Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Ket ismeros heist vegen atkerult public-ba... ott meg modder erre mindkettejuket meg aki a szerveren volt meg masik 6 ember felszintezte 1718 lvl-re.
Irtak a Rockstarnak ismerosok, de csak automatikus valasz jott eddig.
-
-
Segal
veterán
Ma kiderült valami érdekes amire nem számítottam. Elindítottam egy yachtos vip workot de ledobott üresbe közbe. Már láttam magam előtt a vége a vip worknek kiírást hisz így nem maradt támadó de legnagyobb meglepődésemre ment tovább és védtem a yachtot a nem létező támadók ellen

Plusz kiderült a mai borzasztó lagom oka is. (nem ér röhögni) Véletlen elindítottam a Fraps-al egy videót. Laza 520GB-os lett

-
Puma K
nagyúr
Működik minden: GTA Online Server Status
-
Mike
veterán
nem megy az online?
előbb azt írta nem megy
de aztán most belépett a sc-be, erre bent a játékban közli lépjek be a social klubba -
edari
őstag
Valaki a crew-ból, akinek van cége, nem keres "dokkmunkást"?

Ma bevett egy srác, érdekes volt vele autót lopni, főleg úgy hogy még adott is a pénzből.

Új újonc élménye.
-
Gyula84
veterán
válasz
Vladek83
üzenetére
mentsed ki install után social clubot felrakod, majd a GTAVLauncher.exe indítasz, jó lesz még nincs update, de letöltöd ezt a regedit fájlt [link] megnyitod notepad++-al átírod ezt a sort "InstallFolder"="E:\\Program Files\\Rockstar Games\\Grand Theft Auto V" arra ahol neked van a játék elmented, majd kétszer rákattintasz és igeneket nyomsz nekem így müködik
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Win újra telepítés előtt állok.. kérdésem lenne, hogy az újra telepítést valahogy meg tudnám-e úszni?
Dobozos verzió, nincs "kedvem" a 7 DVD-t végig rakosgatni + update letöltése..üdv,
-
ganye
csendes tag
Eddig teljesen kimaradtak a Heistek, elvoltam egyéb küldikkel meg autólopkodással, de most kedvet kaptam hozzájuk. Az elsőt már letudtam, jó lenne a többit is, viszont az auto invite-al nagyon nehezen jön össze a 4 ember rájuk, lenne pár önként jelentkező heistelni? Nem CM a cél egyelőre, meg semmi ilyesmi, csak szeretném végigcsinálni mindet. M62B44 néven futok sc-n.
-
Syklas
tag
Srácok.. az Imponte Dukes már nem elérhető a játékban..? Mert se meg nem vásárolható se nem találom a városban..! Pedig most nagyon rákattantam az izom járgányokra.. már mindenhova azzal járok még a Heistekre is..!

És esetleg van valami online consol parancs ami leszed minden felíratott a képernyőről.. hogy realisztikusnak hassanak a csinos fotók amiket csinálok..!

-
Segal
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
En inditom publicba is ha ugy alakul. Nalam most is a parton spawnol a tamado ha meghal. En leginkabb azokat szeretem amelyik a harmadik halala utan negyedszerre is elindul... Csak akkor epp motorcsonakkal hali helyett vagy epp forditva de csakazert is jon

Hussaf: Persze meg lehet probalni de hidd el amig nem vagy a yachton eszmeletlen hatranyba vagy ha valahogy sikerul feljutni onnantol egyenloek az eselyek. Ettol fuggetlenul es tovabbra is azt momdom ha valaki tamadni akar akkor az minimum plusz 1 emberrel de inkabb kettovel tegye. Ha harman tamadtok mar a yachtot vedo embernek minimalisak az eselyei. Kettonel meg (legalabbis nalam) vagy ok vagy en mikor hogy alakul. Amugy az oroszok imadjak tamadni a yachtot tehat ha sok van beloluk a sessionbe akkor nem.erdemes inditani mert garantaltan jonni fognak.
-
válasz
nincskedvem
üzenetére
Szerintem nem kell túlizgulni, a netkábel legyen kéz alatt. Ha cheatert látsz, akkor sessiont váltasz, ha azt látod, hogy a rangod vagy a pénzed elkezd változni, kirántod a kábelt, az a leggyorsabb.
Cheaterek mindig is voltak, és ahogy a rockstar áll a dologhoz valszeg mindig is lesznek. Azért annyira nem tudják tönkretenni a játékot, ha az ember fel van készülve. -
nincskedvem
aktív tag
Így azért eléggé para játszani,hogy bármikor-bárhol beleszaladhatsz egy ilyenbe, aztán próbáld - jó eséllyel sikeresen- bizonygatni az igazad a RG felé.

-
-
bucihost
senior tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
A gép 0-24 fut Franciaországból, gbit nettel. egy TS-nek nincs nagy HW igénye, szóval majdnem mind1, hogy üresen fut e.
Cím: ts.bucihost.net:9986
Jelszó: prohardver
(100 slotos)Használjátok egészséggel (vagy mit szokás ilyenkor írni)

SA (Szerver Admin) Jogot majd szóltok, hogy kinek adjak. Valamint ha kell valami szoba elvileg úgy állítottam be, hogy tudtok PERM (végleges) szobát, csak törölni nem.
De ha kell, igények / ötletek alapján alakítom. (vagy SA joggal bele tudtok nyúlni Ti is)

-
Kiskokó
veterán
Az a baj ráadásul, hogy régen ha lelőtted a támadót a yachton akkor visszakerült a partra! De ha nem olyan helyen áll a hajó (vagy változtattak rajta mert partközelben is csinálta már) ha lelövöd a támadót a hajón spawnol és nem a parton...
elég necces a kis hajó fedélzeten 5-10 percig védeni, ha még többen is jönnek lehetetlen... főleg hogy kb fél perc és meg is nyeri.
Általában nem kockáztatok és ph sessionbe csinálom -
-
Plata
félisten
válasz
HussarF
üzenetére
Nem tudom,tegnap este mikor raidre mentünk egyik srác mesélte hogy két balfasz megjelent a yachtján,elvileg crew sessionban volt,ahol megjelentek idegenek.Nem várta meg hogy mit csinálnak kihúzta a gép tápkábelét.

Mondjuk nekem kicsit drasztikus,nem nagyon merném csak úgy kirángatni konnektorból a gépet. -
Házadban vagy a yachtodon nyilván fel, mert nem kell, hogy melletted álljon ahhoz, hogy csináljon veled valamit. Eddig is meg tudtak ölni meg tudtak rád pénzt dobni a házadban is.
De hogy ez a privát session-ös dolog azért gyanús... Session-ön kívülről kéne tudnia ahhoz hozzád férnie. Ezt nem hiszem.
(#48371) Segal
Nem a legtetején, de a legfelső emeleten van, amit tartani kell. Zuhanás közben azért elég ritka az olyan pro, aki ki tudna nyírni, és ha későn nyitom az ernyőt, akkor kevés ideig vagyok agyaggalamb. Ha pedig sikerül leszállni, onnantól már nem vagyok hátrányban. Rá fogok próbálni, az tuti. -
Segal
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Egyedul nem jok az eselyeid mert nem is a hajo tetejen van a pont amit neked is tartanod kell. Meg amig ejtoernyozol addig is elonybe van aki a yachton van. Nalam max akkor szokott gond lenni ha 2-3 komolyabb pvp-s jon mert egyet siman kiszedsz de ha jon a tobbi is akkor elobb-utobb aldozatul szoktam esni es utana mar te vagy hatranyba de ez ritkan fordul elo a legtobbszor valami kicsi rank-al rendelkezo probalkozik....
Sabee:a stiky jo otlet majd alkalmazom en is

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
üzenetére
Ismervén a supportot nem ajánlom tiszta szívből, hogy vedd fel velük a kapcsolatot. Néha tényleg úgy tűnik, hogy nem érdekli őket semmi és vaktában lövöldöznek... Azonban az RP-hack az egyik olyan dolog, amire nagyon-nagyon ugranak, így elég valószínű, hogy ki fognak szedni, ebből kifolyólag jobb megelőlegezni a bajt, főleg, ha esetleg van screenshot az esetről és leírni, hogy mizu. A korábbi levelek alapján - ha van ilyen tétel az EULAban - akkor érdemes arra hivatkozni, hogy te nem használtál külső programot, csak az ő szolgáltatásukat vetted igénybe és amilyen gyorsan csak lehet elhagytad a sessiont.
nincskedvem: Sífelvonóba zárás nagyon régi "trükk", kb. mint az eclipse towernél a hatalmas légcsavar, fenyőfával a közepén.
-
-
törölt tag
válasz
nincskedvem
üzenetére
Ez lesz az valószínűleg igen.
Köszönöm a segítséget, írtam is nekik gyorsan, de látom nem egyedüli eset. -
Laraxior
titán
válasz
nincskedvem
üzenetére
Durva...

-
törölt tag
Üdv!
Gondoltam délelőtt felnézek kicsit hátha nincs tele barommal... tévedtem. Simán kint freemode-ban mászkálgattam egyszer csak magától elkezdett emelkedni a karakterem szintje, gyors sessiont váltottam megnézem és 606-os lettem hirtelen (192-es voltam talán eredetileg). Session váltás után látom csak 2 ember van rajtam kívűl a szerón, kijövök a garázsomból mindkettő ott van egyik rajta áll a kocsimon, és lelökni se lehet aztán rám esik egy sífelvonó kocsi vagy tudjam is én mi volt az a semmiből. Megint session váltás és kiléptem inkább.
Na most a kérdésem, hogy ilyenkor mit lehet tenni ? Tartok tőle hogy még a végén engem bannolnak mert 10 mp alatt léptem 400 szintet.
-
Kiskokó
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
30K ha nyersz vagy ha másét foglalod be.
Én minden nap megcsinálom 1-2-3szor 10 perc semmit tevés 30K-ért... alapjában véve nem csinálok semmi vip workot hiába mondjátok hogy fúú 3 perc 19K meg így meg úgy... aprópénz... max ha nagyon unatkozok...
de itt tényleg semmit nem kell csinálni (persze olyan sesionben ahol nem támadnak be)nekem sztem 1-1,5 millát már kitermelt ebből
bő fél éve van meg. -
Piracy prevention-ben hajó elfoglalásért mennyi zsé jár?
-
Anulu79
addikt
Ma egy mission-ben az egyik gyerek kocsija folyamatosan váltogatta a színeit. Aztán meg a víz (tó) felett autózott. Ki is léptem a missionből mert nem tudtam, hogy ilyet lehet valahogy vagy ez valamiféle cheat. Biztosra mentem. Bár igaz, hogy pénzről is beszéltek.
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
nincskedvem
üzenetére
Elfogadtam a jelentkezésedet, üdv köztünk, itt nem csak profiknak van hely.

pettyem00712: Elfogadtam a jelentkezésedet, mert látom, hogy sikerült RSCn jelentkezni. Bár nincs életkor megkötés a Ph crew felvételekor, arra azért felhívnám a figyelmedet, hogy az aktív és itt is jelen lévő tagok bőven túl vannak a 20, de inkább a 30-on is. Ha ebből súrlódás lesz, akkor a többség véleménye lesz az irányadó a probléma rendezésekor.
Tesla93: Tapasztalatlanság nem akadály, ha egyetértesz a szabályokkal, akkor jelentkezz RSCn és elfogadom.
-
bucihost
senior tag
Amúgy van crew TS? Ha kell be tudok dobni egy szervert a közösbe

-
edari
őstag
Sziasztok
Szeretnék jelentkezni a klánba. Viszonylag kezdő vagyok (heisteket tolok, nagy részben nem miattam bukjuk el), eddig van egy albérletem meg egy autóm
. Hétköznap esténként szoktam játszani, hétvégén nem. TS-t nem preferálom, inkább chatbe írok.
Ingame Shour352 a nevem. -
ProgenXL
őstag
Híres játék nyilván így nagyobb az esély a csaló programok megjelenésére. Csesszük el más játékát hiszen akkor k*rva jók leszünk meg raj meg minden..
-
nincskedvem
aktív tag
Üdv!
Szeretnék jelentkezni a ph crew-ba ha van rá lehetőség. Nem mondom,hogy pro gamer vagyok, pörgetem egy ideje a játékot ha van időm. Aztán gondoltam ha már van normális magyar közösség, bepróbálkozom.
kossuth22 accom.
Előre is köszi mindent!

Remélem jó helyre írtam ezzel kapcsolatban.
-
bucihost
senior tag
R*-nél szerver gondok vannak? Alig akar betölteni az online, csak "homokórázik"

-
Plata
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Ötszáz ezresével szedi le nem ötven,de igen aki az első után ott marad az egy balf
sza (#48328) rolcsi910
Mi a bánatnak csalni GTA V-ben?
Csöppet sem nehéz a játék,pénzt szerezni sem nehéz benne.Van egyáltalán pénz csaló kód? -
Kiskokó
veterán
-
rolcsi910
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van az xbox omon egygta 5és abban kérem a segítségeteket hogy ha előveszem a telefont akkor nem tudok számokat,cheat kódokat beírni mert csak a névjegyeket dobja be és nem tudom hogy hogyan kell számokat beírni. Pls segítsetek.Előre is köszi :

-
Mike
veterán
válasz
kirjak
üzenetére
használd a closed sessionöket. elindítod a programot, először story mód, és onnan online majd closed crew vagy friend. saját sessionben aztán nem vegzál senki, ok, ceo, mc nem megy, de jobokat tudsz csinálni
(#48311) ProgenXL
jaja, ezért is erőltetik a publicot mindenáron(#48316) zoli121
jaja, főleg kari reset után -
válasz
CactuS
üzenetére
Screenshotot kérnek, ami érthető is, mivel ennyi ember minden lépését loggolni, hogy nyomon követhető legyen minden, számla és eszközmozgás, az megfektetne minden szervert. Mondjuk pl. azt, hogy milyen fegyverei vannak, azt azért lehetne simán, azt csak egyszer veszi meg az ember. Bár nem tudom, perma módra elvenni lehet-e pont emiatt fegyvert. Én egyszer futottam bele véletlenül újravásárlásba, mert nem tűnt fel, hogy elvették. De lehet egy relog után már újra nálam lett volna.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Kiskokó
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy bizonyos szolgáltatások esetén elkérik az account adatait (pl azt hiszem a stealth money rain is, ami egyből a bankba dobja a pénzt). Nyilván vissza tudod venni, de fölösleges kockázat....
Egyébként pedig igen, mindenki nyugodjon le, volt már ilyen korábban is (insurance fraud) és senki semmit nem kapott vissza, erre van hivatalos válasz is: [link]. Ugyanakkor volt olyan modder aki az ilyen hülyegyerekek miatt ingyen és bérmentve (banmentesen) adott vissza pénzt a károsultaknak.
Szóval, Ph! sessionben úgyis ki lesz téve gyorsan egy idegen, egyébként pedig nem kell publicba menni, ha ettől fél valaki, relax.
-
Egyébként valaki linkeljen már letöltőt ehhez az új mod menühöz. Már csak azért, hogy mennyire könnyű ehhez hozzájutni? Mert nagy itt a pánik, de, hogy valójában mennyire elérhető ez és így mennyien férhetnek hozzá, azért vannak kétségeim.
(#48321) Plata
De ezzel még mindig csak azt éred el, hogy magadat banolod gyakorlatilag. Mint ha nem ülnél autóba sem, mert van egy kis esélye, hogy meghalsz közlekedési balesetben. Pedig szeretnél vezetni, de így megfosztod magad ettől. Ugyanez a helyzet. Szeretnél GTA-zni, de megfosztod magad tőle. -
-
Kiskokó
veterán
Napi szinten fent vagyok, általában PH-s session vagy ha nem csinálok üreset és behívok mindenkit!
Ismételten megjegyzem itt
Ha tőlem valaki INVITE-ot kap akkor az ÜRES session miatt van!Hussar :
Szerintem csinálják is ezt... teli van tuti backdoor-al az ilyen mod.. szerintem..
Ha én csinálnám tuti valami bankkártya lopó cuccal basznám teli
Ha 1000ből csak egy legyen aki Shark Cardot vesz és használt MOD menüt...már megvannak az adatai
heheszerk .
Hussart kiegészitve
Plata : Akkor az utcára se menj ki mert bármikor jöhet egy iszlám kamionnal és elcsap, vagy rádesik egy zongora etc etc![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Azért a hisztit sem kell túltolni. Félelemből nem felmenni, az olyan, mintha te már önként bannolnád magad. Azért, mert egy sok-sok milliós játékosbázisú játékban tudtak mutatni egy videót, ahol történik valami durva, azért nem kell attól rettegni, hogy bármelyik pillanatban ez lesz veled is. Szvsz elég kicsi az esélye.
-
válasz
zoli121
üzenetére
Hát nagyon remélem, mert ez azért durva. Értem én, hogy keményen próbálkozik az RS, csak nem próbálkoznia kéne, hanem cselekednie. Ha látja, hogy nem hatékony, amit csinál, akkor csináljon mást, ami hatékony. Elég jó fizetéseket kapnak ott szerintem ahhoz, hogy elkezdjék használni a fejüket is.
De egyébként az ilyen kisebbségi komplexusos búzák, akik modmenüket használnak... Ha lenne gyerekem és rajtakapnám, hogy ilyennel b.szik ki másokkal, akkor falhoz csapnám![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aki megcsinálja a modmenüt, azt még értem is, neki kihívás, meg az tényleg hack. Az, hogy felteszi a netre, hogy mindenkinek elérhető legyen és "let's see the mayhem", már csak a megkoronázása a dolognak. Nyilván az ilyen kispöcsűekre apellál, akik ráharapnak. Mondjuk ha hacker lennék, aki tud ilyen modmenü-t szerkeszteni, tuti, hogy raknék bele valami vírust/bányászt is, hogy ezeket a rákosakat is telibeszívassam vele. Ha már rossz lesz, legyen az mindenkinek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Segal
veterán
válasz
ProgenXL
üzenetére
Shark Cardal másodpercek alatt vissza tudnád állítani

Viccet félretéve nekem nincs ennyi pénzem de én is tökön szúrnám magam (meg nyilván a másik felet is) ha valaki elvenné. Kelénél lassan érik ő már túl sokat vett el tőlem a "véletlen" gyilkolásaival
de tudom hogy ö legbelül jószívű tehát ki nem nézném belőle a szándékosságot

-
ProgenXL
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
azért ha a 43millióm hirtelen elveszne... hiába csak egy játék nem díjaznám

-
Triathlete
senior tag
Szerintem inkább arra gondolt, hogy észnél volt és azonnal nyomta a billentyűparancsot, hogy mentse a képet. Nekem pl. soha nem jut eszembe ilyenkor printscreenelni inkább gyorsan "ledobok mindenkit" és maradok egyedül.
(#48299) gyugyo79: Köszi!
(#48311) ProgenXL: Csak lőszerre legyen pénz az a lényeg

-
ProgenXL
őstag
bocsi ha volt már de...
"FIGYELEM!
Új trükkel teszik tönkre a játékélményt hackerek a GTA Online PC, PlayStation 3 és Xbox 360 verziójában!Egyrészt most már bármelyik játékos szintjét felhúzhatják, aki még nem érte el a 250-et, és ezért ártatlanokat is bannolhatnak, másrészt bárki pénzét le tudják nyúlni egy érdekes "hospital bill" címszó alatt.
A Rockstar már dolgozik a megoldáson, de addig is javasoljuk, hogy inkább privát szobákban játsszatok a barátaitokkal, akikben megbíztok. Érdemes csatlakozni valamelyik remek aktív magyar crew köreibe, mint például a HOC Crew (HOCC), a Titan Hungarian Clan (THCC), a Comet Crew Purples (PRPL) a ProhardverGTA5 (PHHU), a POWA csapat (POWA), a Hungary Heist Team (HUHT), a Magyar Gengszterek (HUUN), a Hungarian Eagles (HUNE) vagy bármelyik másik nagyszerű csapat közösségébe, ahol biztosan akadnak normális skacok, akikkel lehet együtt szórakozni."
forrás gtaplace
valamint
[link] -
ProgenXL
őstag
válasz
pettyem00712
üzenetére
meghívót nem kapsz. te jelentkezz és majd elfogadják.

-
bucihost
senior tag
válasz
HussarF
üzenetére
Hát ha már fizettem, a gameért, és ilyen gyökerek csak gyom magam.. Amúgy Ablakos módban printscreen, és paintban ctrl+v. Vagy aps ez gomb kombinációra egyből ment egy beállított helyre, vagy vannak Auto Screen Capture progik, amik beállított időnként lőnek képet és mentenek automatán, akár másodpercenként is. Nekem egy ilyen virágboltos verzió van.

-
Plata
félisten
válasz
pettyem00712
üzenetére
Gondolom akkor ha kérsz.

-
válasz
bucihost
üzenetére
Na ez durva. De akkor jól belemásztál az arcukba, ASZF-nek meg minden szarnak utánaolvastál
Grat!De egyébként hogyhogy ennyi screenshotod volt róla? Észnél voltál és toltad is egyből őket? Meg milyen programmal csináltad? Ha jól emlékszem, akkor a sima print screen nem működik, mert én próbáltam, de valahogy nem volt kép, amikor próbáltam a vágólap tartalmát megjeleníteni. Meg azzal egyébknét sem tudtál volna több képet csinálni. A steam-es F12 meg gondolom nem fényképezné le a tálcát még akkor sem, ha ablak módban futtatod.
(#48293) D4M13N
Sztem minden esetben 2ezer, nem kell ahhoz CEO-ban vagy MC-ben lenned. Ad még pluszban lőszereket is.(#48298) Puma K
Tehát, ahogy ő is mondta, meghagyta a lehetőséget, hogy patkány legyél
Mert ez tényleg a kibaszásról szól, (meg persze az azzal járó adrenalinnal) mivel anyagilag nem igazán tudod indokolni, hogy kb annyit kapsz érte, amennyibe kerül az egész akció.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arena Breakout: Infinite
- iPhone topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest