- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
SzlobiG #17550 üzenetére
Kíváncsiságképpen feltettem az apróba a motyót, erre 24h-n belül volt érdeklődő mindenre
Pedig annyira nem is akartam megválni tőle, de ha pár ft ráfordítással tudok cserélni akkor mindenképpen megéri.Ja, akkor működik a dolog, csak AMDvel. Az meg nem kell egyelőre. Bár nekem nem volt sose gondom velük. Nem kell cserélgetni a drivert mint a gatyát. Sose tanulják meg
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #17484 üzenetére
Nálam is 7, de ebből is lehetne törölni.
60GB szabad hely így is van a 840 Pro-n.Tirexi: Elég fele is.
mcwolf79: Én azt mondom neked is, mint freestyée-nak, neked kell eldöntened. Én 780-ra voksolok... igazából egyikkel sem jársz rosszul. Ha érdekel az AMD VGA-ja megvárhatod azt is, azt is neked kell eldönteni. Most több jó cím jön nV-re megint ahogy néztem. AMD oldal unalmas, legalábbis nekem.
Ilyenek, hogy Batman: Arkham Origins, Assassin's Creed 4, Watch Dogs mind nVidiás cím lesz és a Battlefield 4 is szerintem megint jobb lesz majd Kepleren. Persze ha a cikkben lévő játékok érdekelnek, akkor tárgytalan az utolsó bekezdés.
-
Laraxior
titán
-
Rexcor
őstag
válasz
SzlobiG #17149 üzenetére
Láttam már azt a kockásat és csukott szemmel is megérzem ha nem 60 az FPS.
Nagyon látszik hogy miylen "utánhúzása" van annak ami nem 60. A 30 FPS meg egyszerűen már elviselhetetlenül lassú, a 15 pedig nekem inkább diavetítés, képeket látok és nem áll össze a mozgókép. 55 és 60 között még elviselhető de 55 alatt már nagyon belassul, és nem csak az hogy sz@r így játszani, de a fejem is megfájdul tőle. Volt hogy kipróbáltam ezt és C3-ban ha mindig megvolt a 60 FPS akkor 2-3 óra játék után sem fájt a fejem, és másnap pedig feltettem mindent maxra, 8xMSAA és 1 óra után fejfájásom volt tőle. De ez más játékokban is így van.
Sajnos ezért nekem drága mulatság a gamelés, de az a kevés idő ami erre jut az már normális legyen. -
Laraxior
titán
válasz
SzlobiG #16758 üzenetére
Tessék akkor:
blaca83: Elfogadnám így egyben az egészet, ha lenne helyem hova tenni. Még két fullHD-s 24"-os monitor, valami olcsóbb, kb 30k/db. Viszont kellene még egy GTX680, mert itt is elfogyott a vram már. Mondjuk minden maxon ment, lehet azért is. Ennyit viszont nem szánok rá
Majd talán a BF4-nél... -
válasz
SzlobiG #15231 üzenetére
Akkor értem már,hogy mi történt.
Te józsikám, ezt írd már bele a javításba.. --> ATI/AMD_5xxx/6xxx/7xxx_Shadow_Bug_if tesselation_Very_High_or Normal = Off
nVIDIA_Shadow_Bug on_all geforce_gpu_if Tesselation Very_High = On
Ne mondják már azt,hogy nem javítottunk semmin sem..
-
Tirexi
addikt
válasz
SzlobiG #14617 üzenetére
Hát elmondom neked az maxon FXAA-val 1db 680-al kiválóan megy.
9FPS.. ugye ezek csak viccelnek?
Titan Ultra SLI talán elég lesz a 60-hoz...
Nevetséges mit le nem akarnak még húzni rólunk. Azért sem adom meg neki ezt. Felveszek belőle majd egy videót aztán delete.
Köszönjük oroszok. -
BeLucZ
addikt
válasz
SzlobiG #14079 üzenetére
kár hogy egyik gyártó sem törekszik egy ütős ár/érték arányú felsőközépkateges vgara, mondjuk igazi presztízsértéke az ilyen titanoknak van, mert az egységsugarú user ez alapján azt gondolja hogy akkor az adott gyártó terméke biztos királyabb mint a másik tök mind1 milyen kategóriáról beszélünk
-
ricshard444
veterán
válasz
SzlobiG #13269 üzenetére
Ugyanmár, ismerd el, hogy jobb a zöld és kész, akkor boldogok lesznek a fanok
Én is elismerem, hogy van ahol jobb, mert tény, de akkor sem kell örülni az ilyen "alázásoknak" főleg, ha eleve elavult motor pörög a játék alatt.
Amúgy valóban ennyi a magyarázat, de nem kell a flame
-
BeLucZ
addikt
válasz
SzlobiG #13231 üzenetére
nem drivertől, hanem a feszelős tuningtól, ami simán elképzelhető, viszont számomra furcsa hogy driver beleszól a tuningpotenciálba, legalábbis én eddig nem tapasztaltam sosem, hogy egy bizonyos órajel ne ment volna már az újabb driverekkel stabilan, pedig volt nvm amdm is
-
kasa85
őstag
válasz
SzlobiG #13122 üzenetére
Ez igaz bár csalódottnak érzem magamat,hogy hiába DX11.1 tud mégsem tud mint a radeon annyi mindent.
Igazából nem volt az a fő indok mikor vettem csak jó ficsőrnek tartottam,és gondoltam lesz majd haszna a későbbiekben talán tévedtem,és elkapkodtam majd talán a következő szériánál lesz majd elterjedt a ficsőr. -
kasa85
őstag
válasz
SzlobiG #13117 üzenetére
Én is így emlékeztem pont 11.1 miatt vettem új generációs kártyát pedig a HD6950CF bőven elég lett volna most is.
(#13118) Abu85
Mint mindig kiteszel magadért köszi a részletes leírást,így már képben vagyok de egy kicsit szomorú is mik vannak(#13120) Tirexi
Lesz majd talán egy két darab a DX12 lesz majd mérvadó a 11.1 az csak egy Marketing lesz semmi más.
A következő Konzol generáció megérkezésével talán már a DX12 elérhetővé válik.Egy év azt szerintem kint lesznek azok a kártyák amik már tudni fogják. -
krx21
nagyúr
válasz
SzlobiG #12999 üzenetére
"szeretjük ha azok a beállítások maximumon vannak még ha csak nagyítóval látszik a különbség akkor is tudom mert én is ilyen vagyok."
Na ez az, ami konzolon nem hajtja az embert... Magamon is észrevettem: pl: Far Cry 3, hogy többet próbálgattam majdnem mint játszottam vele... Mihelyt kijön valami új kártya: És hogy futna vele ez a játék...
Kicsit mérlegeltem mostanában, látva mennyi lenne a Titan Sli...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!