Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
pokers
üzenetére
Gondolom isszatérő játékos vagy (játszottál már 360/PS3-on is a játékkal ezzel a SC profillal) és vásároltál ezzen dolog közül:
Marshall Monster Truck
Dodo Seaplane
Kraken Submarine
Imponte Dukes
Declasse Stallion
Blista Compact
Hatchet (Balta)Ha ezeket megvetted akkor ezekért kapod vissza az árát ugyanis a visszatérő játékosoknak ezek is ingyenesek lettek.
-
válasz
Kiskokó
üzenetére
Ő annak a BubuHunnak a haverja, akiről már írtam. Amikor az előbbi hsz-ben leírt eset történt, akkor is együtt kunyeráltak csak mivel nekem egyáltalán nem volt ismerős és Bubuval ellentétben nem láttam előzőleg, hogy más PH-sok is ismerik, ezért nem foglalkoztam vele.
-
Mr.Csizmás
titán
félig off, de a GoG-on a Saint Row részek most behúzhatók, ha GTA helyett valamivel elütnétek az időt, amíg patchelni óhajtják: [link]
-
Mbru
tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogy csatlakozhatnék-e hozzátok. Már egy ideje olvasgatom a forumot, meg próbálok én is hozzászólni és látom egész jó csapat van itt. Jelen pillanatban saját Crew-ba tengetem napjaimat. Ha nincs otthon az asszony akkor elég aktív szoktam lenni. Ha más nem,de a napi küldikért be szoktam lépni.
Azért örülnék, mert ha többen vagyunk akkor szokott a rendszer jó kis küldiket benyomni.
Szabályokat persze betartom, ha valami nem okés és rám szólnak akkor már is teszem amit kell.
PC-n játszok SC: Macika1984Mivel egyedül szoktam eddig inkább játszani, nem vagyok annyira pro játékos. Heisteket se csináltam még végig.
Röviden ennyi

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Kiskokó
üzenetére
Teljesen logikusan viselkedik, először tagad, majd közli, hogy nem mindegy neked, hogy keresett?

Én a mai nappal az utolsó IGN-es barátomat is eltávolítottam, jelenleg nincs olyan, aki egyéb nagy nemzetközi crewban van. Nem csak Ph!sok vannak, hanem külföldiek is, de nem is az a cél, hogy a barátlista egyenlő legyen a crew listával. Ha esetleg valakit eltávolítottam véletlenül, akkor bocs, ha együtt toljuk, akkor alkalomadtán úgyis visszajelöljük egymást. (Mondjuk eddig se volt sok ismeretlen és az is inkább csak miattam van, mert elfelejtettem, hogy ki kicsoda)
-
drachoHUN
senior tag
Ezt nem hiszem el, hogy ennyi ideig tart kiadni a patchet, amivel megakadályozzák ezt az egészet. Tudjuk, hogy mit csinálnak. Nehogymár ekkora gond legyen meggátolni. Félni kell attól, hogy elveszik a pénzed, félni kell attól, hogy dobnak rád pénzt, aztán bannolnak. Nevetséges. Most elütöm a szabadidőm más játékkal, így nem is indítottam GTA-t jó pár napja, és ahogy elnézem nem is fogok mostanában.
Ez egy rohadt nagy szegénységi bizonyítvány rockstaréknak. -
bluuzia
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Én voltam ma az egyik, akiről Segal beszélt.
Reggelente csak dailyket szoktam megcsinálni, arra tökéletes a Solo session. Volt egy LTS is, arra az időre áttettem magam egy invite onlyba, ahol nyugodtan letudtam Segal segítségével a feladatot. Köszi még1x.
Tegnap viszont egész nap publikban voltam több ph-ssal. Aztán ha higult az összetétel, csináltunk újat.
Viszont valahogy sikerült nyitnom egy olyat, hogy kb. 2 órán keresztül senki nem zaklatott. Na az elég kellemes volt. El is adtam mindent.
Bocs, nem válasz akart lenni! Ilyen ez a telefonos hozzászólás.

