ez a játék nem erről szól
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a GW2 az a játék, ahol a dungeonokat úgy viszed végig ahogy te vagy a csapatod szeretné.Csak a sebességben van különbség, viszont ott óriási.
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok,
agyalok a a GW2 megvételén, de én a PvE dolgokat kedvelem inkább, wowban is azt nyomom, de nekem úgy tűnik, h a GW2 PvP orientáltabb inkább nem? Vagy PvE rész is csapatható? Mert PvP-ről van videó leírás stb, de PvEről nagyon nem találok. Mondjuk wow után megszokni h dps/heal/tank is én vagyok, nem tudom mennyire menne

Köszi a választ(okat) előre is!
Üdv.: Fl3x
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
A mai frissítés után csak nekem crashel a kliensem..?
Ment report, meg volt újraindítás is, de a play-re katt után, fekete képernyő, pracli kurzorral, utána kidob, kress ablak, oszt szevasz paraszt..
Úgyhogy most várom a vondert..
-
ProEvoFan
nagyúr
-
csecso22
tag
Hali
Le lehet valahogy több részletbe tölteni a játékot,mert elkezdtem leszedni de meg kellett szakítanom,és most előről kezdte a töltést. -
ProEvoFan
nagyúr
[link]
...... -
Ellia
addikt
Elnézve a mai POI videót a mesmer specializációról egy dolog jutott eszembe: Hú b+
Egy jó mesmer ezekkel a skillekkel kb megölhetetlennek tűnik így elsőre
Most már nagyon kíváncsi vagyok melyik kaszt mit kap ténylegesen. -
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Ötletnek nem rossz de azajómenydörgősRNG
] -
ProEvoFan
nagyúr
Kitakarítottam a gépemet, memóriát, vgat kivettem majd visszaraktam.
GW2 azóta nem megy csak 1-10 fpsel + akkor a pingem mint az állat (200+ feletti)....játék, vga driver újrarakva...de semmi változás.Minden más játék megy rendesen de a GW2 nem...
Valaki tud rá megoldást?
-
törölt tag
Sziasztok!
Ti betudtok jelentkezni webes felületen pl. fórumra?
Tegnap este próbáltam, de azt hittem hogy valami karbantartás van, de még ma sem megy.Semmi hibát nem ír, csak egy üres lap jön be, ha rákattintok a bejelentkezésre.

-
Ellia
addikt
válasz
Egonyolc
üzenetére
Ranger-nél a BearBow-ra gondolsz, régen elég jellemző volt, ma már hála égnek nagyobb variációban játszanak a játékosok. Amúgy, ha a pet AI.-t rendbe raknák, meg egy picikét nagyobb kontrollt adnának a játékos kezébe már jobb lenne, főleg ez az ok amiért annyira nem csípik a Rangert ugye. Azért casual dungeonra lazán lehet meni vele, egy zerker, longbow/gs ranger igen jó kis sebzést tud kitolni magából. Kiváncsi vagyok mit hozz a HOT a karakter specializációval.
Amúgy arról mondtak már valamit, hogy bekerülnek új pet-ek? Szeretnék egy dinót

-
Egonyolc
aktív tag
válasz
üzenetére
csak csatlakozni tudok, Warior, Guardian.
Viszont játékkal ismerkedni jó a Ranger, még ha end gamre (fractal, dungi) nem is ajánlott. Talán a medvéket szokták ajánlani mint "tank" pet.
Másrészt a thiefet megvédeném. Ha még egyszer rámennék a 100% mapra, biztos a thiefet vinném. Sokat számít melyik fegyverrel mész, mentél. Én a sword/pistolt ajánlom, 2-sel oda ugrasz, 3-al interupt és dodge, ha gond van 2-el vissza. Van rengeteg SOS skill, amivel eltudsz menekülni. Ha tömeg van, akkor shortbow 4-es 2-es kombó, utána a kettes, ha gáz van 3-as.
Na jó ez így kicsit töménynek tűnik, de érdemes még egy esélyt adni. Főleg, hogy a thiefnek (is) van 25% speed skill-je. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
üzenetére
A játékban nincs meg a "szent-háromság" (tank, healer, dps), ez a GW2 úgymond újítása.
Ami van és számít pl egy dungeonban: a közvetlenül bevitt fizikai dps (Warrior, Elementalist, Thief, Guardian - ezek a legkedveltebb dungeon kasztok).
Kondi dmg pve-ben nem játszik.PVP/WvW-ben annál inkább!
Minden kasztnak megvan a helye, vannak univerzálisak és vannak kevésbé azok
Kezdj Warriort vagy Guardiant, így könnyebb lesz megismerni a játékot.
-
Ellia
addikt
válasz
üzenetére
Minden kaszt jó mindenre kb. kisebb nagyobb eltérésekkel. A warrior, guardian, a pew-pew-pew (
) ranger kasztok talán a legkönnyebben játszhatóak, tanulhatók. A többi a nehezebb kategória már. Mesmer szívatja a népet a klónjaival, az engenieer tud meglepetéseket okozni ügyes kézben a rengeteg kacatjával. Necrot passzolom, egyetlen kaszt amivel nem tudok megbarátkozni. Ele hatalmas sebzést tud kitolni magából de mellé papír is, emellett 4x5 skillel kezd amit érdemes gyakran váltogatni játék közben mer túgy a leghatásosabb. Thief pedig inkább 1v1, eltűnik, feltűnik és fekszel. De ehhez nagyon kell ismerni a karaktert már 
Érdemes kipróbálni pvp-ben a karaktereket, ott feloldódik az összes skill és helyből lvl 80-as leszel (mindenki egyenrangú). Mobok is vannak amin tudsz próbálkozni, felfedezni a skilleket.
-
TeebyKay
őstag
válasz
üzenetére
Ha a közelharci karaktereket szereted akkor a guardiant vagy a warriort szokták javasolni, előbbi supportosabb, utóbbi dps egység. Távolságinak az elementalist elég jó, vagy egy ranger bár azokat nagyobb szinten nem nagyon szeretik

Itt az ilyen felosztások helyett mindenki azt csinálja amire a kasztja a legjobban alkalmas. Mindenki támad is, ki is tér a támadások elől, healel is. Guardian például jobban buffolja a csapatot míg egy elementalist többet sebez, de senki se csak egy feladatot végez.
-
törölt tag
Na itt is az első buta kérdés.
Most kezdtem reggel játszani, indítottam egy thiefet, eljutotottam kb. level 10-ig, de nem az igazi. Persze lehet, hogy azért, mert ilyen kis szinten még kevés skill van, stb.Milyen class-t szoktak ajánlani kezdőknek? Ami élvezetes, és sok mindenre jó? Nem könnyűt szeretnék, sosem volt nálam szempont hogy OP legyen amivel játszok, de szeretem, ha nem unalmas a játékmenet.
Gondoltam rá hogy kipróbálom az összeset (ami persze előbb-utóbb bekövetkezik) de hátha tudtok egy ajánlani valami jót.
Más... jól látom hogy itt nincs tank/healer/dps trió? Láttam a témaösszefoglalóban, hogy ilyen kifejezetten nincs, de akkor ha lemegyünk partyban valamerre (vagy ilyen sincs?) akkor ki mit cisnál?

-
Ellia
addikt
válasz
üzenetére
3000 ft-ért akkor is megéri, ha csak egy karaktert húzol ki 80-ra (elsőre kb 60 óra plusz normális játékkal)
Hülye kérdések nincsenek csak rosszul feltettek, szerintem vagyunk páran akik szívesen válaszolunk a saját szemszögünkből.Fizetésre választ nem tudok, de a support a legtöbb esetben nagyon gyors, Én náluk próbálkoznék először.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
üzenetére
Stabil.Kihalásról nem lehet beszélni.
2,5 éves játék de ahhoz képest sokan játszanak vele.PvE része annyira nem igényel szervezett játékot mint a WvW/PvP játékmódok vagy a WoW, de azért jó egy klánhoz tartozni, hiszen sokat tudnak segíteni, meg így könnyebben megismered a játékot.A kieg (elvileg) idén jön, amit nagyon de nagyon sokan várnak
Nincs havidíj, 3000 forintért az évtized vétele lesz
-
törölt tag
Sziasztok!
Gondolkozom hogy megveszem a játékot az akció alatt. 10€ nem sok pénz egy ilyen játékért.
Kb. 7-8 éve WoW-ozom, de nem nagyon tetszik az irány ahová halad az egész. Ez hogy áll? Kihalóban van mint az összes többi MMO, vagy stabil? Hallom jön nemsoká az első kieg is, ez mikorra várható?

-
Kolbi_30
őstag
A No Man Army felvételt hirdet ! Piken szerveren vagyunk, jo hangulatu guild! Naggyabol csinalunk mindent amihez kedvunk van. Jelentkezni privatban itt

-
fuwiradis
aktív tag
ma próbáltam egy pug coe p1-et. a konzolos résznél az 1/4-et elszúrtuk, aztán azon ment a szarlavina 10 percen át chaten, hogy most ki szúrta el az 1/4-et, hiszen amiatt ott vesztettünk 3 percet. gondolom a party chaten való sírással elvesztegetett idő az nem számít.
lehet egyedül vagyok ezzel, de az ilyen szintű szarrágás számomra visszataszító annyira, hogy előbb meguntam, míg pont került volna a dolog végére, aztán otthagytam őket a 'csába. -
TeebyKay
őstag
nem tudtam hogy a guildwars fejlesztői is tekintettel vannak április elsejére
jópofa kis dolgot raktak össze ^^
Új hozzászólás Aktív témák

- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest