Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Hagyuk már ezt az unalmas témát.
Ha fordítva lenne akkor is igy gondolnád?
De tökmind1 lehet te nem rinyálnál de mások vagyunk
(tegyük hozzá ha megnézed az én hozzászólásomat nem is rinyálás volt, csak megjegyeztem hogy ugyis lesz PC)Ennyi erővel akkor ne írjon ide senki mert RINYÁL hogy rossz a kocsik törése... én meg azt unom mégse szólok. Vagy hogy kicsi lesz a térkép.
-
Kiskokó
veterán
Először is mint az alattad válaszoló is irja pénz
2. nem igazán izgat az első pont (nem felvágni akarok de bármikor veszek egy xboxot újonan szemrebbenés nélkül ha azt akarom)
3. kb nem játszok semivel se PC nem hogy Xboxon, ezért egy játékért felesleges megvenni
4.nem szimpatikus az X box Joy! Se a PS3. a joy nagyon jó fifázni de nem autós, fps stb játékokhoz
hirtelen ennyi
Úgyis megjelenik PC-re hát kivárom mint a IV-et.Csak azért bennem van az irigység ez legyen a legnagyobb hibám

-
Chereiose
addikt
Trevor vajon mikor nyílik meg?

-
hegti
aktív tag
-
hegti
aktív tag
válasz
Zjunior
üzenetére
A játékmenet három karakter történetének egybefonódására épül. Miközben megmarad a saját életük, a saját küldetéseikkel, a sztori folyamán találkoznak, és közös akciókban vesznek részt, vagy épp közös betöréseket szerveznek különböző előkészületi munkákkal, a játék ugyanis ezúttal rablásokra fókuszál majd. Ez azt jelenti, hogy nagyon sok eseményt több szereplő szemszögéből ismerhetünk, élünk meg, és nem mellesleg ez új lehetőségeket nyit előttünk, hiszen sokkal összetettebb küldetések születhetnek. A főhősök nem lesznek egyszerre elérhetőek a játék elején, haladnunk kell majd a történettel, hogy minddel játszhassunk.
-
Zjunior
veterán
válasz
Paladin1492
üzenetére
Gyaaaaa!!!

Minden játékban vannak hibák, ebben is lesznek!
Az a baj, hogy annyira nyitott , hogy mindig lesz...
Nekem tetszik...
IV el nem is játszottam, nem kötött le! -
djdaniel
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
fogalmam sincs hogy honnan jött az 500k, az nyilván való hogy valaki nagyon ráért ebben egyetértek, Rockstar amúgy is kiadja pc-re, petíció ide vagy oda.
Én csak belinkeltem hogy mennyi ember várja pc-re a számok alapján, de ezek a számok csak a töredéke a pc-és társadalomnak amennyien szeretnék élvezni a pc-én.
én nem mondtam azt hogy elhiszem hogy ettől függ-e a pc-és megjelenés vagy sem.
Rockstar egyébként hülye lenne nem kiadni pc-re, warez ide vagy oda, akkor is megéri nekik bőven.A warezosok többsége is egész biztosan megfogja vásárolni, azért ez még is csak a gta v.
-
Aakisan
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
tescos újságban most benne van
-
Jakesz
addikt
-
L_YKing
addikt
válasz
Paladin1492
üzenetére
DDDDDDDDDDDDDD -
Vigyázni kell a hegyekben, mert tele van pumával meg medvével. Bicajoztam gyugodtan, mire rám ugrott a sűrűből egy puma. Majd össze csináltam magam. Persze meghaltam. Eszméletlen a játék.
-
ImpersonatoR
addikt
Tescoba latott valaki gta v -t? Hazafele beugranek erte akkor.
-
Tényleg egy zseniális játék, alig bírom abbahagyni, viszont számomra van egy rakat de..
Kíváncsi lennék, hogy ezek másnak is feltűntek e, esetleg zavar e még valakit rajtam kívül.
1. Irányítás. Már sokan írták, trailerben is látni. Fura na, sokat kell szokni, és valahogy nem érezni igazán az autó, és az út közötti kapcsolatot. Most az előbb elindítottam a GTA 4-et, hogy jól emlékszek e, és igen, számomra sokkal realisztikusabb, és élvezetesebb a vezetés ott.
Alapból gta 5-nél kellett legalább egy óra míg megtanultam vele kanyarodni..
No meg miért ilyen rohadt rövid a fékút? Nemértem. Csiszolópapírból van az aszfalt, vagy mi? Kicsit arcade lett az egész, bár még így is jobb mint nfs, és társai.Csak eddig az volt a tendencia, hogy a játék minden részben egyre jobban törekedett a realisztikusság irányába, most viszont mintha eltávolodna tőle.
2. A járókelők néha iszonyatosan könnyen meghalnak, és ez idegesítő. (legalábbis nekem)
Pl. néha egyetlen egy ütéstől meghal egy fiatal nagydarab csávó.. Miért? Hogy?
Meg volt olyan, hogy kerékpároztam a hegyekben, megálltam az úton, aztán egy másik kerékpáros tök lassú tempóban nekem jött, esett egy picikét, és szintén meghalt... Nemár.3. Persze a mi főhősünk a többi civilhez képest szuperman. Leugrani 10-20 méterről? Ugyan, csak egy kis karcolás. 10 lőtt seb? Áh, ami nem öl meg, az erősít... Frontális ütközés motoron szembejövő autóssal? Túlélhető simán... Bezzeg aki a kocsiban ült, az meghalt.

4. A tengerparti sátrakkal vigyázzatok. Misszió közben gondoltam, hogy jó móka lesz áthajtani 200-al rendőrökkel a nyomomban a sátrakon, és a tábortűz körül üldögélő egyéneken.. Tévedtem, a sátor a játékban olyan mint egy szikla. Nekimentem, kirepültem, meghaltam..

5. Missziók. Spoiler, ha nem játszottál, ne olvasd el..
Első rész óta fanatikus vagyok, de ezek a dolgok nem igazán tetszenek. GTA 4 a maga idejében sokkal nagyobb durranás volt, csak egy dolog hiányzott, és az a nagy map.
Persze ezektől eltekintve iszonyatosan jó a játék, a missziók nagyrésze nagyon jól ki van találva, szép megvalósításuk.
A map? Hát az valami eszméletlen, tényleg. Minden kis eldugott rész, gyönyörűen ki van találva, és meg van csinálva.
A karakterek is szerethetőek, mindegyik a maga módján. Biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja magának a legszimpatikusabb karaktert. -
Def26
félisten
Autókázás közben néha leesik az fps, de amúgy szerintem eszméletlen mit kihoztak a gépekből.
Kár ezt a játékot PC -re kiadni, mert csak a rinya lenne, hogy szar port lesz. -
bLaCkDoGoNe
veterán
A térkép északi részén találtam egy beach partyt nagy sátrakkal, szörfdeszkákkal meg minden, de valamiért rám hívták a rendőröket a résztvevők, pedig csak álltam és hallgattam, hogy miről beszélgetnek. Ez miért lehetett, van aki esetleg tudja?
-
CJ3
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát nagyon sok értelme van Sokkal kezelhetőbb bármilyen játék a célzás kivételével.

Régen én is a pc-re esküdtem sőtt ma is de a billentyűzettel való irányítások kritikán aluliak egy joy-hoz képest
Pc-n biztosan brutális lesz a grafika, remélem ki fog jönni.)All
agyon ütős a játék sok mindent próbálhatunk ki benne...
(utasszállítót lehet vezetni-igen, Taxi van- igen és hívni is lehet
Arra kívánsi leszek azért ha Trevor-t elviszem a fodrászhoz milyen hajakat tudnak neki varázsolni
-
mijos
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
13 éves korom óta kockulok. Legelső játékom a GTA:III volt, aztán a MAFIA. Világ életemben lehurrogtam a konzolos irányítást. CSak az egér és bill kombó jöhetett szóba. Aztán 1 hónapja megvettem az első konzolom, ami egy Xbox 360 Slim. Nem tökéletes, kicsit nehéz volt megszokni, de legalább tudok játszani az új GTA-val. Megérte? Meg!
-
anorche1
őstag
Találkozott már valaki valamilyen durva bug -al? Mert nekem sikerült egy tehervonaton lévő zárt konténerbe bele ugranom, ahonnan nem tudtam kijönni

-
STC Speed
őstag
Baromi változatos játék,színes küldetések, a tengerpartos bicajozás és jetskis menekülés brutál volt

-
cyberkind
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Jawohl ... !

(#4864) mijos
Oké, én 3 éves korom óta tolom, tehát lassan 17 éve, és már próbáltam 1x 2x a gamepadot, de Mission Impossible volt a vége !
-
cyberkind
félisten
Hát ez a 250 millás fejlesztés semmi se ennek a tükrében !

-
apollo12
veterán
videók alapján komoly lett, rem PC mihamarabb kijőn
-
Chereiose
addikt
Nagyon jó a játék!
Csak azt nem tudom, hogy mennyi küldi után kapjuk meg a többi karaktert? 
-
MajaG
senior tag
válasz
STC Speed
üzenetére
Még mindig semmi!!! Komolyan ez már nevetséges. Végeztem a kv-vel most már duplán!

S ne írja senki, hogy ez a futár cég hibája, mert nem csak! Ők is látták mennyi megrendelésük van, lehet érdeklődni kellett volna neki másik futár cégnél is. A szabadnapomat meg miattuk baszhatom.
-
törölt tag
válasz
Xerxész
üzenetére
Jó . értem. De már annyit hallottam ezt hogy nem igazán látom értelmét tovább feszegetni. Én játszok vele egész nap, és látom hogy vannak a törésben is új dolgok.
Viszont tényleg lehet hogy a IV hez képest visszafejlődött egy nagyon picit. Ez egy dolog, de másik 9 meg jött helyette ami kárpótol. Gondolom kompromisszumokat kellett kötni néhány dologban és ez volt az egyik.
Nekem nagyon tetszik, pedig PC-s vagyok. Az irányítást is kezdem megszokni.
Ha megjön PC-re ott folytatom tovább.. -
Kiskokó
veterán
Na jó amúgy most már elmentek a a ...CSÁBA...
Eddig még úgy nem izgatott hogy majd jön a GTA V meg hogy csak konzolra... jó fasza vártam meg minden... de most hogy megjelent és játszanak már meg teli a net videóval elmentek a .... XD
Én meg a PC-mmel elmehetek a ...

Ideje lenne bejelenteniük már a PC-s megjelenést mert Tuti hogy lesz!
Lehetetlen hogy ne legyen, amúgy is ekkora összegű fejlesztés mellet... egy PC-s átírat már csak aprópénz... -
Xerxész
őstag
válasz
üzenetére
Nem, mivel PC-s vagyok.

Viszont elég sok gameplay videót láttam ahhoz, hogy megállapítsam, hogy frontális ütközés esetén nevetséges a törés...konkrétan szar.
Amortizálódik a kocsi, nem vitás, letörik az ajtó, kitörnek a lámpák, stb... De úgy viselkedik frontális (meg reartális
) ütközés esetén, mint egy tank. -
negyven2
nagyúr
Aaa az Atomic Blimpel leszaltam egy masik atomic blimpre es most itt ragadtam fent

Oke megoldottam...
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
sry a rookie kérdésért. arra van mód, hogy a pc-sek és xbox-osok egymással játsszanak multit esetleg?
-
Xerxész
őstag
válasz
L_YKing
üzenetére
Megnézted a taxisat is?
Hol törés ez neked? Ne röhögtess már... Kivasal 20 embert, kivisz vagy 5 oszlopot és semmi nem látszik az autó elején.Szép dolog, hogy agyon van dícsérve a játék, de ne legyetek már elfogultak. A törés szar benne, ez tény.
Az autó oldala az elfogadható törésügyileg kis jóindulattal...de hogy az elejére és a hátuljára láthatalna falat tettek, az nevetséges.
-
bibi55
tag
Na most hozta a futár!
Installál! -
L_YKing
addikt
Nem törik eléggé?
Elég csak 2 percig nézni. Elég ez törésnek

-
Zjunior
veterán
Brutál a gamma!
Social Clubb nem lehet reggelni?
Aha 14:25 kor!
Szerók telítettek? -
Jhonny06
veterán
válasz
djdaniel
üzenetére
Már nem azért, de ez az 500k aláírás honnan jött? A petíció készítője garantálja, hogy ennyi kell, vagy mi? Mert gondolom nem írt vissza a Rockstar, hogy oké, ennyi kell és megcsináljuk. Ezt egy unatkozó valaki létrehozta, de nyilvánvaló, hogy ez nem ér semmit. 50 millió aláírás is összejöhet, aztán lewarezolja mindenki, nem ezen fog múlni, hogy lesz-e PC verzió. Az a brutális, hogy ezt a hülyeséget ennyi ember elhiszi.
-
Buster17
addikt
ha 10 alá esik akkor ugrok rá

-
L_YKing
addikt
Jajj....
Ma nem lesz game....
-
ETOM
addikt
Vannak érdekes dolgok itt

-
szasza_xp
senior tag
Szar volt, most jöttem a kecskeméti Konzol city-ből volt pár darab GTA 5 kirakva, csak gép nem volt ami eladó... Én is jókor jövök rá, hogy kéne egy ps 3
-
vamzi
senior tag
Sziasztok,
Itthon melyik üzlet forgalmazza vagy fogja forgalmazni? Nem rendeltem elő, de szeretném megvenni. Az lenne a legjobb, ha Pécsen is kapható lenne.
Köszönöm.
-
Na ide is kihozták

Konzolvilágtól rendelve, a DPD hozta ki. Nagyon jó ez a poszter is!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kár ezt a játékot PC -re kiadni, mert csak a rinya lenne, hogy szar port lesz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS