Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz Twileght #12994 üzenetére
ja hogy utalások.... tehát tény nincs. Erről ennyit.
"SA-nál szerinted átadták?"
Nyilván, mert különben elég nehéz lett volna fejleszteni, ha nem lehetetlen minimális technikai infók nélkül egy mod-ot."Meg ha jól tudom a fejlesztő team már nem 14 éves kiscserkészekből áll, hanem képzett programozókból."
A fejlesztők életkorának semmi köze a szerzői vagy liszenc jogokhoz, sem pedig az üzleti érdekhez.Szóval maradjunk anyiban, hogy amiről itt vitázgattunk kicsit, az csak óhaj és álom szintjén van meg részedről.
Jelenleg egészen más a felállás, mint az SA esetében. Az egy kifutott játék...
A GTA4 a PC piacra most lett bevezetve és MS érdekeltség van a multiban...
ennél több nem is kell.Ha szerencsénk van 3-4 év múlva megvalósul az amit te felvázoltál.
Bárcsak úgy lenne.
A probléma az, hogy én 2008-ban vettem a GTA4-et és 2009-ben is szeretnék csittermentesen játszani.
Az pedig nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest