Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Igen én voltam az
,de amikor megvásároltam a játékot mondjuk rá elég frissen volt telepítve a rendszer is mivel utólag derült ki 64 bites Win kell neki ,szóval emiatt újra raktam az egész rendszert és a játékot is frissen .Amint ez megvolt már kezdéskor ezzel fogadott minden inditásnál ,tehát nem hinném hogy ez megoldaná a dolgot .Mellesleg hogy nem elég hogy mindig letölti nekem még el lett cseszve a felhasználói nevem ,igy készitettem egy ujjat és azzal indítom a játékot .Shift + egér jobb gomb indítás másik felhasználóval stb...Tehát nekem ez dupla szivás már elég régóta
.Ezt az irásvédetséget nem tudom hogy emiatt lenne ,de ha friss win telepítés után ez automatikusan bevan kapcsolva akkor lehet ez volt a gond .Egyébként az írásvédettség melyik meghajtón kellene kikapcsolni ? C vagy D ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de amikor megvásároltam a játékot mondjuk rá elég frissen volt telepítve a rendszer is mivel utólag derült ki 64 bites Win kell neki ,szóval emiatt újra raktam az egész rendszert és a játékot is frissen .Amint ez megvolt már kezdéskor ezzel fogadott minden inditásnál ,tehát nem hinném hogy ez megoldaná a dolgot .Mellesleg hogy nem elég hogy mindig letölti nekem még el lett cseszve a felhasználói nevem ,igy készitettem egy ujjat és azzal indítom a játékot .Shift + egér jobb gomb indítás másik felhasználóval stb...Tehát nekem ez dupla szivás már elég régóta
.Ezt az irásvédetséget nem tudom hogy emiatt lenne ,de ha friss win telepítés után ez automatikusan bevan kapcsolva akkor lehet ez volt a gond .Egyébként az írásvédettség melyik meghajtón kellene kikapcsolni ? C vagy D ?
CactuS