Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
addamka
üzenetére
Aki gépen játszik az még mindig Win 7-et használ
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha jól tudom az egérkezelésben-pontosságban van különbség a Windows-ok között.
Az XP-nél volt a legjobb-legpontosabb az egérvezérlés (RAW), majd Vista után valami okosságot beleraktak ami nem olyan jó mint az XP esetében volt.
Win 7-nél sem az igazi, a Win 8/8.1-et meg hagyjuk ha játékról van szó szintetikus-emulált az egész, hogy jó, hogy nem írja Boot során mennyi "E" adalékot tartalmaz
Erre állítólag a Microsoft odafigyel és megint visszatérnek az XP-ben használt egérkezelésre.
Lehet itt az ok, hogy miért?

Teljes egér és billentyűzet támogatást kap az Xbox One
Amúgy az egérkezelést lehet állítani a GTA-ban is csak más kérdés, hogy ott kb semmi hatása nincs...

-
válasz
watador600
üzenetére
Ennél ezerszer egyszerübb, ha felteszed a Prio nevű kis progit, ráadásul ezt minden mást programnál, játéknál is tudod használni, és nem kell turkálni a regisztriben.[link]
-
watador600
senior tag
Azt hogyan tudnám megoldani, hogy a prioritást ne nekem kézzel kelljen beállítani a feladatkezelőben? Tehát hogy ha egyszer beállítom, akkor mindenegyes ki és belépésnél bekell állítanom. Azért fontos, mert ha ezt beállítom, utána vajsima a játék. Enélkül viszont élvezhetetlen.
Megtaláltam tárgytalan!

Itt van, ha valakinek esetleg szüksége lenne rá.
-
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Akkor nagyjából nem írtam hülyeséget igaz? Azt mondd még meg, hogy ugye csinálom a 28 napos challanget, amit tervezek többször is kivinni. Minden 28. nap után megadja a pénzt és RP-t ( tudom hogy tart egy szünnapot a 28. nap után.? a hetinél hogy van? csak egyszer kapom meg ?
-
csabi0805
senior tag
válasz
watador600
üzenetére
Igen ezt én is észrevettem,hogy van még amikor megröccen.
Megakad.
Remélem javítva lesz még ez is. -
Freddycom
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Vinewood 'D' betűjéről. Tudod hol van.
-
Wiz Khalifa
veterán
Térképen megtudnátok mutatni nekem hogy honnan a legjobb leugrani hogy meglegyen a "Parachute from 150m"?
-
Źşë'
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
azért szerintem van még pár hely ahol előnyös, pl játék elején a hó, akkor a strandon a homokban a nyomok, ott az erdő is, fenn északon... és még házak tégla/kőfalainál is láttam értelmét, abból meg nem kevés van - hirtelen pár hely ahol találkozhatsz vele
-
Źşë'
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
érdemes neked kitapasztalnod az fps értékeket, nálam MSAA 2x, FXAA On, Tessellation Very High, egyedül a Grass Quality van levéve Very High-ra - így megy 37-és ez felett (leginkább 45-50 környékén van az fps)... ez nekem bőven játszható, nem röcög, és baromira szép a játék

-
CsonkaImo
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Grass Quality-t érdemes levenni High-ra. A Very High látványosan visszafogja a teljesítmény, viszont a látványhoz szinte semmit sem ad. Full HD-ban a 2x MSAA elég szerintem, így stabilan meg lesz a 60fps
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Akinek GTX 970 kártyája van az milyen beállításokkal játssza a játékot?
Jelenleg nekem FullHD-ban minden VeryHigh-ra van állítva kivétel a Tessellation az csak High.
FXAA, MXAA, TXAA ki vannak kapcsolva.
Az Advanced Optionban is minden ki van kapcsolva.Ezekkel a beállításokkal betonbiztos 60 FPS-em van.
A kérdésem az lenne, hogy a mostani frissítés után kapcsolhatok élsimítást (a fix 60FPS jó lenne ha úgy is meglenne)? Esetleg mi az amiből érdemes vissza venni, hogy elférjen az élsimítás?
-
chungee
addikt
Estét!
Kilométert szeretném látni mérföld helyett, megoldható

-
McSico
senior tag
WTF niggö?
Mindegy már megoldottam.
Csillaggal jelölt küldetés a térképen. Vagy csak beletrafáltam. -
McSico
senior tag
Haligali!
Hol találok vagy hogy kell indítani Versus Mission-t? -
Rent
senior tag
Hogyan lehet eltüntetni a garázsomból egy autót, ha eladni nem lehet (free volt), anélkül, hogy vásárolnék valamit a helyére? Köszi!
-
htc07
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
meg ez is
-
StarKiller89
senior tag
valaki be tudná nekem linkelni azt az nvidiás oldalt, ahol az össze beállítás össze van hasonlítva, melyik funkció mennyi fps-t eszik és stb, köszönöm előre is
mellesleg ez a link mehetne a leírásba is -
Puma K
nagyúr
Megnéztem ezt az új frissítést
Fraps-al mérve plusz a legutóbbi Nvidia driver 353.30 - WHQL mit tudnak együtt.Ezeket a beállításokat használtam:
A gép amin futott:
Intel i5-4460, Kingston Hyper X 16 GB/1866Mhz, Asus DirectCUII GTX 760 OC, Kingston V300 120GB SSD (Windows 7-nek), WD Blue1TB/7200rpm (ezen van minden, a Steam, a játék és a Fraps)Maga a mért eredmény:
2015-07-22 16:59:24 - GTA5
Frames: 68279 - Time: 916553ms (=15.2758833 perc) - Avg: 74.495 - Min: 48 - Max: 270Az elejétől a végéig megcsináltuk a The Humane Labs Raid-et.
Közben a városban is rohangáltam free mod-ban az armort és a snack-et újratölteni.Érezhetően javult a helyzet a korábban mindenki által szidott frissítés óta, sőt az Nv driver is hozhatott pár FPS-t.
Viszont az átvezető videók megdobhatták az átlag FPS-t, mert a max is 270 ami amúgy a frissítés óta maximum 138 ha nincs átvezető videó.
Majd méricskélek úgy hogy csak rohangálok a pályán aztán dobok fel valami rövidebb hozzászólást... de ez a meleg megöl és a gépet is kímélem ha tehetem...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Megoldva....
Rohadék tűzfal...

-
jonnyjoker01
veterán
Srácok...
Aki pénzt akar gyorsan annak itt egy tőzsde tipp (amire magam jöttem rá
)1. 4-5 ingame napig ne ölj meg egy zsarut sem
2. nézd meg a GruppeSechs részvény árát (ha nem öltél zsarut akkor valószínűleg elég alacsony lesz) és ha alacsony akkor vegyél egy jótucatot belőle
3. Most csinálj 5 csillagos körözéseket meg ilyesmiket, viszont öld a zsarukat ezerrel
4. Addig ismételd a 3. pontot amíg a részvényed ára meglehetősen fel nem ugrik
5. Add el a részvényeketA GruppeSechs részvény descriptionjába valami olyasmit ír hogy a bukott zsarukkal foglalkoznak és kaphatnak új esélyt biztonsági őrként. Ha sok zsarut ölsz, megnő a forgalom és el kezd emelkedni a részvény ára. Ha nem ölsz zsarut akkor meg értelemszerűen leesik.
Nekem működött!!! Szívesen meghallgatnám hogy nektek működött-e.
A hejesirrásy problémákért előre is elnézést, mobilról írtam.
-
Wiz Khalifa
veterán
Újraraktam a rendszert és a játékot is.
Mentéseim nem raktam bele a játéka még. A menübe nem volt ott az Online csak a Quit Settings Story Mode volt.
Elkezdtem a sztorit és utána nemsokkal ott volt az Online. Rámegyek és azt írja hogy a Rockstar Social Service-ből nem tudja letölteni a cuccaim próbáljam később. Ilyenkor mit tudok tenni?
Nem akarok a napimról lemaradni meg estére kéne...
-
watador600
senior tag
Jobb mint volt sokkal. Mostmár városban elérem az átlag 60-70 fps-t. Viszont, v-syncel és nélküle, hiába van meg a 60 fps, vagy a 70-80, nem érzem folyamatosnak, néha beakad még is. Ezzel mit lehet csinálni? Vagy majd a Rockstar javít valamit? Bocsánat ha nagyon off.

-
watador600
senior tag
válasz
watador600
üzenetére
Megvan!

-
válasz
watador600
üzenetére
Guru3D Radeon driver fórumba van egy újabb leakelt driver, nekem azzal eltűntek a beszaggatások. Bocs de mobilról nem tudok linkelni.
-
watador600
senior tag
Játszik valaki win10-el? Nekem elképesztő beakadások vannak a játékban.
Mondjuk nem telepítettem újra a játékot, csak elindítottam vinyóról. Lehet ez a baj? Prioritás high-ra van álítva. -
INMOTEP
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Mind1 köszönöm hogy próbáltál segíteni ,újra fogom rakni a rendszert hamarosan .
-
INMOTEP
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Az összes létezőt leszedi ami kijön ,most is az új patch-al együtt tölti a 403.17 MB ot .Igen nem egy játékos irta ugyanezt ,de nem igazán láttam hogy kiderült volna sikerült e megoldaniuk .Olyat is halottam hogy csak olyan felhasználói fiók jó amiben nincs ékezet stb .Ezt is megcsináltam de ugyanaz.....
-
INMOTEP
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Igen én voltam az
,de amikor megvásároltam a játékot mondjuk rá elég frissen volt telepítve a rendszer is mivel utólag derült ki 64 bites Win kell neki ,szóval emiatt újra raktam az egész rendszert és a játékot is frissen .Amint ez megvolt már kezdéskor ezzel fogadott minden inditásnál ,tehát nem hinném hogy ez megoldaná a dolgot .Mellesleg hogy nem elég hogy mindig letölti nekem még el lett cseszve a felhasználói nevem ,igy készitettem egy ujjat és azzal indítom a játékot .Shift + egér jobb gomb indítás másik felhasználóval stb...Tehát nekem ez dupla szivás már elég régóta
.Ezt az irásvédetséget nem tudom hogy emiatt lenne ,de ha friss win telepítés után ez automatikusan bevan kapcsolva akkor lehet ez volt a gond .Egyébként az írásvédettség melyik meghajtón kellene kikapcsolni ? C vagy D ? -
INMOTEP
őstag
Valaki tud már megoldást arra hogy minden indításkor ne töltse és telepítse fel mindig ugyanazt a patch-ot ? Persze ha jön új patch akkor felrakja de minden egyes indítás ezzel jár hogy letölteni a mostmár 403 MB ot és telepítés ........ Már nagyon unom

-
Plata
félisten
Rendszámba semmiképp sem lehet rakni kötőjelet vagy szóközt?
Csinálni akartam az egyik kocsimnak egy troll rendszámot,de nem tudok bele se kötőjelet se szóközt rakni.
Másik meg nagyon klassz az insurgent taliga,de tök szopás hogy nem tudom használni Heist-re.Nincs a választható járművek közt,pedig csak ezért gürcöltem vele.És tök szívás hogy garázsba sem rakhatom be.Ha használni akarom le kell hívni. -
kigyi_23
addikt
Akkor:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games]
"Installed Applications"="1"[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games\Grand Theft Auto V]
"InstallFolder"="ahol a játék van"
"InstallLang"="1033"
"InstallComplete"="1"
"Version"="1.0.323.1"Ezt kell hozzáadni a windows registry adatbázisához aztán menni fog, gondolom én

Ahol széthúzta sok szóközre ott értelemszerűen csak 1 szóköz van csak a PH motor ilyen. -
sqpp
őstag
Valaki elküldené a 400 mb-os update-et?
-
Giii
senior tag
Nekem egy 403Mb-ás patchet akar leszedni másodjára de nem tudja.Bosszantó.
-
RoMix85
aktív tag
Steamesek 91mb-os javítást kaptak és nálam pl ismét simán játszható lett. Érdekesség hogy patch leszedése után nem volt telepítés játék előtt mint szokta, és a build számok sem változtak, ennek ellenére megy szépen. (i5+280x) Nálam külön öröm az új driverben lévő VSR, 25xx/1440-ben szebb a kép sokkal és még 200mb vram se kell neki pluszban. Még msa sem kell már
jó dolog ez a virtuális felbontás
Eddig is volt, csak én nem tudtam róla?! -
csabi0805
senior tag
Jelzem, hogy okés megint a játék!

Olyan 400 mb körül szedett le.
Viszont amit írnak 90 mb pach az nekem nem jött le.
Csak a 400 mb egyben. -
válasz
FlashMNML22
üzenetére
MSI Afterburnerrel van lehetőség FPS leszabályozására, próbáld meg

-
FlashMNML22
csendes tag
eszembe jutott még valami annó a call of duty waw nál volt még ilyen fps drop vsync mellett ott az volt a probléma hogy mindig meghaladta a 60fps-t 60-61 ugrált és már az elég volt h akadjon.ott meg lehetett oldani egy maxfps 58 parancsal, itt esetleg nincs ilyen lehetőség?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
watador600
üzenetére
Nem azt mondom, hogy rossz, de az ingyenes verziókban benne van az ilyen, nem kapnak akkora fókuszt mint a fizetősek. Nyugodtan lehet tölteni.
-
yozsee11
aktív tag
Grand Theft Auto Online - sokat segít az új patch, de a modoknak annyi
Hát erre kíváncsi leszek, (ne legyen igazam) de szerintem ugyanúgy lesznek csalók...
-
CsonkaImo
addikt
válasz
RoMix85
üzenetére
Én próbáltam. Magasabb vagy alacsonyabb felbontást engedélyez mint amit a kijelződ meg tud jeleníteni. Elég hasznos ha bírja a gép. Élesebb élek és kép, kisebb hud stb. ha nagyobb felbontáson játszol. GTA V viszont 30-40fps között megy átlagban a 290X-en 3200x1800-on. Inkább kisebb igényű játékokon érdemes használni.
-
Plata
félisten
válasz
watador600
üzenetére
Azt hiszem 190 mb jött le,de nekem Eset nem jelzett semmit.
-
RoMix85
aktív tag
amd-nél ebben az új 15.7-es (nem béta) driverben a vsr-t próbálta már valaki? Hogyan működik egyáltalán?!
-
FlashMNML22
csendes tag
Csá all! (kb 10 perces friss tag vagyok, ha lámaságokat kérdezek elnézést)
Rég nyomtam a játékot azt hiszem amikor megjelent az utolsó patch..kérdésem azóta ilyen gané megint vagy a tegnapi 400megástól?? v-sync szerintem ki lett szedve mert semmi nem változik a kép szétvan csúszva mint Trevor bátyánk
komolyan mondom amikor megjelent és felraktam, akkor töltött 5 giga körül, utánna működött rendesen nem volt se fps drop se semmi, most meg 60 ról 28 ra meg ilyen apróságok 45-30-29....nevetséges. a kérdésem a köv nem lehet valahogy kikapcsolni ezt a retkes updatet ot? mert alapból gáz hogy 2 óra telepítés után még ugorjak neki 5 gigának 200kb al...., teljesen elveszi az ember életkedvét legszivesebben kidobnám az ablakon.válaszokat köszi! vagy esetleg a nemrég telepített 353.30 nvidia driver-t nem szereti? (EVGA gtx970 vagy talán belefut a 3.5gb limitbe?nemtudom elképzelni hogy nem elég neki ez a kártya...) -
CsonkaImo
addikt
válasz
watador600
üzenetére
Már nem tudom pontosan, azt hiszem 400MB körül. Ingyenes Avast-ot használsz?
-
ohcard
tag
A rebate-et csak nekem felejtették el megadni? Reklamálni nem fogok náluk, mert annyira nem érdekel, csak kíváncsi vagyok...
-
kigyi_23
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Érdekes amit írsz, de nálam megy rendesen most is a konfig az adatlapomon. Közel maxra van húzva a grafikai beállításoknál minden.
-
ImpersonatoR
addikt
De miért kellett belenyúlni a (most mar) kettővel ezelőtti patch be ?
Akkor működött végre a vsync is normálisan (nem az h vagy 30 vagy 60 fps)
Es ha valahol véletlen nem volt meg a fix 60 akkor lement 58 -ra de nem 30 ra mint most megint.
Amikor kijött akkor volt ilyen.
Pedig tok örültem, hogy a steam elkezdett upgradelni de kar volt.
Ha meg kikapcsolom akkor törik a kép szokás szerint (meg van egy jó -10 / -15 fps úgy mindenhol)Fizettek a videokártya gyártok hogy ez így nem lesz jó vagy nem tudok mar mire gondolni.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
watador600
üzenetére
Semmi. 100%, hogy téved. KIS 2015 semmi problémát nem jelzett.
-
yozsee11
aktív tag
Steam-en is megjött a patch (91.0 MB), de a Rockstar oldalán nincs még semmi információ róla...
-
watador600
senior tag
Tyűha. Indítom a játékot, és szed le egy 403.17 mb-os patchet. Mondom király, végre csináltak valamit. olyan 50 megánál, az avast bejelez, hogy a patch tartalmaz vírust.
Na ez mi?

-
Gyula84
veterán
válasz
karburátor
üzenetére
hali
nem nincs nem is tudom mi az
-
S1M0N
senior tag
válasz
kovimre
üzenetére
Kinek mi.
Én kiskorom óta (GTA 3-mal kezdve) bill.+egérrel játszok, és a platformereken, valamint focis/autós játékokon kívül másra nem használom a kontrollert, vagy ha mégis, akkor is biztos, hogy FPS-t, TPS-t én csak a jó öreg PC-s perifériákkal játszom.
Más meg a TPS/FPS játékokat is kontrollerrel játssza, mert neki az a kényelmesebb.
-
kovimre
tag
Sziasztok! Ezt a játékot gamped vagy billentyűzet + egér használatával kényelmesebb játszani?
-
jossua
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
ha olyan házat nézek ki amire nincs pénzem beszámítja a házat amit eladok ?

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
jossua
üzenetére
Igen.
Úgy helyére hogy egyszerre három házad lehet. Így mikor veszel házat akkor a lista megjelenik amin a jelenlegi házad(házaid) vannak és akkor a helyére rakhatod. Én a múltkor az Eclips Tower-t adtam el és helyére egy olyan házat "vettem" ami az Eclips Tower árának negyede. Így még plusz pénzem is lett mert a visszajáró $225000-ból csak $125000 volt a másik ház így maradt 100k-m pluszba.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(mellesleg nem is megy rosszul
)

Fraps-al mérve plusz a legutóbbi 
)
.Ezt az irásvédetséget nem tudom hogy emiatt lenne ,de ha friss win telepítés után ez automatikusan bevan kapcsolva akkor lehet ez volt a gond .Egyébként az írásvédettség melyik meghajtón kellene kikapcsolni ? C vagy D ?

CactuS