-
Kiskokó
veterán
PHHU TAGOK
A tegnap történtekből (nem hegyiék pénzelszedése) kiindulván megkérek minden PH-s Crew tagot nézze át újra a barát listáját.
Nem mondom, azt hogy tuti köztünk van a hunyó (bár hónapokkal ezelőtt is erre gyanakodtam) de erősen sanszos hogy valami külső ember által vonzódik be ilyen sűrűn modder hozzánk!1-2 hete azt veszem észre hogy teli van a PH sesssion idegenekkel akik magyarok de nem épp ütik meg az elvárt szintet.
Joker barátunknak sem tettszett mikor megemlítettem hogy modderért rinyált pár napja, hogy kerül már megint ide (csabysss friendje volt de már törölte, de körbe küldött minden PH-snak friend invetot)
Danke Sün
-
CactuS
Arcképgyáros
-
De amúgy most hegyivel mi van? Asszem tegnap előtt írta Dawee93, hogy rádobtak 4 millát. Akkor így kb azzal együtt el is vettek mindent? Vagy azt előtte sikerült töröltetni?
Az RS social szerint, ami elég up-to-date szokott lenni, van 7,560,447$ a bankjában.
-
Segal
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
En is igy gondolkodom mint te de gyugyo allaspontjat is megertem mert o a penzlevonas elott is igy gondolkodott.
Pp-nel amugy nem.muszaj a yachton maradnod addig pl repkedhetsz vagy kinyirhatod Kelet
Amig 1 tamad engem sem zavar de kettonel sajna mar nem mindig nyerek de ez bennevan.
En pl mosast inditani szoktam vagy kiteregetni, kivinni a szemetet stb tehat ami afk-t igenyel ha ph sessionbe yachtozok. Arra tokeletesen idealis mert addig is jon a penz meg az rp. -
Oké, akkor sem tartom megoldásnak az egyszemélyezést. Nekem nem akkor baszódik el végleg a játék, ha elveszik a pénzem. Hanem, ha nincs meg az élmény. Én nem fogom single playerben játszani az online-t. Inkább írok ticket-et, ha baj van. Meg ha egyszer a cash-hez nem tudnak nyúlni, akkor miért kell feleslegesen parázni, ahelyett, hogy cashbe átrakná mindenki a pénzét és tolhatná tovább úgy, ahogy eddig?
Én ezért sem indítok pl. PP-t soha PH sessionben. Minek? Hogy 10 percig lessek ki a fejemből? Tegnap is hatalmas feeling volt, amikor 4-en támadtak be és kb. hajszálon múlt, hogy meg tudtam védeni a hajót.
PH sessionbe is inkább csak eladni járok, és nem azért, mert más sessionben félnék eladást indítani, hanem ott nincsenek társak. Ha van épp 2-3 ismerős egy random publicban, én szó nélkül elindítom ott is az eladást. -
gyugyo79
addikt
Csak halkan megjegyzem én miután minimálisra redukáltam a barát listám és nem jön be mellém csak ritkán olyan akire előszeretettel csatlakozik boldog boldogtalan, és amint lépek amint sokan leszünk én nem találkoztam csalóval, előtte érdekes mód mindig. Ja és mellém nem szokott berakni idegent se érdekes mód egész addig amíg 1-2 ismerőst vagy PH -st nem rakott be.
Ja és mielőtt jönnének a hülyeség egyedül játszani -t szajkózó trollok jelzem, hogy nem vagyunk egyformák én simán elvagyok akár egyedül is, annak ellenére, hogy szívesen játszok sok emberrel ez a játék pont az ahol nekem többször volt szerencsém egy bizonyos létszám fölött a számomra nem szórakoztató dolgokhoz, hogy ezt a részét én már nem eröltetem. -
Ez az egyedül levés már csak azért is hülyeség, mert bármikor beléphetnek melléd. Még észre sem veszed és már lenulláztak. Publicban meg ha valakivel megtörténik, lehet még időben elkezd chaten anyázni és akkor látod, hogy innen lépni kell gyorsan. Kisebb az esélye, hogy egyből téged találnak be.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
nincskedvem
üzenetére
A tranzakciós log nem is fogja mutatni egyiket sem szerintem.
A lentebbi dolgokról csak olvastam, így nem 100% és felelősséget sem vállalok érte, de:
zsákos módszernél kétféle van: a sima rád dobós, amikor kp-nak kapod és a rejtett, amikor egyből a bankba érkezik. Az előbbi a szarabb, azt szinte tuti megfogják (a sima money raint használó moddert meg kivágják másnap hajnalban, mert ~ 1 éve már elkapja a szerver azt a scriptet) és ilyenkor az esetek nagy részében 0-ra gyalulják a bankszámlád. A második változat az újabb, ezt jelenleg biztonságos módszernek nevezik, azaz ameddig a pénzt nem mozgatod a bankszámládról, addig rejtve marad. Ha kiveszed, akkor bukó.Olvastam már furcsa dolgokat az RS supportról, nyilván az a polkorrekt, ha írsz nekik, hogy ez történt és ők leveszik az összeget (bár a karakter lapod innentől már valószínűleg torz lesz a bevétel/kiadásnál). Ugyanakkor előfordulhat, hogy automata válaszban közlik, hogy oké, majd a rendszer magától leszedi, ha ilyet észlel és ennyivel le is zárják. Vagy jön egy egybites supportos és nullázza a bankszámládat. Szerencsétlen és bosszantó helyzet, akárhogy is nézzük.
Segal: s8+ probáltad? Elég elcseszett a kijelző képaránya, valahogy semmi nem jön ki rajta rendesen.
-
Zsebbe mindent. Eddigiek alapján az biztonságos. A pénzkapás meg még mindig a kisebb probléma. Írsz egy ticketet, hogy kaptál vegyék le. Be vagy védve ha bannolnának. Oszt' mehet a public, jónapot
-
Segal
veterán
válasz
bucihost
üzenetére
Fasza...
Lesznek meg itt szerintem ticket kuldesek...
Ma reggel is felugrottam onlineba gyorsan (mielott elindultam az s8+ert
) erre 2 barat van fent de mindketto egyedul felelembe...
Nagyon nem.jo ez igy
En most atpakoltam 35milliot zsebbe de ez sem megoldas ha 90milliot dobnak ram...
Valahogy nem szeretnek megint levelezni a supportal. -
gabesz222
csendes tag
válasz
hegyipapa
üzenetére
Még nem kaptam meg
Hát egyébként igen egy majdnem 20ezer ft-os játékról beszélünk tehát akkor már jogosan elvárhatja az ember hogy ilyenek ne történjenek. Azt se bírom elképzelni hogy ezt a pénz addolást nem tudták kijavítani... Most néztem h már 2013-ban is probléma volt ez, azóta évek teltek el és csak romlott a helyzet. Szerintem itt alapjaiban van elcseszve a rendszer majd talán a gta 6-ban már más lesz 
-
bucihost
senior tag
válasz
gabesz222
üzenetére
Szerintem a KP sem megoldás. mivel ha a bankba nincs pénz, akkor a kp-t vonja. Járható út maximum az, amit valaki itt írt a napokban. beraksz bankba minden pénzt, csinálsz egy új karaktert, és kiveszed KP-ba a pénzt. Azzal a karival meg nem logolsz be amíg nem javul a helyzet.
-
bucihost
senior tag
-
hegyipapa
senior tag
válasz
gabesz222
üzenetére
Jó hír, én még nem kaptam választ. Ez azért pozitív dolog hogy, Kele és Segal meg te is visszakaptad a lóvét. Rockstar-nak a modderek szűrése és megállítása nem picit gyengesége. Eléggé gáz hogy, ilyenek megtörténhetnek a játékban, főleg egy ilyen sok példányban eladott híres játéknál.
-
Triathlete
senior tag
válasz
nincskedvem
üzenetére
Írj nekik részletesen, adatokkal (összeg, CET időpont). Jön majd egy sablon levél, de legalább le vagy védve. Nekem is volt régebben, igaz nem ekkora volumenű, de mai napig semmi probléma nem volt belőle.
-
Kelecar
aktív tag
válasz
nincskedvem
üzenetére
Ez vmi uj mod? Én csak a 40k-s pénzeszsákokról tudok (abból meg 11 milla elég sok idő alatt jön össze). Erről van van valami info, hogy hogy működik?
-
bucihost
senior tag
válasz
nincskedvem
üzenetére
Szia. Simán kaphatsz érte bant. Én is kaptam, bár én kb 90 millát szerencsétlen tulajdonosa lettem. A helyedben írnék egy ticketet még most. mert ha banolnak akkor örök élet +1 nap mire jutsz bármire is. Tekintve ezt a hülye 24 óránként 1 ticket rendszert

Többiek: Online-ban nincs tőzsde? Gondoltam rá, hogy a sok pénz lenyúlás végett be kellene fektetni valami tőzsdébe amíg nem javítják a lenyúlós bugot. Igaz én most nem vagyok eleresztve, de a gyárak teli vannak és nem merem kiüríteni őket

-
gabesz222
csendes tag
Mgekaptad amit tőlem elvettek xDD am kaptam most egy nomrális üzenetet:
Hello oldmeme,
Thank you for contacting Rockstar Support.
We can help with this, but just need to verify that you are the owner of the email address you are using to submit this request. Please confirm that you are the owner of this email address by clicking “reply” from your email program and letting us know that you own this email address.
Note This reply would need to be via email, and not by logging into the Support site and updating your ticket, for us to verify your email address.
As soon as we have this verification, we will investigate your account and get back to you as soon as possible with a resolution.
Best regards,
Stew P.
Rockstar SupportReménykedjek?
-
nincskedvem
aktív tag
Hello!
Lenne egy kérdésem. Este játszottam egy stunt versenyt, majd mikor vége volt bedobott egy random sessionbe, amíg töltött és láttam a reklámokat, cset már volt és olvastam,hogy modder van, aki dobálja a pénzt. Amint betöltött sessiont váltottam, de így is kaptam 11milliot. Ebből lehet bármi probléma, mert nyilván nem én szereztem azt a pénzt, csak kaptam. Nem szeretnék emiatt ban-t kapni. Bár én valamivel jobban jártam,mert kaptam nem el vettek, csak azért na.

Ja és! A tranzakciós listán nem mutat semmit ezzel kapcsolatban.
-
gabesz222
csendes tag
Na én kaptam egy emailt hogy felülvizsgálják, addig is jelentkezzek be social clubba mert ott ilyen oylan bónuszok vannak (hát nagyon érdekel most) meg nézzem meg a supportnál a többi problémát. Most várjak még valami további válaszra vagy én lépjek valamit?
-
Át kell tolni mindent cash-be. Kicsit fura lehet akár több 10 millákkal szaladgálni, de úgy tűnik, most ez az biztonságos.
-
Segal
veterán
válasz
hegyipapa
üzenetére
Esélyetek sem lett volna annyira gyorsan lekapják a pénzt

MOst a másik oldalról nézve a dolgokat várjuk a fejleményeket és sok sikert! A lényeg hogy ne adjátok fel!! Akármennyire bosszantó is lesz tizen óra várakozás után egy esetleges bullshit válasz küldeni kell a következő ticketet.
Pedig de reménykedtem benne hogy a tegnapi frissítéssel kigyomlálták ezt a bug-ot de ezek szerint nem
-
válasz
gyugyo79
üzenetére
Tényleg van valami olyan szöveg, az ingame net yacht-os részén, hogy modify from 25k $, de nem vettem észre, hogy ezt így hozzáadná. pont annyit fizettem, amennyi az ára a dolognak. A névváltoztatás 250k $. Ki is perkáltam. Tanulság, hogy nem lehet ugyanazt a nevet megadni caps lock-kal, mert - bár ezt csak feltételezem - ugyanannak a névne kérzékeli és mindig kiírja, hogy transaction failed. Gondolom, ha így akarnám akkor fél millát kéne fizetnem, hogy megváltoztassam valami másra, aztán vissza erre, nagybetűvel.
Így a hajóm neve elé odatettem a Magyar Haditengerészet által anno használt SMS előtagot, így lett SMS BALMORAL. Azért akartam nagybetűt, mert ezzel a hülye írott kisbetűkkel alig lehetett kiolvasni, meg nem is mutatott úgy. A hajók oldalára nem írott betűket szoktak tenni.
-
bluuzia
senior tag
Basszus.
Remélem ti is visszakapjátok a pénzeteket! -
Kelecar
aktív tag
Továbbra is javaslom akkor mindenkinek, hogy KP-ben tartsa a pénzét.
-
gabesz222
csendes tag
válasz
hegyipapa
üzenetére
Nem lehet igaz pedig alig voltunk abban a session-ben erre 2 idegent bedob és azok közül az egyik pont egy ilyen szemét hacker... Pedig direkt kerülöm a randomokat de úgy látszik nem lehet kivédeni... Abban bízok hogy mivel ez már a játékosokat tömegesen érintő probléma, a rockstar-nál kezdenek végre valamit ezzel (és legfőképp a pénzem visszatérítésével).
-
CactuS
Arcképgyáros
Akinek esetleg fagyna a GTA Online az új W10 patch után, az tiltsa le Cortana-t, hátha segít.
-
gabesz222
csendes tag
Az lenne a kérdésem hogy segítene-e valaki majd olyan szöveget megfogalmazni amivel hatni is lehet a supportra. Most indítottam egy sablonnak mondható üzenettel de nem hinném h ezután csak úgy kapom is vissza a pénzem. Valamint hegyipapától kérdezném hogy tudsz-e a levonásról pontos időpontot mondani? És ha írsz a supportnak pls hivatkozz rám is, ezt én is megtettem.
-
gabesz222
csendes tag
Na mivel én se maradhatok ki a jóból ma nekem is csutkára leszívták a számlámat laza 10 milliót buktam hegyipapával együtt :/ Sajnos magát a levonást nem figyeltem valószínűleg pont akcióban voltam csak már arra lettem figyelmes hogy 30ezer dollárom van. A transaction log-ról csináltam képet bár azon meg nincs minden rajta.
-
ucli
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Már megvan... Föltöltötte Dribe-ba
de azért köszi 
Mr.Csizmás: itt a Marshall-on van a hangsúly, bár az a 868k sem jön rosszul.CactuS: Emiatt nem aggódom, én is több mint egy éve vettem meg az összeset
és még mind ott csücsülnek szépen a Pegasusnál. -
CactuS
Arcképgyáros
Lelked rajta, de ilyenkor azért két oldala van a dolognak. Azzal számolni kell, hogy ilyen esetben lehet, hogy egyéb korrekciókat is végrehajtanak az átnézett accounton, community fórumokon van rá nem is egy példa.

figure85: anno nálam is levonta, de nekem pár nap után csak 1 maradt meg pegasusnál és soha nem az, amit meg akartam venni. Lehet azóta javították, talán egy éve vettem meg párszor a 2. karakteremmel is, de akkor még bugos volt, mint az első karakternél.
-
gyugyo79
addikt
-
válasz
gyugyo79
üzenetére
Ez szerintem régen sem volt így a netes visszaolvasgatások alapján, de most már biztos, hogy nem így van. Teljes díjat kell fizetni. Ha króm korlátod van és aranyra akarod változtatni, ki kell fizetned a teljes 750k-s árát. Fényekre, meg a hajó fényezésére is ki kell perkálni a több százezreket.
Nem is lenne logikus. Mert akkor megvenném az alap hajót és a több milliós csinosítgatást meg megúszom 25k-ból, ha közvetlen utána cicomázom fel egy modify yacht-tal.
-
Amúgy ha csak annyit akarok változtatni a hajó nevén, hogy nagybetűssé teszem az egészet (rájöttem, hogy úgy sokkal értelmesebben néz ki), akkor is 250 ropi?
-
-
Mbru
tag
válasz
üzenetére
Ettől a 3 szótól falra tudok mászni.
Sose értettem, hogy minek veszi meg valaki a játékot, hogy tök alap szinten már lejmoskodik. Aztán ha kap egy csomó pénzt, akkor hu de nagy király. Meg vesz mindent még nagyobb királynak érzi magát mert neki minden meg van. Játszani meg nem tud, mert azt se tudja milyen küldik vannak vagy mi az a heist
Az ilyenekért is adogatnám a bannod. Csak hogy had szokják a kis taknyok
-
törölt tag
Hetvegen irok a supportnak hogy 25 millamat behuzta egy csiter hatha bejön 😈 😈
-
Esetleg ebben tud valaki segíteni: Gold fényt vettem a yachtomra (nem vivacious, mert nem karácsonyfát akartam), de nem igazán jön át a feeling, mert classico a színe, tehát sötét a fedélzet. A sárga meg egyrsézt halvány is rajta, meg nem is adja úgy ki a színt, mnit fehér alapon. Ezért gondolkodom, hogy megváltoztatom a színt, de nem találtam túl jó képeket neten sem erről. Annyi azért átjött, hogy a lehetséges alternatíva valószínűleg a kék fény lehetne. Van valakinek ilyenről képe, hogy sötét fedélzetű (nem feltétlenül classico) yachton kék színű fény? (Jöhet amúgy másmilyen is, de az eddig látottak alapján nem azok lesznek a befutók.)
-
Kiskokó
veterán
Jól mondod, ha rájuk hadja... de azért na

Egyel feljebb írja segal a lényeget.
Elsőre jó helyre kell küldeni egy értelmes üzenetet, nem bunkón. Ha van kép bizonyítéknak az csak plusz jó.
Ennyi. Tök releváns volt hogy visszakapják
(nekem egyszer volt Bug problémám, írtam nekik normálisan se kép se semmi bizonyíték. Másnap adtak 2.5 millát kérdezés nélkül, pedig elég egyedi eset volt simám hihették volna hogy kamuzok vagy bármi)
na mind1. a lényeg hogy mindenki happy!
tesla : 6-7 felé még csak épp hogy... de este 10 után feladtam 15 perc / 3 connection lost után.
-
Segal
veterán
Nem hiszem hogy valaki bele fog még futni de ha mégis akkor azért pár dolog ami fontos lehet
- Ha van rá lehetőséged mindenképp csinálj képet
- Mindenképp jó témába nyisd a ticketet mert szerintem a 99% supportos nem küldi tovább a megfelelő témába ( Report a cheating method)
- Soha ne hivatkozz a ticketedbe egy elöző ticketedre mert kapsz egy kedves azt az ügyet már lezártuk választ.
- Nem kell konkrét összeg elég egy közeli. Én kiszámoltam pontosan kép alapján 33497300 dollárt buktam és 34et kaptam vissza.
- Ha nem sikerül elsőre vagy másodszorra akkor folytasd a ticketküldést. Egyszer sikerülAnnyi a lényeg hogy továbbjusson az ügyed a tier1 szintről egy felsőbb szintre ott már szinte biztos hogy visszakapod a pénzed mert Kele meg én is akkor kaptuk vissza amikor túljutottunk a tier1-es bullshit válaszon.
-
Kiskokó
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Hát a tegnapi GTA egy botrány volt...
felmentem 6 felé... 4szer próbáltam MC-s eladást de sose jött össze... vagy az emberek tűntek el... az egyik eladás közepén kivágott a szerver "alert! Connection lost ....." dumával... szóval elengedtem.Aztán este visszamentem 10 felé... 15 perc alatt 3szor kaptam Connection Lost-ot....
Hihetetlen. SOHA nem volt ennyire szar a GTA szervere nálam....
biztos, hogy nem a netemmel van a baj.Amúgy ja kicsit túlzásba van véve az óvatosság... várható volt az első pillanatban lehetett tudni hogy visszakapják a pénzt.
Amúgy külön session azért is lehet amit Tomi írt, meg mert tegnap valami hihetetlen gyorsan felhígultak a sessionok... tulajdonképpen 3 perc alatt 3 idegen jött be ott ahol 2-en voltunk. -
Segal
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
En bent voltam.a jatekba amikor megkaptam az osszeget tehat nem.kaptam ilyen pontos osszegrol kepet plusz ugye a valaszba sem latszik de osszeg alapjan elmeletben kereken 34et kellett hogy kapjak mig a pontos vesztesegem kb 33.4 millio korul volt.
Tulajdonkeppen megkaptam en is ingyen a duke-ot-DDD -
Egyébként nézegettem ezt a Marshall monster truck-ot. Tudja valaki, hogy ez garázsba megy, vagy csak le lehet hívni a Pegasustól?
-
CactuS
Arcképgyáros
Tippre a levonás látszik, amit a modder csinál, mert az a sessionben történik. Az RS gondolom nálad is a fekete képernyős balance correction-t használja, ami szerintem játékon kívüli dolog. Mindenesetre gratula a pénz visszaszerzéséhez. Kicsit döcögős, kicsit nyűgös, de megy a dolog.

-
válasz
jossua
üzenetére
Most főleg annak a fényében, hogy már mindkét érintett visszakapta a pénzt, úgy gondolom túlzás nem játszani a játékkal és nem kell túltolni a rettegést. Tegnap is be akartam lépni egy ph session-be, fent volt vagy 5 ph-s. Rácsatlakoztam 3-ra, erre mind a 3 külön, egyszemélyes sessionben volt. Értem én, hogy nagy a félelem, de ha már csak a félelem miatt nem lehet normálisan játszani, akkor megbaszta az egész. Én toltam ugyanúgy, mint eddig. Tegnap még csak alap modderrel sem találkoztam, pedig megfordultam jó pár publicban. Nyilván most én is 1 milla alatt tartom az accountom és megveszem azokat, amikre eddig csak tartalékoltam. De sztem lassan megoldódik ez a probléma is, bár sennki ne várja, hogy bejelentik majd, hogy megoldották, mert ilyet nem szoktak.
(#48698) Segal
És a pontos összeget kaptad vissza vagy kereken 34 millát? -
Mbru
tag
Ha nekem meg van a PC-n a GTA4 eredetibe akkor én is visszatérő játékos vagyok, nem?!

Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bittorrent topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Eladó egy s21+ 5g
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

életemben nem kaptam még a banon kívül semmi bónuszt

de azért köszi