- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Ha vki nézi a Breaking Bad-et: [link]
-
feka007
veterán
válasz
Bjørgersson #33635 üzenetére
Ja amúgy le is van írva rendesen readme-ben.
-
feka007
veterán
Ismét felraktam a gammát, úgy tűnik ezt sosem fogom megunni teljesen.
Végre van program, amivel könnyen lehet a kocsikat betenni a játékba (GTA IV Vehicle Mod Installer), be is rakosgattam a VW-ket, Bímereket stb-t, ahogy kell.
Ilyen épületmodokat hogy kell berakni? WTC-t akarnám betolni, király lehet
-
feka007
veterán
Másnak is "social club login failed" ma egész nap?
-
-
feka007
veterán
szoszjálklábloginféjld...apjaf.szát már állandóan
-
feka007
veterán
Tolnám a gémet, erre a live-be bejelentkezésnél ezt ugatja a windowslive fiókomra: "your windows live id is locked" Utánajártam neten, nem találtam semmit, ez a max: [link]
Elvileg túl sokszor próbáltam bejelentkezni rossz jelszóval vagy mi a baja, mert 1 év után nem tudtam a jelszót, jelszót változtatni nem tudok, ügyfeles cuccra is azt ugatja hogy most nem működik mert nemtom, nincs kedve. Mi a hétszázát csináljak?
-
feka007
veterán
válasz
Razim K. #29802 üzenetére
Hát bocs, de őszintén szólva nem tudom mit kéne nézni ebbe, ugyanolyan.
Mondjuk a buszmod nem hülyeség
Szerintem a kocsimodoknak van csak értelme igazából, csak olyan rohadt bonyolult moddolni, hogy sose tudtam túl sok kocsit berakni amit akartam.. Pedig mekkora jó lenne már kicserélni az összes gyári járgányt igazi német, amerikai stb. kocsikra.Tényleg, nincs fent valahol egybe egy pack, ahol így be vannak rakva a modok egybe, és működik?
-
feka007
veterán
Bazd, 1-2 hónap után újra elindítom, be akarok jelentkezni multizni live-re, erre ugyanarra a windowslive.com-os emailre meg acc-ra ami működött, kidobálja, hogy nem támogatott a régióm, fasza ennyit a multiról. De utálom ezt a gflw-t, mégegyszer tuti nem veszek ezzel a szarral játékot..
-
feka007
veterán
válasz
csabika0001 #28525 üzenetére
Inkább kihagyom, így legalább megvan a 40 fps fullon..
(#28526) kgergely23: Első hsz, Live regisztráció
-
feka007
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #28521 üzenetére
Hát nekem ezt egyszer se írta még ki.. Igaz, én megvettem tavaly és a legfrisebb patch van rajta, ami sokmindent javít.
Grafikai modokkal én inkább nem szórakozok többet, elég volt most egyszer újratelepíteni miatta az egészet.. Ezek a modok amúgy is elég nagy átb.szások, közel nem lesz olyan egy 2 megás szartól, mint a szerkesztett videóban, csak leveszi az fps-t.. Max kocsikat rakok be, annak legalább van értelme -
feka007
veterán
válasz
csabika0001 #28498 üzenetére
Küldesz linket?
-
feka007
veterán
válasz
csabika0001 #28492 üzenetére
Na múltkor pont az egyik mod miatt kellett újratelepítenem a gamet, mert nem ment a legújabb patch-el.. Max olyan lenne jó, ami biztosan megy a legújabbal
-
feka007
veterán
Nem lehet valahogy AA-t rakni a játékba?
-
-
feka007
veterán
És sikerült megcsinálni omgomgomg
-
feka007
veterán
Hi, most raktam fel az új gépemre a játékot, csak sajnos nem tudok bejelentkezni ebbe a kutyaszar Games For Windows Liveba, mert elfelejtettem, hogy mi volt régen amivel a Social Clubbos fiókomat összekapcsoltam, pedig azzal ment.. Órákig szarakodtam vele, de nem ment, mert ez így már rohadtul nem működik, teljesen más.
Szóval a RGSC-os fiókom már adott, az megvan, be is tudok jelentkezni vele stb. A GFWL-t viszont nem tudom megcsinálni, amivel ugye a játékon belül kéne bejelentkezni. Csináltam új angol régiójú, postcodeos stb. hotmail fiókot, bereggeltem vele livera (bár nem úgy ahogy a linkben van, mert már más az egész), aztán összelinkeltem az RGSC-vel. Jelentkezek be gémbe vele, és akkor kiírja, hogy nincs ilyen Windows Live ID.Szóval én feladtam. Tehát a RGSC fiókom az jó, csak ez a games for windóz live nem akar összejönni
A kérdés adott: hogy tudom megcsinálni, hogy jó legyen és tudjak nyomulni vele? Lassan beledöglök
-
feka007
veterán
válasz
Mariann294 #24869 üzenetére
Ja, én is player match-be szoktam nyomatni, de ott sem tapossák egymást az emberek túlzottan.
-
feka007
veterán
válasz
tyutyu1983 #24867 üzenetére
Hát akkor tényleg ez a létszám..
-
feka007
veterán
Hát ez elég crap, hogy kb. 3 tucat ember szokott multizni az egész játékban..
Pedig amúgy jó meg a játék se olyan régi, de a BF1942vel többen játszanak...
Vagy fel kéne rakni vmi patchet? -
feka007
veterán
Uhh, jó sok install-uninstall után nagy nehezen de megtudtam csinálni a multit, mostmár elfogadja a qrva Live accountot.. Már azon voltam, hogy eladom.
Már toltam pár órát, nagyon fun a multi, megérte azt a 3-3500 HUF-t.
Hányan multiznak itt? -
feka007
veterán
válasz
Daffni2 #24701 üzenetére
De vicc, most hogy a picsába van ez az egész? Önkényesen belép a régi accommal az a rohadt Live, és akkor onnantól cseszhetem az egészet, mert nem vagyok elég übermensch nekik hogy nem "támogatott" országban dobott le a gólya? Rohadtul nem értem, de ha akkor most nem tudok multizni, akkor ez volt az utolsó játék, amit vettem.
Szval valahogy meg lehet csinálni?
-
feka007
veterán
Hi, megvettem ebayről a játékot, feltelepítettem, aktiváltam a serialt, bejelentkeztem a RGSC-be, elindítom a gamet, Start után kiírja hogy mentéshez be kell jelentkeznem a Live-be. És akkor most jön a gebasz. Én már beregisztráltam a Livere régen, és azzal akar belépni aminek Mo-t adtam meg lakhelynek, így ezt nem fogadja el mivel nem támogatott régió... Tudtam, hogy erre figyelni kell, de nem tudtam hogy azzal fog belépni.
Na most ilyenkor mi a tőgyöt lehet csinálni, hogy tudjak menteni meg multizni? -
feka007
veterán
Mentésprobléma megoldva: uninstalled!
-
feka007
veterán
Egy leszedett mentést hogy tudok működésre bírni? Betettem a save mappába, kitöröltem a régi mentést, de azt írja ki hogy nem tudja betölteni a mentést.
-
feka007
veterán
válasz
|*HayHa*| #8753 üzenetére
Na én asszem most hagytam abba...
Van két aktív küldetés, egyiket se tudom megcsinálni bug miatt... Egyiknél kéri hogy vegyek öltönyt mert a szakadt szatyorhoz csak úgy lehet belépni, oké vettem, örüljön... Odamegyek öltönybe, még mindig öltönyt kér, pedig mindent lecseréltem. Na akkor ezt leszarjuk, menjünk másikhoz. Vmi túlsúlyos gyereket kell megkeresni a rendőrkocsi kompjúterén. Ez megvan, ki is nyírtam, el is mentette. Mentem csinálni a következő küldetést, erre beadja azt, amit már el is mentett hogy megcsináltam. Hát itt mondtam egy-két szép szót, de aztán nekiálltam megcsinálni újra. Viszont mivel már kinyírtam, így nem tudom megcsinálni a küldetést, mer nincs kit hidegre tenni.
Ennyi lenne a történet
-
feka007
veterán
válasz
|*HayHa*| #8744 üzenetére
Mért, most mit kéne mondanom hogy ha egyszer ilyen mind a 2 game?
Vagy szerinted most örömömet lelem abban hogy leírom mi a szar egy gameben? 1xűen csak idegesítő hogy így adnak ki vmit, és jah, beírom ide hogy mi nem tetszik... Régen nem ilyenek voltak a gamek, egy évben volt 7-8 játék is ami tökre tetszett, nem volt fele ennyi bug sem.
-
feka007
veterán
Vagy pedig konzolra hozzanak bill-t, meg egeret....
Az még mindig szar lenne. Fusson rendes windows rajta, ne egy fos flashmenü (jó, PS3-ra lehet tenni linuxot, csak az kell a fenének...). Amíg úgy lehet cod-dal multizni, hogy nem te választasz szervert, csak random bevág vhova, addig a pc ezerszer jobb mutlihoz -
feka007
veterán
Elég hamar megunható amúgy. Vhogy olyan mint az Assassin's Creed. Szinte csak autózgattam benne (ezerszer jobb az élmény mint az NFS-ben), küldiket csak pár napja kezdtem el, most vagyok a 2/3-ánál kb, de már eléggé unom... Mondjuk sztem így is sokkal jobb mint a San Andreas...
-
feka007
veterán
Tököm televan ezzel a bugos fossal
Csinálnak egy ilyen trágyát ami még bétának is rossz, és akkor sírnak hogy nem veszik meg elegen...
-
feka007
veterán
Fasza, csinálnék egy missziót, erre megáll a párbeszéd (amiket 1ébként mindig lenyomok mert még mindig hullagagyi mind) után a töltés és a végtelenségig tölt (vagy legalábbis 10p-nél biztos többet)... Hát örülök hogy lószar nem vette meg pc-re, megérdemelték
1 okkal több arra, hogy legközelebb megcsinálják normálisan, habár az lesz hogy legközelebb meg már egyáltalán nem lesz pc-s port, de mondjuk ilyenek ne is legyenek inkább
Rájöhetnének már, hogy nem elsősorban a warez miatt fogy ilyen kevés game, hanem mert szarul csinálják meg
-
feka007
veterán
Beraktam saját zenéket a User Music mappába ahova elvileg kell, elvileg az Independence rádión kéne játszania, de baxik lejátszani őket... Mi a here van??
szerk: keresőből ítélve nem csak én nekem nem játsza a zenéimet...
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
Hú mennyivel jobb az irányítás, mint konzolon, még az autóvezetés is sokkal jobb.
Nagyon off, de ezt kötelező megnézni [link] a vége rohadtnagy XDXD
-
feka007
veterán
Vedd fel nyugodtan highra a textúrákat (kb száz hsz-el ezelőtt írta Black asszem h mit kell), mert nem sokkal lassabb, de szebb vmivel
Sztem elég jól néz ki így már legalábbis GTA-hoz képest -
feka007
veterán
Na sikerült megcsinálnom, hogy ne bugolódjon a kamera.
Felcsíteltem highra a textúrákat [link] Elvileg akadnia kéne, de nagyon jól fut, és így már szép is -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #4515 üzenetére
Hát ha a Crysis Warhead jobban fut, úgy hogy az 10szer szebb, ennek tükrében nem vagyok megelégedve.
Na mind1, lefosom, azért még játszok vele.
Hát nagyjából folyamatosnak mondható
-
feka007
veterán
Amúgy van amiben szebb a boxosnál, pl a lámpa X-en nem csinált árnyékot...
Mi a f.szért kezd el rángatózni a kamera 3 perc játék után?!
-
feka007
veterán
Amennyire tudtam felhúztam a grafikát, view distancere vmi 57-et enged asszem, így 40vhány fps-t dobott ki a banch. Felbontás 1680*1050. Hát a Crysis jól optimalizált volt ehhez képest
-
feka007
veterán
A textúrákat mértnem lehet highra tenni? Élsimítás/anizo miért nincs?
Hát Xboxon ötször szebb volt ez a játék... Ez a port egy nagy lófasz
-
feka007
veterán
válasz
audi100td #4251 üzenetére
Ha jól emlékszem 80k HUF felett akart eladni 2007 közepén egy 7800GTX-et, ami akkor már úgy jó ha 25-30k-t ért, de az se zavarta, hogy 640megás 8800GTS-t árulnak annyiért... Mindenki mondta neki építő jellegűen hogy nem vmi reális ár érte, de hiába
Sajnos már nincs meg a topic, de rohadt nagy volt.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #4092 üzenetére
Jah, de nekem még nincs meg... XD Pár óra múlva elvileg hozzák lemezen (na nem a futár...
)
Boxon nekem bejött, bár nem toltam végig, adtam el a rákba, miután vagy 8 dvd-dl-t elb@sztam -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #4085 üzenetére
Jó, nem is full komolyan mondtam...
De azért a szartól baromi messze áll, hiába ugatta le mindenki... A single gyenge volt, de a Warhead azt kijavította egy jó singlevel. De a multija viszont kifejezetten jó volt.
namind1, off end -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #4083 üzenetére
Az nem lehet, az a Crysis
-
feka007
veterán
Na milyen lett a port? Nem siettem még el leszedni, mert boxon már játszottam, de ha jobb a pc-s, akkor beszerzem.
Mod: ahogy itt olvasgatom a véleményeket, ez egy 2ft-os igénytelen fos konzolátirat lett... Vmikor azt mondták mikor bejelentették pc-re, hogy a kezdetektől pc-s játéknak készítették... -
feka007
veterán
Látom mostmár Dec. 5 a megjelenés...
-
feka007
veterán
Remélem PC-n szebb textúrák lesznek, mert konzolon még a sok mosott fal mellett is eléggé szaggatott
-
feka007
veterán
Szerintem a graf is nagyon szép, gyönyörű, ahogy este csillog a víz.
-
feka007
veterán
Bazz, marha jó lett ez a game! San Andreas nekem nem jött be, de ez...! Jól tettem, hogy nyelvvizsga előtt nem próbáltam ki, mert abból tuti nem lett volna tanulás
Így legalább van mit tolni nyáron
GTA OWNZ -
feka007
veterán
válasz
cellpeti #768 üzenetére
Ha sokat multizol, akkor ne, mert az szar konzolon. Szvsz csak akkor vegyél, ha nagyon nem bírod ki GTA nélkül, bár sztem amúgyis lesz PC-re pár hónap múlva...
Nem rossz dolog a konzol, nem azt mondom, de a PC sokkal kiforrottabb, amit főleg akkor veszel észre, ha multizni akarsz, de sztem úgy nagyon sok dologban jobb a PC. Mondjuk például haverokkal elég nehezen tudnék multizni CoD-ban, mégha lenne mindnek konzolja is.
szval szvsz PC wins -
feka007
veterán
válasz
cellpeti #765 üzenetére
"baszott nagy gép kell hozzá"
Mert szerinted konzolon minden jól fut? Akkor elmondom, hogy manapság már 3-ból két játék úgy szaggat néha konzolon mint a szar, PC-n pedig szerintem egyre jobb az optimalizálás, a legszebb játékok többségét egy Ps3-mal egyenértékű gépen lehet játszani fullon még multiban is, és azt saját tapasztalatból mondhatom, hogy multizni ötszázszor jobb gépen mint konzolon. Gondolkodom is hogy eladom az X360-at, aszt' veszek belőle paintball fegyvert. -
feka007
veterán
Egyébként mind2 konzol elvan cseszve vhol. A PS3-ban ugye van Blu-Ray, amire már ráférnének a nagyon magas felbontású textúrák, viszont a GPU-ja, meg főleg a kevés VRAM nem elég ehhez. Az Xboxnak van elég vga-ja hozzá, viszont ott meg a DVD szab határt, de nemsokára fog jönni Blu-Ray hozzá.
-
feka007
veterán
válasz
.:Kristian:. #715 üzenetére
Miért, azért mert a DX9 szar lassú azokhoz az effektekhez...? Jah meg 20k-s vga-n megy mediumon, a GTA 4 meg egy fix hardveren akad... Ja és nem nagy szám grafikailag
-
feka007
veterán
válasz
.:Kristian:. #705 üzenetére
X360-ból akkor már tuti volt vmi fejlesztői környezet, amire elkezdhették írni, PS3-ra meg csak elég későn, asszem ez is 1 ok volt amiért csúszott ennyit, és még így is szarul megy rajta. X360-on nekem korrektül megy, egyedül eddig a Vegas 2 ami játszhatatlan volt, jól elbaszták Ubiék...
-
feka007
veterán
[link] Elég szép fejlődésen mentek át az arcok
-
feka007
veterán
válasz
Fittipaldi72 #437 üzenetére
Amikor a Microsoft meg a Sony megengedi...
-
feka007
veterán
Elég komoly játékdömping lesz itt tavasszal, Far Cry 2, GTA IV, BIA: HH, remélem kárpótolnak majd a kissé csalódást keltő tavaly év végi nagy játékdömpingért (első kettő egyenként tovább fog lekötni szerintem, mint amennyire annak a 4-5 nagy névnek sikerült).
De ezek közül is egyelőre ez tűnik nekem a legütősebbnek, a grafika végre kidolgozott, nincsenek baltával faragott emberek, sztori, feeling nagyszerű, egyszóval várjuk. Már csak a küldik ne legyenek olyan unalmasak, mint a San Andreasban (ami amúgy nem is tetszett e miatt). Ja, és végre a helyszínválasztás is jó. -
feka007
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #339 üzenetére
Pedig az irányítás könnyen megszokható joyjal, nem kellett két hét sem, de már úgy nyomtam a CoD4-et, mint PC-n. Nem a kontrollerrel van a baj, hanem szar az Xboxos Far Cry...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest