Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Poi - Revenant, még nincs teljesen kész, sok régi mechanikát üdvözölhetünk gw1-ből. Az a fal ami vele mozog és visszaveri a lövedékeket 6 sec cd-vel elég OP

Egyelőre elég op-nak néz ki a kaszt, de a wvw metat biztos borítani fogja. A kérdés, hogy felfogják-e hozzá hozni a többi kasztot is vagy erre lesznek a specializációk. Ha utóbbi akkor az nem lenne túl szimpatikus.
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
+1.
-
Döglött Róka
veterán
Sokkal nagyobb merteku es varialhatosagu meta volt, mint itt. Barmikor osszerakhattal egy olyan hibrid csapatbuildet ami vert barmit. A sok skillnek koszonhetoen volt az nem egyszer, hogy rendszeresen lehetett probalkozni, finomitani esetleg kidobni az egeszet es mashogy megoldani a sebzest esetleg a vedekezest egy gvg-n. Volt olyan nem meta build-unk amit honapokig csiszoltunk es top 100-ban maradtunk vele eleg sokaig.
Azert dobtak ki az egeszet mert egy ilyen rendszert fenntartani nem olcso mulatsag. A tizedannyi lehetoseg sokkal kevesebb munkaerot kivan karbantartas szempontjabol. Szo se rola, igy is szorakoztato a jatek, a fegyverhez kotott skillek eddig is megvoltak az elso reszben, csak most direktebbek. Ha legalabb azt varialnak es egy utility fajtabol nem 3 lenne hanem legalabb 10, akkor azt mondom ok. Es legyen szakitas!
Es persze a build template, bar ilyen keves variaciohoz nem olyan idegorlo a hianya

-
Ellia
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Megint ott vagyunk ahol a part szakad. Lehet 2k+ skill volt, de őszintén abból mennyi volt használható? Ott is megvolt mindig a meta, itt is megvan.
Igazából már az elejétől lehetett tudni, hogy ez már teljesen más játék lesz. Amúgy várd nyugodtan, párat Én is szeretnék (főleg, hogy el lehessen menteni végre azokat kib*szott buildeket...
) -
-
Ellia
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én is szerettem a GW 1-et, a g*cizős mesmert is, de ne sírjunk már állandóan miatta. Ha 2,5 év alatt nem változott a játék alap mechanikája most se fog... A taunt meg a többi így első olvasásra leginkább új dungeon mechanikákra utalnak szerintem, meg talán pár erősebb pve szörny legyőzéséhez kelhet.
-
Ellia
addikt
Revenant. Érdekes lesz, érezhetően próbálnak mind a három játékmódnak kedvezni a kaszttal. Még annyit fórumposztból, hogy lvl 1-en fog kezdeni a fajának megfelelő kezdőterületen. Ja és új boon-ok o.O
-
AtHoS
nagyúr
válasz
floratm
üzenetére
Optimalizációhoz nem tudok mit hozzátenni, max. annyit, hogy nem kötelező a használata.
Viszont, ha szerinted nem jók a beállítások, akkor lett volna lehetőséged visszarakni raptr-ben arra, amiről váltottál, ugyanis az optimalizáló gomb mellett lesz egy revert feliratú is az optimalizáció elvégzését követően.Mivel leszedted a programot, így nem biztos, hogy megmaradtak a korábbi adatok, tehát a raptr újratelepítésével sem biztos, hogy egy kattintással vissza tudnád rakni a korábbi beállításokra.
-
ViharVadász
őstag
-
floratm
senior tag
Letöltöttem ezt a raptr nevü dolgot én is, optimalizálta is a gw2-t. Rendben valonak is tünt minden, este azonban a Gandaraiak sötét gonosz hordái lepték el a szent Piken földet, és mikor a guildtársakkal odamentünk megtisztitani a bordert, alig láttam valamit. Egy fontos csatábol maradtam ki mert ez a szutyok raprt maximumra vette a beállitásokat optimalizácionak nevezve azt.
Uninstall természetesen megvolt, de most kisérletezhetek hogy mi mennyire kell visszavenni..
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
DR-ben elkerített rész perma, régóta bent van, gemstore-ban tudsz pass-t venni hozzá. Annyi az előnye, hogy minden egy helyen van nem nagyon kell rohangálni.
Ez a Lunar fest meg kimerül a dragon ball arénában, két féle kecske back tárgyban és a dailykben.
Dulfy. -
BoneDragon
veterán
Van most ez a lunar event, nincs erről valami leírás? Pl: hogyan tudok bejutni a városban lévő elkerített részhez, ami előtt egy őr áll.
Mentem pár dragon ball arénát, egész jó móka.
-
Chabe89
addikt
válasz
Chimas1991
üzenetére
Na mivan ilyen kevesen vagytok?

-
fuwiradis
aktív tag
válasz
aizen92
üzenetére
köszi a tapasztalatot. akkor úgy látszik megéri majd letölteni a laptopra is. a felbontásom meg csak 1366x768, ilyen szempontból sem tudok túl magasra menni. meg aztán csak annyi a terv, hogy csak pár dungeon run fog rajta menni, az meg egy idő után nem érdekli az embert hogy néz ki.
még egyszer köszi! 
-
Chimas1991
újonc
Sziasztok!
A Successors of Dionysus [SoD] tagfelvételt hirdet!
Szeretettel várunk minden WvW-zni vágyó játékost aki a Piken Square szerveren van, legyen az tapasztalt róka, vagy egy újonc aki a szárnyait próbálgatja!
Amit érdemes tudnod, hogy nálunk a legnagyobb hangsúlyt a wvw részleg kapja, ezen felül persze dungeonokban, world bossokra is járunk sõt még PvP-zni is néha napján.
Jelenleg elsõsorban warriorok, guardianok és nercomancerek jelentkezését várjuk. Célunk, hogy egy ütõképes magyar wvw klánt hozzunk létre amelyik megállja a helyét.Amit nyújtani tudunk neked:
Szervezett guild és open raidek a hét több napján. Ha van rá lehetõség a GvG-tõl sem riadunk meg.
Közös Dungeonok, world bossok esetleg spvp vagy tpvp tetszét szerint.
Guild Missionök minden héten.
Living Story közös végigjátszása.
Saját Ts3 szerver.
Saját weboldal.Amit mi várunk el tõled:
A raideken való megjelenés!
A raideken a Ts3 használata (elég ha csak hallgatsz minket ha szégyenlõs vagy).
A raideken a klánba való reprezentálás.Ha felkeltettük az érdeklõdésed akkor ne habozz és csatlakozz hozzánk!!!
Regisztrálj a weboldalunkon: http://www.gw2sodguild.hu
Játékon belüli elérhetõségeink:
Chimas.3725
Hun Darksheep.5478
Hun Gairgo.7194 -
fuwiradis
aktív tag
szokott itt valaki laptopon játszani? hamarosan egy jó ideig csak laptop lesz a közelemben, (i5 4200m, intel hd 4600) és arra gondoltam hogy ha másra nem is alkalmas gw2 szinten, dungeon runokba talán nem halna bele.

alapvetően world exploration-t nem csinálnék laptopon, mert az art+graf nagyon tetszik, azt meg magasabb beállításokon ez a laptop biztos hogy nem bírja, de hogy dungeonban hogy stackelünk, meg átrohanunk rajta pár tíz perc alatt, az mindegy hogy néz ki. valójában már nagyobb bossokon is leveszek minden minimumra, mert az asztali ugyan bírná jobb beállításokkal is, de érdekli a frászt 100-150 másik játékos effekt áradata high settingsen.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
Már írtam, hogy raptr méri a futó játék idejét és ez alapján dob napi szinten 60 pontot, amely pontokból lehet venni játékot (no nem pont a 60 pontból lesz majd játék, de sok kicsi sokra megy
)Mivel nem tudok - kevés időmből kifolyólag - több órákat játékkal tölteni, így had menjen a háttérben, kevesebb aktív játékkal összejön a pont - D2, D3 nagyon hosszú ideje így futkosott a háttérben, semmi gondom nem volt velük. GW2-vel volt, de egyiket sem az esetlegesen háttérben futó D2/D3 okozta.
Háttérben futó levelező (O12) vagy böngésző (O27) okozhatja, de ezeket biztos nem fogom lekapcsolni játék miatt. Év végén úgyis jön a win10, így akkor friss rendszer lesz rakva, addig meg kibírom azt a pár akadást
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudom, most is én voltam a hülye, hogy a gép bekapcsolásakor elindítottam a GW2.exe-t és csak pár óra múlva kerültem oda, hogy belogoljak és gyakorlatilag is indítsam a játékot. Mondjuk logolásnál is nyugodtan ellenőrizhetne frissítést, de ez nem így történt, nem így történik.
Számomra szokatlan volt a játékból való szó nélküli kivágás frissítés miatt, ezért is kérdeztem rá, hogy ez ilyen-e vagy én vagyok vaskarika

Legközelebb kilépek előbb és újra elindítom, hátha frissíteni akar, bár ha elfelejtem és kivág, akkor fogom már tudni, hogy ez tervezett működés és nem hiba

Szerk.
pl. Dirt3 5000 raptr pont:
vagy R9 270 80k raptr pont

És csak valami futott egy keveset a háttérben....
-
floratm
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ha szeretsz supportolni érdemes egy alkalmas guildet keresni. A sikeres csapatmunka jelentösen megdobja a wvw élményt.
más: annak idején a wowba a karakterpanelen belehetett állitani hogy 2 armorset és build között egy gombnyomással lehet váltani.
ezt itt is bevezethetnék, söt ha egy uj sigilt akarok az armorba tenni ne vesszen már el a régi drágapénzen megvett sigil hanem visszacserélherö legyen. -
törölt tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DeltaPower
üzenetére
Döglött Róka és DeltaPower
Értem, köszi az infót, megpróbálok ráhangolódni erre a megoldásra, bár ha kivág úgyis észreveszem

-
kisbancsa
senior tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
hoppá elnézést +1
pikenről lenne szó 
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. S.O.D guild TGF-et hirdet WVW orientált játékosoknak. Napi raidek mennek, és természetesen dungeonok, guild eventek. Kezdő játékosokat is szívesen látunk.
Elvárás: Team speak 3 használata, ha valamit nem értesz akkor kérdezz, és kommunikálj. Érdeklődni pm me. -
DeltaPower
addikt
Ha játék közben vagy, akkor szól, hogy X perc múlva újraindul a kliensed. Ha a login vagy a karakterválasztó képernyőn dekkolsz, akkor nem szól.
Mindig a kliens indításakor updatel, ha ott hagyod háttérben a login ablakot fél napig, akkor is csak a következő indításnál frissül, vagy azután ha újraindítja magát. -
AtHoS
nagyúr
Az jellemző a játékra, hogy kb. este 6-tól fut a háttérben a login ablak, de nem jelentkeztem be. Az előbb előtérbe hozom, bejelentkezem, majd indítom a játékot. Kiválasztom a karaktert és indítom vele a játékot. Erre töltés közben kivág az asztalra és nekiáll a login képernyőn Update-elni

Nem volt este 6-tól rá ideje vagy ha éppen abban a 10 másodpercben jelent meg a frissítés mi a fenéért nem szól menet közben. Elág durva, hogy csak úgy kivágott desktopra minden figyelmeztetés nélkül. Játékból is ugyanígy kidobál, ha jön menet közben valami update?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
DeltaPower
üzenetére
Supportkent elegge lehet latni mit kell csinalni
Foleg, hogy ezek bena guildek voltak mert azonnal ledaraltak oket szinte mindig. -
Ellia
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Delta leírta a lényeget. Ezek a guildek nem elitisták (van az is de Piken-re talán annyira nem jellemző), de megvan az oka, hogy miért ts-en kommunikálnak egymással és map chaten, whisperben más guildekkel is (belemenjünk e segíteni a harcukba vagy sem...stb), sőt az ellenséggel is szoktunk kommunikálni. Nekünk nem jó az, ha bekerül egy random játékos kitudja milyen gearben és traitekkel aki, ha ne adj isten berserker akkor csak az ellenség veszi hasznát rallyhoz. Biztosra veszem, hogy csak jót akartál de a dolgok direkt alakultak így.
EB-én van a nagy vegyes zerg, borderek inkább guildes játszóterek. -
DeltaPower
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ezen ne lepődj meg. A guild groupok ts-en kommunikálnak, ha nem vagy ott velük és nem hallod mit kell csinálni vagy merre mozdulni, akkor csak hátráltatod őket. Csak úgy kíváncsiságból, melyik szerver melyik guildje volt?
-
Ellia
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Közbe rájöttem miért, vicc de valamiért offline-on felejtettem magam... De tegnap este raid közben eszembe se jutott, hogy ez a gond

-
ProEvoFan
nagyúr

-
Ellia
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Ezt Colin is ellőtte Pax-on, remélem nem grind lesz... De valami timeres izét sejtek mögötte mitn az ascended craftingnál.
(akinek nem kenyere annyira az angol variance-on megtalálja a fordítást)
-
DeltaPower
addikt
What Can I Get From Masteries?
(...)
2. Master Legends: Train in legendary crafting to learn to create all existing legendary weapon precursors and new legendary weapon precursors introduced with Heart of Thorns. -
Ellia
addikt
GW2 HoT: Stronghold Teaser Raw footage from stream Gondolom nemsokára lesz jobb minőségben.
-
válasz
Egonyolc
üzenetére
A sorrend nagyjából szerintem is stimmel, bár én úgy fogalmaznék, hogy Engi>Mesmer>Ele (D/Dben jól kell zongorázni, ha még létezik ez a build), ezeknél kell rendesen váltogatni a DPShez a fegyvereket, van egy wow.-os értelemben vett Rota is.
Aztán a középmezőny Guardian, Thief (no nem a HS spammeres változat
) Guardiannál ahogy néztem az emberek nagy része csak akkor vált fegyvert, ha nem tud meleezni (Én mondjuk mostanság nem is mindig használok GSt, helyette staff/sceptert), thiefnél az eltűnős-feltűnős buildnél szintén járnia kell a kéznek.A könnyű : Warrion, Ranger, Necro (Számomra a ranger után ez volt a legegyszerűbb, igaz én anno Staffal toltam, valószínűleg ezért is tartottam unalmasnak, azóta is Ori bányászatra van ítélve szegény)
PvP: tökéletesen leírtad, itt nincsen gear farm PvPben, talán csak 1-2 skill van zárva (?), a trait változás miatt, illetve pár jelentéktelen rúna, de azt gyorsan ki lehet farmolni. Itt Nem arról szól a story, hogy legyél rank 2200, meg farmolj 4 milla tokent, hogy meg tudd venni a cuccokat, amivel AVn mindenkit hülyére versz. GW2ben úgy általában nem a gearről szól a dolog. Visszatérve a PvPre, már a gear miatt is jobbak a balance feltételek, mint Wowban. Ranked aréna szerűség van, leaderboard-val. Másrészt a balance-olás itt nem a Blizzard féle 00-200%-os léptékekkel történik, hanem sokkal kisebb léptékben. (Bár ilyen téren a GW1 1%-os léptetései volt talán az etalon)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
DeltaPower
üzenetére
...és Gunnar's Holdon a BEG!
igen, mi külön vagyunk... -
törölt tag
Total mas a jatek mechanikai felepitese.
Minden Class-nak (itt Professional) van offensive es defensive kepessege (+self-heal). Sokkal tobb a CC, pull, knockout mint WoW-ban es ami feldobja az egeszet, hogy a Dodge (+ a Block is) nem egy dobokockan mulik, hogy mikor jon be hanem a jatekos ugyessegere van bizva amivel meg a legnagyobb uteseket is ki lehet kerulni.
A skill-ek fegyverekhez vannak kotve de szinte minden skill-nek a sebzes mellett van egy masod+ akar harmadlagos kepessege is mint pl. slow, stun, regeneration stb.
A Trait (Talent) pontok nem kotottek hanem szabadon lehet akarmilyen buildeket letrehozni es ezaltal egy PvP terkepen 5 Warrior-bol lehet, hogy mindegyik teljesen mas felepitessel jon szembe.
Balance van olyan szinten, hogy nincs verhetetlen Class/Prof. Itt minden a jatekos ugyessegen es a build osszeallitasan mulik (meg a szerencsen persze
) -
Egonyolc
aktív tag
Szia,
Kb minden karakternek van melle és ranged fegyvere is. Ami inkább kérédés, hogy condis (dotos), vagy raw power-es. De itt egy gyönyörű csárt ki mit használhat.
Ami egyszerű az kb a warrior, guardian, meg ranger (szvsz). De inkább úgy mondanám, hogy ami bonyolult (szintén szerintem) az Ele, Mesmer, Enginer, és Necro, ebben a sorrendben. Ami kimaradt az a thief, az se bonyolult, de nem is annyira egyszerű.A pvp annyira balanszolt, hogy nincsenek stat különbségek, ha valaki jön szembe veled egy az egyben le tudod másolni az Ő Buildjét, ugyan olyan statjaid és skiljeid lesznek mint neki. Innen tényleg csak tudás kérdése. Ha jól tudom a legkisebb PvP 5vs5, de ebben nem vagyok profi, majd valaki kijavít.
szerk:
ezt az oldalt érdemes még megnézni. Itt megtudod nézni, melyik class milyen fegyvereket tud használni, melyik fegyverhez milyen skillek tartoznak. Aminek a range 130 (200)
350-ig van az kb közelharc. -
Ellia
addikt
5v5 az alapfelállás, lényegében egy játékmód van, kontrollpont foglalásos, itt ott megcsavarva a pályára jellemző plusz lehetőséggel. 2v2/3v3-at úgy tudsz csinálni, hogy gemért arena-t bérelsz és te magad állítod be a szabályokat. Szokványos wow szerű arénák nincsenek. Pontosítok egy van, igazából nem is tudom miért került be, totálisan kilóg a sorból és nagyon ritka, hogy ezen játssz.
Minden kaszt tud ranged-ben és melee-ben menni és egyaránt hasznos is lenni. Tökéletes példája ennek a HamBow warrior ami egyrészt a hammert másrészről a longbowt használ. Ugye itt két különböző fegyver set van nálad egyszerre amit váltogatni tudsz harc közben és ettől függenek a skilljeid. Vagy egy másik az általad nem kedvelt "ranged" kaszt a ranger nagyon kellemetlen és iszonyat mozgékony tud lenni ügyes kézben sword+dagger-el.
A kérdést máshonnan kell megközelíteni, próbálj meg elvonatkoztatni a wow-tól, hála égnek teljesen más. Itt leginkább az ügyességed számít, meg, hogy mennyire ismered a karaktered.
Játékért nézz körül itt, hátha.
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet (akár HP!) ,ahonnan olcsóbban be lehet szerezni a game-et? [link] [link]
Valamint lenne 1-2 kérdésem. Eddig wowoztam de teljesen megutáltam az unbalance pvp-t és azért tervezzük ismerősökkel ,hogy kipróbáljuk a gw-t. Menyire balance-os a pvp része? Léteznek arénák (2v2/3v3 ect..)?
Melyik melee kasztot lenne érdemes kezdeni? (ranged annyira nem fekszik)
Köszönöm a válaszokat!
Üdv,
P. -
KisTücsök
addikt
Hány gigát szed le most a játék? Nulláról.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
hát nem egy csillám póni az biztos

-
Egonyolc
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
katt a képre.
-
BoneDragon
veterán
Oh, így már érthető! Köszönöm a gyors válaszokat.

-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Valószínű Shortbow-al próbálkozol, azt nem tudod használni. Longbow-t már igen.
-
DeltaPower
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Csak longbowot tud, valszeg shortbowot akartál rátenni.
-
BoneDragon
veterán
Ma napra is van egy noob kérdésem.

Bowot hogy tudok használni warriorként? Azt mondja, nem megfelelő a profomnak. Pedig már láttam pár bowos warrit, meg ahogy rágoogleztam vannak buildek is, viszont arra nem találtam választ, hogyan "tanulhatom" meg. -
Ellia
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem final rest van a kezedben? WTF!

-
Ellia
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Szerintem halaszd, nagyon nagyon sok az új

Bár van kivétel is, tegnap beugrottam egy TA előre hátra jobbra balra mit tudom Én melyik run-ra és az egyik tag egy 56-os thief volt. A 80-as tesztoszterontól bűzló norn warriorunk folyton feküdt a thief egyszer sem...

Másfél órás arah run tök baráti mit akarsz, megéri azt a sapkát meg pact skint-t

Róka: próbáld ki, jó dolog csak figyelj kikkel.
-
Ellia
addikt
Tegnap gondoltam kipróbálom a Fractal Hammer buildet (igaz knight armor-ban de ez most lényegtelen), amúgy is daily fractal is volt low lvl-en szóval tökéletes. Ugye eddig minden szép és jó aztán összesorsolt az LFG 4 franciával.
Első fraktál az Aquatic Ruins, lassan de lement, már itt látszódtak, hogy bajok lesznek mikor arra se vették a fáradtságot, hogy egyszerre ússzunk át a sötét részen... Bosst is képtelenek voltak az áramba belehúzni. A végén azért csak sikerült.
Következő fractal a Cliffside - talán ezt utálom a legjobban (meg az underground facalityt) - és itt indult el a szar lavina. Egyik gyereket a hammerel lefújta a szél, hammer beragadt, bugolódot, oké, haljunk meg mind egyszerre és akkor visszakapjuk. 1 normális gyerek volt aki értett illetve beszélt normálisan angolul, vele hiába üvöltöttük egy másik játékosnak, hogy halj már meg te nyomorék, meg ugorj le, ne élessz fel...stb csak csinálta. Itt szált el az agyam, a norm srácnak dobtam egy whispert, hogy sry én ezt a szerencsétlenkedést nem bírom és kiléptem.
Ja a grátisz: a kezembe lévő hammer-re az entropy skinét tettem rá (ua. mint a boss kezében lévő amit cipelni kell), gyerek meg azt hitte folyton, hogy nálam van... retard.
Természetesen mindezt úgy, hogy elvileg nem új játékosok voltak (AP alapján) és fractal lvl 1-en. A végén már sírhatnékom volt. Kövi alkalommal Én hirdetek valahogy így lvl x "no french allowed" - vagy valami hasonlóval.
Én se vagyok nagy fractalos, mindössze lvl 20 vagy 21 környékén leragadtam a hasonló dolgok miatt amik elveszik a kedvem az egésztől. Majd egyszer rászánom magam és tovább megyek csak szerintem először megcsinálom hozzá a normális páncélt...stb.
-
ProEvoFan
nagyúr
Én meta berserker hívő vagyok, kivétel Guardian.Azt szeretm úgy ahogy én kitaláltam magamnak.Ilyen balanszos, sebez de még Guardian marad.Knight armor + berserker ékszerek, de supportra traitezve.
7végén frakiztunk 5 fős Guardian partyval...nagyon állat volt!!!Szétkalapáltunk mindenkit

-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Elvileg gemstoreban találsz hozzá szétszedőt, de nem biztos, hogy megéri. Bank csak gem-ért bővíthető.
-
BoneDragon
veterán
A köveket ki lehet valahogy szedni az armorokból? Van ez a salvage, de rengeteg olyan armor van amit nem lehet szétkapni vele. Erre van valami item?
A bank csak gemmel bővíthető? Ez a pár slot elég karcsú. -
Ellia
addikt
válasz
Yllgrim
üzenetére
Zsebpénzhez? SW farm, talán ez a legjövedelmezőbb jelen pillanatban (meg a gyors dungeon runok, AC, COF, SE p1). Ügyesen ki kell használni az lfg-t, érdemes mindig a 80%-os vagy feletti sw mapokra utazni, breach event (vigyél mordem darab szedőt), majd a vinewrath (itt is használható a darab kiszedő). Ha sikeres a breach(5/5) meg a vinewrath akkor elvileg lesz két greater nightmare key-ed, amit a labirintus közepén lévő nagy ládában el tudsz sütni. Az eventekből rengeteg champion zsák van + amit kiásnak, ugye eshet belőle exo meg rare is. Rare-nek nézd meg az árát, ha több mint az ecto ad el, ha nem bontsd master salvage kit-el. Az így megmaradt rare sigilek és runák mehetnek a toiletbe, hátha ad valami értelmeset. Ja a bandit cresteket meg el kell költeni amire jónak látod.
Am, ha van sok karmád ami fölösleges azt is át lehet alakítani arannyá. Még egy módszer, hogy figyeled a tp trendeket, de ez rettentő unalmas

Illetve a charged core-ra figyeljetek darabja 1g+
-
Ellia
addikt
Jaj. AC unity után érzet

-
TeebyKay
őstag
Hogy működnek a channelek a játékban? Szóval néha kiírja hogy üres amin vagyok és menjek át egy másikra, illetve van hogy a barátommal nem találjuk egymást pedig ugyanott vagyunk. Hogy lehet váltani?
-
Ellia
addikt
Katt. Már akit érdekelnek a számok (armor).
-
Ellia
addikt
Ugye a lumi armor festhető? "Most" kezdtem el kiszedni az elementalistomnak (csak a light tetszik) de, ha nem festhető akkor nincs értelme foglalkozni vele, ez a babakék nem az Én világom

-
ProEvoFan
nagyúr
Na igen
De ahhoz is kell a tömeg, mert így arányosan több ember költhet gemstoreba valódi pénzt.(#8502) Egonyolc
No igen, a Dungeon Master is szép teljesítmény.
Nekem pár hete lett meg a Dungeoneer acsi
Ez sem volt kis munka
... -
ProEvoFan
nagyúr
-
törölt tag
válasz
neato3loco
üzenetére
TESO aranyait nezve a legszebb es legjobban optimalizalt MMORPG jelenleg szvsz

Ettol fuggetlenul GW2-nek szebb jovot tudnek josolni hosszutavon TESO-val szemben.(#8497) BoneDragon:
Sokan legyintenek erre a jatekra mert WoW veronek hittek/gondoltak/hallottak stb. (pedig a fejlesztok ezt probaltak is elkerulni de mindegy) es mivel nem ez lett a vege messzirol kerulik is. Pedig nem kellene mert garantaltan tobb szaz orat fog nyujtani annak aki megkedveli (es mar csak a Class-ok/Prof-ok valtozatossaga is remek lett ami nem minden MMO-ban lett sikeres)
-
Tnil
tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Mondjuk ez igaz

Szerintem amúgy a GW lesz a befutó.

-
Egonyolc
aktív tag
Nyugi, ha mind a 8 craftot fel akarod húzni 400-500-ra. Full exotic gear-t szeretnél (trinket armor), plusz egy Legandary fegyvert(, vagy kettőt, vagy hármat). Akkor azért lehet hajtani.
Emellett ott van a "Dungeon Master"; vagy meg csinálni az összes jumping puuzle-t. És ebbe a sátán által a földre küldött örök kárhozat helye a ClockTower nem számít bele.
Vagy level 50 fractál, na az hardcore.
szerk, vagy aki ALToholic, az felhúzhat minden classból egyet. vehetek megint karakter slotot
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)