Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Twileght
csendes tag
válasz Mariann294 #12783 üzenetére
FaKe
De az is lehet, hogy nem, de míg nincs hivatalos bejelentés addig szkeptikus vagyok
-
Twileght
csendes tag
válasz Mariann294 #12788 üzenetére
Én úgy tudom csak a motrokat lehet feloldani. (Valódi új küldetéseket nem)
-
Twileght
csendes tag
Találkozott valaki ezzel a buggal még rajtam kívül?
-
Twileght
csendes tag
Nekem már jó
-
Twileght
csendes tag
Elérhető a 3. patch.
-
Twileght
csendes tag
válasz Mariann294 #12887 üzenetére
Nekem ugyan gond nélkül belépett, na de most jön a feketeleves:
1) A világon minden beállítást lenullázott
2) Kemény 10 FPS-el (nem elírás) csökkent a teljesítmény, ki érti eztMost rakom vissza a 9.2-es CC-t, kíváncsi leszek azzal hogy muzsikál.
[ Szerkesztve ]
-
Twileght
csendes tag
Úgy néz ki, hogy a 9.2 CC valmit segített.
Már nem 10, hanem csak 5 FPS a visszaesés
-
Twileght
csendes tag
válasz fsb1000 #12901 üzenetére
A "Na de a többi.." alatt én speciel azt érttettem, hogy vagy 15-20% az FPS visszaesés. Na meg persze egyéb grafikai/irányítási problémákat. Egyáltalán nem a spawnerekre és társaira céloztam.
Sorry ha félreértetted/értettétek.. - utólag nézve tényleg félreérthető volt.
[ Szerkesztve ]
-
Twileght
csendes tag
válasz WhiteWalker #12957 üzenetére
Már korábban is írtam úton a megoldás, úgy néz ki, hogy már készül a IV-MP amit a nagysikerű SA-MP mintájára fejlesztenek, magyarul sokkal kezelhetőbb lesz ez az egész csit kérdés, meg még vagy kismillió előnye lesz amit sorolni lehetne napestig.
(khöm.. ugyebár az ilyen multiplayer modokban már van Life-Time-ban ami egyenlőre a GTA IV beépített multirendszerének teljesen ismeretlen fogalom..)
[ Szerkesztve ]
-
Twileght
csendes tag
válasz rup1u5 #12963 üzenetére
Konkétran nem szőrésre céloztam hanem pl arra, hogy va valaki csitel úgy kibbanolhatod a szerverről (egy könnyed mozdulattal ), hogy oda többet vissza nem megy. (még dinamikus IP-vel sem)
Lényegében a 'csiterek eltávolítása' lesz nagyon egyszerű. Meg ugye állandó admin jogosultság ...ilyesmi ficsőrök.
-
Twileght
csendes tag
válasz fsb1000 #12971 üzenetére
"Ugyanmár.... kinek lesz erre joga??? És milyen hatállyal?"
Magának a server adminjának... és olyan hatállyal, hogy övé a server.
"Ha pedig mindenki megkapja ezt a BAN jogot"
Csak az kapja meg az admin jogot aki a server adminja szerint alkalmas rá.
"(azaz a csitterek) szórakozásból fognak bannolni bárkit"
Egy mozdulattal eltudja venni a server adminja (vagy bérlője) az adott személytől a jogot.
"Kinek??? Könyörgöm... kinek??? Gondold már át légyszi."
Átgondoltam, és a válaszom a server bérlőjének ill. akit ő még kijelöl a feladatra.
"Amugy meg a gazdasági szempont is ellentmond ennek.
Ha tényleg csittermentes lenne a multi lezuhanna a felhasználók száma, a PC-s eladások meg felére esnének vissza.
Ki meri ezt bevállalni??? Melyik fejlesztő?"Egyik sem, de ez lényegtelen ugyan is ez a mod nem hivatalos kiegészítés a játékhoz, magyarul ez egy maszek projeck.
Viszont ebben a modban már pénzért kell bérelni a szervert ez a hátulütője. Viszont az a server állandóan menni fog... éertelemszerűen a serveren azt csinál az admin amit akar.
Jól kiforrott már ez a dolog... (Az SA-MP már vagy ~3 éve sikeres és naponta több ezer játékos van online)
[ Szerkesztve ]
-
Twileght
csendes tag
válasz fsb1000 #12979 üzenetére
"Bocsi... Te multiztál már GTA4-ben???"
Hát izé.. szerintem igen. (az az a rész ahol olyan kis színes karikák vannak az ember feje fölött )
"Vagy én nem értem ezt az új izét, és egy teljesen más multi megoldást fognak hozzá írni "külsösök". És akkor tényleg nem "hivatalos" módon lehet majd multizni egy másik koncepció alapján."
SA-MP:
Egyetlen nagy szerverbázis (azt hiszem jól mondom) van a mesterszerver, ez tartalmazza az összes szervert, ez a szerver az SA-MP fejlesztőgárda tulajdona. Teljesen független az E*-tól, MS-től és az összes többi ilyen betűstől.
Előfizeted a szervert 1 hónapra X összegért (megmondom őszintén gőzöm sincs mennyiért) mondjuk 100 player limiteset. Aki a szervert bérli autómatikusan admin jogot kap. (milyen meglepő)
A szerverre fölrak egy módot, pl Race, vagy DM ésatöbbi..
Ha mondjuk 60/100 játékos van fent, akkor már nehézkes 1 embernek moderálni a többit, ekkor szokták azt csinálni, hogy pár megbízható embernek admin jogot ad a szerver tulajdonosa. (gondolom IP cím alapján). A visszaélés kizárt, ugyanis ahhoz, hogy használni tudd (is) az admin jogaidat be kell jelentkezned mikor belépsz a szerverre. (/login 'jelszó')
Mivel a szerver (jobb esetben) egész nap megy így állandó az admin jog is."Volt saját szerverem COD-hoz (most is van csak kihalt), mélyen szántó tapasztalatokat szereztem a csitterekkel szemben."
Én SA-MP-ben szereztem pozitív tapasztalatokat, ugyan saját szerverem nem volt viszont játszottam olyan szerveren ahol 120 (néha volt az 160+) játékost moderált 3-4 admin olyan sikerrel, hogy csiter a közelben nem volt, persze próbálkozások voltak de hát lifetimeban. Nagyon jó volt a játékélmény.
"kicsit könnyebbé teszi az életét, de nehéz észrevenni. (AIM, gyorsító, stb)
Az a maradék 30% meg szív."Konkrétan még magam sem tudom, de az ilyeneket piszok gyorsan kiszokták szúrni (besúgók?), aztán már megy is a ban. (mármint az SA-MP-ben)
Szóval hogy ha ez a mód tényleg elkészül a IV-hez akkor nagy valószínűséggel óriási sikert fog aratni.
[ Szerkesztve ]
-
Twileght
csendes tag
válasz fsb1000 #12993 üzenetére
"Az általad megadott linken van valamilyen tényeken alapuló hír, hogy a GTA4-hez is megkapják ezt a jogot és önnálló servert üzemeltethetnek hozzá?
Én nem találtam ilyesmit."Én sem, ezért mondtam azt, hogy lehet, hogy... (Kimentett IRC képen azért vannak némi utalások rá)
"És ki adja át a szükséges technikai információkat?"
SA-nál szerinted átadták? Meg ha jól tudom a fejlesztő team már nem 14 éves kiscserkészekből áll, hanem képzett programozókból.
"Ettől még lehet hogy egyszer eljön a csittermentes multizás ideje, csak én már nem hiszek az ilyen mesékben."
Én még hihetek benne, igaz? Már csak azért is mert bizonyos körökben az SA-nál már megvalósult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest