Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz Rexcor #13653 üzenetére
Középszerű? Azért kicsit eltúlzod, nem gondolod? Mutass hasonló ingame grafikát, nem nagyon fogsz találni. Van egy bizonyos stílusa/hangulata ennek a grafikának, lehet az téveszt meg titeket.
Lehet nagyon amatőr kérdés, de egyébként milyen engine van a GTA alatt?
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz Rexcor #13674 üzenetére
Igazad van, most megnéztem a monitoron is a trailert, hát "kicsit" más, mint mobilon..
Tényleg nem egy nagy eresztés, így már én is azt mondom, hogy a WD is szebb volt, és talán tényleg nem lesz olyan eget rengető a gépigény. Remélem a játék azért jó lesz.LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
-
djculture
félisten
válasz Rexcor #13744 üzenetére
Van itt a fórumon aki tuti tud ha megis van rá a kess, nekem is 1 nap alatt sikerült szereznem paypalon átnyomtam a pénzt 13k+ a paypal 530-at levesz (ezek is már egyre nagyobb jutalékokkal dolgoznak).
Dobozost vettem volna én is ha nem szivatna a rockstar ilyen baromságokkal[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz Rexcor #13758 üzenetére
Kapásból pl. hogy újratelepítésnél letölti a steam egyben az update-ket is, nem kell arra is külön várni.
Egyébként kényelmi szempontból jobb az online verzió leginkább (ODD ugye sokunknak nincs már), én személy szerint nem szeretem a lemezeket sem, amit tudok, online szerzek be, afféle anti-fizikai gyűjtő vagyok. Posztereket sem szoktam kirakni.
Ezen kívül én sem látom sok ellenérvét a fizikai verziónak.
De én tradeléssel szedtem össze az árát, szóval pláne nem került szinte semmibe a játék így.
-
MrM94
addikt
válasz Rexcor #16916 üzenetére
Köszönöm
Hát ha nem haragszik meg uram nem is igazán akarom überelni.
Az első 4 giga megvan...
Nálam eddig a legkevesebb valami 125kb per sec volt amikor elinditottam
De mikor belassul akkor 300 körülre lassul be..(#16928) headhunter86 Támogatom az 5letet.
Nem járható út az ,hogy virágboltból beszerzem a fileokat és utána ráengedem ezt a rockstaros akármit?
Jaj,nehogy seggberúgjanak emiatt a modik..[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Acsi
aktív tag
válasz Rexcor #16973 üzenetére
Én végül kitöröltem és mostanában fog befejeződni a töltés. Valószínű nekem is ez lesz a hiba.
Volt egy ilyen hozzászólás is megoldás lehet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs