Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
This day is special one. This is the last day before the madness begins: the malls will be full of 'zombies', the schools will be empty and every person who owns a console will be sitting in front of a flat panel, playin' a remarkable piece of art. Cause yes: this is art.
After four years of developing, spending 266 million dollars on it and making a huge hype around it, on the 17th of September an epic part of this legendary series comes out.
Tomorrow parents will lose their children, girls and woman lose theri boyfriends, 10-year old friendships will be nothing for at least a week (or until the player finishes the game).
Because 'only' one game.
A game that changes everything, not just the videogame industry.The latest episode of a legendary series made by Rockstar Games.
Grand Theft Auto V
TOMORROW!
-
Zjunior
veterán
válasz
energy4ever
üzenetére
Fél nap ???
Valakinek 3 óra!
-
L_YKing
addikt
Hatalmas függők vannak itten!

-
Def26
félisten
-
FZsolt15
aktív tag
Már vannak kódok\csalások a játékhoz

-
törölt tag
Az idegtől mindjárt hányok.
Én ezt az utolsó éjszakát nem fogom kibírni.
Amugy nem lehet kirugdosni az ágyból, délig nem birok felkelni de holnap már reggel hatkor ki fog dobni az ágy.
Most bontottam egy sört stresszkezelés cáljából
-
gyetvai19
tag
Ma hívtak, hogy mégsem csütörtökön hanem holnap hozzák a gamet! Köszi a srácnak aki visszamondta

-
negyven2
nagyúr
Raneztem a GTA IV - The Complete Edition boritojara, es megremultem. Olyan csunyan neznek ram. Szerintem erzik, hogy most jo ideig hanyagolni fogom oket, es ezert megharagudtak ram
.
-
Chereiose
addikt
Egyébként van rá esély, hogy leverje a COD eladásait? ( asszem az mw3 a csúcs tartó 1 nap alatt)
Csak mert én még nem nagyon láttam ilyet MO-on, hogy csomó boltban nem lehet kapni már, mert elfogyott
és gondolom külföldön is ez a helyzet, szóval lehet leveri az mw3-at 
-
válasz
üzenetére
LaciCRM: Hallottátok hogy egy hete megjelent a GTA V ( már a VI-hoz is van trailer) 32 giga a minimum RAM igénye, csak 14 magos processzoron fog akadás mentesen futni ( csak léghűtéses riga delta blokkos alaplapban) ?
A memóriáknak Trial csenelben kell működniük. Egyébként ha nincs ekkora igényük a gémereknek, minimum grafikán egy kaputelefon is alkalmas lesz a futtatásra.
A főszereplő pedig Jey leno unokatestvére Chris Griffin ( szomszédjának a keresztapja) Aki nem más mint : Columbo. Lehet benne Úszni ( a betonban ) = Chuck Norris Mod, repülni, alagutat ásni és fingani. Columba San andreasban született a sivatag közepén egy UAZ platón. de már a 3ban is találkozhattunk vele (ugyanis oda ment nászútra a történet szerint) az egyik mellék küldetésben, mikor csomagokat kellett összeszednünk, na ott a Cedar Groovenál a parkban éppen piknikezett ( csak kitakarta egy fa).
Multiplayer modban lehetőség lesz vesekőműtétet végrehajtaniVégül ezek az előre jelzett fícsörök belekerültek a végleges kiadásba?

-
negyven2
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jelenleg a metacriticen a x360-as valtozat 35 pozitiv 1 semleges (ez a 3.5-s) ertekels alapjan 98-on all, a PS3-as valtozat pedig 24 pozitiv kritika alapjan pedig 97-en.
-
törölt tag
Úgy látom a GTA megjelenés izgalma miatt páran begyűjtöttünk néhány figyelmeztetést és kitiltást.
Éljen a rugalmasság meg a vasszigor

-
L_YKing
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát de akkor is....
Engem ez felb*szott...
-
Bjørgersson
félisten
Nem kell ennyire kiakadni, nem kell mindenkinek tetszeni egy adott játéknak. Inkább a többi értékelésnek örüljetek..

-
L_YKing
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
The Escapist – 3.5/5
Ezt elírták? Vagy szívtak közbe?

-
Bjørgersson
félisten
Grand Theft Auto V - Az első értékelések
"Szinte mindenhol maximális pontszámot kapott a sorozat legújabb része."

-
catroot
veterán
Na, a Konzolvilág tényleg elfelejtett küldni visszaigazoló levelet.
-
gyuszaa
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én most fogom megrendelni.
Biztos megéri a pénzét, nagyon részletes.
Küldetés része tele van spoilerrel, azt nem nézzük.Remélem korán jön a futár holnap, ettől függ a jattja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chereiose
addikt
Amúgy adnak térképet a játékhoz? Régen minden GTA-hoz adtak, remélem ez a jó szokás megmaradt

-
negyven2
nagyúr
Gamestarnak is lesz ejfeltol elo live kozvetitese a jatekrol...
-
execute93
őstag
Aki akar nézni live GTA V közvetítéseket, az megteheti itt: Twitch.tv
Megjegyzem: 22 ezer ember nézi összesen a közvetítéseket, és egyet sem lőttek le, szóval.. -
-
bibi55
tag
Egyébként, 1-2 helyen pampognak a ps3-asok, hogy háhá nekik ilyen nem lesz... Na most, ITT írja a R* hogy PS3-on is csak 8 GB-ot installál fel a game... Ergo ugyan úgy pörög a lemez.
Ezt most csak úgy megjegyzésként írtam, hogy nem az xbox a bűnös. Legalábbis szerintem.
Szerk: Véletlen írtam válaszként krecso. :$
Szerk2: Mindenesetre én tuti kipróbálom az USB flash-es megoldást.
Akkor szabad lesz a hdd, teljes kapacitáson neki. -
krecso
tag
válasz
negyven2
üzenetére
Nem számottevő a különbség, néhol lassabban tölti be a textúrákat meg a modelleket, ha HDD-ről fut. Nem tudom, hogy a box mennyire hajlamos hosszútávon karistolni a lemezt, de ezért a kis különbségért én tuti nem kockáztatnám. (Ráadásul nekem volt régebben box, és ha nem a HDD-ről futott a játék úgy visított szegény, hogy azt hittem menten darabjaira hullik. )
PÜ-ben is leírtam ugyan ezt, de nem tudom mobilon mekkora macera a privátig eljutni (ha egyáltalán észreveszed).

-
negyven2
nagyúr
Van, mar 70 szazalekos ertekeles is. A metacritc-en lehet latni oket.
krecso: roviden leirod, hogy van-e lenyegi kulomnbseg, mert sajnos meg mindig csak egy f#s x10 mini pro-val tudok netezni mobilrol.
-
krecso
tag
SPOILER
Installált vs nem installált disc.
(Nekem mondjuk édesmindegy, a Blu-ray meghajtó végzi majd a dolgát.
) -
bibi55
tag
És mi van akkor, ha az Install disk-et a HDD-re installálom, a Play disk-et meg egy USB Flash-re... Akkor is mind a két helyről tud olvasni a game. (Valamelyik oldalon ezt írta egy srác, hogy azért jobb ha nincs felinstallálva a play disk, mert így a hdd-ről és a lemezről egyszerre tud olvasni a box.)
-
zzeN
aktív tag
Kijött iOS-re (gondolom droidra is) a GTA iFruit app (444 mb). Előre kiválaszthatjuk rendszámunkat multiba, kutyát fejleszthetjük stb.
-
-
boost
veterán
Jött egy tweet a rockstartól, hogy azt ajánlják, hogy a játék lemez XBox esetén ne legyen telepítve, mert így jobb lesz a teljesítmény.
Technikai magyarázata lehet az, hogy így egyszerre két helyro"l tud a játék adatot olvasni, majdnem kétszeres sebességgel, mintha csak a HDD-ro"l olvasná. -
boost
veterán
Én már nagyon várom, hogy éjfél legyen, és unlockolódjon a játék. Még 7 és fél óra.
-
Tenager18
senior tag

-
Chereiose
addikt
Hoppá hoppá
Legalább több helyem marad
-
Def26
félisten

Polygon - 9.5/10
Eurogamer – 9/10
CVG – 10/10
IGN – 10/10
Joystiq – 4.5/5
OXM – 10/10
OPM -10/10 -
L_YKing
addikt
Ezt nem lehet több házzal is megcsinálni mi?

Más: Lesznek vajon kódok hozz?. Mert ha nem küldizek egy kis szadi elfér.

-
krecso
tag
Sz@rjatok sünt.

-
zzeN
aktív tag
IGN 10/10 "Masterpiece"
-
negyven2
nagyúr
[ Módosította: radi8tor ]
-
catroot
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Mert csak azt az automatikus levelet kaptad tőlük?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Más is kapott, igen.
Az, hogy 1 napja írtad az semmivel nem enyhít a dolgon. Nem 0-24-ben őrködünk a topic felett. -
ETOM
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
-
krecso
tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Mi fórumról?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Más is kapott fórumról kitiltást rajtam kívül? Vicc az, hogy kb. 1 napja írtam a topikba (szerintem akkor se warezt), és ma jut eszükbe kitiltani
.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az biztos hogy virradásig fogom nyomni így is úgy is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

Király!

Ez igen!!!

CactuS